No to bo moja prva ljubezenska zgodbica, je izmisljena tako kot tudi vse osebe. Upam da vam bo vsec kljub temu da nebo zraven nobenih slik. Mislm da je bolse ce si vsak vse predstavlja po svoje in se po svoje vzivi v zgodbo.

____________________________
'Hrsk' je naredilo pod pod njenim stopalom, ko je rahlo stopila na posuseno vejico. Veter je pihal skozi gozd in majal bujne krosnje drves, na katerih so ptice z neznim glasom naznanjale mrak pred nocjo. Cricki so peli svojo pesem, ki je odmevala po jasi ob gozdu. On jo je drzal za roko. Sedela sta na hlodu, kjer sedita prav vsak vecer. Ona v njegovem objemu. Pocuti se tako varno, ta obcutek ji pomeni najvec. Ne ve kako bi sploh zivela brez njega. Tesno se je stisnila k njemu in cutila je da jo tudi on tako ljubi kakor ga ljubi sama.
Vsak topel poletni vecer sta zahajala sem. Bila sta sama in govoril ji je najlepse stvari na svetu. Kaj tako lepega ni dozivljala se nikoli prej. Veter je iz gozda prinesel hladnejsi zrak in malo jo je zahladilo. Se tesneje ga je objela, on pa ji je polozil roko okoli ramen. "Patricija ti si ljubezen mojega zivljenja." Ta njegov glas jo je odpeljav v drug svet. V svet kjer sta zivela samo onadva. V svet kjer sta cele dneve sedela objeta in ni bilo drugih skrbi. Zajela je sapo in zacutila prijeten vonj gozda, ki se je mesal z njegovim omamnim parfumom.
Sonce je bilo ze precej za goro in postajalo je bolj in bolj hladno. V kratkih hlackah in majici jo je ze kar zeblo. "Miska a hoces mojo jopo?" jo je vprasal z zametnim glasom, ki bi ga lahko polusala ure in ure in se ga nikoli ne bi navelicala. Samo prikimala je in ze jo je ogrnil s prijetno toplo jopo. Se bolj se ji je zdela topla, ce je pomislila da je njegova. "Se malo pa bova morala iti..." ga je spomnila in se hkrati zavedela kako cas z njim hitro mineva. Kot da sta ravnokar prisla se ji je zdelo, a tukaj sedita ze par ur. On ni rekel nicesar. Samo obrnil se je k njej, jo mocneje prijel za roko in se z njegovimi cokoladno rjavimi ocmi zazrl v njene oci, ki so po njegovem imele barvo morskih valov. Gledala sta se par sekund, njej se je zdelo da se gledata celo vecnost in ni hotela umakniti pogleda. Roko je priblizal njenemu obrazi in jo polozil na rahlo pordelo lice. Priblizal je usta njenim in ze sta bila nekje visoko nad zvezdami. Njegov poljub je bil nekaj tako enkratnega, da je med tem lahko pozabila na vse ostalo okoli. "Vedno bom s tabo Pati," je z neznim glasom rekel. 'Anze, ne zapusti me nikoli...' je bilo vse na kar je tisti hip lahko pomislila Patricija...
______________________________________
Rabim 4 nexte da vidim ce je vredno nadaljevat
04. avgust 2014
Next lol ce ze morm
04. avgust 2014
u153756
u153756
neext
04. avgust 2014
u177318
u177318
next
04. avgust 2014
Se en next
04. avgust 2014
Na zeljo nekaterih predcasen next
_________________________
CEZ 4 LETA...
"Patiiiii!!!" je zakricala Kristina s svojim piskajocim glasom. Tokrat je zapiskala se bolj kot obicajno. Dolgoletni prijateljici sta si planili v objem kakor jima je bilo v navadi pred leti. A odkar sta koncali gimnazijo se nista videli. Minilo je dobro leto ko sta vsaka sla svojo pot. Patricija je uresnicila svoje sanje o studiju prava. Ze kot otrok se je videla v vlogi odvetnika in razsodnika o dobrem in zlem. Kristina ki je bila bolj samosvoja in ne prevec odlocno dekle je zadnji hip izbrala studij profesorja geografije.
Tako sta sedeli v kavarni, se smehljali, opravljali in se pogovarjali o zenskih stvareh. Ljudje so ju kar po strani pogledovali, a jima je bilo vseeno. Tako zgleda kadar se srecata najbolsi prijateljici iz srednje sole. "O fak Pati...blo je za novo leto...en tip omg kaka postauca. Bil je malo pijan sam jebes to haha. Sla sm do njega in sva se mal...hm...zblizala haha...in pol me je pelu cez en tedn vn...tko je bil popoun in pol..." Kristinin glas je postajal tisji, dokler na koncu ni cisto utihnila. Prijela je kozarec v katerem je imela natocen radler in naredila pozirek. Medtem jo je Patricija le opazovala. Nic ni hotela vprasati. Taka je ze od zmeraj, bolj zadrzana, tiha. Raje ima, ce v druzbi govori kdo drug, ona pa je v vlogi poslusalca. To ji dela tudi najvec problemom pri studiju. Premalokrat se oglasi in ve da si bo to vrlino morala prisvojiti. Kristina je ravno nasprotje. Zgovorna, brez sramu in ovir v zivljenju. Zgleda kot da zivi brez skrbi, ne zanimajo jo ljudje in njihovi predsodki. Je to kar je in zelo je samozavestna. Patricija ji je vse te lastnosti kar malo zavidala.
"In pol....je prisla njegova...punca ki mi je sploh ni omenu...ker kreten pismo. In to nardi meni!?" je koncala zgodbo, a vseeno ni bila videti prevec zalostna. Prej jezna, ker je mislila da se moski z njo pac ne morejo igrati. "Tko sm ga pocla ej...pomoje se zdej vidi zvezde haha." Tako je bilo za njo konec in zmaga seveda njena. Patricija je samo zgrozeno pogledala in se rahlo nasmehnila. Kristina se ji je velikokrat zdela smesna zaradi te razburjenosti in temperamenta. "Ves Pati, moski so prasci. Komi cakajo sam da te nategnejo pol pa lohk gres kamorkol hocs zrd njih...vsi so isti. Nubedn ni vredn zaupanja." Sele ko je koncala se je ugriznila v ustnico in ugotovila da je bilo prepozno. Spomnila se je namrec Anzeta, Patricijinega fanta ki ga je Patricija obozevala ter on njo. "Ej sori, ne lih vsi sam sej ves...tisti ki se zame zanimajo pac ane..." pogled je usmerila drugam in si zelela da vcasih ne bi rekla vsega kar ji pride v usta. Ko bi vsaj imela filter za besede in stavke ki jih lahko izrece, neprimerne stvari pa bi ostale v njej.
"Sej je kul Kristi...vem kaj mislis haha in vidim da si se zmerej tako zgovorna kot si bila." Obe sta se nasmejali, a Kristina z nekoliko grenkim nasmehom, saj je prijateljici prikrivala marsikaj pomembnega. O tem ne bo nikoli spregovorila z nio. Ne sme. Bil je le trenutek. Trenutki se pozabijo. Res ji je tezko pogledala v oci, a ce bi razkrila to kar skriva...vse bi bilo hujse in...ne tega ni sposobna. Nekatere stvari pa lahko ostanejo skrivnost. A kako dalec lahko gre da je vse skupaj se zmeraj skrivnost? Kristina ni poznala odgovora, a je upala da drzi to kar pravijo...da cas zabrise preteklost, da ta izgine in nikogar vec ne zanima. Da bo ta dogodek iz preteklosti lahko potlacila v sebi in bo zmeraj le skrivnost. Skrivnost z okusom pokvarjenosti, z okusom izdaje prijateljice ki si tega nebi zasluzila. Skrivnost zaradi katere bi bilo njuno prijatelstvo uniceno...za zmeraj. Skrivnost ki bi unicila vse in povzrocila samo zalost in jezo...njena preteklost bo zaznamovana s crnim madezem a bo ta madez vedno zakrit. V to je prepricana. Ne bo dovolila da se razkrije...nikoli.
_______________________
Next?
04. avgust 2014
u177244
u177244
En biiiig NEXT!! Zgodbica je bomba : D
05. avgust 2014
No hvala al neki
__________________________
Zbudila se je v soncno jutro, taksno kot je bilo vsak dan zadnji teden. Jasno nebo in veselo razpolozenje njene psicke Flore je naznanjalo se en peklensko vroc dan. Vbistvu je imela rada vrocino in pocitnice. Ravno prejsnji teden je opravila se zadnji izpit in res je bil cas brezdelja in uzivanja. Njeno majhno sobico, ki je bila ravno toliko velika da je v njej stala postelja, zraven nje pisalna miza ter knjizna polica z njenimi najljubsimi knjigami, na drugi strani pa omara z oblekami. Soba je imela tudi manjse okence pri mizi, ki ga je ponavadi zakrivala zavesa, zjutraj pa je imelo spusceno tudi roleto. Imela je lep razgled na gozd in zjutraj so jo pogosto zbujale kar ptice. Bele stene sobe so polepljene s plakati pevcev, igralcev in drugih slavnih ljudi, ki jih je Patricija obozevala pred leti. Drugace pa je bila soba dokaj prazna. Na mizi je stal loncek s svincniki in barvicami, risalni blok, namizna lucka in manjsa roza.
Pobrala je odejo s tal, ki jo je ponoci najbrz zaradi vrocine zbrcala s postelje. Flora je razigrano skakljala okoli, a bila je naucena da ni skakala na posteljo. Potrepljala jo je po glavi in psicka je tiho ter zadovoljno odsla iz sobe. Patricija pa se je pocasi odpravila v kopalnico, ki je stala tik zraven njene sobe. Splaknila si je obraz, umila zobe in se pocesala. Vzela je kremo in se rahlo namazala. Bila je lepa, tudi brez licil, ki jih niti ni pretirano uporabljala, sploh ne doma. Sla je nazaj do sobe in kar nekaj casa brez idej stala pred omaro. Na koncu je izbrala kratke hlacke rumene barve in lahko majcko brez rokavov. Odpravila se je v kuhinjo. Najprej mimo mamine sobe, ki je zgleda ze ustala. Odkar sta bila njena starsa locena, je bila mama se vec zdoma kot obicajno. Bila je novinarka in ze tako je imela veliko dela, po locitvi pa se je dokoncno zakopala v sluzbo. Tudi Patricija, ki je bila takrat v 1. letniku, je bila ogorcena nad novico, da ima njen oce drugo. Takrat se ji je prvic sesul svet. In ravno takrat je spoznala osebo, ki ji pomeni najvec na svetu. Kot da bi vedel da ga potrebuje, je v njeno zivljenje prisel Anze, ki ji je stal ob strani. Preprical jo je da niso vsi moski enaki in da so nekateri zmozni tudi posteno in globoko ljubiti. Ah Anze... Toliko lepega je prinesel takrat ko ga je najbolj potrebovala. On je drugacen, ni kot ostali. Ni preponosen moski, ki ga zanimajo samo posteljni uzitki, kot bi se izrazila Kristina. Zna ji povedati vedno to, kar si zeli slisati; jo objeti ko to potrebuje, ji svetovati in ji dati najboljsi nasvet kot ga lahko da. Niti enkrat v stirih letih je ni silil v odnos in za to mu je bila Patricija se nekako najbolj hvalezna. Ceprav vecina njenih prijateljic vec ni bilo devic, se ona preprosto se ni pocutila pripravljeno. Z mislimi pri Anzetu in ljubezni ki ju druzi, se je spustila po stopnicah.
"Dobro jutro. Spala si se in nisem te hotela buditi. Danes porocam o odprtju razstave v mestu in me cel dan nebo. Skuhaj si kaj in naredi si lep dan lupcka mami". Ze ko je videla listek na mizi je vedela kaj jo caka. Na hitro je pojedla par piskotov in spila kavo, ki ji je kot studentki prisla kar v navado. Brez nje je bil njen dan nepopoln. Po stopnicah je skorajda odskakljala v sobo in odprla knjigo ki ji je prisla pod roko in prebrala posvetilo:
"Moski so kot filmi. Po 3 dneh jih zelis videti se enkrat." Sama pri sebi se je nasmejala in se spomnila tete Sonje, ki ji je knjigo podarila za konec osnovne sole. Zanimivo, Sonja je bila prav tako kot njena mama Teja nesrecna v ljubezni, ona pa ljubi svojega Anzeta in misli da bo z njim za vedno. Lepa izjema. Razmisljala pa je o stavku, ki ga je prebrala. 'Spoznala sem toliko moskih, vecjih, manjsih, prijaznejsih, sarmantnih, perverznih, postenih... a nobenega ni hotela nolj kot njega. Nobenega si cez 3 dni ni zelela videti se enkrat. Nobeden v njej ni zbudil takih custev kot Anze. Spet se je nasmehnila in pomislila da je v tem prav tako izjema. Med premisljanjem jo je zbudil zvok njenega mobija.
"Helou Pati!!! Dons mam en tak poletni party za vse biuse in danasnje sosolce in sosolke. Bla bi ful ful happy ce prides. Lohk povabis tudi svojga miska hahah. Nc ne rabs prinest. Sam kako flaso necesa mal mocnejsga ane ;D se vidimo ob 22h pri meni doma torej? Odpisi cimprej. Tvoja najdrazja Sara, Sarcika mwa :*** "
Sara...sele po nekaj minutah se je je spomnila. Bila je popularna punca iz paralelke. Vsi so noreli za njo. Najbrz jo vabi samo zaradi stevila. Morda ji krajsi oddih nebi skodil. Sej je poletje, cas uzivanja. "Zivjo Sara! Lahko racunas name se vidiva...Pati :* " je napisala v odgovor.
Bilo je ze kar krepko cez poldan in izdajati jo je zacela lakota. Do vecera pa ima se nekaj opravkov. Anzeta mora vprasati za zabavo, obiskati Kristino, kupiti stvari in se urediti. Ni vedela kaj jo je tako vleklo na zabavo. Sare ni marala, a sla je zaradi sebe, da se zabava in pozabi na vse drugo. Bila je v veselem pricakovanju vecera dokler ni mobi se enkrat zapiskal:
"Ljubezen moja :***** danes morm k babici :/ in nemorva se videt potem...pogresal te bom zelooo...jutri pridem k tebi ok? Fajn se mej in ljuuuubiiiiim teee haha mwa mwa :**** Anze"...
A je pravkar ostala brez spremljevalca za vecerno zabavo? To ji je vsekakor prekrizalo nekaj nacrtov. Ni hotela brez njega. Se nikoli ni sla, a ze je potrdila da pride. Ne more si premisliti. Kar je je. Upa lahko samo, da nebo edina sama in osamljena. Kaj ce nodo vsi drugi imeli par, ona pa bo sedela pri mizi in jih opazovala med plesom. Grozno...
_____________________________
05. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg