Leto 2010

Spomnim se kot da bi bilo včeraj. Večer preden je odšel na X-Factor sem mu zašepetala v uho:" Uspelo ti bo. Imaš čaroben glas. Poj zame. Kot da sem tam." Poljubila sem ga in odšla domov. Nisem mogla zaspati. Preveč sem bila živčna zaradi njega. Bedela sem dolgo v noč. Zaspala sem proti jutru. Zbudila sem se pozno popoldne. Najprej sem pogledala na telefon če me je poklical ali napisal SMS. Nič. Vsakih 10 minut sem pogledala na telefon, ampak nič. Končno mi zavibrira proti večeru telefon. Bil je Zayn. Hitro odprem sporočilo. Zakričim od veselja. Napisal mi je da je prišel v naslednji krog. Sedaj sem bila lahko mirnejša. A naslednji dan je imel spet avdicijo. Spet nisem nič spala.

Ko sem se naslednje jutro zbudila ni bilo nobenega SMS-ja ali neodgovorjenega klica. Popoldne in zvečer pa tudi ne. In tako je bilo 3 dni. V glavi se mi je mešalo. A končno me je le poklical. Vs emi je povedal. Na X-Factorju ni prišel v3 krog. Bil je zlomljen. Ko so že vsi nameravali oditi je nek gospod poklical njega, nekega Liama Harrya Louisa in Nialla. Nič jim ni bilo jasno. Ko so piršli do Simona jim je vse razložil. Hotel jih je združiti v skupino in tako tudi storil. Harry je izbral ime- One Direction. Bila sem vesela za njega. Hitro je odložil saj je imel sestanek s fanti. Tako sem mirno zaspala

Vse se je odvilo kot na zaslonu. One Direction so postali slavni. Zayna n bilo dolgo domov v domače mesto. V šoli so mi zavidali da sem njegova punca. A najhujša od vseh je bila Diana-.- V Zayna je bila noro zaljubljena in ga osvajala od prvega dne ko se je preselila v mesto. Nekega jutra pristopi k meni. Izvedela je da sem dobila 1 pri matematiki( matematika ni ravno moj predmet). Iz ust je prišel njen nadležen glas:" ooooo Zaynova "lubica" je dobila slabo oceno... Škoda da Zayna ni da bi te potolažil. No pa saj vsi vemo da sedaj ko je slaven te bo pozabil. Pripravi se." Obrnila se je in odšla. Njen stavek mi je ostal v mislih... Me bo res pozabil? Tako hitro?

Zayn me je vedno manj klicaril. Nisva se več pogovarjala prek skypa. Prava nočna mora. Nisem vedela ali se ne meniva zaradi njegove kariere ali zaradi nove ljubezni...Njegovo kariero sem seveda spremljala po TV-ju. Prišel je finale. A žal. 1D ni zmagal... Ampak fani niso odnehali... Samo še večjo podporo so jim dajali. Po X-Factorju so fantje imeli premor. Zayn je prišel domov. Vsa vesela sem odhitela k njemu. Pozvnila sem. Odprla mi je njegova mama. Poslala me je v njegovo sobo. Odhitim po stopnicah in pridem pred sobo. Globoko vdihnem in potrkam:" Naprej" zaslišim glas. Odprem vrata in zakričim od veselja:" Zaaaaayn!!!" Vržem se mu v objem. A on mi ga ni vrnil. Posedel me je na posteljo. V želodcu me je stiskalo. Pogledal me je v oči:" Eva... Tole kar imava je čarobno... Nočem da se konča. Ampak čez 4 dni grem nazaj v London da posnamem s fanti singl" What Make You Beautiful". Turnejo bomo imeli...Dolgo me nebo..." Pritekle so mi solze. Še preden pa sem uspela oporekati pa me je prekinil:" Še nekaj je... Pre..Prevaral sem te."
V meni je gorelo. Bila sem polna žalosti jeze. Zayn je gledal v tla. Tako sem bila jezna da sem prilimala šamar. Stekla sem iz sobe naravnost domov. Dolgo sem ga prebolevala. Okoli pol leta. Rezala sem se. A iz tega me je potegnil Greg sošolec ki se je preselil iz ZDA. Postala sva par.

Z Gregom sva še danes skupaj. Minila so 3 leta odkar me je Zayn pustil. Težko se je bilo privaditi na vse to ampak mi je Greg pomagal. Sedaj je vse uredu. Sem navadna 19 letnica. Končala sem srednjo šolo. Vpisala sem se na pravno šolo. Greg mi pomaga. Da zaslužim še dodatno delam v kavarni. Ja to sem jaz. Sem Eva s čudovitim fantom in živim v Londonu.

Bil je četrtek po šihtu. Odhajala sem na predavanje. Na poti do fakultete sem odšla še na pošto. Pred njo je bil plakat: One Direction prihaja v London.

______________________________________________________________________________________
Torej to je zgodba o Zayno in Evi.Upam da boste brali kr bo še kr napet... Prosim izpolnite anketo 3 nexte pa nadaljujem

A vas zanima nadaljevanje in je zanimivo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. november 2014
next
24. november 2014
Napis sem prebrala vsaj desetkrat. Začela sm se potiti in v trebuhu sem imela čuden občutek. Nevem zakaj. Ali je to zaradi Zayna? Vem da sem ga prebolela ampak zakaj takšni občutki... Odšla sem proti fakulteti. Na predavanjih nisem bila zbrana. Misli so bile usmerjene na plakat. Ko sem prišla domov sem poguglala Zayna. Bil je v zvezi. Z Perrie Edwards. Spomnila sem se leta 2010. Je možžno da me je z njo prevaral?

V London bodo prišli čez nekaj dni. Bolj natančno čez tri dni. Verjetnost da vidim Zayna je majhna. Ampak kaj bom storila ko ga vidim? Bo nerodna situacija? Me bo sploh prepoznal? Da sem nehala razmišljati o njem sem poklicala Grega.

J-Jaz G-Greg

J- Hey mišek
G-Hei miška
J- Kje si zdle?
G- domaaa... samevam...
J- A mi kej namiguješ?
G- Mogoč...
J- hahah
G- Evi... prit k men noo
J- jaaa pridem ahha

Tako sem odšla. V torbico vrgla zobno ščetko spodnjice modrc krtačo in šminko. Vzela ključe od avta in se odpeljala do Grega. Živel je v bloku. Pozvonila sem. "Naprej" sem zaslišala glas. Vstopila sem. Kot ponavadi je bilo vse razdejano... Kuhinja je bila ppolna pokvarjene hrane. Dnevna soba pa polna umazanih oblačil. Ja takšen je pač Greg. Je odgovoren ampak za sebe pa nezna najbolje skrbeti. Greg je ležal na sedežni. Vrgla sem se na njega. Mogoče sem se malo premočno vrgla saj sem slišala kako je Greg zastokal. Zasmejala sem se. Objel me je in stisnil k sebi. Gledala sva TV in se pogovarjala. Zvečer pa sva imela nočne igrice.

UZbudila me je budilka. Ura je bila 8.00 zjutraj. Mogla sem na šiht( v kavarno). Grega budilka ni zbudila zato ga jaz tudi nisem hotela. Na hitro sem se oblekla, počesala obula in odšla iz stanovanja. Ko sem hodila proti kavarni sem gledala v tla. Bila sem zaspana. Greg me je močno utrudil. Ampak to me ne moti. Moje misli je prikinil močen udarec. Znašla sem se na tleh. Sončna očala so mi padla z glave. Za trenutek se mi je pred očmi zameglilo. Pred seboj sem videla roko. Potegnila me je nazaj na noge. Ko sem spet stala sem si človeka ogledala. Kot kaže sva se zaletela. Človek ki je bil moški mi je pobral očala:" Oprosti. Nisem te videl. A si vredu?" Bila sem zgrožena. Ali je to mogoče? Ta glas bi prepoznala kjer koli.Bil je Zayn. Še vedno sem gledala v tla in bila tiho. Prijel me je nežno za brado in mi rahlo privzdignil glavo. Videla sem kako je trznil. Njegove prečudovite rjave oči so postale še temnejše. Njegov zaskrbljen obraz na licu se je zresnil. Še enkrat sem si ga ogledala. Ja to je bil Zayn.

________________________________________________________________________________
Js sm kr naprej začela pisat ker imam veliko navdiha in ga res želim porabiti za zgodbo. Upam da bo zgodba uspela.
25. november 2014
Next z malo zamude
_________________________________________________________________________________
"Hej..." me je pozdravil. Bil je zadržan in tih. "Hej" ga odzdravim. Ogledujem si ga. Roke je imel mišičaste. Verjetno hodi v fitnes. Navsezadnje mora pozaiti na postavo. Frizura se mu je spremenila in dobil je brado. A še vedno je bil luškan. Nekaj pa se ni spremenilo. Njegove temno rjave oči. Tako temne da že skoraj nisi vedel ali so črne ali rjave. Ohhh te njegove oči. V te oči sem se zaljubila.

J-Jaz Z-Zayn

Z- uaaau
J- kaj?
Z- zrastla si v postavno deklino
J-hvala...Ammm ti tudi...
Z- In drugače gre? Ljubezen,družina...
J- ja gre ja. Imam fanta. Grega. Pa pri tebi?Sem slišala da si s slavno Perrie Edwards
Z- Ja res je. Ampak nama negre najbolje.
J-aha no lepo da sem te srečala. Adijo

Vroče mi je bilo. Nervoza na vrhuncu. Ko sem že hotela odhiteti v kavarno me Zayn ustavi:"Čakaj! Te bom še lahko videl?" Oklevala sem. Nisem vedla če je to prava odločitev. In kako bo sprejel Greg? V moji glavi je bila norišnica. Ampak vseeno sem mu dala številko:" 031657890 to je moja telefonska. Pokliči kej." Tako sem zaključila pogovor in odšla.

Prihitela sem v kavarno. Bila sem vsa zadihana. Tia(moja BFF ki dela z mano v kavarni) je videla da nekaj ni vredu. Pristopila je k meni. "Si vredu?" nisem bila prepričana. Sem res vredu? "Videla sem ga. Zayn. Spet bo vstopil v moje življenje." Videla sem da Tia okleva. Nikoli ni bila directionerka. Zayna pa sploh ni marala (zaradi mene). "Povej mi vse podobnosti" razlagala sem ji zelo natančno. Vsak detajl sm poudarila. Najdlje sem ji razlagala o njegovih rjavih očeh. Tako temačnih skrivnostnih ampak obenem nežnih očeh. STOP! Zakaj sploh razmišljam o njem?! No nazaj k razlagi. Ko sem prišla do dela da sem mu dala Tel številko se je Tii strgalo. Kako se je jezila name. Da negre tako. Da me bo spet prizadel in take bedarije. Polovico sem preslišala saj sem sanjarila. Mislim razmišljala. Mislim sanjarila in razmišljala ob enem... Pa kaj mi je?! Najbolje bo da se oblečem in grem delat. Tia je bila še vedno jezna ampak bo že prebolela.

Po šihtu predavanja. Nato pa sem odšla h Gregu. Nahitro sem ga poljubila zela ključe od avta in se odpeljala domov. Zayn mi ni šel iz glave. Zakaj?? Ga še nisem prebolela? Ko je rekel da mu s Perrie negre najboljše sem bila kar vesela. Čakaj! EVA STOP!!! Dosti o Zaynu. Hodila sem po stopnicah. Prišla sem do stanovanja. Na vratih sem zagledala prilepljeno pismo...
____________________________________________________________________________
29. december 2014
next
29. december 2014
Next
30. december 2014
Nextam Predvajajte to psem
__________________________________________________________________________________


Na prvi pogled je pismo zgledalo srhljivo. Ponavadi pustijo kriminalci na vratih pisma ali pa kaj podobnega. Po drugi strani pa je izgledalo romantično. Nekateri fantje tako pustijo puncam ljubezenska pisma. Ja to pismo je bilo definitivno skrivnostno. Odlepila sem ga z vrat in se dopravila v stanovanje. Ključe od avta in torbico sem vrgla na mizo , popila kozarec vode nato pa sem se usedla na sedežno(kauč). Najprej ga nisem hotela odpreti. Ni mi bilo všeč nekako srhljivo je bilo vse skupaj. Ampak ker sem radovedna sem ga vseeno odprla: Pozabil sem ti dati mojo številko: 031589835
V pismu je bila tudi najna slika ko sma se špoljubila ko sma bila še skupaj.Prav lušten parček sma bila skupaj. Ohh spomini. Spomnim se kako sem ga srečala. Prov nerodna stvar če pomislim. Vse se spomnim do minute natančo. Verjetno zato ker je bil moj prvi fant pa še najbolj kul tip je bil takrat. Oba zelo rada pojeva. Na šoli je bila avdicija za šolsko prestavo. Glavne vloge so že bile zbrane. Med njimi je tudi bil Zayn. Žirijo si izžrebali učitelji. Bili so Zayn Allan in Chloe. Torej avdicija je gladko potekala. Ko sem prišla na vrsto nisem bila živčna saj sem vedela da imam dober glas. Ko so me poklicali na oder sem se predstavila. Chloe mi je pokimala da lahko začnem. Imela sem točko v kateri sem plesala in pela. Vse sem super speljala dokler ni prišel veliki finale.mogla bi narediti 3 premete zaporedoma a namesto tega sem naredila štiri. Padla sem z odra direktno na mizo od žirantov. Še bolj natančno padla sem na Zayna. Od tukaj naprej pa veste. Zmenki osvajanje roče pisma blablabla... No da se vrnem nazaj. Takoj sem poklicala Tio in ji vse razložila:
J-Jaz T-Tia

J- omg neboš uganila kaj se mmi je zgodilo
T- ammmm Zayn ti je psutil pismo na vratih?
J- Kok veš?!!!
T- no veš...
J. zini!
T- preden si prišla na šiht so prišli v kavarno 1D. Uglavnem bila sem njihova natakarica. Zayn me je prepoznal saj si je ogledal tvoj twitter profil kjer si objavila najne slike in pisla my bff najraj jo mam pa take fore. No razložil mi je dasta se videla(v kavarni ti nisem hotela nč rečt kr bi pokvarla presenečenje s pismom) in da ti je pozabil dati njegovo telefonsko številko saj si hitro odvihrala stran. Povedala sem mu kje živiš... S fanti so odšli in ti tam pustili pismo. Tako sedaj veš
J- Tiaaaaaa!!! Tia...
T- Ja???
J- v pismu mi je pustil slikco na kateri se poljubljava. Obdržal jo je...
T- Eva rada te imam iin vse ampak imaš Grega. Fanta ki te drži pokonci odkar te je Zayn prevaral se spomniš???
J- j..
T- Vem da je težko ampak probaj ne misliti na njega
J- Okej. Morm it čau.

Zdaj so nastopile šele težave. Ali naj povem Gregu za vse to? Bo jezen? Ali bo normalno sprejel. Dolgo sem razmišlajala dokler se nisem odločila takole: če bo ostalo takole kot je sedaj torej mini pogovori mu nebom povedala. Če pa se razvije v kaj več čeprav vem da se ne bo mu bom... No glede tega še nisem dobro premislila

Odšla sem po telefon da bi poklicala Grega. Po torbici sem brskala da bi našla telefon. Ko ga najdem in vklopim vidim daimam 11 neodgovorjenih klicov. 4 me je klical Greg, 2 mami, 4 neznana številka in 1 Zayn... Uaaaaaau sem si mislila. Bila sem srečna in prestrašena. Najprej sem poklicala Grega. Ni se mi javil. Nato sem poklicala mamo:

J- jaz M-mami

J- kaj je?!
M- ljubica Greg je v komi

Telefon mi je padel iz rok jaz pa sem se sesedla. Mama me je klicala skozi telefon ampak jaz nisem imela moči da bi ji odgovorila. Gledala sem v steno. Prebledela sem: " Takoj pridem na urgenco" mami zakličem. Prekinem klic vzamem jakno, ključe od avta in se odpeljem.
______________________________________________________________________________
No naredila bom manjše glasovanje:
Kaj bi ve rade?
a)Greg umre
b)Greg preživi

Next pride kmalu lp Arsk1D
31. december 2014
b
next
31. december 2014
b
next
31. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani