Ime mi je Maja.Predstavila vam bom zgodbo,ki opisuje povzeto življenje Katje
31. december 2014
stara sem 15 in hodim v8.r
Imam enkratno BFF Evo.Eva je zelo zaljubljena v Tineta,zato mi vedno govori naj si najdem fanta...A jaz ji vedno odgovorim da se to nemore zgoditi saj me je pred časom Miha prevaral z neko grdo deklino.Moji starši so šli za 2 tedna na službeno potovanje zato mi je mama rekla da lahko pri meni prespijo prijatelji,najprej sem vprašala Evo če bi lahko prišla k meni za par dni prespat ampak ji žal starši niso dovolili.Zmenili sva se da se bova jutri ob 9 zjuraj dobili v parku in potem bi skupaj odšli na pico.........
za nadaljevanje zgodbe rabim 1 next
31. december 2014
NEXT
31. december 2014
Ko je Eva odšla sem šla v posteljo saj sem bila že zelo utrujena.Drug dan se zbudim ob pol 10ih ter si grem kot ponavadi umit zobe.Ravno k pa pridem iz kopalnice mi zazvoni telefon kliče me Eva takrat se šele spomnim da sem ji obljubila da pridem v park.Uglasim se ji ter se ji opravičim ker sem si zaspala ona pa mi hitro odgovori ni ti treba skrbeti ker sem te jaz ravno zato hotela klicat,.še sreča:28 zdaj pa res dobiva se ob 10!hahaa okej,ko sem prišla v park me je Eva pozdravila in mi rekla,da ji je Tine rekel da pozna enega fanta zanjo le da je malo mlajši ima 12 let.jaz ji rečem:Tinetu se zahvali ampak mu povej,da je zame malo premlad.
NEXT?
31. december 2014
next
31. december 2014
Potem sva šli na pico in ko sva prišli noter sem videla fanta,ki je takoo čeden in sedi z svojim prijatlom ravno za tisto mizo kjer midve ponavadi sediva .Tisti fant mi je postal zelo všeč.Zelo me je lepo gledal in počutila sem se kot,da bi doživela "LJUBEZEN NA PRVI POGLED" kmalu za tem mi pa je Eva reklaoo Katja poglej tistega frajerja,ki sedi tam kjer midve ponavadi sediva.Odgovorila sem ji waw kako je čeden ter se vsedla za drugo mizo.Eva m je rekla da mora na stranišči in ko je odšla je prišel tisti fant do mene se poslovil od prijatelja ki je odšel in se vsedel k meni <3 Rekel mi je
J-jaz N-Nace
N- O živjo moje ime je Nace pa tvoje?
J- Moje ime je Katja.Ali te lahko vprašam zakaj si prišel sem?
N- DC mi je blo ker je prijatel odšel pa še ler sm te mislil povabiti jutri ob 10 zjutraj v kino,da bi si ogledala skupaj kakšen film da se bolj spoznava.Ali bi šla?
J- Ja bi šla ej saj mojih staršev ni doma,šla sta na službeno potovankje za 2 tedna pa rekla sta mi še da lahko pri meni doma prespijo prijatelji.
N-carsko moja dva sta odšla za 1 mesec na izlet,ali bi lahko bil pritebi?
J- ali misliš resno?
N- ja jutri po kinu lahko pridem k tebi.
J-eno vprašanje imam
N-kakšno?
J-Koliko si star?
N-16 let,ti?
J-15 let.
N-ok potem sva zmenjena jutri kino potem pa pridem k tebi domov
J-ja,itak
N- ooo tvoja prijateljica gre moram iti čaw
J-čaw
(odide) KATJAAAA!!! a sem prav videla.Tisti fant se je vsedel zraven tebe kaj je hotel?,Kako je bilo?...
J-jaz E-Eva
J-o fak povabil me je v kino pa ime mu je Nace
E- KAJ a se hecaš?
J-Ne pa JUTRI PRIDE K MENI ZA CELA 2 TEDNA PRESPAT <3
E-kajjjjjjjj....šit NORO končno si dobila priložnost za fanta.
ok ej grem domov in čakat jutriiiiiii <3
E-ok čaw
ko sem prišla domov sem pomislila kaj bova z Nacetom počela pri meni.
Hitro je prišel večer oz. počasi zelo počasi.Ob 22 zvečer sem odšla spat.Zbudila sem se ob pol 10 zjutraj.HITRO SEM SE OBLEKLA TER SE NADIŠAVILA Z MOJIM NAJLJUBŠIM PARFUMOM <3 odšla sem v kino kjer so me že čakali:Nace in 2 vstopnici.Ko je bilo konec filma mi je rekel če lahko greva v park.
J-jaz N-Nace
J-ok
N-pa pojdiva
KO SVA PRIŠLA V PARK MI JE REKEL
N-nekaj imam zate.
J-kaj pa?
N-pismo zate
J-ali mi ga lahko prebereš?
N-ja

DRAGA KATJA!
Ko sem te zagledal si mi bila že zelo všeč,zdaj ko pa sem te še bolj spoznal sem se vate zaljubil,zdaj pa me zanima ali bi bila moja PUNCA,ALI ME LJUBIŠ,prosim vse mi povej.
J- o šiit tega nisem pričakovala ampak moram ti povedati,DA SEM ZATRESKANA VATE V POLNO <3 IN MOJA NAJVEČJA ŽELJA JE,DA BI BILA TVOJA PUNCA <3

NACE ME JE NEŽNO POLJIBIL IN ME PRIMIL ZA ROKO. ODŠLA SVA K MENI DOMOV.
ko sva prišla domov sem mu najprej predstavila stanovanje in potem mu povedala,da lahko spi na moji postelji,seveda se ni prav nič branil.
N-Nace J-Jaz
N-hej Katja zate imam eno vprašanje.Ali bil lahko skupaj spala?
K-Ja nevem no če se strinjaš ampak oblečena!
N-ok
Ko je prišla noč sva se odpravila spat
Nace me je začel strastno poljublati po vratu,kmalu za tem pa mi je rekel:NAJBOLJ VESEL ČLOVEK NA SVETU SEM.Potiho sem odgovorila JAZ TUDI <3 Next?????
01. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani