Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u164631
next
10. marec 2015

u187514
next
10. marec 2015
Pa začnimo
Ko smo bli v šoli v naravi, sem bla v sobi z mojo BFF Laro, Manjo, Špelo, Deboro in Antonijo.
Tretji dan nam je Manja med počitkom pokazala 4 načine sexa. Lih takrat, ko je kazala 3 način, je v sobo pršla učitlca. Manja pa je sploh ni vidla, čeprov smo ji kazale, naj neha.
-A gre-jo je uprašala učitlca.
-Ja-ji je odgovorila. Sploh ni ugotovila, da jo je to uprašala učitlca. Šele pol je ugotovila, da je v sobi učitlca. Vse punce smo se začele režat.
Sory, ker je tok kratek next, sam zdele morm iti na trening, če bo čas, bom dons napisala še en text, drgač pa ju3.
Ko smo bli v šoli v naravi, sem bla v sobi z mojo BFF Laro, Manjo, Špelo, Deboro in Antonijo.
Tretji dan nam je Manja med počitkom pokazala 4 načine sexa. Lih takrat, ko je kazala 3 način, je v sobo pršla učitlca. Manja pa je sploh ni vidla, čeprov smo ji kazale, naj neha.
-A gre-jo je uprašala učitlca.
-Ja-ji je odgovorila. Sploh ni ugotovila, da jo je to uprašala učitlca. Šele pol je ugotovila, da je v sobi učitlca. Vse punce smo se začele režat.
Sory, ker je tok kratek next, sam zdele morm iti na trening, če bo čas, bom dons napisala še en text, drgač pa ju3.
10. marec 2015

u187514
next, kaj pa treniras?
10. marec 2015

u164631
zanimivo next <3
10. marec 2015

u189407
haha next x'd
10. marec 2015

u90982
next
10. marec 2015
Next
To se je tut zgodil v šoli v naravi.
Moj sošolec Martin, je prišel v fantovsko sobo in začel*fukati*z radiatorjem. Takrat pa je v sobo pršla učitlca(ista kokr pri nas) in ga je gledala.
En dan pa je moja BFF Lara hotla pokazat puncam, kako se da zaveso dol z okna. Pol pa pride v sobo druga učitlca in Lara ji je hotela pokazala zaveso, ki naj bi*padla*z okna. Še predn je zaveso učitlca opazila, jo je Lara že skrila pod povšter. Vse smo se smejale. Učitlca pa sploh ni opazila, da je karkol narobe.
To se je tut zgodil v šoli v naravi.
Moj sošolec Martin, je prišel v fantovsko sobo in začel*fukati*z radiatorjem. Takrat pa je v sobo pršla učitlca(ista kokr pri nas) in ga je gledala.
En dan pa je moja BFF Lara hotla pokazat puncam, kako se da zaveso dol z okna. Pol pa pride v sobo druga učitlca in Lara ji je hotela pokazala zaveso, ki naj bi*padla*z okna. Še predn je zaveso učitlca opazila, jo je Lara že skrila pod povšter. Vse smo se smejale. Učitlca pa sploh ni opazila, da je karkol narobe.
11. marec 2015

u190422
nnext
11. marec 2015

u187514
next
11. marec 2015

u189407
next
11. marec 2015

u181346
Next
12. marec 2015

u164631
next
13. marec 2015
Evo, next
No to se je zgodil med geografijo.
Učiteljica razlaga o razčlenjenosti celin.
-Azija je zelo dobro razčlenjena. Nace, kaj pomeni razčlenjenost celin?- Učitlca upraša sošolca Naceta.
-Nimam pojma, a grem lahko na wc?-
Učitlca je nadaljevala-Kako je razčlenjena Amerika?-
Dvignem roko-Nimam pojma, v katerem jeziku je ta globus?-
Učiteljica je bila že obupana. Zadaj pa so se moji sošolci zabavali.
-Nace, Jon, Rebeka, Martin in Ažbe, zdaj vas pa imam dovolj, zapisala vas bom, da motite pouk...-
-Učitlca, brezveze jih je zapisat.-ji ugovarjam.
Dobili smo atlase. Ažbetu je učitlca rekla, naj gre sedet k meni.
-Odprite na strani 196-nam učitlca reče. Z Ažbetom odpreva na strani 195...
Toda strani 196 ni bilo. Atlasi so bili že zelo stari.
-Učitlca, midva nimava strani 196, očitno jo je nekdo strgu ven.-ji rečem.
-Potem pa poglejta v kazalo in odprita na strani, kjer je narisan zemljevid sveta...-
-Kaj pa če nama manjka pol kazala-vpraša Ažbe učitlco. Vsi so se začeli smejat.
In tako naprej je minila cela ura geografije. Tko se obnašamo pri vseh urah.
No to se je zgodil med geografijo.
Učiteljica razlaga o razčlenjenosti celin.
-Azija je zelo dobro razčlenjena. Nace, kaj pomeni razčlenjenost celin?- Učitlca upraša sošolca Naceta.
-Nimam pojma, a grem lahko na wc?-
Učitlca je nadaljevala-Kako je razčlenjena Amerika?-
Dvignem roko-Nimam pojma, v katerem jeziku je ta globus?-
Učiteljica je bila že obupana. Zadaj pa so se moji sošolci zabavali.
-Nace, Jon, Rebeka, Martin in Ažbe, zdaj vas pa imam dovolj, zapisala vas bom, da motite pouk...-
-Učitlca, brezveze jih je zapisat.-ji ugovarjam.
Dobili smo atlase. Ažbetu je učitlca rekla, naj gre sedet k meni.
-Odprite na strani 196-nam učitlca reče. Z Ažbetom odpreva na strani 195...
Toda strani 196 ni bilo. Atlasi so bili že zelo stari.
-Učitlca, midva nimava strani 196, očitno jo je nekdo strgu ven.-ji rečem.
-Potem pa poglejta v kazalo in odprita na strani, kjer je narisan zemljevid sveta...-
-Kaj pa če nama manjka pol kazala-vpraša Ažbe učitlco. Vsi so se začeli smejat.
In tako naprej je minila cela ura geografije. Tko se obnašamo pri vseh urah.
14. marec 2015

u187514
next
14. marec 2015

u187514
ok
16. marec 2015

u164631
next
16. marec 2015