Tukaj boste delali tako kot na topmodelih, samo da boste tukaj pisali zgodbe.
Prijavijo se lahko samo punce. Prijavi se naj od 10 -15 punc.
Pravila so taka :
ne pišemo grdih besed ,se ne žalimo.

Prijavnica je :
ime :
priimek : ( ni nujno svojega )
slika : ( ni potrebno svojo )
in odlomek tvoje zgodbe

Ali se boste prijavile ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. april 2012
Klara Truta (zmišljen priimek)odlomek: Men se zdi, da je bla Jana kr mal lubusumna, ker njen Peter ni biu tok pozorn (za 1x), jz ji itak tega nism prvoščla ampak useen... nej ne gleda Leota : P No ja, ko sva se z Leotom nehala žvalit, sma se prjela za roko in šli smo do matematike. učitlca je spet celo uro sprašvala... ampak šijuh, midva z Leotom nisva bla prašana < 33 no ja, napočiu je čas, ko smo mel športno... garderobo od fantou so prenauljal, zato so se oni mogl preoblačt kr na enih štengah, pr ženski garderobi. Leo me je zvleku na moški Wc, kjer sva bla celo uro športne... nuben upam ni opazu da naju ni... pol sm se jz mogla nazaj u moje obleke preoblečt, pa mi Leo ni dovolu... no ja... po pouku in kosilu sva šla na pijačko in sladoled... on je piu coca-colo, jz sm pa jedla sladoled (čokolada)... awww : $ obadva sva jedla en sladoled in pila eno coca-colo iz istga kozarčka.. še zmeri sva bla sestradana, ker je blo kosilo u šoli ogabno... šla sva u eno bližnjih pekarn kjer sva kupla slanik... usak je jedu iz ene strani. blo je božansko : 33
11. april 2012
sprejeta
12. april 2012
Hvala (:
12. april 2012
če imaš prijateljice ki pišejo zgodbe jih lahko povabiš tukaj je link http://www.igre123.com/forum/tema/najboljsi-pisatelj-zgodb-je/32046/1
12. april 2012
12. april 2012
12. april 2012
( ^^^ )
12. april 2012
(^^^)
12. april 2012
u73295
u73295
Nina Hamilton (Izmišljen priimek)

Odlomek:
Sovražim te učne ure!Tako so bedne. Končno so se končale. In še učitelj kriči name. Sem na robu solz. Ne smem jokati. Kaj če me kdo vidi.
Stečem na svojo gugalnico in se gugam. Tam pa se zjočem.Tako sem osamljena in ne vem,kaj naj. Kako naj postanem kraljica?


Dolgo sem že tukaj in počasi se je stemnilo. Zaslišala sem šum in pred mano je bila postava. Bleda postava z dolgimi svetlimi lasmi in bleščečimi belimi zobmi.
To je bila vampirska postava!In to ni bil nihče drug kot moja mama Eleanor.

"Ljubica,kaj ti je?" me je vprašala mama,ki se me je zaskrbljeno ogledovala."Ah,nič. Samo vaje." sem odgovorila in poskušala skriti svoje oči, ki bi izdale,da sem jokala.
"Jokala si!Grem k tvojemu očetu,naj odpusti tistega učitelja."
"Ne mama!"sem zakričala,vendar je že ni bilo več. Le kaj bo,če se oče razjezi?
Vsi dobro vedo,da ni dobro razjeziti volkodlaka.
13. april 2012
sprejeta
13. april 2012
Urša Smiley

http://favim.com/image/218799/

Odlomek:
Do Janovega pogreba sem bila le v svoji sobi. Prejokala sem vse dni in noči. Pod očmi sem imela velike podočnjake. Bila sem lačna, vendar mi ni bilo do hrane. Vase nisem mogla spraviti niti grižljaja. Na pogrebu so me vsi gledali z obtoževanjem, vendar sem le zaradi Jana ustrajala do konca. V šoli se mi je nabralo kar nekaj neupravičenih ur, vendar mi ni bilo mar.
Po enem mesecu, ko nisem imela več moči za jok, sem se odpravila v šolo. Vendar me je vse preveč spominjalo nanj, zato sem se ob koncu polletja prepisala na šolo na drugem koncu države.
Bila sem žalostna in ni mi bilo do družbe, zato sem tam izpadla kot čudakinja. Vendar mi ni bilo mar.
13. april 2012
sprejeta
13. april 2012odlomek:
odkar je umrel moj oče sem zelo zadržana negovorim in se nesmejim samo berem in pišem nimam nič več veselja do ničesar.še v pevski krožek nisem več hodila.ko sem šla v šolo sem bila sramežljiva zato nisem govorila.
ko mii je mama dala očetovo knjigo ki je bila zame že pred 4 leti[2 dni pred njegovo smrtjo]dala pa mi jo je šele zdaj!!!!!!!!!!!!1
....................................................................................................
15. april 2012
sprejeta
15. april 2012
u50091
u50091
Annia Smith
Pač šteje naj tisti, ki vam je bolj všeč.
1. odlomek:
Zaprepadeno sem ga pogledala. "A si nor? Nikoli ti ne bo uspelo. Sploh pa je najbolje, da tole končava. Saj se komaj vlečeva skupaj." "Toda Annia..." Prezirljivo sem ga pogledala. "Oba dobro veva, da sem tvoja punca, ker moraš kot najbolj popularen fant na šoli imeti tudi najbolj popularno dekle. Ampak meni je dosti." V torbo sem vrgla telefon. "Grem." Za sabo sem zaloputnila vrata, zajela sapo in se sesedla na bližnjo klopco. Tale Zack je res naporen. Čez 2 sekundi že nisem razmišljala več o njem. Na klopci sem si v nekaj sekundah zbrisala vso maskaro dol z obraza ter ošinila telefon. Chase me še ni poklical. A očitno je klicala Bree. Pregledala sem sporočila. Poslala mi jih je več kot 50! Resno? Kaj je z njo narobe? A še ne ve, da če nisem dosegljiva, pač nisem dosegljiva?

2. odlomek
"Spokaj se ven in izklopi ta prekleti TV!" No prav. Stekla sem iz hiše. Vreme je bilo hladno in snežilo je. Počasi sem se odpravila v park. Vse je bilo tako tiho in spokojno. V torbico sem segla po telefon, ko... "O fak. Itak se lahko samo meni zgodi to." Fant je jezno brcnil v avtomobilsko gumo. "Prazna guma, nobene rezervne, pa še telefon je crknil. Kako naj zdaj uredim to zadevo." Počakaj. Ta glas mi je pa znan. A je možno? Stopila sem k njemu. "A vam lahko jaz posodim telefon?" "A res? Hvala no." Ponudila sem mu telefon in zaslon je osvetlil njegov obraz. Ja, res je bil on. "Am, no, kako pa ti je ime?" "Meni?" presenečeno me je pogledal. "Billy. Billy Unger."
30. junij 2013
sprejeta
30. junij 2013
u145481
u145481
ime manca
priimek:manči
slika:odlomek
Stopila sem iz hiše,vsa prestrašena ozrla sem se,da bi poiskala izvor čudnega zvoka.
Bila sem tiho kot miš niti šuiš nisem rekla stala sem čisto pri miru vendar nič.
Čakala sem in čakala,ko ponovno slišim zvok,ki mi je z starim glasom govoril:
Pridi sem pridi k meni ja tako še dva koraka ja ja jaa!
Zbudi se to je res
Zbudi se kelly to ni res
Zbudi se zbudi se aaaaa!
Uh!Samo sanje nebodo se uresničile.No imam srečo,da me sanje še niso spravile iz tira kar pa je najbolj čudno je pa to,da vedno sanjam isto.
Še en dan vržen proč kajti moram v šolo kjer so zlobne 3 dekleta
(kelly:to pa so zlobne tri:podobne so veveričkam!
1.katrin-butasta
2.lara-taglavna
3.sara-ni iz Zemlje)
................................
konec odlomka!
25. julij 2013
u145481
u145481
tle je celota
http://www.igre123.com/forum/tema/grozne-sanje/59172/
vsaj del je
25. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg