To zgodbico bom pisala z Ivickamwa. In ker je že polno zgodbic o ONE DIRECTION ta nebo. Torej vsaka bo pisala v svoji osebi.
Ime mi je Kim. Stara sem 16 let in imam najboljšega brata na svetu. Pač preprosto obožujem ga star je 18 let in ime mu je Taj.
24. januar 2013
next
13. februar 2013
NEXT
13. februar 2013
hej meni je ful zal ker dolgo ni blo nexta ampak nisma po pravici povedano vedli kaj naj napišema in prišlo je do spremembe zgodbica Bo o ONE DIRECTION. Upam da bo vseeno vredi.

Ravno čakam da zazvoni za konec pouka. Verjetno ste ze slišali za skupino ONE DIRECTION. no naj se vam predstavim. Ime mi je Charlie ja vem malo je bolj moško ime ampak meni je všeč. Stara sem 16 let in imam naboljšo prijateljico Kim ki prav tako stara 16 let. Imam najboljšega prijatelja Nicka. No jaz Kim in on smo najboljši pšrijatelji. Nobeden od nas ne obozuje skupine One Direction.
18. marec 2013
next
18. marec 2013
Ampak tudo sovrazimo jih ne. No kakorkoli ko je bilo konec pouka smo se odpravili domov. Sreca smo vsi ziveli v eni smeri. Ko smo prisli do hise od Kim sva jo objela in se poslivila nato pa odsla naprej. Midva z Nickom pa sva bila tako ali tako soseda tako da sva se pred najinima hisama objela in odsla vsak v svojo hiso. Doma sem hitro napisala nalogo nato pa se prijavila na facebook. Kliknil me je Nick. Nasmehnila sem se. Napisal mi je hej pri tebi sem cez natacno trideset sekund . Pogledala sen na uro in je res je v moji sobi vil se prej. Zasmejala sem se.
18. marec 2013
next
19. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg