Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Sory ker to dolg časa ni bil next, ampak ful se morm učit
To se je zgodil v glasbeni šoli.
Čakali smo na našega učitelja Pavla Merljaka. Stali smo pri oknu in videli Merljakov avto.
-Merljak prihaja!-so vzkliknile moje prijateljice. Večina se jih je sezula in se lepo v vrsti postavila v vrsto. Jaz pa sm še vedno stala pri oknu. Merljak je pet min iskal prost
prkerplac, pol je dal vse štiri žmigovce, se zapeljal v parkerplac, nekej iskal v avtu, stopil vn iz avta, odpru prtlažnik, vn iz prtlažnika vzel jakno in kovček, in zaklenu avto.
-Po stopnicah gre-zavpijem in stečem k svojim sošolcem. Vsi se postavimo v vrsto kot vojaki, moja prijateljica Pia reče:
-ko bom rekla zdaj, vsi rečemo doberdan-
Ko pride postopnicah Pia zašepeta:
-tri, štiri zdaj- vsi ga pzdravimo v en glas.
Pol pa smo šli v učilnco. Moja sošolca Jaka in Aljaž(brata) sta dala Merljaku opravičilo. Na opravičilu je pisalo:
*Se opravičujem, ker sta moja sinova pozabila domačo nalogo
Podpis: MOJ OČI*
Merljak pa sploh ni opazu, da je podpis moj oči. Vsi smo se ful režal.
Pol je pa Merljak reku:
-kdo zna držat na pet-
-jaz znam držat bolj na tri-odgovori sošolka Eva. Ker je misla, da gre za ocene.
-js znam pa na šest-reče Aljaž.
-mislm, da bi js znala držat na pet-sm rekla.
Pol me je pa poklicu pred tablo in ful me je blo strah da me bo uprašu. Pol mi je pa dal list paperja in vzel škarje.
Nism mela pojma kaj nej počnem s tistmo paperjem. Pol je pa poklicu še druge pa noben ni znal držat*na pet*. Šele pol nam je postal jasn, da je s tem mislil naj držimo list NAPET. Pol sm pa mogla stričt list pa nism mela škarij. On pa nm je reku samo IZPOSODI.SI
Doma sm pogledala če res obstaja spletna stran izposodi.si pa ni obstajala. Naslednji dan sem v šoli s sošolko Katarino in mojo BFF Laro, sestavla 210 pripomb nad Merljakom(Katarina in Lara tut hodta v glasbeno šolo) zmenle smo se, da bom Merljaku to dala na mizo. Zaenkrat tega lista še nism dala na mizo, mu bom pa naslednič
Čakali smo na našega učitelja Pavla Merljaka. Stali smo pri oknu in videli Merljakov avto.
-Merljak prihaja!-so vzkliknile moje prijateljice. Večina se jih je sezula in se lepo v vrsti postavila v vrsto. Jaz pa sm še vedno stala pri oknu. Merljak je pet min iskal prost
prkerplac, pol je dal vse štiri žmigovce, se zapeljal v parkerplac, nekej iskal v avtu, stopil vn iz avta, odpru prtlažnik, vn iz prtlažnika vzel jakno in kovček, in zaklenu avto.
-Po stopnicah gre-zavpijem in stečem k svojim sošolcem. Vsi se postavimo v vrsto kot vojaki, moja prijateljica Pia reče:
-ko bom rekla zdaj, vsi rečemo doberdan-
Ko pride postopnicah Pia zašepeta:
-tri, štiri zdaj- vsi ga pzdravimo v en glas.
Pol pa smo šli v učilnco. Moja sošolca Jaka in Aljaž(brata) sta dala Merljaku opravičilo. Na opravičilu je pisalo:
*Se opravičujem, ker sta moja sinova pozabila domačo nalogo
Podpis: MOJ OČI*
Merljak pa sploh ni opazu, da je podpis moj oči. Vsi smo se ful režal.
Pol je pa Merljak reku:
-kdo zna držat na pet-
-jaz znam držat bolj na tri-odgovori sošolka Eva. Ker je misla, da gre za ocene.
-js znam pa na šest-reče Aljaž.
-mislm, da bi js znala držat na pet-sm rekla.
Pol me je pa poklicu pred tablo in ful me je blo strah da me bo uprašu. Pol mi je pa dal list paperja in vzel škarje.
Nism mela pojma kaj nej počnem s tistmo paperjem. Pol je pa poklicu še druge pa noben ni znal držat*na pet*. Šele pol nam je postal jasn, da je s tem mislil naj držimo list NAPET. Pol sm pa mogla stričt list pa nism mela škarij. On pa nm je reku samo IZPOSODI.SI
Doma sm pogledala če res obstaja spletna stran izposodi.si pa ni obstajala. Naslednji dan sem v šoli s sošolko Katarino in mojo BFF Laro, sestavla 210 pripomb nad Merljakom(Katarina in Lara tut hodta v glasbeno šolo) zmenle smo se, da bom Merljaku to dala na mizo. Zaenkrat tega lista še nism dala na mizo, mu bom pa naslednič
19. marec 2015

u189407
next
20. marec 2015

u187514
next, vi ste cist nori! moj oci
ne nehat pisat
20. marec 2015

u164631
next
20. marec 2015

u181346
neeext
07. april 2015

u164631
next
08. april 2015
Sory ker učer ni blo nexta.
To se je zgodil pri zgodovini. Imamo eno učitlco, k ma ful rada mojo Bff.
Učitlca:Ja Lari! Ko nimaš očal, tvoje učke, pridejo čist do izraza!
Nace(bil je vprašan):ja učitlca, njene učke so res lepe.
Vsi smo se začeli smejat, učitlca pa ses je kregala na Naceta.
To se je zgodil pri zgodovini. Imamo eno učitlco, k ma ful rada mojo Bff.
Učitlca:Ja Lari! Ko nimaš očal, tvoje učke, pridejo čist do izraza!
Nace(bil je vprašan):ja učitlca, njene učke so res lepe.
Vsi smo se začeli smejat, učitlca pa ses je kregala na Naceta.
10. april 2015
Ali bo sploh še kdo bral? Drgač bom zaklučla temo in bom odprla novo.
21. april 2015

u164631
next
22. april 2015
Jaka in Aljaž sta se zadi hecala in klepetala.
-Če ne bosta nehala bosta dobila ukor-jima je rekel Merljak.
-No tega pa res še nimam v svoji zbirki ukorov-je rekel Jaka in začel naštevati koliko ukorov je že dobil in kje vse jih je dobil.
-Če bom dobil še ta ukor bo moja zbirka popolna-je ponosno dodal.
To pa je blo danes med geografijo.
Nace je vprašal učiteljico:
-Kaj če jutr ne bomo mel zvezkov s sabo?-jutri bomo imeli nadomeščanje in bomo imeli geografijo.
Učiteljica, ki je mislila, da je to vprašala Rebeka mu je odgovorila:
-Sej sem ti povedala. A si me slišala?-
Vsi se režimo.
-Učitlca, jaz nism punca.-je Nace jezno rekel.
Nimam pojma kako je lahko naceta zamenjala za Rebeko.
Potem pa smo se hecali.
-Nace, a si slišala?-smo mu govorili.
Zdaj je bil po tanovem Nace ženska.
Tudi moji sošolci so imeli vzdevke:
Jon je bil Lara Cici (ne da se mi govorit cele zgodbe kako je dobil ta vzdevk)
Ažbe je bil Knedlc (To mu je rekla učitlca za Angleščino, ko se je skoz obračal nazaj)
Jaka in Aljaž sta se zadi hecala in klepetala.
-Če ne bosta nehala bosta dobila ukor-jima je rekel Merljak.
-No tega pa res še nimam v svoji zbirki ukorov-je rekel Jaka in začel naštevati koliko ukorov je že dobil in kje vse jih je dobil.
-Če bom dobil še ta ukor bo moja zbirka popolna-je ponosno dodal.
To pa je blo danes med geografijo.
Nace je vprašal učiteljico:
-Kaj če jutr ne bomo mel zvezkov s sabo?-jutri bomo imeli nadomeščanje in bomo imeli geografijo.
Učiteljica, ki je mislila, da je to vprašala Rebeka mu je odgovorila:
-Sej sem ti povedala. A si me slišala?-
Vsi se režimo.
-Učitlca, jaz nism punca.-je Nace jezno rekel.
Nimam pojma kako je lahko naceta zamenjala za Rebeko.
Potem pa smo se hecali.
-Nace, a si slišala?-smo mu govorili.
Zdaj je bil po tanovem Nace ženska.
Tudi moji sošolci so imeli vzdevke:
Jon je bil Lara Cici (ne da se mi govorit cele zgodbe kako je dobil ta vzdevk)
Ažbe je bil Knedlc (To mu je rekla učitlca za Angleščino, ko se je skoz obračal nazaj)
04. maj 2015

u164631
next. Ful dobr
.
05. maj 2015

u189407
next
06. maj 2015

u90982
next hahahahahahahaha lol hahahahaha
07. maj 2015
Se opravičujem ker že tok časa ni blo nexta, ampak učit sem se mogla. Zdej bo večkrat next.
To se je zgodil danes med malco.
Bilo je v učilnici za angleščino.
Moj sošolec Matija je hotel odtrgati papirnato brisačko. Rolco z brisačkami smo imeli na stekleni polici nad umivalnikom pred ogledalom. Odtrgal je brisačo, rolco pa vrgel nazaj na polico. Takrat pa je glasno počilo. Vsi smo se obrnili proti umivalniku in videli smo da je bila steklena polica razbita na dve polovici. Jaz, Martin, Lotti in Domen smo hitro odšli po selotejp da bi zalepili polico, Matija pa je medtem držal tisti dve polovici police. Probali smo zalepiti, a žal to ni šlo. Ko smo lepili polico je še enkrat počilo. Druga polovica police le ležala na tleh razbita na tisoč koščkov. To pa so slišali tudi učitelji. Rekli so nam da naj gremo po metlo in potem smo pomedli. Matematiko smo imeli danes kar v učilnici za angleščino in učila nas je učitlca za športno. Umes je prišla tudi učitlca za angleščino (naša razredničarka, sicer prijazna ampak kadar je jezna zna biti zelo huda) pa sploh ni opazila da je polica razbita.
To se je zgodil danes med malco.
Bilo je v učilnici za angleščino.
Moj sošolec Matija je hotel odtrgati papirnato brisačko. Rolco z brisačkami smo imeli na stekleni polici nad umivalnikom pred ogledalom. Odtrgal je brisačo, rolco pa vrgel nazaj na polico. Takrat pa je glasno počilo. Vsi smo se obrnili proti umivalniku in videli smo da je bila steklena polica razbita na dve polovici. Jaz, Martin, Lotti in Domen smo hitro odšli po selotejp da bi zalepili polico, Matija pa je medtem držal tisti dve polovici police. Probali smo zalepiti, a žal to ni šlo. Ko smo lepili polico je še enkrat počilo. Druga polovica police le ležala na tleh razbita na tisoč koščkov. To pa so slišali tudi učitelji. Rekli so nam da naj gremo po metlo in potem smo pomedli. Matematiko smo imeli danes kar v učilnici za angleščino in učila nas je učitlca za športno. Umes je prišla tudi učitlca za angleščino (naša razredničarka, sicer prijazna ampak kadar je jezna zna biti zelo huda) pa sploh ni opazila da je polica razbita.
17. junij 2015

next
18. junij 2015