Živjo! Sem Dezire. Na kratko Dezz. Tako me kličejo prijatelji. Stara sem 16 let. Moja družina je zelo bogata,ker nima ravno časa zame obiskujem drugi letnik internata. Moji sostanovalki sta Michell in Lizza.

(desno Mic,levo Lizz) Tukaj so vsi učitelji zelo strogi. Storiš najmanjši prepršek in si že na sojenju pri ravnatelju. Kljub temu se najdejo tudi razumni in prijazni učitleji. Na šoli so stroga pravila naprimer: dekleta ne smejo prestopiti praga spalnic fantov in obratno, po 7 uri med tednom odhodi iz internata niso dovoljeni brez potrdila stašev in ravnatelja,alkohol in cigareti se kaznujejo z izključitvijo iz šole itd. Za vso ne upoštevanje pravil ravnatelj učencu poleg različnih družbeno koristnih del ,podeli črne pike ali minus točke. Največ doseženih minus točk je 50. In prav toliko jih dobiš,če te dobijo da si pil alkohol. Nekateri smo tukaj lahko zaradi bogastva,drugi pa zaradi odličnega uspeha. Naprimer Michel je tukaj zaradi nadarjenosti in odličnega uspeha. Jaz in Lizz pa prihajava iz bogatih družin! Sama sem edinka. Starše vidim zelo redko ,saj sta kar naprej zaposlena. Saj vem da me imasta rada , ampak imeti nekoga rad na daljavo ,to ni dovolj. Vsega imam dovolj,le topline mojih najbližjih mi primakuje.

-Jaz. Imam fanta Gaja. Je zelo prijazen in vljuden. Tudi on obiskuje 2 letnik internata. Prav tako je tudi on iz bogate družine. Staši so prijatelji. Imava se rada... no vsaj naj bi se imela...saj se je moje življenje konkretno spremenilo ,ko je na našo šolo prišel....
Gaj-


_______________________________________________________________________________________
Next?? Vem da še zaj ni zanimivo,ampak bo,ker bom vključla v zgodbo tudi nekaj resničnih dogodkov
25. junij 2013
u88555
u88555
nekst!!
25. junij 2013
u138379
u138379
next
25. junij 2013
...na našo šolo prišel Nick! Nick je biljarder! Njegove rjave oči,blond lasje in prečudovita postava bi zapeljala vsako dekle! Postal je Gajev sostanovalec. Ima dve leti starejšo eno sestro Barbaro. Prava barbika je. Nick ni zapeljal le deklet , njegov denar in moč je zapeljala tudi ravnatelja. ...-poglejmo njegov PRIHOD

Pa začnimo:

''Dezz! Dezz! Zbudi se! Saj nočeš dobiti še 3 črne pike za zamujanje k pouku! Dezzz! Daj no!'' Prebudili so me Lizzini kriki. Spet me je budila. Mogoče še nisem omenila ,ampak zelo rada spim in vedno bi zamudila,če me nebi moje prijateljice budile. Z Lizz sva že najbolše prijateljice od 5 razreda,ko smo še bili v mini internatu. Vbistvu moj prvi razred v internatu. V 5 razredu je ta velika stavba postala moj prvi dom in moj pravi dom,drugi dom. Ali tako nekako. Hitro sem se vstala,počesala,umila obraz in zobe in oblekla uniformo. Spodaj sta me že čakali Michel in Lizz.Odšle smo na zajtrk. Tam sem srečala Gaja. Pozdravila sva se . Vse je bilo kot vsak dan. Za mizo smo sedeli: Gaj,Jakob,Michel,Lizz in jaz. Pogovarjali smo se o Gregu.Grega je bil bivši sostanovalec Jakoba in Gaja. A so ga vrgli iz šole,ker naj bi preprodajal alkohol po šoli. V to nihče od učencev ne vrjame,ker smo ga dobro poznali in vemo da on tega ne bi storil,saj je bil odličnjak in dobre vzgoje...a reven!
Po zajtrku smo šli k pouku. Za čudo čudno danes ni nihče zamudil! V razred je prišla učiteljica matematike,naša razredničarka Franja. Malo,drobno ženšče,ki je komaj znalo vzdigniti glas. Res ne vem zakaj je razredničarka tako glasnemu razredu,če ga ne zna preglasit! Povedala nam je o Plesu drugošolcev. Naša šola je zelo bogata zato ne plešejo samo zadnji letniki ampak tudi ostali! Sama sem bila že zmenjena z Gajem. Lizza pleše z Timmom,enim sošolcem. Michel pa ni imela soplesalca. Zato sva se z Lizz odločili da ji poiščema nekoga,saj je vedno tako prijazna.! Vedeli sva da jo Patrik rad opazuje. Ker je učitejica dala uro matematike prav v namen da si poiščemo soplesalce, sva z Lizz odšli do Patrika ,ga povprašat če bi plesal z Michel. Ampak on je imel že soplesalko. Ker so se vsi poparčkali nisva vedeli kaj storiti.Michel je pa bila vedno bolj nejevolna. Po uri matematike,je sledila angleščina. Vsi smo bili tiho in pričakovali učitelja Hausa! On je zelo strog ,vsi se ga bojijo! a namesto njega je v razred vstopila spet naša razredničarka!,ravnatelj in nek fantič. Ta fant je bil Nik! ''Pozdravljen razred'' nas je nagovoril ravnatelj! ''To je vaš novi sošolec Nik''! ''Pozdravljen Nik'' smo ga pozdravili. '' Nik,povej kaj o sebi'' Je rekla razredničarka. ''Sem Nik,imam sestro Barbaro iz 4 letenika,upam da se bomo razumeli!'' je anhitro izjavil! ''No dobro kar vsedi se!'' je dejal ravnatelj. ''Zdaj pa mirno počakajte učitelja Hausa! je dejala razredničarka. Ko sta že razredničarka in ravnatelj hotela oditi,je še ravnatelj dodal '' Aja,Nikova sostavovalca sta Jakob in Gaj''!
Vsi so pričeli Nika pozdravljati in ga spraševati,kako to da se nam je pridružil v sredini letnika... itd. Nik je zelo dober govorec in lep nasmeh ima! mi je na uho prišepetala Lizza. Nato je v razred vstopil Haus , pričeli smo s poukom.
...............pripoveduje Michel............
Ves čas matematike sem bila nejevolna. Vsi so imeli soplesalce ,le jaz sem bila sama! Še bebec Patrik je bil zaseden! Vem da sta se prijateljici trudili poiskati nekoga,a vseeno sem bila nejevolna ,ves čas dokler pri angleščini ni vstopil on! Nik! Oh ljubi bog kako je luškan,in njegove oči! m kot čokolada! Njegove besede so tako sladke,glas pa tako šarmanten! Kar stopila se bi ob njem! Skoraj ob koncu ure,sem prejela listek! Na listku je bilo zapisano : '' Tvoje oči so zelo ljubke,kako ljubko je tvoje ime?'' Nikoli prej si še nisem pisala listkov! Vedno me je bilo strah črnih pik! A tokrat mi je bilo vseeno,odpisala sem ! ''Michel'' Sem napisala. Kar hitro sem dobila listek nazaj : Ravno mi je Timi povedal o plesu,bi šla z mano? Ampak to ne povej nikomur ,naj bo skrivnost?'' Awwwwww mislila sem da se bom stopila. Odgovor: Ja itaaaqq! Takoj.
_________________________________________________________________________
.....piše Dezz........
Pri kosilu smo Jaz,Mic in Lizz sedeli za isto mizo! Ampak Mic je bila nekam odmaknjejna : '' Kaj pa ti tako svetiš?'' je Lizz vprašala Mic. ''Nič ni !'' ''A nisi bila zelo žalostna ker nisi našla soplesalca?''sem vprašala. ''Ah pozabita,saj ga ne rabim!. '' Micccccccc! Takoj povej kdo je?'' ''Skrivnost...'' je odgovorila. Ko sem prejela klic....
_________________________________________________________________________
NEXT? <33
25. junij 2013


( Na sliki je Nick z Lizz-> kasnej bom razlozla zakaj z Lizz in de z Mic)
25. junij 2013
u88555
u88555
nekst!
25. junij 2013
u142186
u142186
Ljubezen na prvi pogled? Ne! Ljubezen na drugi pogled? Še manj. Iskreno prijateljstvo? Seveda. Ampak kaj pa če le nekdo goji čustva v tej zvezi?
http://www.igre123.com/forum/tema/the-neighbor-love/57254/
Sorry za smetenje
P.S. To NI 1D ff*
25. junij 2013
nneexxtt
25. junij 2013
neeeext
25. junij 2013
u142004
u142004
NEXT!!!
a bi katera prebrala še mojo.nekateri dogodki so resnični.
http://www.igre123.com/forum/tema/story-of-hope/57212/
hvala že vnaprej.
25. junij 2013
u138379
u138379
Neext
25. junij 2013
...Bila je telefonska številka ,ki je nisem imela shranjene v imeniku. Oglasila sem se. ''Ja,prosim?'' Odložilo je. ''Kdo je bil'' je vprašala Lizz. ''Nevem prekinil je!'' Ker je zazvonilo za popoldanski pouk,smo hitro pohiele v učilnico za likovno. Z Lizz nisva več kopali v Mic o skrivnosti,ker če jo preveč sprašuješ kar hitro vzkipi pa še veselilo naju je da je vesela.
Pri likovni smo bili deljeni po dva, pristala sem z Nikom. Izkoristila sem priložnost in ga vprašala''Kako se ti zdi šola?'' ''Super! Vsi ste zelo prijazni,vi dekleta pa ste prečudovite!'' pobožal me je po roki. Hitro sem jo umaknila. ''Veš jaz imam...'' '' ...imaš fanta Gaja. Vem ja. Ves čas govori o tebi!'' ''Ja...'' Najin pogovor je prekinil učitelj. ''No zdaj pa predstavite svoj projekt...'' . Po koncu ure je sledil krajši odmor. Stekla sem Niku in se mu vrgla za vrat! Objela sva se in poljubila. Ker je bila ura šprtne sem hitro stekla k prijatljicam. Odpravile smo se v garderobo. Ker je danes sledilo plavanje in ker sem imela menstruacijo,mi na srečo ni bilo potrebno sodelovati pri uri. Le opravičila sem se. Učiteljica me je poslala naj grem po žoge za v vodo. Ko sem prišla do omaric je tam stal Nik. ''O ,poglej jo!Kaj pa ti tukaj?'' ''Po žoge sem prišla!'' ''Kakšno naključje ,jaz tudi! je rekel Nik. Iz rok so mi padli ključi,poskusila sem jih pobrati. V istem času se je preklonil tudi Nik in udarila sva z glavami. *Nekaj je zaropotalo* ''Oh,oprosti'' ''Ah ti mi oprosti,vredu je!'' sem rekla. ''Moram it če ne mi bo učitej že prvi dan dal pike,je rekel in odšel...'' Tudi sama sem šla!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Govori Michel:

Učiteljica me je poslala naj grem za Dezz in ji pomagam z žogami. Ko sem prišla tja sem jo videla kako sladko govori z Nikom! NIKOM! NIKOM! Najbolša prijateljica govori z fantom,ki mi je všeč!! O lej ga zlomka,ključi so ji padli iz rok! Ali se poljubljata? Moram bližje. *brcne v koš,zaropoče* O ,joj... raje grem kot da me vidita! Dezz pri Niku prisežem ,da se ti bom zatole še maščevala!
________________________________________________________________
Govori: Dezz
Ko sem hodila do bazena,mi je prišla naproti Michel bila je videti jezna! ''Kaj pa je?'' ''Nič,daj mi malo žog da ti pomagam!'' Skupaj sva odšli do bazena. Sama sem celi dve uri opazovala ,kako igrajo vodno odbojko. Nato je bilo konec pouka za ta dan.

Zvečer,ko je bil čas za večerjo je že Michel (Mic) odšla veliko prej iz sobe. Lizz je prišla iz kopalnice. ''Kje je pa Mic?'' je vprašala.Jaz sem brala knjigo. ''Šla je že'' sem rekla. ''Že? Kako to? '' ''Nevem,če ti povem po resnici... zelo zelo zelo čudna je! Odkar je bila matematika,še bolj pa odkar je prišel NIk!'' '' Misliš da je vzrok Nik?'' ''Ne mislim,vem!'' Skupaj sva nato odšli na večerjo. Tam so bili že vsi. Po večerji smo se še lahko družili v skupinskem prostoru. Ker nisem našla Gaja,sem vprašala Nika ,če ve kje je. Rekel je da je v sobi. Kljub temu da sem vedela da bi dobila črne pike,sem odšla v fantovsko sobo! Odprla sem vrata,tam je bil Gaj... a ni bil sam... ko sem zagledala prizor... sem ...mislila.... da se mi bo strgalo srce...
___________________________________________-
NEXT?? <333
25. junij 2013
u138379
u138379
NEEXT
25. junij 2013
u142004
u142004
NEXT!
25. junij 2013
...Gaj se je poljubljal z Michel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Omoj bog! ''KONEC JE, KONEC JE'' sem pričela kričat! Bila sem obupana! ''Kaj za vraga se dogaja! GAAAAAAJ,KAKO SI DRZNESŠ??'' ''On je kriv,tebe sem šla iskat in in me je poljubil,(primazala mu je klofuto)'' je rekla Michel. ''To ni res! Bila je ona! Ona me je poljubila! Jaz sem mislis,da si ti! '' je zdrdral Gaj! '' NE ZANIMA ME! '' sem rekla in zbežala iz sobe. Prišla sem do svoje sobe. Vstopila sem. Tam je bila že Lizz ''Kje si bla? Kaj je stabo?? '' Začela sem jokati. '' Micehl in ...Gaj.... onadva..... me ... varata.... Zjokala sem se v prijateljičenm objemu in ji vse povedala! Zgroženo me je poslušala. Nato sva obe zasplai na njeni postelji. Zjutraj naju je zbudila budilka. V sobi ni bilo več Michelinih stvari. ''Kam je šla?'' je vprašala Lizz. '' Nevem,in mi je vseeno!Kakšna nesramnica! Kako lahko to naredi???!!!'' ''Dezz,pomiri se ! ''Danes ne grem k pouku'' sem rekla. ''Prav,bom rekla da si bolna'' je doala prijateljica. Lizz je odšla k pouku,sama pa sem ostala v sobi... Odšla sem do pisalne mize... vzela sem škarje, zavihala rokave,tekle so solze v potokih...
_________________________________________________________________-
govori LIZZ:
Težko mi je bilo ko sem odšla iz sobe. Videti prijatljjico ,tako žalostno je tako grozno!!!!! Odšla sem naravnost do Gaja in mu primazala klofuto!''Kako si drzneš idiot???!!'' Veš kaj si storil??? in ti kuzla,kako si lahko to naredila?? '' '' Ne žali Michel! To ni nič! Prva je varala Dezz! Z Nikom se je vlačla pri omaricah!!!!'' je rekel Gaj. Vključil se je Nik. '' Z mano??? Res je da sva se tam srečala, a nič se ni zgodilo!'' ''Daj,daj ne laži idiot videla sem vaju!'' je rekla MIchel. ''A to je ropotalo!'' je rekel Nik. Med tem ko so se Nik,Gaj,Michel in Lizz kregali je Jacob odšel k Dezz v sobo.
_________________________________________________________________
Dezz: Škarje je držala v roki, pritisnila jih je ob kožo , že že je hotela škarje potegniti levo-desno,ko so se odprla vrata! ''Kaj pa počneš!!??? Si čisto vredu! Ne počni tega!'' Jacob je stekel do Dezz. ''Odvrži škarje!'' Odvrgla jih je, Jacob pa jo je močno objel...
_____________________________________________________________________________
Naj vam povem da Gaj ni glavna moška oseba To se bo vidlo čes čas kdo je. Tak da vam dam možnost da sami ugotovite prej drugače pa a NEXTAM ??
25. junij 2013
nexxttt... niti ne pomisli, da bi nehala pisat,... in hitro pisat next
glavna moska vloga, upam de NiK
25. junij 2013
u138379
u138379
NEXT!!
26. junij 2013
Pripoveduje JACOB:
''Vem,da to kar se ti je zgodilo,da je to grozno. Ampak ne uničuj življenja zaradi njega!'' ''Ja ampak on je bil moje življenje'' mi je odgovorila. Sam niti ne vem kako sem prišel do nje. Vem da so se oni v sobi krgali kdo je koga varal prej. Ampak jaz sem prepričan da Dezz ni bila prva,kljub temu da je Gaj moj prijatelj. Nežno sem jo božal po laseh. ''Prosim ne počni tega'' sem dejal. Nevem kako dolgo sva sedela v njeni sobi na tleh. Nato sem ji obrisal solze ter rekel '' Če boš tukaj notr zaprta ti ne bodo vrjeli,pojdi,steci ,naredi se močno,da ti je vseeno! Čeprav vem da ti ni!'' '' Hvala Jacob'' je rekla...
_________________________________________________________________
Malo krajši next je bil ,kr so bli ostali kr dolgi Namreč zajle se mi mudi Tako da nextam proti večeru next?
26. junij 2013
u138379
u138379
Next
26. junij 2013
nadaljujem zvečer ))
30. junij 2013
Dezz:

Obsedela ob oknu,gledajoča v deževno noč sem strmela in razmišljala o današnjih dogodkih. Kaj se bi zgodilo ,če v sobo ne bi prišel Jacob? Bi naredila največjo napako v življenju? Brazgotine za večno? Lahko bi si mislila ,da nič ni večno, tako kot ni bila Gajeva ljubezen... Težilo me je tudi to, da je Jacob dobil pike za špricanje pouka! Težilo me je veliko stvari,a najbol Gajeva in MIchina prevara. Vsatala sem se ,ogledala sobo Lizz in Mija sta že spali. Mija je dekle ,ki je menjalo sobo z Michel. Tiho in mirno dekle. Ima štipendijo,nadarjenost in tudi denar.

next?
30. junij 2013
u142004
u142004
next
04. julij 2013
u138379
u138379
next
04. julij 2013
Tiho sem odšla do postelje in se vlegla. Ne vem kdaj sem zaspala. Zjutraj me je zbudil alarm budilke. Lizz je že odšla v kopalnico,ko sem se vstala. Mija me je ogovorila. '' Jutro,kako se počutiš?'' Njen nasmeh mi je polepšal dan. ''Dobro.'' je bil moj odgovor. Nisem bila najbolj prepričljiva ob izreku mojega odgovora. Bila je sobota,nato pa podaljšan vikend. Zato smo vsi odšli domov. Sprakirala sem si nekaj nujnih stvari čez vikend. ''Se vidimo! Adijo!'' je zaklicala Mija. Ko sem ravno zaprla kovček. '' Ali boš zdržala,čez vikend? ''Je nato rekla prestrašena Lizz! ''Bom,ne skrbi! Hvala da te skrbi zame!'' sem ji odvrnila in jo objela. Zazvonil je telefon. Bil je Leon. Moj osebni voznik. Odhitela sem proti avtu. Odpeljala sem se domov. Med potjo sem se odločila za spremembo. Doma sem pozdravila starše. Nato sem odhitela v DM in si kupila barvo za lase. Odšla sem domov. Mami sem povedala vse kar se je zgodilo z Gajom. Potprla me je.Pomagala mi je se pobarvati...

next?
05. julij 2013
u138379
u138379
next
06. julij 2013
a sploh nadaljujem?
12. julij 2013
no zgodba ni brana zato jo bom skrajsala:

Minil je vikend in odšla sem vnovič v šolo. Vstopila sem čez vrata sobe. Mija in Liz sta bili že v njej. ''Dezz???'' je začudeno rekla Liz. Namreč nisem nikoli spreminjala ''luka'' in Lizz je bila očitno presenečena. '' Pristaja ti!'' je dejala Mija. Nasmejala sem se. Nato nismo nič kaj govorile ,oblekle smo se saj je nato bil pouk. Vstopila sem v razred vsi pogledi so bili vprti vame. ''O kaka piška'', ''To je Dezz?'' in podobni izrazi so se gostičili. Do mene je stopil Nik prijel me je za roko in me zavrtel. ''O kakšna lepotica!!!'' Vabim te zvečer k bazenu?Nisem vedela kaj naj odgovorim.Čez vikend sem se odločila da bom pozabila na presnetga Gaja. Čeprav še ga vedno ljubim mu bom pokazala da znam živeti tudi brez njega! Zato sem ponudbo sprejela.Pri pouku ni bilo nič posebnega razen da me je vsak učitelj vprašal če sem to jaz. Po kosilu je k meni pristopil Gaj. Pogledal me je njegove oči so se mi zapičile v srce. Nič ni rekel. Odšel je proč. Stekla em v sobo s solzami v očeh. Tam je bila Lizz. Vse sem ji povedala. In rekla sem da nisem prepričlana če bi odšla k bazenu. Ampak po njenem prepričevanju sem se odločila da grem. Oblekla sem navadno oblekco. Vedela sem da delam nekaj prepovedanega ker je prepovedano hoditi po 6. uri izven šole. Ampk kaj češ,moram biti močna.Nik me je že čakal na bazenu. Odšla sem k njemu. Pogledal me je s tistimi prelepimi sijočimi očmi. Roke je položil na moje rame. Peljal jih je vedno bolj dol,do moje zadnjice. Zdrznila sem se in odmaknila.''Nočeš plesati'' je rekel? ''O ja bi.'' sem rekla. In zaplesala sva.

Od tistega dne sva še doživela več takšnih trenutkov,tako dolgo dokler se nisem ''zatrapala'' vanj. Ampak najin odnos je bil le takšen. Nikoli se nisva prikazala skupaj več kot prijatelja v javnosti.Ampak vedno ko sva bila sama me je tako očaral. Njegovi dotiki... tako željna sem jih bila! Nek dan pa vidim Mijo jokati. Odšla sem k njej.V tem času sma se precej sporprijateljili! Rekla sem ji: ''Mija zakaj jočeš?''. '' Ah nič..'' ''Kako nič ,povej že!'' ''fantje... pač'' ''Kaj je bilo?'' Še močneje je pričela jokati in nato je le spregovorila.''Nik...Nik... '' ''Kaj je z Nikom? sem rekla.'' ''Zapeljal me je in ... dača sva se dol...'' ''KAJ Z NIkoM???????????????!'' ''Zdaj sem zanosla...in on noče slišati zame!'' Grenko sem pojedla slino. Nič mi ni blo jasno. Mija mi je povedala preostalo zgodbo. Nato sem ugotovila zakaj Nik ni hotel da se zve najino ''razmerje'' on je imel razmerja z večimi puncami... in vse je imel samo za........ .Miji sem rekla da ji bom pomagala. Bila sem žalostna. Spet me je nekdo prevaral. Zdaj nisem vedela ali je ta moja zatrapanost resnična ljubezen? Namreč po tem nisem čutila nič žalosti...Le lubosumje. Čustva so bila čisto drugačna kot pred časom z Gajom... Nik mi je pomagal pzabiti Gaja. Ampak moja zatrapanost do Nika je bila očitno le zaradi poželenja. Ja imela sem poželenje ampak nikoli nisva šla ''do konca''! Imela sva le zelo zelo čustvene dotike. Izpoved Mije se je zgodila mesec pred koncem šole.V tem mesecu so vsi zvedele za Mijino zanositev. Nik je najprej zatrjeval očetovstvo ampak nato je le sprejel to kar je naredil. Preden smo šli na počitnice smo Nika zadnič videli saj so ga nato poslali v vojsko. Mija je kot mlada nosečnica dobila veliko podpore pri vvseh domačih,Nikovih starših in seveda tudi ljudi iz šole. Veliko ljudi jo je tudi ogovarjalo in grdo govorilo o njej. V teh 6 mesecih ko sva bila z Gajem ''narazen'' se je z njim zelo zbližala Lizz. Slednja mi ni hotela povedati da ji je Gaj všeč. Ampak to sem dojela sama. Z Gajem sva se odločila da ostanem priajtelja že zaradi staršev. Zadnji šolski dan smo imeli zaključno ekskurzijo. Čisto premočeni ker nas je dobil dež smo šli na bus. Ker se je že večerilo smo bili tudi zelo zaspani. Ker je bil avtobus velik in razkošen je imel veliko kdo dva prostora. Tako tudi jaz.Hotela sem se že razkomotiti. Ko je nekdo vprašal ''Lahko prisedem k tebi?''

KONEC <333 upam da vam je blo vsaj mal všeč kr brali je glih niste. Lepe počitnice naprej.
25. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg