Jst sm bol nova na tem forumu in bi uprašala, če bi slučajno kdo hotu brat mojo zgodbo, kr glih nevem če vam bo ušeč pa bi mela mnenje
17. avgust 2013
Živjo sem srednešolka Aisha Aguirre in se ti že vnaprej zahvaljujem, da si se odločil/a, da prebereš mojo plat resnične zgodbe, ki je verjetno še ne poznaš. Če bi lahko začela nekako takole. Sem Aisha in prihajam iz štiri članske družine, ki jo sestavljamo jaz, moja mlajša sestra Aura, mama Taisha in oče Dave. Živimo v majhni vasici Lož, ki je prav posebna vasica. Pokriva jo mnogo polij in čeprav nas v tej vasici živali bolj malo , se vsi zelo dobro razumemo in se imamo radi, kakor najboljši sosedje. Skoraj vsaka vas pa v svojem osrčju na žalost skriva tudi "zlobne" ljudi, ali pač tiste, ki niso ravno prijazni ali pa tiste, ki ne vedo kaj bi s svojim življenjem. Veš zanje mi je zelo hudo in rada bi, da se spreobrnejo in živijo polno življenje, kakor npr. moja najboljša prijateljica Sara , ki se ji v življenju skorajda še nikoli ni zgodilo nič slabega. Da prav vedno sem si želela biti na njenem mestu, saj uživa zares polno življenje, ki pa ga jaz na žačlost nimam. Veš, rada bi ti zaupala, kaj se je dogajalo, ko sem bila nekaj let mlajša in kako je to vplivalo name.
17. avgust 2013
Usaj ene 3 nexte bi, da nadaljujem
17. avgust 2013
next
next
next
...no pa maš 3
17. avgust 2013
Hahah, en mal bom še počakal če sploh kdo hoče brat :/
aja drgač pa se ta zgodba nekak nanaša na mene.. kar se je pač prej zgodil men .. sam da sm osebe spremenila.. pa namesto brata sestro.. drgač bo pa večina kar se je men zgodil ..
17. avgust 2013
Bilo je leta 2008, ko sem obiskovala 6 razred osnovne šole. Zame je bilo prav tako tudi to leto izkušnja več. Pomislila sem, da bo to leto drugačno od lanskega in bom lahko začela bolj polno življenje, saj grem na višjo stopnjo. Na žalost pa so bile te misli le utvara in sanje, ki se niso nikoli uresničile. Kmalu smo se vsi skupaj v razredu začeli zavedati vsega kar se dogaja, namreč obiskovali smo 6 razred osnovne šole in počutili smo se že kar nekako odraslo. Najhuje pa je bilo to, da smo začeli izbirati svoje najbolše prijatelje, tiste ki pa so bili drugačni od nas pa zaničevati. Da bilo je teško. Dan za dnem, ko sem hodila v šolo je bilo težje. Korak za korakom se je vse slabšalo, dokler ni bilo tako hudo, da sem prav jaz postala tista, ki so jo zaničevali in ji v obraz metali najrazličnejše žaljivke.
17. avgust 2013
kak next?
17. avgust 2013
next
18. avgust 2013
It is just me
It is just me
next
07. oktober 2013
živjo
07. oktober 2013
Bilo je leta 2008, ko sem obiskovala 6 razred osnovne šole. Zame je bilo prav tako tudi to leto izkušnja več. Pomislila sem, da bo to leto drugačno od lanskega in bom lahko začela bolj polno življenje, saj grem na višjo stopnjo. Na žalost pa so bile te misli le utvara in sanje, ki se niso nikoli uresničile. Kmalu smo se vsi skupaj v razredu začeli zavedati vsega kar se dogaja, namreč obiskovali smo 6 razred osnovne šole in počutili smo se že kar nekako odraslo. Najhuje pa je bilo to, da smo začeli izbirati svoje najbolše prijatelje, tiste ki pa so bili drugačni od nas pa zaničevati. Da bilo je teško. Dan za dnem, ko sem hodila v šolo je bilo težje. Korak za korakom se je vse slabšalo, dokler ni bilo tako hudo, da sem prav jaz postala tista, ki so jo zaničevali in ji v obraz metali najrazličnejše žaljivke. Ne vem namreč, katerega dne se je to zgodilo, vendar, ko sem se zjutraj zbudila, si pravzaprav nise upala v šolo, saj sem vedela, de se mi nebo pripetilo nič lepega. Ko sem zjutraj pešačila proti šoli, so me preplavila najrazličnejša čustva, ki jih nisem znala skrivati pred javnostjo.
13. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg