Hej pisala bom zgodbo katero sem napisala v šoli le da jo bom podalšala. Gre se o punci ki se zaljubi...

1. DEL

Hej(: Sem Lana stara sem 12 let in treniram hip-hop. Živim v majhni hiši na sredini ulice z mamo in očetom ter seveda z psom in 2 mačkama. (Pes-pay muci- pika, nely) Zunaj imamo bazen v katerem se zabavamo poleti z prijatelji ko naredim zabavo. Imam tudi najbolšo prijateljico Nelo ki je moja sošolka skupaj sma skoraj skoss. Oče je kirurg mama pa zdravnica zato smo še kar bogati vendar nisem razvajena. Pa začnimo z mojo zgodbo..

˝drinn drinn˝ ne že spet pa tako vredu sanje sem imela o svetounem prvenstvu jojj budilka use pokvari ampak le zadnji dan šole je. Hitro sem odšla v kuhinjo tam me je čakal sendvič z poliko njaamm. Hitro sem pojedla in odšla v kopalnico se umila in naličila ter oblekla oblekla sem si kratke vijolične hlače in moško majico z kratkimi rokavi. Ja najraje imam moške majice in moške jopice nekaj najlepšegaa. V torbo sem hitro zmetala mapo za spričevalo in druge liste ki jih bomo v šoli dobli in ključe od omarice. Odšla sem do predsobe in se obula v supra čevlje hah moji najlubšii si nadela jopico vzela torbo in odšla do neline hiše. Nela me je že čakala in tako sva odšli. V šoli smo dobili spričevala in druge pohvale in tako smo ob 10.00 lahko odšli. Jaz in nela sma imeli same 5 res se mi je posrečlo letoss. Z nelo sma odšle v megdonalc in se najedli da sma komaj hodile. Tako sma počasi hodile do doma ko sma zagledali enga fantaa. Biu je popoun tiste oke, obraz, lasje nasmeh ohh in seveda poleg njega punca blehh z fanti nimam sreče. Nela je pa silila da ga grema pozdravit:
Nela-n Jaz-j Fant-f punca zraven njega-p

n,j-hejj
f-žiujoo
p-hojla
n-kako sta?
f,p-super
f-pa vidve?
j-emm jas? super ja zelo
n-ja tudi jas sem super kje živiš ti fant in kako ti je ime?
f- tukaj v tej hiši(in pokaže na hišo zraven moje fakk. saj res tukaj se je nekdo vseljevall wauu imam popounega sosedaa:$) ime mi je Maj vama?
j- em em emm res? torej sva soseda?? ime mi je lana njen pa nela
f- ja kaj tu živiš?
j-ja heh
n- oh pikijaa
j-nehaj nela -.- vidiš da ima punco
f- ne ne ona je moja sestrična haha
j- aja ups haha in na katero šolo hodiš?
f- tukaj v tole bom hodil pozabil sem ime pa saj je edina v tem mestecu star sem 13 in bom v 8 razredu
j- ofak torej boma tudi v isti šolii
f- ja ej dodaj na fb Maj Priklavič adijooo
n,j- čauu

Oh nela kako je lep nela se je strinjala in tako sma odšli domov doma sem ga dodala na fbju in seveda me je sprejeu.

Tisti večer je biu moj najbolši:$

vsaj 1next dx < 3
27. december 2012
next
27. december 2012
u117087
u117087
nextt
27. december 2012
next
27. december 2012
next
28. december 2012
hvala za nexte:3
_____________________________________________________

2.DEL

˝Jejj sprejeu me je˝ ja no zakaj me nebi hah. Ja ura je bila 13.13 hitro sem si zaželela da bi imela kaj z Majom. Jah no vedno stvari ki se najbrž nebojo zgodile no pa saj nebo nič narobe če za usak slučaj probaš. No tako sem odšla od samega dolgčasa gledati tv bila je neka grozljivka vsaj to. Bil je res dolgčas zato sem poklicala Nelo in sma se menli do dveh potem je pa Nela mogla iti na trening baleta. Jojj saj res danes ob 4 imam trening čisto sem pozabila zadnji trening pred evropskim prvenstvom. Uvrstila sm se na 1. mesto na držaunem. Treniram hip-hop no saj sem že povedala. Počasi je prišla mama domov in je odšla kuhat. Danes bojo špageti njam. Tako sem odšla na fb in videla da je maj dosegliv. Kliknila sem ga.
pogovor:
jaz-j maj-m

j-hejj;3
m-hej:*
j-kako si?:3
m-super ti?< 3
j-najbolšš hah..kaj delaš?:**
m-nič pogovarjam se stabo in in eh mislim nate:3
j-*o* popouneži ponavadi nemislijo name haha
m- sej jas nisem popounež

no in tako sma se menla do 3 potem sem se odšla oblečt za trening. Oblekla sem si široko črno trenerko za hip-hop, moško majico se naličila, zravnala lase, vzela torbo in odšla. Zunaj me je čakal taksi. Prišla sem na trening tam je bila Maša z njo se največ družim na trningih. Trening je potekal normalno potem sem odšla domov. Doma sem se umila se oblekla v pižamo oz. pajkice in atijevo majico potem pa odšla jest kar je skuhala mama saj prej nisem jedla kosila do konca. Ko sem pojedla sem odšla na fb in maj me je takoj kliknil. Menla sma se do 7 ko me je začel spraševat ljubezenske zadeve:
maj-m jas-j

m- in imaš fanta?
j-ne haha ti puncoo? (rečiii ne reči nee)
m- ne hah (tooooooo jaaa)
j- uu haha fajn..
m- < 3
j- :**
m- in kaj kej počneš za vikend?
j- nevem ničč
m- ejj a bi bi pačč prišla k meni prespat?:$
j- kaj jaz? kajjj??
m- ti ja
j- okej sam vprašam doma

Nee nisem mogla verjet fakkkk. Mamo sem prepričevala 1uro ko je popustila. Jeeeeejjj. Bila je ura 10 zvečer zato sm odšla kr spat ponavadi hodim pozno ampak ja nevem. No vlegla sem se v posteljo in prižgala glasbo na svojem ipodu. Tako sem zaspala.

Zjutraj sem se zbudila okrog 11 hitroo sem odšla v kuhinjo in popila mleko saj nisem bila lačna. Odšla sem se oblečt in umit ter na fb. Maj me je klikno in sma se menla ter zmenla da pridem ob 3knjemu. Poklicala seem Nelo in bila je lubusumna in je prekinla. Nelaa kaj je z njo narobe nikoli ni prekinla pa če sma se še tak skregali ampak naj bo nemorem pomagat. Ko je bila ura 2 sem se odšla nališpat zravnat lase pripravit torbo in vzela sm svoj telefon, ipod in odšla. Prišla sem do njegove hiše in pozvonila odpr je in odšla sma v njegovo sobo. Nekaj časa sma stala tam potem je prišel bliže in me poljubu. Kajj?? Začela sma se poljubljat in in fak. Potem je nehal in sma se vsedla na pojslo in šla gledat neko grozlivko. Potem pa potem pa fak fakkkkk...

3nexti pa nadaljujem (: < 3
28. december 2012
next
28. december 2012
next
28. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani