to karr pišm je fjk oz.sanje : bil je petek šla sem v šolo ko sem prišla sem zlomila vrata z mojimi bigfutskimi tacami ravnatelj me je pogledal in se skril za šajtrgo vm kaj mislte kaj je delala šjtrga sred razreda:moja mama je pred parimi minutami prifurala pet piksn putra <<: vedn sn bulla tini na tiviji in žrla konski cheshe haburger .jutr sn šla v šolo in šajtrga je že bla tam čist prazna tak ne normaln
mislim ki je pa puter halooooooooooo ljudje prtišeni !! kr ni blo putra sn bla tak jezna da sn požrla mojo bff(ribo vlovljeno v vodometi al bazeni nevem točn nek od tga )a pozabla sn omenit bla sn tak lačna da bi požrla vse to je posledica tega da sn požrla ribo(bff),no že dolgo mi je všč en fant ki je ful hot sam mislim da me je konćno opazo ko sn požrla ribo a pa rekla sn tista ki mu prije blizi jo bom zak+lala tako mu bom pokazala ljubezn <3
24. junij 2014
aja pa sm fendica od violate
24. junij 2014
1 next al pa ne ševedno bom pisala
24. junij 2014
HHHH
24. junij 2014
NEXT
24. junij 2014
ŽE 3 DAN ŽIRJEM SUROVE RIBE IN FURAM ŠAJTRGE POLNE PUTRA GLEDALA SEM MOJEGA DRAGEGA TER STOPILA NA MOJ DRAGI ZAVALJEN KONJSKI CHESHE BURGER.ODNESLO ME JE V ŠAJTRGO PUTRA .ŠAJTRGA SE JE ODPRDELA PO STOPNICA. ZBUDILA SEM SE TER STISKALA OGROMNEGA SLINASTEGA,RDEČGA,POLŽA.OB KONCU VSEH NESREČ ŠE VEDNO STOJIM NA MOJIH VLKIH BIGFUTSKIH NOGAH.
24. junij 2014
1 next al pa ne ševedno bom pisala
24. junij 2014
next
25. junij 2014
08. avgust 2014
4 dan
končno sn priprdela v šolo ko pa me je poklical lubcek , bla sn full happy ker me je poklicala moja simpatija ampak me je pol vprašal če pouzznam inštruktorja , mmami sn piksno putra za berisala v faco ker sn bla fullllllll živčnaaaaa. končno mam bajsa joškota, za nje ga sn se fajtala z njeovo bajsato mamo za 18 ur pa 24 mescov . včeri sn vidla eno kurjo ženskarco ko je osvajala mojka bajsa joškeca, in povrh vsega je požrla mojo piksno putrača. next dayyy sn ji piksno putra za furčala v nje vlki bajsasti+špehast hajzl. ko me je joškar opazo sn vse blejmala. na hajzl.
27. junij 2015
day 5:
joškar me je zapusto n se poročo z njegovo špehasto mamiko in jst sn ji piksno mojga putrača vrgla v njen špehasri hajzol, končno sn dobbbla novo bffffffko ribo. hranla sn ribo ko sn vidla kurjo juho(mamo joškarja) in bajsastega petelina(joškarja) v parki,odprla sn špehasto šipo in ji vrgla mojo ribo. na konci vsega je špehast petelin pojevvvv mojo specilišpeho (konski cheese burger)
27. junij 2015
next
01. julij 2015
okej
14. september 2015
day 6 :
joškar se je ločo in me je vprašallll če bom njegova bff ali pa gf(girlfriend). znorela sn in mu rekla naj spele z njegovim špehom vsaj 20 km bek od mene al pa ga zakoljem z piksno putrača.končno prijem domu pa vijim joškarja ki mi je pripravil romantic večerjo vrgla sn ga z bajte, ampak je bla večerja ful good še posebaj shushi. končno se mi ni več približeval koo sn v ššoli dobla enko, mama mi ni dala mira in sn se mogla včit, po 2 sekundah sn znorela in sn dala zvezke pojest divji svinji bradavičarki in sn se počutla so mutch better.
14. september 2015
1 next al pa ne pišem več
14. september 2015
ok adijo
18. avgust 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani