Okej vem da je 1D zgodbico veeeliko,ampak sem se odločila PREVEST eno zgodbico, tako da zgodbica ni moja. Že v naprej se vam opravičujem za slovnične napake in upam, da boste zadovoljni z mojim prevajanjem.
____________________________________________________________________________________

Jessica Sandoval je 17 letnica, ki ima odlične ocene in velike načrte za svojo prihodnost. Izven šole je zelo neizkušena – nikoli še ni pila alkohola, nikoli se ni drogirala, nikoli še ni imela spolnih odnosov. Potem pa spozna Harry-ja. Skrivnostnega,mračnega fanta z tatuji, ki spremeni vse – tudi Jessico.

Harry Styles je 18 letnik, obiskuje srednjo šolo.Bolj ga zanimata alkohol, in spanje z različnimi puncami vsako noč, kot pa dobre ocene in načrti za prihodnost. Nato spozna Jessico, živahno in prijazno punco. Ona ga vidi drugače v primerjavi z drugimi; vidi luč v njegovi temni duši.

Kako lahko angel ljubi hudiča?
Ampak veste kako pravijo… Nasprotja se privlačijo.
23. marec 2014
u160776
u160776
next
23. marec 2014
''Jess, pohiti, zamudila boš prvi dan šole!'' mi je zaklicala mama iz kuhinje. Iz ležečega položaja sem se spravila v sedečega in pomislila, da je končno prišel dan, pred katerim se trepetala celo poletje. Danes je moj prvi dan na novi šoli - Wilson High School. Ne bom poznala nobenega, in danes bom na šoli označena kot 'Novo dekle'.

Jaz in moja mama sva se preselili iz Los Angelesa v Holmes Chapel, ker je bila mama službeno premeščena sem. Bila je poslovna sekretarka v lokalni bolniščnici v Los Angelesu. Bolniščnica se je zaprla in vse delavce so ''poslali'' delat v različne druge države. Mama si ni mogla privoščiti da bi izgubila delo, zato je vzela službo v Holmes Chapelu. Bila sem zelo vesela zanjo, ampak ko sem izvedela, da se bova selili je moje veselje izpuhtelo.
''Zakaj je od vseh krajev v Ameriki dobila službo ravno tukaj v Holmes Chapelu'' sem se spraševala vsak dan. Pogrešala sem najino hišo, moje stare prijatelje, staro šolo. Pogrešala sem vse. Pogrešala sem sonce v L.A. , saj je tukaj skoraj vedno hladno. Sicer ni slabo tukaj zdaj, ker je še kar sončno zadnje dni, ampak še vedno pa ni tako toplo kot sem bila navajena v Los Angelesu.

Misli sem potisnila na stran, in se počasi splazila proti ogledalu. Moja lasje so bili neurejeni in malo valoviti na koncu. Imela sem velike temne podočnjake in komaj sem odprte oči. Obrnila sem se, da bi videla uro - 7.15. Šola se začne komaj ob 8.30, vendar sem hotela priti v šolo malo prej, saj sem hotela še prej raziskati šolo, da se potem ne bi izgubila.

Zavila sem v kopalnico, slekla pižamo in odšla pod topel tuš. Nisem imela preveč časa, zato sem si hitro oprala lase. Ko sem se stuširala sem stopila iz tuš kabine in mrzel zrak je obdal moje golo telo. Ovila sem se v brisačo in odšla nazaj v mojo sobo.
Odprla sem omaro in se po dolgem času odločila, da oblečem modre kavbojke, svetlo roza srajco in bele all starke.
Nato sem se začela ličiti. Nikoli nisem oboževala veliko make up-a, zato sem večino nosila naraven make up. Namazala sem več plasti maskare, in potegnila tanko črto z eyelinerjem. Medtem so se mi lasje že posušili, zato sem rahlo zlikala tiste lase, ki so se med spanjem ''odločili'' rahlo skodrati. Že po naravi imam dokaj ravne lase, zato mi to ni vzelo preveč časa.

''Jessica, ne prisili me da pridem gor!'' se je spet zadrla mama. Zavila sem z očmi: ''že prihajam''. Še zadnjič sem se pogledala v ogledalo in bila zadovoljna s svojim izgledom. Pograbila sem torbo in se odpravila v spodnje nadstropje. Zavila sem v kuhinjo in videla mamo kako se mi smehlja. ''Pripravljena na prvi dan?'' Prikimala sem ji in odšla.
23. marec 2014
next
23. marec 2014
Ko sem ravno hotela zapreti vrata sem slišala da danes dela do enajstih zato je nebo doma. Zavila sem z očmi. Seveda. To je že stalnica- dela pozno v noč in je čez dan sploh ne vidim. Pomirjalo me je samo to, da če nebi delala tako dolgo,nebi imela pol stvari ki jih imam zdaj. Pogrešam samo njeno prisotnost- to je vse. Tudi v prejšnjem domu je nisem videla veliko, zaradi njenega prenatrpanega urnika, ko pa je imela prost dan je cel čas počivala,ker je bila tako izčrpana od dela.

Kmalu sem se pripeljala pred šolo. Bila je večja od moje prešnje. Učenci so se tako kot na prejšnji šoli družili po skupinah ali pa so bili 'samotarji'.
Stopila sem iz avta in globoko vdihnila, nato pa hitro odšla do pisarne,da bi vzela urnik.
''Oprostite, tukaj sem da bi vzela moj nov urnik.'' Sem povedala šolski sekretarki. Pogledala me je in si nadela fejk nasmešek: ''name?'' ''Jessica Sandoval'' sem hitro odgovorila,saj nisem bila pri volji, da bi govorila.
''Ah, ja. Tukaj imaš. Uživaj svoj prvi dan v Wilson High School,'' je rekla z svojim fejk nasmeškom in mi podala urnik. Vzela sem ga in se odpravila iz pisarne.

Pogledala sem urnik. Prva ura matematika, vendar moram prvo priti do omaric. Številka 235, torej 2. nadstropje. Ko sem končno prišla do omaric sem zagledala fant z nešteto tatuji. Nikoli nisem bila oboževalka tatujev, vedno sem mislila da samo škodujejo telesu. Fant je imel blond lase. Obraza nisme videla ker je bil obrnjen proti svoji omarici.
Potiho sem odšla mimo, saj se nisem hotela z njim pogovarjati.

''Sem Niall'' je rekel 'blondi' poleg mene. Obrnila sem se in se plaho nasmehnila.
''Jess'' sem potiho rekla. Nasmeh mi je vrnil, '' no vesel sem, da sva se spoznala Jess. Obljubim da sem bolj prijazen, kot sem videti.'' Zasmejala sem se. Očitno je opazil da se ga rahlo bojim.
''Kaj imaš prvo uro?'' me je vprašal. Pogledala sem na urnik, saj se nisem spomnila moje prve ure.
'' Matematiko z Gospo Vero.''
''Ah, ni tako prijazna z novimi učenci. V bistvu sploh ni prijazna do nikogar. Ampak sem prepričan, da boš vredu'' se je zasmejal. Malo sem podvomila. Je bil samo tako prijazen zdaj, potem pa me bo osramotil ker sem nova?
''Jess?'' je vprašal in pomahal z roko pred očmi, ''mislim da morava v razred. Prvo uro imava skupaj.''
Odšel je, jaz pa se še vedno nisme premaknila. Mislim da so se mi stopala zalepila na tla in mi potem nebi bilo treba iti k prvi uri. Hitro sem prisilila noge, da se bodo premikale in pohitela za Niallom
Ko sva prišla do učilnice 304, sem globoko vdihnila preden sem vstopila. Gospa Vera me je pogledala in mi strogo rekla: ''Lepo od tebe da si se nam pridružila gospodična Sandoval. Lahko drugič poskusiš priti malo prej?'' nisem zaupala svojemu glasu, zato sem bila tiho. Niall je imel prav, res ni prijazna.

''Kaj boš samo stala tam? Poišči svoje mesto v zadnjem delu učilnice'' mi je hladno rekla. Hitro sme poiskala prost sedež in veselo vzdihnila, ko sem ugotovila da sedim takoj za Niallom.
Ugotovila sem da poleg mene sedi fant še z več tatuji kot Niall. Imel je čokoladne kodraste lase. Opazila sem da me gleda, zato sem sklenila da se s tem fantom ne bom pogovarjala. Zanima me če ga Niall pozna. Sta prijatelja? Zakaj imata tako veliko tatujev?
Preden sem lahko nadaljevala z mojim razmišljanjem, se je Niall obrnil nazaj k fantu raven mene:''Harry, greš danes na zabavo k Rachel? Slišal sem da bo noro!'' je povedal malce glasno, ampak jima ni noben namenjal pozornosti.
''Ja,seveda.Ne grem vsakič?'' je zašepetal fant po imenu Harry. Niall se je zasmejal.
''Oh, mimogrede, to je Jess'' je Niall pokazal name. ''Kul'' je kimajoče rekel Harry.
Kul? To je vse? Vem eno stvar. Z tem fantom se nebon pogovarjala kaj kmalu.

Zvonec je zazvonil in 1. ura je bila končana. Kako se je lahko končala tako hitro? Mogoče sem bila tako pozorna na Harrya in Nialla, da sploh nisem sledila pouku. ''To bo pa še dolgo leto, če bom poleg njiju vsakdan'' sem sama pri sebi mislila.

''Se vidiva Jess'' je vzkliknil Niall preden je odšel iz učilnice. Opazila sem, da me je Harry gledal med tem. Zgledal je… zamišljen? Nisem prepričana; ne poznam ga zadosti, da bi lahko rekla kaj je razmišljal.

Odšla sem iz učilnice in pogledala na urnik. Pohitela sem dol po stopnicah, da bi si vzela knjige za 2. uro.

~*~

Odšla sem v jedilnico. Vzdihnila sem, ker sem vedela da se moj 1. šolski dan bliža h koncu. Še samo 2. uri in sem 'grem na svobodo'.
Ozrla sem se po jedilnici. Drek. Nikogar ne poznam; kje bom sedela? Razmišljala sem da bi šla jest na stranišče, ko me je nekdo poklical.

''Jess, tukaj!'' na hitro sem pogledala po jedilnici, da bi videla kdo me kliče. Bil je Niall. Šla sem tja, saj nisem imela nikjer drugje za sedeti.
Prišla sem k mizi,oči pa so mi skoraj skočile iz jamic. Sedeti poleg Nialla in Harryja in tremi drugimi fanti z tatujami. Kaj je narobe z vsemi? Nasmehnila sem se,ker nisem hotela izgledati prestrašeno. Saj nebi smela biti, ali pač?
Niall je bil zelo prijazen do mene, zato bodo morda tudi ti fantje. Upam.
No razen Harryja.

Vsedla sem se zraven fanta z temnimi lasmi. Poleg njega je sedel fant ki je imel
ravne rjave lase. Imel je zelene oči in prijateljsko se mi je nasmehnil.
''Jess, to sta Zayn in Louis,'' Je povedal Niall. Nasmehnila sem se jim,ampak nisem hotela začeti pogovara. Še.
''In jaz sem Liam,'' je povedal fant z rjavimi lasmi in prijaznimi očmi. Njegovi lasje so bili popravljeni(res nevem kako bi to drugače prevedla) nazaj in imel je globok glas. Kot Harry. Potem so prišle še 3 punce in uganite kaj? Vsi so imeli nekaj tatujev. Presenečenje. Kaj je tako lepega na teh tatujih? Mama me je učila, da so te stvari napačne; ali pa samo ni hotela, da sem takšna.

Misli sem potisnila na stran. Ta 3 dekleta so mi podarile majhne nasmeške. Punca z dolgimi, rjavimi, valovitimi lasmi je odšla k Louisu in ga poljubila.
Liam je dobil poljubček od dekleta ki je imelo rjave, skodrane lase in Zayn je poljubil dekle, ki je imelo blond lase in modre oči.
Razen njihovih tatujev, so se mi zdeli zelo lepi parčki. Niall in Harry nista poljubila nikogar. Imata dekle? Sta mogoče zamudili, ali pa je Rachel ena od deklet?

''Kdo je to?'' je vprašalo dekle z rjavimi skodranimi lasmi.
''To je Jess,'' je ponovil Louis.
'' Me veseli. Sem Danielle, ampak me lahko kličeš Dani.'' je rekla in se nasmehnila. Tudi sama sem se nasmehnila. Izgleda prijazna.
''Sem Eleanor, ampak me lahko kličeš El,'' je z nasmehom reklo dekle z dolgimi, rjavimi, rahlo kodrastimi lasmi. ''Lahko ti povem da bova dobri prijateljici.''
''In jaz sem Perrie. Nimam vzdevka, zato me kar kliči Perrie'' se je zasmejalo še blond dekle.

''Jess, odkod si?'' je vprašal Liam.
''Los Angeles,'' sem odgovorila.
Vsi razen Nialla so nehali jesti in me pogledali. Sem rekla kaj napačnega?
''O moj bog!'' je zakričala El, ''Američanka si!'' Zakaj je bila tako vesela? Niall se ni niti zanimal za ta pogovor. Imel je preveč dela z hrano. Zvenel je nesramno.
''Mamao so službeno preselili sem,'' sem hitro odgovorila, saj nisem hotale iti v podrobnosti.
''Kul,vedno sem hotela imeti prijateljico z Amerike,'' je rekla Perrie. ''Morali bi si izmenjati številki, da bi se lahko več družili.'' Zasmejala sem se.
Izmenjale smo si številke, tudi s fanti, razen z Harryem. Nisem ga hotela vprašati za številko in očitno je bilo, da tudi on mene ne.
--------------------------------------------
vem da se še ne dogaja nič zanimivega, ampak oblubim da se bo
23. marec 2014
u168201
u168201
Nexttttt
23. marec 2014
~*~

Odšla sem proti omarici, da bi zložila notri zvezke in odšla domov. Preživela sem prvi dan in niti ni bil tako slab. Ko sem zaprla omarico, se je od nikoder prikazal Niall.
''Hej, mislim da bi morala priti z nami na zabavo danes zvečer. Vsi redo.'' Zabava zvečer? Verjetno pri tej punci Rachel. Naj grem? Komajj sem poznala te ljudi, ampak so vseeno bili zelo prijazni. Ampak nepoznam nikogar drugega tam. Mislim da nebi smela iti.
''Mislim da ne,'' sem rekla. Pogledal je v tla, '' daj no, imela boš priložnost spoznati nove ljudi. In lahko boš z nami; tudi punce gredo.'' Zdelo se je da sem mu všeč. ''Če ti nebo všeč lahko odideva'' se je nasmejal.
Vzdihnila sem ''Prav.'' ''Vredu, povedal bom puncam, da bodo prišle k tebi in ti pomagale izbrati oblačila, ali karkoli že punce počnete.'' Zasmejala sem se. ''Adijo, se vidiva na zabavi'' je rekel in odšel.
Saj je samo ena zabava. Mame tako ali tako ni in nič se ne bo zgodilo, ne?
Stopila sem v hišo, se naslonila na zid in zdrsela proti tlom. V kaj sem se spustila? Nikoli nisem bila dekle, ki bi hodilo na zabave in bilo budno še pozno v noč. Ko so se moji prijatelji zabavali in pili alkohol, sem bila jaz doma, v topli postelji in brala knjigo. Sploh nevem kaj pričakovati…
Saj ne more biti tako slabo ali pač? Nikoli nisem pili alkohola, saj se nisem nameravala zbuditi z mačkom. Kaj je tako zabavnega pri pitju alkohola? Delaš in govoriš stvari, ki jih ne misliš povedati in potem vstaneš z gromozanskim glavobolom in luknjami v spominu. Sploh mi ne zveni zabavno.

A bom sploh Rachel všeč? Mislim, neka navadna punca, ki še ni slišala za mene, bi me videla kako sem se pojavila na njeni zabavi z njenimi prijatelji.
Vzdihnila sem. S tem premišljevanjem nebom prišla nikamor. Morala bi pisati puncam in jih prositi za pomoč pri oblekah. In ravno takrat je moj telefon naznanil, da sem dobila novo sporočilo. Pogledala sem na zaslon in videla, da mi piše El.

El: Hej! Slišala sem da prideš na zabavo nocoj. Zelo sem vesela. Lahko ti jaz in punce pridemo pomagat izbrat nekaj za obleči? Ker mislim, da neveš kaj boš oblekla, lol. x
Me: Ja, prosim. Resnično potrebujem nasvet.
El: vredu, smo že na poti. Se vidimo ob 5.

Boljše sem se počutila, ker sem vedela da mi bodo pomagale, vendar tista čudna misel vseeno ni popolnoma izginila. Ne vem, ampak občutek imam, da bo nekaj šlo narobe danes. Kakorkoli, poskušam potisniti negativne misli na stran in misliti pozitivno.

Imam sploh kakšne pozitivne misli?

Preden sem lahko sploh pomislila na pozitivne misli je potrkalo na vrata. Vedela sem da so El in dekleta, zato sem jim hitro odprla vrata. Stale so na pragu in se na široko smejale. ''Hej!'' je rekla Dani. Zasmejla sem se in stopila na stran, da bi jih spustila noter.
''Tvoja hiša je tako… luškana,'' se je nasmehnila Perrie. Luškana? Je to kompliment? Po njivih nasmehih sem sklepala da je.
''No pojdimo v mojo sobo, da mi boste pomagale izbrati primerna oblačila za zabavo.'' Sem rekla še vedno z nasmehom na obrazu. Sledile so mi do moje sobe.

''Se lahko veselim te zabave?'' sem kar naenkrat vprašala. Spogledale so se. Kaj? Sem rekla kaj norega?
''Jess, nisi še bila na zabavi kajne?'' me je počasi vprašala Perrie. Sem bila. V bistvu… ne. Nisem bila še nikoli na takih zabah kot one. Bila sem na majhni zabavi na vrtu, za prijateljičin rojstni dan. Tukaj ni bilo nikoli alkohola in niso se dogajale… nekatere… stvari kot na teh zabavah, zato lahko rečem da še nikoli nisem bila na takšni zabavi.

''v bistvu ne. Nikoli nisem bila na takšne vrste zabavi.,'' sem pojasnila. Podarile so mi simpatične nasmeške, ''no potem pa se imamo veliko za pogovoriti,'' je rekla El. Čakala sem da bo nadaljevala.
''Okej, seveda bodo tu tone alkohola. Nekateri ljudje bodo že pijani po petnajstih minutah,'' me je informirala El.
''Ja, in verjetno bodo tudi droge prisotne,'' je dodala Dani. Droge? Nebi morale biti zabave zabavne? Droge so njim zabava?
''Seks. Veliko bo seksa. Opozarjam te, če bi slučajno šla iskat v kopalnico in slučajno vstopila v sobo-''
''Okej, razumela sem,'' sem hitro prekinila Dani in se ji nasmehnila. Presenetilo me je kako ne rada poslušam o teh vrstah 'situacij'. Večina punc je preživelo že veliko teh stvari. Ampak jaz? Jaz nisem. Nevem ali je to dobra stvar ali slaba.
''Jess, si kdaj že imela fanta?'' je nenadoma vprašala Perrie. Vprašanje me je vrglo iz tira. Seveda sem imela fante, ampak razmerja niso trajala dolgo saj so vsi želeli samo eno stvar- seks, in jaz, nisem bila pripravljena. Mislim da morata na ta korak biti pripravljena oba.
''Ja,nekaj sem jih imela,'' sem pohitela z odgovorom. Nasmehnile so se. Verjetno so mislile da nimam izkušenj niti z tem.
''No, mislim da imam zadosti nasvetov za zdaj. Mi lahko pomagate z oblačili?'' sem rekla in začele so brskati po omari. Vsedla sem se na posteljo in čakala da končajo svoje delo, saj sama nisem bila najboljša v tem.

''Tole!'' je vzkliknila El. Ko sem zagledala oblačila sem hitro odkimala.
''Ne! Ne bom nosila tega.'' sem odgovorila. Pod nobenim pogojem si nebi oblekla tega. Sploh nevem zakaj še vedno imam to. Moja prijateljica Adreana mi je kupila to, preden je izvedela da se selim. El,Dani in Perries me zelo spominjajo nanjo. Tudi ona je bila punca, ki je oboževala zabave in vedno me je hotela zvleči s sabo. Kupila mi je obleko, samo da bi šla z njo, vendar nikoli nisem popustila. Vse do danes.

''Daj no, izgledala boš seksi! In prepričana sem da te bo Harry pojedel, če se pojaviš takšna pred njim,'' je pripomnila Dani. Skoraj sem se zdavila z zrakom, ki sem ga dihala. ''Harry? Kaj ima on s tem?'' sem vprašala zmedeno.
''Oh, prosim te! Videla sem način kak to gleda,'' je ponosno rekla Perrie. Način kako me gleda? Gleda me z hladnimi jeznimi očmi. Čeprav, nevem zakaj.
''Ne gleda me v nobenem načinu, razen v jezi.'' Sem rekla osorno. Nisem imela v mislih tega, ko sem jih vprašala za pomoč.
''Kakorkoli, si lahko oblečeš obleko? Me je rotila El. ''Ugh, prav'' sem rekla nejevoljno. Pograbila sem obleko on odšla v kopalnico.
Ne morem verjeti da jo bom oblekla. Hitro sem si slekla oblačila – razen spodnjega perila – in se stlačila v obleko.

Kratka,črna obleka, brez naramnic, zelo oprijeta na zgornjem delu telesa, ohlapna v spodnjem delu telesa. V tej obleki sem se počutila tako… razgaljeno.
Sama obleka je zelo lepa, ampak na meni? Videti je grozno! Nisem imela izbire, zato sem počasi stopila ven iz kopalnice. Ko sem prišla v sobo so se vse obrnile proti meni in me premerile s pogledom. ''Prava lepotica si v njej Jess! To obleko MORAŠ imeti.'' Je vzkliknila Perrie. ''In izbrale smo ti čevlje,'' je rekla Dani. Podala mi je zelene salonarje. Pričakujejo da bom to nosila? Salonarje sem nosila smao 2x v življenju. Če bi me mama videla takšno bi jo verjetno infarkt.
''Ne, ne morem nositi tega; spotaknila se bom in padla.'' Zmajale so z glavo.

''Hotela si našo pomoč! Obljubim, da izgledaš fanatstično!'' je rekla El. Pogledala sem čevlje preden sem se vsedla na posteljo. ''Čas za frizuro in make up'' je vzkliknila Dani, da bi prekinila neprijetno tišino.
23. marec 2014
u168201
u168201
Nexttttt
23. marec 2014
u160776
u160776
nextttttt
24. marec 2014
neeext
24. marec 2014
next
24. marec 2014
~*~

Stopile smo iz avta in odšle proti vratom. Lasje in make up nam nista vzela preveč časa. Lase sem samo zravnala, make up pa sem si čisto malo popravila.
Čutila sem metuljčke v trebuhu ko smo vstopile.
''Ne bomo te pustile same Jess,' je obljubila El. Prikimala sem in se jim hvaležno nasmehnila.

Prostor je bil ogromen. Tla so tla so bila iz marmorja, pohištvo pa je bilo zelo drago.Stopnice so bile na sredini prostore. Zanimivo je bilo, da je lahko kdo živel v tej hiši. Odšla sem za puncami, ki so šle k mizi z hrano in pijačo.
''Hočeš pijačo,'' me je vprašala Dani, medtem ko si je vzela pijačo, in zaradi glasbe sem jo komaj slišala. Odkimala sem ona pa je vzela še 2 kozarca za El in Perrie.
''Pridi, gremo poiskat fante,'' je že skoraj kričala Perrie, zaradi glasne glasbe in odšla. Sledile smo jim, dokler nisem zagledala blondija z tatuji.
''Jess, prišla si!'' je začel kričati Niall ''In čudovito izgledaš,'' me je pohvalil. Zahvalila sem se mu in pogledala po dnevni sobi. El je odšla k Louisu, Dani k Liamu in Perrie k Zaynu. Lepo. No, vsaj niso odšle iz sobe, kot so obljubile. Želela sem si, da bi se lahko z nekom pogovarjala, saj je Niall odšel, Bog ve kam.
Pogledala sem po dnevni sobi. Nikogar nisem poznala. V želodcu mi je začelo kruliti.

Zakaj sem postala živčna, ko sem zagledala fanta z zelenimi očmi?

Ko sem že drugič ujela njegov pogled sem hitro umaknila glavo. Nekaj na njem me naredi tako… živčno? Nebi vedela. Spet sem ga pogledala, da bi preverila če me še vedno gleda. Ja, še vedno. Začel je hoditi proti meni. Drek. Zmrznila sem. Nisem bila zmožna oditi stran, pa čeprav sem hotela.

''Poglej,poglej,poglej. Koga pa imamo tukaj,'' je spregovoril. Njegov glas je bil nizek in hrapav. Bil je nekako seksi. Nehaj, Jess. Zveniš noro. Njegove zelene oči so strmele v moje rjave. Prišel je čisto blizu ušesa, in z ustnicami podrgnil ob mojo ušesno mečico. ''Všeč mi je tvoja obleka na tebi,'' je zašepetal. Mravljinci so me obšli po celem telesu. Verjetno je opazil – zahahljal se je in pokazal jamice v ličkih.
Hotela sem govoriti. Če nebi, bi vedel da ime nekako 'pod nadzorom'.
''Vedno hodiš na take zabave?'' sem ga vprašala.
''Ja, vsaj mi dajo kaj za delati,'' se je zarežal. Kaj mu dajo za delati? Kaj to pomeni?
''Oh,'' je bilo vse kaj sem lahko rekla. Spet se je zahahljal, ''nikoli še nisi bila na zabavi kajne?'' je vprašal. Je res tako očitno?
''Seveda sem,'' Zlagala sem se.

''Ja, seveda; verjetno se učiš in počneš dolgočasne stvari,'' pogledal sem ga.
Čeprav sem vedela, da ima prav, nima pravice zaničevati tega. On neve ničesar o meni.
Preden bi lahko odgovorila, me je Dani zvlekla stran od Harryja. Pogledala sem jo z zmedenim pogledom in se obrnila, če mi Harry sledi. Ni mi; že je osvajal drugo punco in ji dovolil sedeti na njegovem kolenu. Je to pomenilo ''dajo mi kaj za delati?'' V želodcu sem začutila ostro bolečino. Hitro sem to bolečino potisnila na stran, saj nisem sploh hotela vedeti, zakaj se je pojavila.

Ustavili sva se v temnem hodniku.
''Videla sem, da si se pogovarjala z Harryjem,'' je odgovorila nerazločno.
Ugh. Pijana je. Komaj pol ure je minilo pa je že pijana. Kje sta Perrie in Eleanor?
''Kje sta Perrie in Eleanor?'' sem jo vprašala in popolnoma ignorirala njen stavek.
''Ne vem; verjetno na oddihu z fantoma,'' se je zasmejla.
''Kje je Liam?'' sem jo vprašala in upala da lahko on poskrbi za njegovo pijano dekle.
''Nevem,'' je spet odgovorila nerazločno. No to ne pelje nikamor.

Preden sem se lahko odločila kaj narediti, se je Harry prikazal na hodniku. Zavila sem z očmi in upala, da me ni videl. Kaj se je zgodilo z njegovo kurbo? Čakaj, kaj? Zveni kot bi bila ljubosumna. Ne. To ni mogoče, da sem ljubosumna. Komaj sem ga poznala.
''Ona je škoda časa,'' je rekel Harry. Spet sem zavila z očmi.
'' Hvala ker si tako razumljiv'' sem odgovorila sarkastično. Zakaj sem tako zlobna? On je kriv. On me pripravi do vseh teh občutkov naenkrat.
''No, Louis in El sta mrtvo pijana, Niall se daje dol z neko punco. Ne vem za Perrie in Zayna.'' Zajebavaš kajne? Prišla sem z El, Perrie in Dani. Kako bom zdaj prišla domov?
''Mislim da bi jo morala odnesti v sobo, da se lahko odpočije,'' sem rekla, ker resnično nisem vedela kaj narediti z njo, saj sem se prvič znašla v takšni situaciji.
''Ja, pomagal ti bom,'' se je ponudil. Zahvalila sem se mu. Danijino roko sem si dala okrog vratu in Harry je naredil isto. Odnesla sva jo v sobo, kjer ni bilo nikogar in jo dala na posteljo, da lahko zaspi.
''Grem poiskat Liama. Mora vedeti kje je njegova punca,'' sem rekla Harryju in odšla iz sobe.
''Grem z tabo,'' je odgovoril. Prišla sva v spodnje nadstropje in iskala Liama. Kako so se lahko napile tako hitro? Niso držale obljube, da me ne bodo zapustile. Vzdihnila sem. Ne morem biti jezna na njih. Ne morem pričakovati, da bodo moje varuške, ker še pač nisem bila na zabavi.

Misli sem potisnila na stran, ker sem zagledala Liama kako išče svojo punco.
''Liam,'' sem ga poklicala. Pogledal je v mojo smer.
'' Sta videla Danielle? Igrali smo pivski pink pong in preden sem se sploh zavedal je bila pijana. Odšel sem ji po vodo in ko sem prišel nazaj je več ni bilo. Ne morem je naj-''
''Liam pomiri se. Jaz in Harry sva jo odnesla v posteljo v najbolj oddaljeno sobo na hodniku. Zaspala je na postelji.'' Sem ga pomirila.
Objel me je in se mi nasmehnil. ''Najlepša hvala, zelo me je skrbelo,'' se je zahvalil. Vedela sem da ga je zelo skrbelo zanjo.
''No, grem pogledat Dani. Hvala še enkrat. Se vidimo jutri,'' pomahal nama je in odšel.

Obrnila sem se k Harryju. Strmel je vame.
''Mislim, da so vsi moji prijatelji pijani in nikjer jih več ne moreš najti,'' sem rekla. Nevem kako bom prišla domov. Mislim da mi drugo ne preostane, kot da pešačim. Kaj pa če me kakšni fantje vidijo v tej obleki, samo, ponoči?
''Kako greš domov?'' je vprašal. Skoraj sem pozabila govoriti.
''Peš,'' sem izjavila.
Odkimal je. ''Pod nobenim pogojem. Peljal bom te.'' Pokimal sem, ker se mi res ni dalo ugovarjati.
Odšel je ven, jaz pa za njim. Ustavil se je pred črnim range roverjem. Odprl mi je vrata in jih zaprl ko sem se vsedla. Počakala sem da je vstopil na svoji strani.

Obrnila sem se proti oknu in razmišljala o današnji zabavi. Sem vedela da se bo nekaj zgodilo. Zato pa raje ostanem doma, berem knjigo ali kaj podobnega.
Zakaj sem sploh pristala na to noro idejo?

''Kam te peljem?'' me je Harry prebudil iz 'sanj'. Povedala sem mu pot in spet sva se dalje peljala v tišini. Ne v čudni tišini, ampak v prijetni, Spraševala sem se kaj naj povem. Nisem hotela izpasti idiotsko in čudno zato sem raje ostala tiho.

''Ta?'' je vprašal Harry in seodpeljal na dvorišče. Prikimala sem. ''Hvala za prevoz.''
''Ni problema,'' je rekel in se nasmehnil. Tako lep nasmeh ima. Kaj? Ne, nima ga. Moram nehati misliti o njem. Naj ga objamem? Ali samo odidem?
''Hočeš vstopiti?'' Kaj sem pravkar rekla? Zakaj sem to rekla? Vprašala sem, preden bi lahko sploh premislila o tem. Mislil bo da sem čudna. Zavrnil bo ponudbo in me osramo-
''Seveda,'' nasmehnil se je. Kaj? Vstopila sva iz avta in odšla do vhodnih vrat. Zakaj sem to naredila? Poiskala sem ključe, roka pa se mi je tresla, medtem ko sem odklepala. Slišala sem da se je smehljal.

Vstopil je in se razgledal ''Lepa hiša''. Nisem vedela kaj naj povem.
''Grem se gor preobleč, takoj bom nazaj. Počuti se kot doma,'' sem rekla. Jebenti. Zvenela sem grozno, kajne? Hitro sem odšla v sobo in ga pustila stati v dnevni sobi. S svetlobno hitrostjo sem si slekla obleko in si oblekla kratke hlače in vijolično kratko majico. Zavila sem še v kopalnico, da bi si odstranila make up.

Ko sem si ga končno odstranilla, sem strmela v moj odsev v ogledalo. Nisem hotela, da me kdo vidi brez make upa. Zakaj sem hotela da me on?
Odšla sem v spodnje nadstropje in videla, da še vedno samo stoji. Zakašljala sem in mu dala vedeti, da sem v sobi. Obrnil se je in se zastrmel vame. Izgledam tako slabo?
''Lahko se vsedeš,''sem rekla. Pokimal je in se vsedel na kavč. Sedla sem se nasproti njega in čakala da spregovori.

''Povej mi kaj o sebi, Jess,'' je Harry rekel.
''Kaj hočeš vedeti?'' Bila sem nervozna.
''Vse,'' vse? Ni mislil tako, kajne? Videla sem, da mu je bilo zelo nerodno, ker me je to vprašal. Zakaj bi se sramoval tega?
''Govorila bi lahko celo noč,'' sem se zasmejala. ''Kaj če bi se šla 20 vprašanj?'' Takoj sem obžalovala, da sem sploh kaj rekla. Čakala sem da se bo začel norčevati, saj smo se to igrali kot otroci.

''Okej,'' je rekel povsem mirno, z niti kančkom posmehovanja. '' Tvoje celo ime?''
"Jessica Marie Sandoval," sem odgovorila. Majhen nasmešek se je pojavil na njegovem obrazu.
''Ti si na vrsti,'' je rekel. Hotela sem se spomniti dobrega vprašanja, vendar se nisem mogla, zato sem ga vprašala isto vprašanje, kot je on mene.
"Harold Edward Styles," komaj sem zadrževala smeh. Vsi ti tatuji in potem ime Harold. Ampak ime mi je bilo všeč na njem.
''Kaj počneš iz veselja?'' je vprašal. Pomislila sem.
''Rada pojem in pišem,'' sem odgovorila. Zarežal se je.
''Poješ, huh? Zapoj mi nekaj,''
''Pod nobenim pogojem Styles. Nihče me še nikoli ni slišal peti in nihče me tudi ne bo.'' sem rekla nezaupljivo.
''To bomo še videli,'' se je nasmehnil. Kaj to pomeni? Ne bom mu pela nikoli!
''Zakaj imaš toliko tatujev?'' je kar zletelo iz mene.
''Všeč so mi,'' je odgovoril. Zastrmela sem se v njegove tatuje za nekaj sekund. Ne morem verjeti, da rečem to, vendar izgledajo zelo dobro na njem. Nisem oboževalka tatujev, apak res izgledajo prekleto dobro na njem. Kaj pa govorim? Sovražim tatuje. Vedno sem, vedno bom.
''Si devičnik,'' Globoko sem vdihnila. Ne more me kar vprašati tega. To je osebna stvar.
''Ne delim svojega spolnega življenja s tabo, Styles,'' Nimam spolnega življenja, ampak mu vseeno ne bom odgovorila na vprašanje.
Zarežal se je ob mojem odgovoru ''prav, kakorkoli rečeš Jessica.''
''Naslednje vprašanje,'' Pomislila sem, '' kakšna je tvoja družina?'' Njegova čustva so se takoj spremenila in vstal je. ''Mislim da bi mogel iti. Se vidiva jutri, Jessica.''
Odšel je. Sem ga prizadela? Sem ga užalila? Kaj je tako narobe z njegovo družino?
24. marec 2014
next
24. marec 2014
next
24. marec 2014
next
25. marec 2014
u160776
u160776
next
25. marec 2014
u168201
u168201
nexttttttt
25. marec 2014
neeext
27. marec 2014
Neeeeextttttt
27. marec 2014
Zbudila sem se zaradi presnete budilke. Zbrala sem vso moč, da sem se spravila v sedeči položaj in pogledala na telefon. Na moje presenečenje sem imela 2 sporočili. 1 od Dani in 1 od Perrie. Zakaj mi ni pisala El? Se ji je kaj zgodilo?
Odprla sem sporočilo od Dani.

Dani: Jess! Žal mi je zaradi včerajšnje zabave. Liam mi je povedal kaj se je zgodilo in upam da nisi jezna. Se vidiva v šoli. Rada te imam<3

Zarežala sem se. Nisem jezna, samo malo razočarana. Saj ne morem pričakovati da bodo sedele zraven mene in zamudile vso zabavo. Hitro sem odpisala Dani in odprla Perrie-ino sporočilo.

Perrie: Tako slabo se počutim zaradi prejšnje noči, oprosti Jessie :'( Se vidiva v šoli.

Hitro sem ji odpisala da nisem jezna. Odložila sem telefon in odšla v kopalnico. Slekla sem se in odšla pod tuš.

Stopila sem ven, se zavila v brisačo in odšla v mojo sobo. Odprla sem omaro in nekaj časa samo brskala in razmetavala omaro, ker nisem vedela kaj naj oblečem.

Na koncu sem se odločila da oblečem bele oprijete hlače, vijoličen top in bele all starke. Hitro sem si zravnala lase in se naličila. Ko sem šla po po stopnicah v spodnje nadstropje, sem opazila, da mame ni v kuhinji. Je sploh prišla domov? Takoj ko je Harry odšel sem odšla naravnost v posteljo in je nisem slišala priti.
Misli sem potisnila na stran. Mogoče je odšla prej kot običajno. Opravila sem se do avtomobila.

~*~

Parkirala sem pred šolo. Počutila sem se mnogo boljše kot včeraj, saj sem spoznala nove prijatelje. Edino ena stvar mi ni šla iz glave: Harry.
Zakaj se je obnašal tako čudno včeraj zvečer, ko sem ga vprašala o njegovi družini? Bila sem rahlo nervozna, saj bom ga spet videla. Nisem vedela, ali naj se delam kot da se včeraj ni nič zgodilo.

Napotila sem se proti moji omarici in videla Nialla.
''Hej Jess,'' se je veselo zadrl po celem hodniku. Zakaj je tako srečen? Ali ni pil včeraj na zabavi? Ga nebi zdaj morala boleti glava? No, saj ga sploh nisem videla, ker sem bila tako zaposlena z Dani in Harryem.
''Hej Niall. Kdaj si odšel včeraj iz zabave?'' Sem vprašala in upala, da mi bo povedal, da je videl El in da je popolnoma vse v redu z njo.
''Okoli polnoči. Zakaj sta vidiva z Harryem odšla tako zgodaj?''me je vprašal. Zasmejala sem se.
''Vse punce so izginile in nisem imela prevoza domov, zato me je Harry peljal. Veš mogoče kaj se je zgodilo z El na zabavi?'' sem zaskrbljeno vprašala.
''Ne, ampak mi je Louis povedal, da se je samo sesedla na tla, zato jo je peljal domov. Počuti se bolje ampak mislim, da ju danes ne bo v šolo,'' je povedal. Kamen se mi je odvalil od srca. Šele zdaj sem se zavedala kako me skrbi zanjo.
''Oh,'' je bilo vse kar sem lahko rekla. Hotela sem ga vprašati o Harryevi družini, ampak sem se bala, da tudi Niall ne bo odgovoril na moje vprašanje in bo mislil da mi je všeč Harry, ker mi ni. Kajne? Ne, ni ti, mi je govorila glava. Ja všeč ti je, priznaj si že enkrat, mi je govorilo srce.

''Sranje, Jess pohiteti morava na prvo uro ali pa bova že spet zamudila,'' je Niall rekel in stekel po hodniku in komaj sem ga dohajala. V učilnico sva prišla takoj ko je zazvonilo.
Opazila sem da je Harry z glavo naslonjen na mizo. Hotela sem ga vprašati glede prejšnje noči, ampak ga nisem upala, ker sem se bala, da se po spet razjezil.
''Harry,'' sem se vendarle opogumila in mu zašepetala. Vedela sem da je slišal, saj se je rahlo obrnil proti meni.
''Harry,'' sem ponovila. Zakaj me je ignoriral?

Kar naenkrat je vstopil v učilnico ravnatelj in prosil gospo Vero, če si lahko vzame minuto, da se pogovorita. Gospa Vera je odšla ven in dobila sem priložnost, da se pogovorim s Harryem.
''Harry, zakaj se nočeš pogo-''
''Ne vidiš, da se nočem pogovarjati s teboj?'' je mrko dejal. Srce mi je začelo hitreje biti; nisem vedela kaj naj še povem.
''Kaj se je zgo-'' sem spet poskušala.
''Pusti me pri miru prekleto,'' me je spet prekinil.
Takrat se je vrnila gospa Vera. Vdihnila sem. Zakaj se je obnašal tako do mene? Hočem vedeti samo kaj sem rekla napačnega, da me ignorira. Saj nisem rekla nič slabega o njegovi družini. Kaj pa če ni povezano z njegovo družino? Kaj če je ugotovil, da me ne mara? Ugh, tako ne bom prišla nikamor.

Pogledala sem a uro. Še samo 2 minuti do zvonenja. Toliko sem premišljevala o Harryu, da nisem sledila pouku. Mogoče bon naredila to kar zahteva – ne bom se pogovarjala z njim. To bo težko. Druživa se z istimi ljudmi, sediva za isto mizo… Ampak se bom potrudila po najboljših močeh. Če on tako hoče, bom to naredila.
Zazvonil je zvonec. Pograbila sem svoje stvari in hitro odšla iz razreda.

~*~

Vsedla sem se za mizo. Vsi so tukaj, razen El in Louisa. Vesela sem, da mi ni treba skrbeti glede njiju. Harry se je vsedel nasproti mene. To dela zanalašč? Ugh, ignorirati ga bo težje če sedi nasproti mene.
Trudila sem se slediti pogovoru, namesto gledati Harrya. Zakaj ga je tako težko ignorirati?
''Jess, hočem se ti opravičiti glede prejšnje noči,'' me je zmotila Dani in se plaho nasmehnila.
''Saj je vredu. Nisem jezna,'' sem ji rekla in upala, da se ne bo več počutila krivo. Zasmejala se je.
''Kako pa si prišla domov?'' me je vprašala.
''Jaz sem jo peljal,'' je hitro odgovoril Harry. Trudila sem se, da ga nebi pogledala, zato so moje roke kar naenkrat postale blazno zanimive.
Dani ni rekla ničesar več in za to sem ji bila zelo hvaležna.
Kosilo je minilo hitreje kot sem pričakovala.
~*~
Pohitela sem proti omarici in se zaletela v nekoga. Začela sem hitro pobirati knjige, ki so mi padle po tleh in hitro pogledala navzgor. Srečala sem sinje modre oči in za hip sem pozabila na vse.
''Oprosti, nisem gledal,'' je rekel fant. Vzravnala sem se in si popravila lase za uho. Imel je kratke rjave lase in perfektne bele, ravne zobe.
''Ne, saj je vredu. Tudi jaz nisem gledala,'' sem se mu nasmehnila.
''Jaz sem Drew, in ti si..?''
''Jessica, ampak kliči me Jess,'' sem se zopet nasmehnila. Vrnil mi je nasmeh.
''Všeč mi je tvoje ime,'' me je pohvalil. Pogledala sem navzdol, da ne bi opazil kako sem zardela.
''No, se vidiva Jess.'' Prikimala sem, on pa mi je podaril nasmeh preden je odšel.
Pogledala sem za tem čudovitim fantom, v katerega sem se zaletela pred nekaj minutami; tudi on se je obrnil in se nasmehnil. Mogoče pa me bo on 'zamotil' pred Harryem.
-------------------------------------------------------------------
- Se bo Jess zaljubila v Drewa?
- Kako mislite da bo Harry reagiral?
- Ima Drew z njo sploh dobre namene?

btw..Ta vikend in naslednji teden bo za mene zelo naporen, tako da bo next kratek ali pa ga mogoče sploh ne bo do naslednjega petka:c
27. marec 2014
-ne
-lubusumen bo
-KE TE JAZ VEM

NEEEEXT
27. marec 2014
Misna bo de ji je useč sam ne
Kregala se bota pa ignorirala pa use sam na konc bota skupi
Recimo da ne
Neeeeeeeeeexxxtttttt
27. marec 2014
-misla bo da se je v njega zalubla pa ne bo tko,
-Harry bo ljubosumen ali pa jo bo hotel zaščitit,
-mislim, da nima dobrih na namenov,

Neeeext
27. marec 2014
u160776
u160776
mogoč
rajtam bo lubosumen drgač pa bota ziher skup
ne,hotu jo bo spraviz v postlo
28. marec 2014
neext
28. marec 2014
uuun hitr nextii tole bo zanimivo
28. marec 2014
~*~

Zaprla sem vrata in se zleknila na kavč. Mislim, da se mi meša. Na Harrya mislim 24/7. Zakaj mislim toliko o njem? Ali on razmišlja o meni tako veliko kot jaz o njem? Ne, mislim da ne. Karkoli delam, da bi ga ignorirala in ne bi premišljevala o njem, mi ne uspeva. Res nevem kaj naj naredim.


Zapiskal mi je telefon. Pogledala sem na zaslon in videla sporočilo od mame. To je tisto kar vam pravim. Toliko mislim na Harrya, da sem popolnoma pozabila na mojo mamo. Odprla sem sporočilo.

Mama: Danes sem odšla v službo že zelo zgodaj. Danes bom prišla pozno, zato si lahko naročiš pico ali pa greš jest ven. Oprosti, rada te imam.

Zavila sem z očmi. Sprejela sem mamino ponudbo in odšla ven. Morala sem se nekako zamotiti pred Harryem. Pograbila sem ključe in se odpravila.

~*~

Čakala sem na vrsto, da bi naročila, ko je nekdo pridobil mojo pozornost.
''Jess?'' Obrnila sem se in zagledala Drewa. Nasmehnila sem se in pa me je objel. Tega nisem pričakovala, zato sem bila na začetku malo zmedena, ampak sem ga vseeno objela nazaj.
''Kaj delaš tukaj?'' takoj sem se počutila čudno. Zakaj sem sploh vprašala to? Saj pa je logično kaj dela tukaj. Opazil je da mi je nerodno,zato se je trapasto nasmehnil.
''Se ti lahko pridružim? Mislim… če ti je seveda prav. Zasmejala sem se.
''Seveda, ne moti me,'' sem rekla. Zasmejal se je in izgledal nekako nervozno. Naročila sva in se vsedla za mizo v oddaljenem kotu.
''Povej mi kaj o sebi,'' je rekel Drew. Spomnila sem se prejšnje noči z Harryem. Ne, ne smem misliti na njega. Ne zdaj.
''Kaj hočeš vedeti?'' sem ga vprašala . Točno to sem vprašala tudi Harrya. Zakaj ne morem prenehati misliti nanj?
''Karkoli,'' se je nasmehnil Drew.
''Se hočeš 'igrati' 20 vprašanj? Saj veš, da se bolje spoznava?'' Jebenti. Harry še vedno ni odšel iz moje glave. Drew se je začel smejati. Kaj je tako smešno?
''20 vprašanj?'' je povedal v smehu, ''ni to malo otroško?''
Pogledala sem v tla. Harry ne bi rekel tega. On bi se 'igral' to z mano. Ne morem primerjati Drewa in Harry. Sta 2 popolnoma različna človeka.
Nerodno sem se zasmejala, ''ja, prav imaš.'' Spremenila sem temo in ga vprašala nekaj o njem. Trudila sem se, da sem ostala zbrana, ampak moje misli so vedno 'zbežale' k drugemu fantu.

~*~

Drew in jaz sediva tukaj že 2 uri, se pogovarjava in smejiva. Pozno postaja in domov bom morala. Drew je zelo prijazen in smešen. Naučila sem se zelo veliko o njem.
''Mislim da bom morala iti. Pozno postaja,'' sem rekla. Nasmehnil se mi je in vstal.
''Te lahko pospremim do avta?'' Je vprašal.
''Seveda.'' Sem odgovorila. Prišla sva do mojega avta.
''Lepo sem se imel danes, Jess.'' Se je nasmehnil.
''Tudi jaz,'' sem mu povedala po resnici.
''Lahko dobim tvojo številko? Mogoče bi se lahko kdaj dobila?'' me je vprašal nervozno. Izmenjala sva si številki in naenkrat je postal zelo resen. Njegove modre oči so strmela v moje rjave.Pramen las mi je popravil za uho. Preden sem s esploh zavedala, sem začutila njegove ustnice na mojih. Roke je dal okrog mojega pasu in me potegnil bližje. Resnično med poljubom nisem čutila čisto nič. Ne razumite me narobe – poljub je bil vredu, ampak kot pravijo drugi - nisem čutila metulčkov v trebuhu.

Umaknil se je in me pogledal. Nisem si mogla pomagati, ampak zalila me je rdečica.
Zasmejal se je, ''Se vidiva jutri Jessica.'' Poljubil me je na lice in odšel.
Nisem se premaknila. Samo stala sem tam in premišljevala. Kako bi se počutila, ko bi se Harryeve ustnice dotaknile mojih? Se bo to sploh zgodilo?

~*~

Minil je teden dni odkar sem se zadnjič pogovarjala z Harryem. Minil je teden odkar me je Drew poljubil. Trudila sem se, da se nebi pogovarjala s Harryem. Nič drugega nočem vedeti, razen tiste njegove nenadne spremembe čustev in si biti ponovno prijateljica z njim. Ampak kar naprej si ponavlja: Ne bi ti rekel, da se ne pogovarjaj z njim, če ni mislil resno.
Več časa preživim z Drewom, saj samo tako lahko za kratek čas pozabim na Harrya.

Nedelja je, in Drew me je povabil na večerjo danes. Seveda sem pritrdila, le nisem vedela če bo preprosta ali bolj moderna/razkošna večerja, zato sem mu napisala sms.

Jaz: Hej Spraševala sem se, če bo današnja večerja preprosta ali bolj moderna? Ker res nevem kaj naj oblečem.

Drew: Preprosta, ampak izgledaš čudovito v vsem

2 minuti sem samo stala tam, kar naprej brala isti sms in se smehljala zaslonu.

Jaz: Vredu, hvala. Se vidiva kmalu 
29. marec 2014
next
29. marec 2014
neeeeeeeeeeeext
29. marec 2014
next
29. marec 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani