Živjo, moje ime je Lovemini. Začela bom pisati zgodbico ki ima naslov Najslabši. To ni kriminalka, ampak je bolj romantična zgodbica. Ampak spet ne tako, da je fantje ne bi brali. Ni tako k romantičnim dejanjem. No, pa kar začnimo!

Moje ime je Priscila in stara sem 23 let. Ravnokar sem se preselila v New York v hotel s petimi zvezdicami. No, samo delam tukaj. Moj šef Adam mi je dal nekaj prvih navodil:
1. Ne hodi v VIP hišo
2. Ne pogovarjaj se z VIP-ovci
3. Ne hodi na zabave.
Na začetku sem mislila, da bom pravila zlahka upoštevala, vendar si še niti mislila nisem, kaj se bo zgodilo.

Želela sem oditi v svojo sobo, ko sem na hodniku srečala moškega. Izgledal je izgubljen, zato sem pristopila k njemu in ga vprašala če kaj potrebuje. Rekel je, da mu je ime Rei in da pod nobenim pogojem ni izgubljen. On je namreč VIP-ovec. In tako sem že prekršila prvo pravilo. Molim da Adam ne bo izvedel za to. Rei me je prijel za roko in me dobesedno ugrabil. Odpeljal me je v VIP hišo (prekršila že drugo pravilo) in me ni hotel izpustiti. Prinesel je šampanjec in se želel malo pozabavati z mano. Nato je v sobo vstopil najbolj popoln moški na tem svetu. V njegove oči si se lahko kar izgubil, tako so bile lepe. Raiu je rekel, da se je dražba že začela. O kakšni dražbi govori? Rei je šel dol, mene pa pustil samo. Hmm, tukaj je nekakšno dvigalo, ki ga še nisem videla. Gremo dol!!!

Dvigalo me je odpeljalo v čudno sobo. Na najbližjih vratih je pisalo "Zasilni Izhod". Vstopila sem in videla človeka s sivimi lasmi, kako govori in prodaja stvari. Naenkrat je začel govoriti: "In še zadnja stvar danes, lepa ameriška punca z največ 23 leti!"
SE NADALJUJE ...

Za nadaljevanje potrebujem 3 next
26. januar 2018
u231879
u231879
Next
26. januar 2018
še dva Next
27. januar 2018
u231600
u231600
Next
07. februar 2018
Next
03. avgust 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani