Pri tej temi bo vsak napisal svojo zgodbo.Zgodba ne sme biti sestavljena iz več delov.Jaz bom za začetek izbrala temo(npr. grozljivka,komedija,romantika...).Čez nekaj časa pa bom izbrala 4 kandidate ,ki mi bodo pomagali izbrati zmagovalca,zmagovalec pa bo izbral naslednjo temo.
Seveda pa bodo tudi ti 4 kandidati pisali zgodbe če bodo hoteli,zato lahko zmaga čisto vsak razen jaz.
OPOZORILO: Če je kandidat nesramen ali pa ne dela svojega dela pravilno,mu po treh opozorilih vzamem delo kandidata in ga nekdo drug zamenja.smile

Boš sodeloval?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. julij 2015
Prva tema je grozljivka.smile
22. julij 2015
Ok. Juri bom napisla zgodbo zdaj ne morem.
29. julij 2015
ok
30. julij 2015
Ta zgodba je povezana z mano in mojo domišljijo. Naslov: NIKOLI DOKONČALA

Ljudje iščejo lepe popovne ljudi kar jaz nisem in nikoli bila.Bila je noč ravno sem odhajala iz nekega umazanega kluba kamor hodi mularija da jih nihče ne opazi.Hodim proti cesti da bi ujela nek taksi....ravno hodim po parku ko zaslišim ženske krike.Zaspana sem bila in meje krik prestrašil saj se drugače ne bojim groznih stvari...prebližam se vogali od koder se zaslišala glas, ženska nemočna leži na tleh in newem kaj naj naredim raje ostanem na svojem položaju..moški kriči nanjo in jo za vsak njen dih zbrca,tepe ne neha ženska kriči joka jaz ji nemorem pomagati...moški vzame sikiro in..................................

Ura je 4:00 joj, ne spet te sanje ustanem se in se usedem za mizo čakam in pijem kavo ker meje strah zaspati nazaj...prižgem TV dovgčas kot po navadi ga ugasnem in spet prižgem in to ponavljam več ur da se zamotim.Končno oče vstane ob 8:00 samo on je vedel za mojo skrivnost samo on. Pride k meni in mi poda nekaj ampak mi je vseeno.Sosednji pes je začeu zopet lajati nič ni bolj mučnega
Ko sem imela 14 let se je začela moja grozljivka. Imeli smo psa ki je lajal in ni nehal dokler ni dobil kar je hotel. Oče je prišel domov psa nibilo na spregled on je vedel je kaj je bilo narobe ,kar brez trkanja je vdru v mojo sobo in se usedel na posteljo in rekel ~o tem sma že govorila ne počni stvari brez mojega vedenja~ vedev je da sem jaz ubila psa da sem jaz ubila vse živali pri hiši.Takrat me je odpeljal v skladišče tam je bilo polno nožev za klanje živali ,stvari kar bi mnoge zmrazilo amene ni.~stvari ki si jih videla nemorema popraviti lahko pa jih naredima da bodo boljše~Vedel je da nemoram nehati z ubijanjem da sem drugačna. Od takrat ubijam morilce.

Vedno grem najprej na policijsko postajo izbrati žrtev trenutno so ubravnavala človeka : Jamesa Rona Mysterja : posiliv 3 fantke in jih mučno ubiv.

V sobi več ur iščem po prenosnem iščem in izbrskam kar je možnega v njem skopiram in prelistam vse liste.Najdem njegovo rečeno utrdbo sredi gozda.

Oblečem svoj kostim-maska itd. Ravno odhaja v svoj avto ,ko se usede mu tanko vrv katero prerežeš še tako trdo lubenico zasadim na vrat en sam premik in bi ostal brez glave.Naročim mu naj odpelje v gozd in daže sam ve kam. Ko prispeva so pred avtom 3je odkopani grobovi porinem ga iz avta in me prosi in pravi , da sini mogel pomagati.Hodima po hodniku ko prideva v sobo so na tleh 3 majhna trupla fantkov čigar so njihovu udi rasekljeni več časa sem rabila da sem jih postavila na svoje mesto.Priklenem ga na bolniško posteljo in mu najprej uzamem kapljico krvi ,ki jo bom pozneje shranila k moji tako rečeni zbirki.Jamesu živemu režem vsak ud posebej sam pa kriči in ponavlja ,da muje žal ampak mu vedno za vsak ud odgovorim stvari ,ki jih je počel se nikoli ne uprostijo.

TO je moja 1 ZGODBA ,ki sem jo napisala.

SPOROČILO ZGODBE-GROZLJIVKE: stvari ,ki so slabe jih poskusi spremeniti na dobro.
24. avgust 2015
Naslov: Mora punčke
»Psst, hihihi.« Na široko odprem oči. Globoko diham. Ležim v postelji in okrog je sama tema. Hihitanje se nadaljuje, prihaja z moje leve. Počasi obrnem glavo. »Ah!!« Zakričim, se upiram nimam izhoda, oči se vse bolj približujejo. »Pridi punčka, ne boj se. Odšla boš na boljši svet, hihi.« »Ne, ne, ne!«

Nekdo me stresa za ramena in zbudim se. Zmedena gledam okrog ter poskušam pobegniti, a kmalu ugotovim, da me objema mama. V njenem objemu se pomirim ter obraz naslonim na njeno ramo, ko dvignem pogled obnemim. V kotu sobe sedi majhen deček z rdečimi očmi, ki strmi vame in mrmra neko melodijo. Počasi se vstaja ter izza hrbta pobere okrvavljeno sekiro. Približuje se nama z mamo ter nekaj šepeta. Ko je oddaljen le tri metre, razločim njegove besede. »Mami, mami, zakaj si me zapustila? Mami, …« Zacvili.
Mama se obrne ter ga zagleda. Začne kričati ter se postavi predme, kot nekakšen ščit. Naenkrat utihne. Iz njenega vratu brizga kri in njena glava se odkotali na drugo stran sobe.

»Hihi, a ni to lepo? Hihi.« Vdih, izdih, vdih, izdih, … Z vsako sapo stopim za korak nazaj, a se zaletim v steno, ujeta sem.
»A, ni to lepo, punčka?« Ponovi svoje vprašanje, a jaz panično gledam po sobi, da bi zagledala magično rešitev, ki je ne najdem ter se vdam v usodo. Še bolj se mi približa ter s svojo dlanjo spolzi po mojem licu. »Kako gladka koža, punčka.« Spreleti me srh in pogledam proti truplu svoje matere, ki še vedno trza, čeprav brez glave. V očeh se mi nabirajo solze, a mu nočem pokazati svoje šibkosti, zato jih zatisnem ter si nadenem bojevit izraz, čeprav vem, da zame ni rešitve.
»No, no, deklica, če se ne boš upirala, ne bo hudo.« Privoščljivo me gleda ter se začne krohotati.
Privzdigne sekiro. »Adijo, punčka, sladke sanje.« Zamahne.
24. avgust 2015
Lahko vprašam kdaj bo naslednja tema??
25. avgust 2015
Samo enega kandidata še pa bomo zbrali zmagovalca in nato bo zmagovalec zbral naslednjo temo.smile
13. oktober 2015
ok sprememba načrta,ker očitno ne dobimo kandidata bomo bili zadovojni z trenutnimi kandidati.
12. januar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani