Hojla punce
kako ste?

Tukei mamo eno novo temo. Je več poglevij:

Disney world,
top zvezdniki,
novi med zvezdami,
nove pesmi,
risani filmi,
moda,
šola,
fantje...
če mate kšno idejo mi napište

NOVA PESEM...

JB

Samo še tri dni do …
… izida njegove nove in zares težko pričakovane pesmi.Z Justinom odšteva cel svet.

Že cel avgust lahko na Instagramu slavnega zvezdnika, Justina Bieberja, spremljaš kako s pomočjo zvezdnikov odšteva dneve do izida njegove nove glasbene uspešnice 'What do you mean?.Samo še tri dni ...
Mariah Carey, Kylie Jenner, Ariana Grande, dekliška glasbena zasedba Little Mix, Austin Mahone, Gigi Hadid, Kendall Jenner so le nekateri zvezdniki, ki so bili del njegove promocije prihajajoče glasbene poslastice. Predvidevamo, da bo pesem res vrhunska.

Mi že težko pričakujemo kaj je za nas pripravil slavni zvezdnik. Kaj pa ti? Počakati moramo samo še tri dni.

Odštevajmo skupaj.

25. avgust 2015
TOP ZVEZDNIKI

Skupina One Direction se poslavlja
Vzela si bo kratek premor.Fantovska glasbena zasedba One Direction si bo prihodnje leto vzela premor. Ne skrbi, ne poslavljajo se za vedno, ampak samo za eno leto. Izjavili so, da potrebujejo nekoliko časa zase.

Fantje želijo ta čas izkoristiti za uresničenje lastnih projektov. Seveda pa medtem ne bodo pozabili na projekte svoje skupine. Oboževalci so sprva mislili, da gre samo za lažne govorice, a so kaj kmalu ugotovili, da so le-te še kako resnične. Niall Horan je na Twitterju objavil sledeč komentar:

»Dobro, širijo se številne govorice. Ne razhajamo se, ampak si bomo vzeli samo zaslužen krajši odmor.« Po tej objavi pa je sledila še ena: »Ne skrbite, še vedno imamo veliko za doseči. Že komaj čakamo, da slišite novo glasbo, ki jo pripravljamo za vas.« Član zasedbe je verjetno s tem komentarjem želel pomiriti oboževalce, ki so se na novico burno odzvali. Prav nič jim ni po godu, da se skupina poslavlja za nekaj časa.

Tudi Louis Tomlinson in Liam Payne sta s svojimi tviti potrdila govorice o premoru. Želela sta se zahvaliti vsem oboževalcem za izkazano podporo in razumevanje. Prvi je zapisal: »Vaša podpora je resnično neopisljiva. Saj gre le za krajši premor. Ne gremo nikamor!!«. In še dodal »obljubim«. Liam pa je situacijo komentiral s sledečimi besedami: »Zelo sem vesel, da je sedaj vse razčiščeno in vaša podpora je res osupljiva, v kar nismo niti dvomili.« Zapisal pa je tudi: »Se že veselim, da bom lahko namenil več časa vsemu kar počnemo in da se vrnemo z nečem izjemnim. Hvala vam za vse kar ste storili za nas, to je bilo zame najbolj čudovitih pet let, veliko pa še prihaja.«

Njihova odločitev je presenetila tudi nas, a važno je dejstvo, da se skupina ne poslavlja za vedno.25. avgust 2015
FANTJE

Moj sanjski fant naj bo ...
Predstavljamo 8 kriterijev popolnega fanta.

Se sprašuješ kateri je tisti pravi? Naj ti pomagamo s sledečimi kriteriji. Morda boš z našo pomočjo odkrila princa svojih sanj.

1. Pameten
Zelo pomembno je, da fant zna uporabljati svojo glavo in ni preveč zaletav. Razumen, premišljen in perspektiven bi lahko rekli, da je prava kombinacija, ki jo iščemo pri fantu.

2. Pošten
Fant mora biti pošten. Če je v zvezi s teboj, se ne sme spogledovati še z drugimi dekleti ter jim dajati lepe komplimente. V kolikor prične početi opisano, se ga moraš čimprej znebiti.

3. Simpatičen
Lepota ni vse. Če je fant lep, še ne pomeni, da je dober. Nekdo, ki je zgovoren, prijeten, pošten, karizmatičen, se lahko na koncu bolje izkaže kot pa nekdo, ki je samo lep. Našteto zabriše zunanji videz in pričara vtis simpatičnosti, ki ga je težko izbrisati, seveda pa še težje pridobiti.

4. Samozavesten
Nobeno dekle si ne želi imeti ob sebi nekoga, ki dvomi o sebi in v lastne sposobnosti. Še slabše pa je, da nima lastnih ambicij. Fant mora dajati dekletu občutek varnosti. Tako se bo počutila zaščiteno.

5. Pozoren
Katera bi se lahko uprla kavalirju? Zagotovo nobena. Verjetno ti prija, če ti fant poklanja lepe komplimente, ne pozablja na datume, ki ti veliko pomenijo, ti kdaj pa kdaj pripravi kakšno presenečenje. Seveda to ni najpomembnejša stvar v zvezi, je pa na nek način gesta, ki ljubljeni osebi pove, da ti nekaj pomeni. Ampak pazi, ni pošteno, da od fanta zahtevaš zlate ogrlice in zapestnice. Pozornost ti lahko pokaže že s tem, da ti kupi čokolado, ki jo imaš najraje ali pa napiše ljubezensko pismo. Najlažje je kupiti drago darilo, a vendarle veliko več pomeni pozornost, za katero fant vloži svoj trud in čas.6. Urejen
Urejenost je pomembna. Če se fant zna lepo obleči in poskrbeti za nego svojega telesa, pomeni, da je odgovoren in ima neke cilje v življenju. Seveda ne govorimo o oblačilih najdražjih znamk, temveč o tem, da je na splošno rad urejen. Na nek način ti tako posredno sporoča, da zna poskrbeti zase. In če poskrbi zase, bo znal tudi zate. Nekdo, ki pa mu je vseeno ali bo oblekel majico, ki jo je včeraj preznojil na nogometu, mu bo vseeno tudi za druge stvari in bo svoje interese vedno postavljal na prvo mesto.

7. Točen
Točnost je lepa vrlina. Se strinjaš z nami, da ni najlepši občutek, če na prvem zmenku čakaš fanta pol ure? Na ta način ti bo že takoj jasno, da ni pripravljen na resno zvezo. Če ti je dekle všeč, jo boš čakal že pol ure prej .

8. Nežen
Fant ne sme biti grob. Če grdo govori in se neprimerno vede, pojdi čimprej stran od njega. Princ tvojih sanj mor biti nežen, ljubeč in prijazen. Upoštevati mora tudi tvoje mnenje in se ne sme razburjati. S tako osebo boš v življenju lažje shajala, saj se da z njo lepo komunicirati.

Kakšni pa so tvoji kriteriji sanjskega fanta?

MODA

Ta teden smo izbrali …
… modro-belo modno kombinacijo.Razkrivamo modno kombinacijo tega tedna. Primerna je za čisto vsako priložnost.

Naš namig: Morda ti pride prav na prvi šolski dan.

1. Bele hlače
Bele hlače so vedno moden in eleganten kos. Z njimi kombiniranje res ni težavno. Bela barva je nosilka vseh pozitivnih pomenov, hkrati pa pomeni začetek. Ravno prav za prvi šolski dan.

2. Svetlo modra srajca
Mirna in prečudovita barva. Prava paša za oči. V kombinaciji z belimi hlačami boš videti TOP!. Verjemi, da boš prejela številne poglede. Elegantna, modna, skratka naravnost čudovita.

3. Bela ogrlica
Izbrali smo belo maksi ogrlico. Izbrani modni kombinaciji bo dodala piko na i. Pozorna pa bodi na to, da se bodo zadrge na oblačilih ujemale z ogrlico. Če so tvoje zadrge zlate, potem naj bo ogrlica zlato-bela, če pa srebrne pa naj bo belo-srebrna.

4. Svetlo modra torbica za pod roko
Ker prvi šolski dan še ne boste začeli z jemanjem snovi, si lahko privoščiš torbico za pod roko. Ta pa naj bo velika vsaj toliko, da lahko vanjo spraviš svinčnik in rokovnik za beleženje pomembnih stvari.

5. Bež čevlji s polno peto
V tem primeru lahko izbereš tudi navadne bež balerinke. Odvisno je od tega kako se počutiš. Če ne želiš biti preveč elegantna in te motijo visoke pete, posezi po balerinkah, saj ti bodo le-te ustvarile bolj športni pridih.


Naj ti prvi šolski dan ostane še dolgo v lepem spominu.

RISANI FILMI
Z njimi bo tvoj dan lepši
Naj te nasmejijo Minioni.

Si že slišala za aplikacijo 'Minions Weather Widget'? Enostavno jo moraš imeti na svojem telefonu. Dovoli, da te navihani Minioni vsak dan spravljajo v boljšo voljo.

Govorimo o mobilni aplikaciji, ki napove vreme na tvoji trenutni lokaciji ali pa kjerkoli po svetu. Ampak vedeti moraš, da ne govorimo o čisto navadni aplikaciji, ki te zgolj informira o vremenu. Ta je veliko bolj zabavna. Minioni te ogrejejo, ko je mraz in ohladijo, ko ti je vroče.

Za piko na i pa vključuje tudi budilko, ki te bo prebudila v nov dan z najbolj noro animacijo, ki jo preprosto moraš videti čisto vsako jutro.

Če pa želiš biti na tekočem s svežimi novicami o priljubljenem filmu, ti je tudi to omogočeno. Aplikacija te bo seznanjala z najbolj sočnimi novicami iz sveta Minionov.

Kaj še čakaš, naj te na tvoji mobilni napravi zabavajo prikupna rumena bitjeca. Naloži si najbolj noro aplikacijo ta hip.

25. avgust 2015
u90982
u90982
neeext
25. avgust 2015
next
25. avgust 2015
NOVE PESMI

Izdaja pesmi: Justin Bieber - What do you meanFANTJE

Ali sme fant prespati pri tebi?
Preveri zakaj starši v večini primerov niso najbolj navdušeni nad to idejo.Zavedati se moraš, da je stanovanje last tvojih staršev in če se ti zdi še tako noro, da ti prepovejo obiske tvojega fanta, moraš njihovo željo kljub temu upoštevati. Se pravi, vse je odvisno od tvojih staršev in tega koliko si stara.

Starši imajo določene strahove. Bojijo se zate, sploh če si stara šele petnajst, šestnajst let. Verjetno boš imela, ko postaneš polnoletna manj težav s tem. Dokler pa sta onadva tvoja skrbnika, moraš poslušati njuno odločitev. Tvoja starša zagotovo racionalno pretehtata argumente za in proti.

Možni razlogi, ki pojasnjujejo njuno negativno naravnanost do ideje, da bi fant prespal pri tebi:

-Če si s fantom skupaj šele nekaj tednov, se jima zdi vse skupaj prehitro.
-Če imaš vsak teden novega fanta.
-Bojita se, da bi prezgodaj postala babica in dedek.
-Pri zajtrku se ne želita soočiti z neznancem, zato se raje na takšen način izogneta neprijetnim situacijam.
-Želita, da zveza postane resna. Šele, ko bosta opazila, da sta res za skupaj, bosta popustila.
-Menita, da ti še ne moreta zaupati. Zato se potrudi, da ju ne razočaraš in jima pokaži, da si odgovorna punca.
-Možen razlog je tudi ta, da se doma premalo pogovarjate o teh stvareh in ne vesta kaj lahko pričakujeta od tebe. Poskusi se jima približati in jima zaupaj svoje načrte.
-Morda imata slabe predhodne izkušnje.

Nekateri pa razmišljajo drugače …

Veliko staršev je tudi takih, da še raje vidijo, da s fantom prespita pri vas doma. Tako si ne rabijo beliti glave kje si, s kom si, v kakšni družbi se nahajaš, ampak te imajo kar doma pri sebi.

Torej, naš nasvet je sledeč. Če si srčno želiš, da bi lahko fant prespal pri tebi, se vedi odgovorno. Premisli na kakšen način se boš o tem pogovorila s svojimi starši. Pogovor je nujen, nikar ne počni ničesar na svojo roko! Zaupaj jima argumente in se nikar ne prepiraj. Bodi odločna in ju prepričaj, da ti lahko zaupata.

Ko se uspete dogovoriti, upoštevaj njune pogoje. Če pristaneta na to, da lahko fant prespi pri tebi samo enkrat na teden, jima ne ugovarjaj. Drži se dogovora, le tako bosta videla, da ti lahko zaupata in bosta kasneje pristala na dva ali tri dneve v tednu.

Pa še to. Ko bo fant na obisku, ne tičita ves čas v sobi. Pojdita pozdravit starše, se malo pogovarjajta z njimi, tako se bosta počutila bolje in imela občutek, da sta upoštevana.

Upamo, da ti uspe.
06. september 2015
MAKE UP

Kako se naličiti to jesen?
Svetle barve tokrat ne pridejo v poštev.Razkrivamo trende ličenja te jeseni.

V ospredje so stopili temnejši odtenki. Če želiš biti v trendu, poskrbi, da boš imela v torbici šminko temno rdeče barve. Barve temno rdečega vina so tiste, ki bodo to jesen jemale dih.

Ustnice pa niso edine, ki bodo klicale po temnejših odtenkih, temveč tudi oči in nohti.

Privošči si drzen make up. To jesen ti je to dovoljeno.

TOP ZVEZDNIKI

Zalotili so ju skupaj
Na snemanju drugega dela filmske uspešnice 'Neighbors'.Slavna igralka in pevka, Selena Gomez, je postavljena pred nov izziv. Zaigrala bo v drugem delu filmske uspešnice 'Neighbors' (Sosedi).

Se še spomniš navihanega Teddyja (Zaca Efrona) in njegove bratovščine Delta Psi Beta? Odlično, ker se fantje vračajo na filmska platna. Naj ti povemo, da tokrat v še lepši družbi. Glede na govorice se jim bodo pridružila še dekleta. Del sestrstva pa bo tudi zvezdnica Selena Gomez.

Slavno pevko so zalotili na kraju snemanja. Oblečena je bila v seksi roza oblekico. Tipično za članico sestrstva, kajne? Poleg nje pa se bo v eni izmed glavnih vlog v filmu, vihtela tudi Chloe Moretz. Le katera od njiju bo osvojila srce Teddyja?

Se že veseliš drugega dela priljubljene komedije? Najstnica je že prav radovedna kaj bo mladina ušpičila tokrat.

Šokantno: Že mesece nosi lasuljo
Kaj je zvezdnica želela skriti pred svetom?Izvedeli smo, da Kylie Jenner že mesece nosi lasuljo. Vemo pa tudi kaj je vzrok njenega početja.

Zvezdnica želi postati blondinka! Lasuljo je nosila, ker je bila v procesu svetljenja las. Želela je, da bi bili njeni lasje videti zdravi in močni, zato je kar precej časa namenila njihovi negi. Na Instagramu je včeraj obrazložila svojo odločitev in končno razkrila novo pričesko.

»Minilo je že kar nekaj mesecev odkar si nisem barvala las. Tačas sem nosila lasulje, da bi si moji lasje opomogli in postali močnejši, tako da sedaj lahko storim to!! Želim imeti pepelnato blond barvo, ampak za to je potreben cel proces.«Ti je takšna všeč ali bi jo raje videla kot temnolasko?
06. september 2015
u90982
u90982
temno lasko nextt
06. september 2015
next
06. september 2015
Hwalla

makeup

Te barve pristajajo k tvojim očem
Najdi pravi odtenek senčila za svoje oči in zasij kot še nikoli.


Poznaš situacijo, ko stojiš pred ogledalom in ne veš katero barvo senčila izbrati? Zakaj ne bi izbrala takšnega, ki pristaja k tvojim očem.

Če si modrooka:
Izbiraj med rjavkastim, mareličnim in zlato-rumenim odtenkom. Ključno je, da posežeš po toplejših tonih, saj bodo v kontrastu s tvojimi modrimi očmi dobra kombinacija, ki bo pritegnila številne poglede.Če imaš rjave oči:
Ti lahko rečemo kar srečnica. Rjava barva oči dovoljuje vse barve senčil. Zato se lahko poigravaš z vsemi odtenki. Če že moramo izbrati pa ti svetujemo, da poskusiš z modro ali zeleno.Če si sivooka:
Bo zate pravšnja izbira roza senčilo. Pristajala pa ti bosta tudi rdečkast in bež odtenek.Če imaš zelene oči:
Se moraš izogniti zelenemu senčilu. Priporočamo ti rjavkaste odtenke. Le-ti bodo dali kontrast zeleni barvi. Ker je tako redka, mora biti tudi poudarjena. Se strinjaš?13. september 2015
Slavni igralec ji je rekel, da ...
... jo ljubi.Zac Efron in Sami Miro praznujeta prvo obletnico skupne zveze.

Slavni igralec je na Twitterju objavil fotografijo na kateri je skupaj s svojim dekletom. Sledilo pa je še sladko sporočilce, namenjeno Sami:

»Veselo obletnico, punči . Ljubim te.«Sami pa se ni dolgo časa obotavljala in mu kmalu odgovorila:

»Čas leti, ko se imaš lepo. Veselo obletnico srček. Tudi jaz te ljubim.«Zac in Sami sta se prvič prikazala kot par le nekaj tednov nazaj, in sicer na premieri filma "Mi smo tvoji prijatelji."

Se strinjaš, da sta lep parček? Želimo jima veliko ljubezni še naprej.
13. september 2015
Zvezdnica je odvrgla oblačila
Odločila se je, da naredi prav posebno umetniško delo.


Tukaj je! Njena naslovna fotografija albuma 'Revival'.

Selena Gomez je na Instagramu objavila fotografijo, ki bo krasila njen prihajajoči album. 23-letnica je pokazala veliko kože in dokazala, da je resnično prerojena. Še pred to sliko pa je objavila eno na kateri je pisalo: »To je moja …«. Verjetno je želela napovedati fotografijo, ki je sledila ali pa je tudi ta del albuma. Pustimo se presenetiti.


Pred eno uro je svoje oboževalce obvestila, da je že možno na svoje telefone naložiti delček njenega albuma in sicer novo pesem z naslovom 'Same old love.'

Se že veseliš njegove dokončne podobe?

13. september 2015
u209605
u209605
Neext
22. april 2016
Kapitan Ferjanč
Kapitan Ferjanč
Next
04. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani