Zgodba bo šla o tej punci Hannah ki zaživi super popolno življenje z najboljšo prijateljico in ji nato ena oseba svet postavi na glavo.
______________________________________________
Živjo sem Hannah Boyle. Stara sem 18 let in živim z očetom, mačeho in polbratom v Londonu. Moji mami je ime Camila Flores. Prihaja iz Mexico Citiya, a živi v Angliji v Manchesteru. Ravno sedaj se selim v svoje stanovanje s svojo najboljšo prijateljico.
Očetu je ime Ron, star je 44 let in je odvetnik. Mačehi je ime Talia. Stara je 39 let in z očetom sta poročena že 11 let. Polbratcu je ime Harry. Star je 10 let.
Najboljši prijateljici je ime Elisabeth Vann. Stara je 19 let. Letos končuje 4 letnik oblikovne gimnazije. Jaz pa tretjega. Najboljši prijateljici sva že od malega saj sta bili najini mami zelo dobri prijateljici. Pri nama je hecno to da sva si čisto drugačni. Ellie je bolj umirjena ne mara žurov in je pridna, ter se dosti uči. Jaz pa sem pravo nasprotje.
08. avgust 2013Jaz, Han.
Ellie.<3
Jaz in Ellie stari 5 in 6 let. (Ja kot majhna sem imela take kodre)
Ellie in jaz, 15, 16 let.
08. avgust 2013
''Ellie, vsakič ko vidim to stanovanje mi je bolj všeč. Super bo ko bodo v njem najine stvari''


kuhinja, jedilnica in dnevna soba.
''Ja super bo'' je odgovorila in me z nasmehom na obrazu objela. ''Kam lahko dam to?'' je vprašal Lucas, ''Ah kar tjale odložite vse prosim'' je rekla Ellie njenim prijateljem ko so pripeljali njene stvari. ''Zdaj pa še k tebi Han'' je rekla in odšli sva ven in se z njenim avtom odpeljali k meni domov. V sobi sem že imela napakirane škatle, 4 velike kovčke in 3 vreče. ''Wow, a ti seliš celotno hišo?'' je rekla Ellie ko je videla moj kup stvari. ''skoraj, haha ne eni imamo pač veliko stvari.'' sem rekla stvari sva nosili v njen avto in potem se je pripeljal Lucas, stvari smo zložili še v njegov avtomobil. ''Oči, po posteljo in omari pridejo potem fantje'' sem rekla očetu preden smo se odpeljali. Kasneje so fantje pripeljali še najini postelji in omari in jih dali v najini sobi. Potem sva se z Ellie z njenim avtm odpeljali v IKEO. Šli sva po prevleke, krožnike in druge potrebščine za v kuhinjo. Nekaj dekoracije, pisalni mizi, barve za stene.
Najprej sva si pobarvali sobe. In po tem razgrnili kavč in zaspali na njem. Imeli sva le še 2 dni. Zato sva najprej postavili posteljo in omaro na njihova mesta. Potem pa je prišel Lucas, Ellien fant. Ki nama je pomagal sestaviti mize. Vsaka si jih je postavila kjer je želela. Bilo je super. Zvečer je večina stvari še ostala v škatlah.
Ellie, si lahko sposodim tvoja ličila, ne vem v kateri škatli so moja. Sem rekla vsa obupana ko sem prišla v kopalnico ''Sure, na tuki so'' je rekla in k meni porinila toaletno torbico ''hvala ti, moja rešiteljica si'' sem rekla. Kasneje smo odšli v disko, z Ellie sva povabili nekaj prijateljev ki so nama pomagali pri selitvi. Žur je žur.
Zjutraj sem se zbudila z hudim glavobolom. ''Joj, Han, kdaj te bo izučilo a?'' je rekla zjutaj in mi pod nos potisnila kozarec limonade, verjetno sveže istisnjen. ''Pij'' je rekla popila sem požirek ''Fuj, kaj je to'' ''Limona in magnezj'' je rekla ''joo'' sem rekla in se potrudila da sem spila ostanek.
Čez dan sva spet pospravljali stvari iz škatel. Jutri pa je treba v šolo. Damn.
08. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg