Hellou, pisala bom o 17-letni najstnici, njenih ljubezenskih problemih.
Naj se vam predstavim. Ime mi je Jesica Malik, stara sem 17 let. Živim v Londonu z svojim bratom Zaynom in mamo. Oče je leto po mojem rojstvu umrl zaradi raka. Imam rjave lase, ki jih nadvse obožujem (kot moj brat). Nimam fanta, čeprav sem najbol popularna na šoli. Imam najboljšo prijateljico Lily, ki jo poznam že od otroštva. Ni sekunde, da nebi bile skupaj.

1.del
Bil je dan pred poletnimi počitnicami in zadni dan šole. Težko se je bilo poslovit od vseh sošolk in sošolcev. Komaj čakam, da odideva z Lily na Havaje. "doma sem" sem zaklicala, ko sem vstopila v hišo vendar mi je v naslednjem trenutku sem to obžalovala saj so pri nas bili Harry, Liam, Niall, Louis. Vsi so me začudeno pogledali. Odšla sem v sobo pripravit kovčke za morje. Driiiiinnn drinnnn, driiiinnn se je oglašal moj telefon. Na zaslonu je pisalo "Lily<333" takoj sem dvignila.
J-jas (jesica) l-lily
L: jesicaa!! Danes pridem k tebi ker so moji vsi odšli ba morjee!!!
J: okeeeey!!pridi hitro, Zayn ima itak družbo jas pa umiram od doug časa.
L: samo še do konca spakiram in pridem!:* čaw
J: okej čaw:$

Začela sem dalje pakirat, ko je naenkrat nekdo zakričal...
NEXT?!
~kaj se je zgodilo?
03. april 2013
u118288
u118288
Next
03. april 2013
next
nwm
03. april 2013
u125481
u125481
neeexttt
03. april 2013
u113280
u113280
next
03. april 2013
Next
03. april 2013
2.del
Odhitela sem gledat v dnevno in tam videla Zayna premočenega." kaj se je pa tebi zgodilo?" sem ga vprašala v smehu. Ostali so se od smeha valjali po tleh. "z banjo vode smo ga polili" so v smehu povedali."ah revček zdaj pa nimaš več lepo urejene frizure". V tistem trenutku je prišla Lily. Ko je zagledala Zayna premočenega mu je pomagala. Zaslišali so se ooo-ji in uuu-ji "hvala" se ji je zahvalil Zayn in jo objel. Najemita si sobo sem jima povedala. Oba sta me pogledala z stop it pogledom. "hej družba! Kaj ko bi se šli flašo resnice?" je predlagal Harry. Vsi smo se strinjali. Posedli smo se v krog in Harry je zavrtel, flaša je pokazala na Lily.,"resnica" je povedala. "kdo od nas ti je najbol všeč?" "umm..." čez 2 min mučne tišine je Lily zelo po tiho povedala "Zayn" in zardela. uuujov in ooojov ni manjkalo. Lily je zavrtela flašo in pokazala je na Harrya. "izzvi" "uhmm.. Poljubi jesico" začela sta se pritoževat, vendar sta se vseeno poljubila. Niall je postal lačen. Vsi smo se zasmejali. Odšli smo si pripravljat palačinke. Vsa masa je po 15 minutah pristala ba baših obrazih. Odločili smo se da pokličemo pizza mena in naročili smo korenčkovo pizzo za louisa in 3 velike pizze za našega požrešnega Nialla za nas pa samo 1. Odšli smo gledat grozlivko ko....
NEXT?!
~se bo kaj zgodilo med Lily in Zaynom ter Harryom in Jesico?
~pohvale, kritike o zgodbi?..
03. april 2013
neeeeext
03. april 2013
ja
d best zgodbica
03. april 2013
neext
03. april 2013
next
03. april 2013
neeeeeeeext
03. april 2013
Nexttt muca<333 zakon zgodbica
03. april 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext++nova bralka
ja
03. april 2013
3.del
Ko naenkrat nekdo odpre vhodna vrata... Nismo videli obraza, zato smo bili vsi prestrašeni. Privila sem se bližje Harryu in glavo naslonila na njegovo ramo. Začutila sem da se je Harry nasmehnil in svojo roko ovil okoli mojih bokov:$. "je kdo tam?" vpraša Zayn prestrašeno. Po minuti mučne tišine se vklopi luč in vstopi mama. "mama!" povem jezno. "oprostite mislila sem da spite"pove v smehu. Vsi jo čudno pogledamo. "no ko ste vsi skupaj vam morem nekaj povedat, prišlo je do spremembe in vsi greste za 1 mesec na Havaje, jas pa odidem na službeno potovanje za 2 meseca. "yeeeessss!!" zavpijemo vsj skupaj. Mily (mama) odide spat in nam vsem zaželi lahko noč.naenkrat Zayn začne, da imamo en problem. Vsi ga začudeno pogledamo. "kakšen?" vpraša Liam. "imamo sedežno za 3 osebe, ter mi2 z jes vsak svojo sobo z posteljo za dve osebi". " jas, niall in liam bomo spali na kavču" pove Louis. "Harry bo pri meni" zakliče Zayn. Vsi se odpravimo pod tuš potem pa v postelje.
-----> v postelji <-----
J:jesica l: lily
L:jesica.. Že nekaj časa mi je všeč Zayn in nevem če on čuti enako do mene...zaljubljena sem vanj!
J: končno si povedala! Videla sem vaju kako se gledata ko smo skupaj. In Zayn je popolnoma nor na tebe.
L: omgg hvala jesica rada te mam (objem)
J: enako, takoj pridem samo v kuhinjo še grem.
Odprem vrata sobe ko naenkrat v njo padeta...
NEXT?!
~kateri2 fanta padeta v sobo?
P.s. Vse slike od začetka zgodbice bom objavila takrat ko bom prišla do računalnika:/
Drugače pa hvala vam da berete:**
03. april 2013
next
03. april 2013
1. harry in zayn :$$
haha neeext!!
03. april 2013
next
03. april 2013
4.del
Odprem vrata ko v sobo naenkrat padeta Zayn in Harry. Z Lily ju čudno pogledama. "am.. Samo lahko noč sva vama prišla povedat" pove zmedeno Harry in zardi. "okej lahko noč" povema z lily v en glas.

----->drugo jutroo<-----
Zbudila sem se, v sobi ni bilo več Lily. Odšla sem v dnevno ko je iz kuhinje prihajal vonj po zažganem. Odšla sem gledat in videla da je Nial zažgal zajtrk, Louis pa ga gleda z korenčkom v ustih. "kaj se tukaj dogaja?" "niall je zažgal zajtrk harry in liam pa sta odšla v trgovino". Odločili smo se da bomo vsi skupaj odšli v Nandos na zajtrk, pridružila sta se nam Harry in Liam. Dan je mini hitro in že je bil čas za spanje saj moramo zjutraj ob 3eh vstat ker imamo ob 5ih let.

"zaaaaayn!" pusti frizuro zamudili bomo na letalo zakličemo vsi v en glas. "samo še en pramen in bom gotov!" čakali smo še 5 minut ko je končno prišel iz kopalnice. Morali smo pohitet v taxiju ni bilo dovolj prostora zato je Lily sedela Zaynu v naročju jas pa Harryu bila sem še zaspana zato sem glavo naslonila na harryevo spet me je privil k sebi omg ti le metuljčki, nemorem se jih rešit. Prišli smo do letališča in čutila sem kako me je nekdo dvignil in nesel. Na letalu sem videla da me je Harry vso pot nesel. Poljubil me je na lice. Zardela sem. Zayn in Lily sta sedela skupaj in bila objeta ter spala. Louis je jedel korenček, Liam in Niall pa sta se pogovorjala o svojih puncah. Čez 2 uri je stevardesa oznanila, da smo pristali.KONČNOOO!!! Stopila sem ven ko smo naenkrat zagledali...
NEEXT?!
~koga so zagledali?
03. april 2013
https://www.igre123.com/forum/tema/willow-road-(ft-1d)/53065/1 Sorry za oglaševanje. Bi lahko kdo prosiiim prebral mojo prvo zgodbico? Hvala
03. april 2013
neext
03. april 2013
u113639
u113639
justina haha nevem

neeeeeeeeeeeext
03. april 2013
next
04. april 2013
next
04. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeext+nova bralka
04. april 2013
Next za Laura Toplak
4.del- en mal dalši next
Stopila sem ven ko sem zagledala JUSTINA BIEBRA!! Obstala sem in nisem vedela kaj naj. Približeval se nam je in nisem vedela kaj naj, Zayn mi je na uho šepnil, da je to presenečenje za mene. Skočila sem mu v objem. Justin je stopil do mene. J-jesica, jb- justin.
Jb: hej jesica (objem)
J: omgg si res justin bieber?
Jb; jaa imam še eno novico za vas.
Slišal sem od Mily da boste 1mesec na havajih. No naj vam povem da bom z vami saj z fanti mislimo imet tukaj skupaj koncert. Od presenečenja sem objela fanta ki je stal polek mene. Čez čas sem videla da je to Harry.zardela sem. Spustila sem ga iz objema vendar me je on privil k sebi. Na obrazu sem začutila njegovo sapo in vonjala njegov parfum dišal je, človek se ga ne more navolit. Naenkrat naju zmoti Zayn. "pridita gremo!"zakliče. Dala sem mu ubijalski pogled on pa le povedal "oprosti". Vsi skupaj smo se odpravili proti hiši oz. Bolje rečeno vili.
-----> zvečer <-----
"kaj ko bi se šli twister?" je vprašal Louis. Po 10minutah smo še ostali samo jaz, Harry,Lily in Zayn. "Jesica levo nogo na rdeči krog" začudeno sem pogledala Louisa on pa se je samo smejal, vedel je da če premaknem nogo čez Harrya bom padla. In res, v naslednji sekundi sem ležala na Harry spet nevarno blizu. Vendar sem se hitro odmaknila saj mi je postalo nerodno.
Pogledala sem Lily in videla kako se z Zaynom poljubljata. Nasmehnila sem se saj je Zayn naredil končno prvi korak. Odšla sem v sobo ko me je naenkrat nekdo prijel za roko in zaprl v omaro, za mano pa še noter zaprl nekoga vendar sem hitro ugotovila da je to Harry. "pridemo vaju čez 1uro odpret" sem slišala Niallov glas. "upam da se bosta poljubila in da jo bo Harry vprašal" sem še slišala Liama. Z Harryom sma bila objeta in se pogovarjala ko me je naenkrat poljubil. "jesica bi šla z mano danes ven?" me je vprašal po poljubu."lahko". "ob 6 bodi pripravljena". Končno so naju odprli in odšla sem do Lily ter ji zakričala:" ŠOPIINGG TIMEEE!!" obe sva se zasmehali ter odšli v trgovine. Čez 3ure sva se vrnili z 5imj vrečkami. Fantje naju niso videli saj so gledali risanke. Ugotovila sem, da Harrya ni nikjer. Odšla sem se pripravljat saj sem še mela 1uro in pol časa. Štuširala sem se, potem pa mi je Lily pomagala izbrati obleko in izgleda sem tako:
Odšla sem dol in tam me je že čakal Harry "čudovita si" mi je rekel in me objel. "tudi ti nisj slab". Odpravila sva se na plažo kjer je bila miza za 2osebi okrog pa pouno cvetov vrtnic. "Harry... Ne bi bilo tre..." utišal me je z poljubom. Usedla sma se za mizo in natakar je prinesel špagete samo na enem krožniku. Vsak sva začela na svojem koncu in se približevala sredini, ko so se naenkrat najne ustnice dotaknile. Ko sva se najedla sva odšla gledat nebo ulegla sva se na mivko in opazovalo ko me naenkrat Harry objame. Tako sva ostala nekaj časa in zaspala...
NEXT?!
~mislite da jo bo Harry vprašal ba prvem zmenku ali še bo zavlačeval?
~kaj se bo zgodilo na koncertu?
~kaj bodo mediji pisali ko ju bodo videli skupaj?
(slike pridejo)
04. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
pomoje bo še malo zavlačevau da bo ona nervozna
da sta sku pomoje
04. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani