nneeext me res zanima če je Aljaž všeč Sari kaj pa Alex pa Viki? kaj pa onadva
26. avgust 2015
Glede Sare pa Aljaža zveš jutri, ... Viki pa Alex pa prideta na vrsto čez neke delov
27. avgust 2015
Prosila sem ga, da na moj »ukaz« predvaja skladbo Forever od LSS in s pomočjo obleke, ki sem jo nosila (vsaj nečemu, je koristila) se je pustil prepričati. Pozorno sem opazovala Sajaž (med čakanjem sem jima nadela skupen vzdevek, s katerim bom nagajala Ažu, ko mi bo dolgčas). Končno sta se začela premikati in ko sta tri sekunde plesala, mi je Aljaž pokazal palec navzgor. Pokimala sem Dj-ju in ta je poskrbel za »magijo«. Sajaž se je ustavil, Sara je izgubljeno/vprašujoče pogledala Aljaža, ki je privzdignil obrv in iztegnil dlan proti njej. Za trenutek je obstala, potem pa sprejela ponujeno roko. Od vznemirjenja sem skočila v zrak in se zavrtela ter naredila svoj zmagovalni ples.
»BINGO!« Upsi, … Po nesreči, sem to zakričala v mikrofon, ki je bil pred mano, kar je pomenilo, da se je celotna soba obrnila proti meni. Odkašljala sem se.
»Khm, amm, mislim,PIVO! Haha, malo preveč ga je blo za mene.« Osramočena sem stopila korak nazaj in hotela pogledati v tla pa sem se spomnila, da se delam pijano, zato sem se začela glasno hihitati ter hoditi malce poševno. Na srečo se je mirna glasba nadaljevala in s tem tudi Sajažev ples. V tem trenutku sem bila izjemno ponosna na Aža, ki se je običajno skrival pred dekleti (kar ni imelo smisla, glede na njegovo popularnost).

Zdaj, ko je bilo moje delo tukaj opravljeno, sem se spomnila na Nejo. Od takrat, ko sem bila pri njej, je minilo, kar nekaj časa in glede na njeno stanje, je ni bilo varno pustiti dolgo same.
Pritihotapila sem se v sobo in videla, da mirno spi. Usedla sem se na stol nasproti postelje ter si sezula čevlje. Končno sem lahko malo zadihala, masirala sem si stopala in ušesa so se mi »zahvaljevala«, saj je bila glasba v sobi tišja. Ko sem videa, da je ura že skoraj polnoč, sem si zaželela domače postelje. Sedaj me je čakal najtežji del dneva, saj sem Nejo morala spraviti do avta. Ko je pijana spala dlje kot uro, si jo le s težavo zbudil in tudi, če ti je uspelo, se ni želela premakniti, zato sem jo najpogosteje, kar nesla do avta. Plastenko z nočne omarice sem položila v svojo torbico, ki sem si jo skupaj z Nejino obesila okoli vratu ter sporočilo, ki sem ji ga prej napisala, vrgla v koš. Usedla sem se na rob postelje in Nejo povlekla prek mojih nog, da je imela hrbet na mojih stegnih. Pobrala sem svoje čevlje, ki sem jih nastavila ob posteljo ter jih položila na Nejin trebuh. Z levo roko sem jo prijela okoli hrbta, z desno pa okoli stegen in se s težavo vstala. Nesla sem jo kot dojenčka. Začela sem hitro hoditi, da bi čim prej prišla do cilja (avta), kajti Neja je postajala z vsakim trenutkom težja. Na stopnicah sem se soočila z manjšimi težavicami, saj sva skoraj padli, ampak sem se za las ujela. Zahvaljevala sem se bogu, ko sva prišli do avta, na katerega sem jo naslonila in po torbici iskala ključe, kar je bilo precej zahtevno, glede na to, da je bila tema. Naenkrat sem na svoji rami začutila roko.
»Hej, a ti pomagam.« O, ne! Nek fant, ki je zvenel pijano se mi je še bolj približal. »Lahko primem tvojo prijateljico, neje več ne moreš držat, haha,…« Njegova roka je potovala po mojem hrbtu navzdol in začel sem se ga otresati.
»Hvala, ne rabima pomoči, prosim odidi.«
»A, tak se govori z nekom, ki ti hoče pomagat.« Vedno bolj se je tiščal obme in postajala sem vedno bolj panična.
»Izpusti me! Takoj!« Neja je še kar spala in nisem je mogla vreči na tla, z roko sem iskala ključe kot nora, a mi ni uspelo.
»Pa daj no, dajma se malo zabavat.« Dihal mi je za vrat in imela sem vedno manj prostora, saj me je potisnil ob avto. Poskušala sem ga odriniti, a mi ni uspelo, saj je roko v kateri sem imela torbico zgrabil in pritisnil ob avto in prav tako drugo (čeprav sem si z njo tako ne bi mogla pomagati, ker sem podpirala Nejo), s celim telesom se je naslonil name, tako da sem bila ujeta. Ampak glede na to, da sem borka se nisem pustila, še naprej sem se upirala in kričala – na napačno si se spravil, sem si mislila, čeprav me je upanje počasi zapuščalo.
»Na pomoč, na pomoč! Halo! Pusti me na miru, prasec! Ah!!«
27. avgust 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg