Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Evo next
S šolo smo šli na Dolenjsko. Najprej smo si ogledali samostan Stična, potem OŠ Stična, kjer imajo na strehi sončne celice, potem pa še izvir reke Krke.
Zdaj smo bili v avtobusu. Ravnokar smo se peljali mimo vinograda.
-Katera kulturna rastlina raste tukaj?- nas je uprašala učitlca
še preden smo lahko odgovorili, da tam raste trta, je Kolja zavpil:
-OVCA!!!!-vsi smo se smejali učitlca pa je samo zavila z očmi.
Ko je učitlca govorila po zvočniku mi je bila zelo nadležna, saj vsakič ko sem hotela poslušati neko pesem, ki mi je bila najbolj všeč, je začela govoriti po zvočniku in potem seveda nisem slišala pesmi.
-Naštejte mi kraške pojave-spet reče učitlca po zvočniku. Jst pa sem zavila z očmi. A ta učitlca res ne more bit niti sekundo tiho?
-Jaz vem!!!!-vzkliknem
-no pa jih naštej-mi reče učitlca
-jama, vrtača, kapniki, ovca...-
-PA OVCA NI KRAŠKI POJAV, NITI KULTURNA RASTLINA!!!!!!-zavpije učitlca in spet se vsi režimo.
Pesem ki sem jo poslušala:
________________________________________________________________________________
To je blo v ponedeljek, 22.6.
Učitlca za gefo (geografijo) se je poslavljala od nas, saj bo šla zdaj na drugo šolo. Na naši šoli je imela nek preizkus, al karkol, da vidi in se nauči kako je treba otroke spraševati, sestaviti test in še marsikaj. Zelo jo bomo pogrešali, saj je bila prijazna (no, razen kadar smo jo razjezili).Zdaj nas bo imela geografijo ta tečna Nelka. A ni dost, da nas ma že zgodlo (zgodovino)?
Učiteljica za gefo nam da lizike in reče, da je doma sestavila tak govor:
-Hvala vam, da ste mi požrli vse živce in da ste mi pokazali da jih imam še nekaj za rezervo, če me res kdo razjezi (to ste me vi kar velikokrat),- in pogleda Naceta, Jona, Lotti, Martina in Ažbeta- kar prej nisem vedela, toda vseeno vas bom pogrešala.-
-Ni zakaj, to nam res ni bilo težko narediti-smo odgovorili.
S šolo smo šli na Dolenjsko. Najprej smo si ogledali samostan Stična, potem OŠ Stična, kjer imajo na strehi sončne celice, potem pa še izvir reke Krke.
Zdaj smo bili v avtobusu. Ravnokar smo se peljali mimo vinograda.
-Katera kulturna rastlina raste tukaj?- nas je uprašala učitlca
še preden smo lahko odgovorili, da tam raste trta, je Kolja zavpil:
-OVCA!!!!-vsi smo se smejali učitlca pa je samo zavila z očmi.
Ko je učitlca govorila po zvočniku mi je bila zelo nadležna, saj vsakič ko sem hotela poslušati neko pesem, ki mi je bila najbolj všeč, je začela govoriti po zvočniku in potem seveda nisem slišala pesmi.
-Naštejte mi kraške pojave-spet reče učitlca po zvočniku. Jst pa sem zavila z očmi. A ta učitlca res ne more bit niti sekundo tiho?
-Jaz vem!!!!-vzkliknem
-no pa jih naštej-mi reče učitlca
-jama, vrtača, kapniki, ovca...-
-PA OVCA NI KRAŠKI POJAV, NITI KULTURNA RASTLINA!!!!!!-zavpije učitlca in spet se vsi režimo.
Pesem ki sem jo poslušala:
________________________________________________________________________________
To je blo v ponedeljek, 22.6.
Učitlca za gefo (geografijo) se je poslavljala od nas, saj bo šla zdaj na drugo šolo. Na naši šoli je imela nek preizkus, al karkol, da vidi in se nauči kako je treba otroke spraševati, sestaviti test in še marsikaj. Zelo jo bomo pogrešali, saj je bila prijazna (no, razen kadar smo jo razjezili).Zdaj nas bo imela geografijo ta tečna Nelka. A ni dost, da nas ma že zgodlo (zgodovino)?
Učiteljica za gefo nam da lizike in reče, da je doma sestavila tak govor:
-Hvala vam, da ste mi požrli vse živce in da ste mi pokazali da jih imam še nekaj za rezervo, če me res kdo razjezi (to ste me vi kar velikokrat),- in pogleda Naceta, Jona, Lotti, Martina in Ažbeta- kar prej nisem vedela, toda vseeno vas bom pogrešala.-
-Ni zakaj, to nam res ni bilo težko narediti-smo odgovorili.
30. junij 2015
Aja, pa še moj telefon:
http://media4.picsearch.com/is?0qN88dK_dX-G0LUi6-lviGb4N__8gZitvlOvZm3VrlU&height=309
http://media4.picsearch.com/is?0qN88dK_dX-G0LUi6-lviGb4N__8gZitvlOvZm3VrlU&height=309
30. junij 2015

u90982
ahahahahahah next
30. junij 2015

u206876
Next Next
ful dobrrr
ful dobrrr
25. april 2016

u210820
Next
31. avgust 2016

u213121
Next!
08. oktober 2016

u213121
Neweeexxxxxxxtttt!
24. oktober 2016

u215817
Next
17. november 2016

u215817
Pr nas je pa enkrat med športno moja prjatlca mela astmatičen napad. Pol med kosilam jo je pa sošolc iz paralelke oponašov innn......
Njej je blo dost in ga je z juho zalila!!!!
. Punce smo se tok režale....
sam pol je bla fora k se je ona njemu opravicla in pol je njegova mami njemu rekla naj se ji on opravič
Njej je blo dost in ga je z juho zalila!!!!
17. november 2016