Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
zakaj je blodinka vrate od kopalnice stran uzela?
da je ne bi kdo gledal skozi kljuko
da je ne bi kdo gledal skozi kljuko
08. december 2012
ok ke pa tota
janezek pride domov te pa ga je sram povedati da ja dobil oceno 5 te pa je bil tako vesel da ni gledal kam hodi.te pa se zaleti v steno te pa reče "enko sem dobil...
janezek pride domov te pa ga je sram povedati da ja dobil oceno 5 te pa je bil tako vesel da ni gledal kam hodi.te pa se zaleti v steno te pa reče "enko sem dobil...
08. december 2012
Gre Jože v službo nakar mu šef reče greš na službeno potovanje na Japonsko. Naslednji dan letalo prileti, ko Jože konča delo si najame sobo v hotelu in žensko za čez noč. In s to je imel spolni odnos. Ta pa se je celo noč drla histma. Naslednji dan je Jože igral z Japonci golf. Ko je Japonec zadel gol so vsi polskali jože pa se je zadrl histma. Japonec ga začudeno pogleda in vpraša: Kako to misliš napačna luknja.
12. december 2012

u115473
trije fantki grejo v trgovino tm je bla pa čarovnica kokr jih je začarala da en fantek govori:mi, mi, mi, mi! druk fantek govori:z macolo, z macolo! tret fantek pa govori jupi, jupi! potem je čarovnica umrla, prišel je policaj in je vprašal fantke: kdo je ubil čarovnico?
prvi fantek je rekel:mi, mi, mi! policaj
kermu ste jo pa ubil? drug fantek:z macolo, z macolo! policaj:zdej greste pa v zapor! tretji fantek: jupi, jupi!
prvi fantek je rekel:mi, mi, mi! policaj
13. december 2012

u115655
kle mormo dat vice in ne uganke
14. december 2012

u115473
vem
14. december 2012

u115655
veš in zkej se ne pritožš
14. december 2012

u115473
????
15. december 2012

u115655
hahahaha
15. december 2012
JANEZEK PA BABICA GRETA PO CESTI .JANEZEK VIDI 1000$ IN VPRAŠA BABICO . BABI LAHKO POBEREM 1000$ BABICA PA REČE.NE S TAL SE NE POBIRA.BABICA ČES SEKUNDO PADE PA REČE JANEZEK POBERI MA, DA ME NE BO POVOZIL AVTO.JANEZEK PA NE,S TAL SE NE POBIRA.
15. december 2012

u115473
hahaha!!!
16. december 2012
GREJO TRI DEBELE BABE PO CESTI.1. SLIŠI:TRI DEBELE BABE.2. 100 MILJONOV EVROV.3.SLIŠI:JE, NAJBOLJŠE NA SVETU.PA PRIDEJOD DO POLICAJA IN JIH VPRAŠA.KDO STE?PRVA:TRI DEBELE BABE.POLICAJ
TE KAJ VKRADLE?DRUGA:100 MILJONOV EVROV.ZDAJ TAKOJ V ZAPOR!TRETJA:JE , NAJBOLJŠE NA SVETU
10. februar 2013
NEKA ŽENSKA SE JE USTAVILA PRED SEMAFORJEM KO ZRAVEN PRIPELJE NEK MOŠKI
MOŠKI ODPRE ŠIPO IN ŽENSKA GA NEKAJ ČASA GLEDA NAKAR TUDI SAMA ODPRE ŠIPO KER MISLI DA SE MOŠKI HOČE Z NJO POGOVARJATI
PA PRAVI MOŠKI: AS TI TUD PRDNLA
10. februar 2013

u120057
dobra
10. februar 2013
Janezek pride v lekarno in govori s prodajalko:
"Teta,dajte mi škatlo Viagre"
"Nemorem mali to ni za otroke"
"pa saj ni zame, dedek mi je naročil naj mu kupim..."
"Aha,tko. No prav,tukaj imaš.Dedku povej naj vzame eno tableto na dan, sedem dni.Ko jih porabi pridi spet k meni."
Janezek gre domov in ponavlja:
"eno na sedem,eno na sedem,eno na sedem..."
Pride domov in pove dedku:
"dedi ,tu imaš zdravilo. teta je rekla da moraš jemati 7 tablet na dan!"
Čez 7 dni janezek spet pride v lekarno k isti prodajalki:
"kaj pa ti delaš tukaj tako hitro?kaj je rekel dedek je sedaj bolje?"
"pa...on je,ampak..."
"kaj? kaj se je zgodilo?"
"babica je umrla po dveh dneh, mama in sestra sta noseči, oče je znorel in pobegnil, mene boli rit,Lesi pa noče domov"
"Teta,dajte mi škatlo Viagre"
"Nemorem mali to ni za otroke"
"pa saj ni zame, dedek mi je naročil naj mu kupim..."
"Aha,tko. No prav,tukaj imaš.Dedku povej naj vzame eno tableto na dan, sedem dni.Ko jih porabi pridi spet k meni."
Janezek gre domov in ponavlja:
"eno na sedem,eno na sedem,eno na sedem..."
Pride domov in pove dedku:
"dedi ,tu imaš zdravilo. teta je rekla da moraš jemati 7 tablet na dan!"
Čez 7 dni janezek spet pride v lekarno k isti prodajalki:
"kaj pa ti delaš tukaj tako hitro?kaj je rekel dedek je sedaj bolje?"
"pa...on je,ampak..."
"kaj? kaj se je zgodilo?"
"babica je umrla po dveh dneh, mama in sestra sta noseči, oče je znorel in pobegnil, mene boli rit,Lesi pa noče domov"
10. februar 2013

u120057
kaj je zdaj zabavana ali smešna?????????????'
10. februar 2013