Živjo punce!
Šolskega leta bo kmalu konec...končnoo kajne? Sedaj bom imela več časa in sem se odločila da bom napisala zgodbico...upam da boste brale...
___________________________________________________________________________________________
Za začetek naj vam predstavim o čem bo zgodbica sploh šla....
Govori o punci Anamariji, stara je 16let, katera ima najboljšega prijatelja Aleksa, ki je star 20let. Poznata se že od Anamarijiega 13leta, že kar na začetku sta se dobro ujela in tako postala najboljša prijatelja...med njiju pride veliko preprek, nekatere razrešita z lahkoto, ostale pa malo težje. V njuno življenje pridejo ostali fantje in dekleta kateri ne vedo za takšno močno vez prijateljstva in želijo z Anamarijo ali Aleksom postati nekaj več kot prijatelji...to pa njima ni všeč...
Anamarija ima 3 najboljše prijateljice: Amelio, Katy in April vse so stare 16 let, Aleks pa ima najboljšega prijatelja Theota, ki je pravtako kot on star 20 let.
_________________________________________________________________________________________

Boste brale?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. junij 2016
Aleks:
Anamarija:07. junij 2016
od leve proti desni-->Amelia, April, Katy in Anamarija:

Theo:07. junij 2016
Next
08. junij 2016
Next
08. junij 2016
u193768
u193768
Next
08. junij 2016
Next
08. junij 2016
Nexttt
08. junij 2016
Pa pojdimo kar na začetek kako sva se Aleks in jaz sploh spoznala. Jaz sem takrat bila stara komaj 14let, April, Katy in Amelie še takrat nisem poznala imela pa sem ostale prijateljice z katerimi sem se zabavala. Takrat sta bila Theo in Aleks stara 18let.
Bile so poletne počitnice-24.junij ko sem šla prespati svoji sošolki Monici:
Nisva vedeli kaj bi počeli zato sva na facebook objavili stanje, da naj naju kdo klikne, odzivov je bilo kar veliko a le eden jima bo za vedno ostal v spominu. Bil je Theo, prav tako kot Monica in jaz tudi on ni mogel spati, kliknil je mene, saj sem jaz objavila stanje, že kar takoj je šel v akcijo z noro dobrim osvajanjem. Pogovarjala sva se dolgo v noč in že kar na začetku nama ni zmanjkalo tem za pogovor. Ko je bila ura približno 4 zjutraj sem napisala da sem utrujena in da grem spat, seveda se je Theo takoj ponudil, da bi mi prišel za lahko noč dati poljub, seveda se je samo zabaval in pri tem je tudi ostalo. Naslednje jutro ko sva se zbudili nisva mogli vrjeti, da bi to lahko bilo res in zato sva odšle še 1x prebrati vsa sporočila in sva se zraven noro smejali. Bile so počitnice, konec pouka, čas za zabavo! Seveda sva z Monico šli v petek zvečer ven na žur. Oblekli sva se takole:
Seveda da sva se oblekli enako, da bi še bolj izstopali. Ura je bila 9 zvečer ko je prišel Monicin bratranec Mark po naju.
Ta fant je Mark, star je bil 19let in seveda je že imel vozniško dovoljenje, odpravili smo se in po poti pobrali še Markovega prijatelja Ericka. To je Erick:
Ko smo prišli do kraja v katerem je bil žur Monica in jaz nisva poznale nikogar zato sva ostale skupaj z Markom in Erickom in celo klapo njunih prijateljev ter prijateljic. Ampak v njihovi družbi sma se dolgočasile saj so vsi bili veliko starejši kot midve, zato sva odšle na plesišče. Nisva dolgo plesali ko pa sva že opazili, da imava kar nekaj oboževalcev, ampak nisva se zmenili zanje, plesali sva dalje. Kmalu sva postali utrujeni in sva si šli po pijačo, opazili sva, da ju 3 fantje zasledujejo, zato sva stopili malo hitreje da sva prišle do pulta z pijačo. Tisti 3 fantje pa so se postavili zraven in se nama lepo nasmihali. Fant ki je stal na sredini se nama je zdel zelo znan ampak sva mislili, da sva ga pač že kje srečali in se nisva več zmenili zanj. Ko je natakar vprašal kaj bova so se fantje ponudili, da bodo plačali, najprej seveda nisva dovolili ampak ko sma le videli da imajo očitno preveč denarja sva pustili da plačajo. Dobili sma pijačo in sma šli sedeti. Kmalu se nama je pridružil tisti fant iz sredine, ki se nama je zdel zelo znan. Pristopil je k nama, mi segel v dlan in rekel: "živjo jaz sem....."
_______________________________________________________________________
Next? Mnenja? Hvala vsem, ki berete
08. junij 2016
Neex
On je theo
08. junij 2016
Next
08. junij 2016
Theo
Next
08. junij 2016
u212823
u212823
Neext
08. junij 2016
Next
08. junij 2016
u143259
u143259
neeeeeeeext+nova bralka
fuuuuuuul fajn
08. junij 2016
Supet...
08. junij 2016
u208800
u208800
Hei. Sory k oglasujm ampak sam vracam (res mi je zou sam po resnic bi me lahk sam uprasala..)
Ce bi bral:
https://www.igre123.com/forum/tema/cold-blood-~ff-luke-hemmings~/184291/
https://www.igre123.com/forum/tema/t-the-vampire-slayer-t-ff-niall-horan/184929/
Ali
https://www.igre123.com/forum/tema/~ff-dylan-o-brien~-killer/185697/
+ te linkce lahk tut posilas po zsju. Sam priporocam hah
08. junij 2016
Kmalu se nama je pridružil tisti fant iz sredine, ki se nama je zdel zelo znan. Pristopil je k nama, mi segel v dlan in rekel: "živjo jaz sem Theo, spoznali smo se preko facebooka se spomnita?" Takoj sem zardela iz sebe nisem spravila niti besedice še nasmehniti se nisem mogla. Ne vem zakaj ampak tako zardela nisem že dolgo. Ko je Monica videla je seveda takoj posredovala, da je prekinila to neprijetno tišino. Rekla je:" Seveda se te spomnima, sploh Anamarija" in mu je pomežiknila mene pa rahlo butnila v znak da naj grem v "akcijo" za njim. Nasmehnila sem se mu in že je Monica nadaljevala: "veš zadnjič nisi imel možnosti da bi Anamariji dal "poljub za lahko noč" boš pa to možnost imel danes, preden bova odšli!" Grdo sem jo pogledala in hitro rekla da moram na stranišče, Monico sem prijela za roko saj sem hotela da gre z mano, ampak ona se ni premaknila. Ko je Theo to videl se je seveda takoj ponudil da me pospremi, ampak jaz sem ga grdo zavrnila in rekla: "Ti nimaš na ženskem stranišču nič za iskati, tako ali tako pa me je že minilo, da bi šla." Theo me je začudeno in rahlo užaljeno pogledal-nekako takole:
in seveda me je Monica morala spet rešiti, saj jaz nikakor nisem znala besedami. Monica se je začela smejati in je rekla da se seveda samo hecam in da naj mojih besed NIKOLI ne jemlje resno. Takoj se je videlo da mu je postalo lažje pri srcu in nadaljevali smo z pogovorom. Kmalu je do nas prišel še Aleks, katerega do tistega dne še nisem poznala. Theo naju je predstavil in tudi z njim sem se zelo dobro ujela. Jaz sem Monici na uho dejala da me zebe, saj je žur bil na prostem, seveda je Monica morala to povedati na glas in še isti hip me je porinila k Theotu, on me je prijel za roko in odšla sva na plesišče. V ritmu polk in valčkov sva se vrtela kar nekaj časa ko pa sem opazila, da Aleksa in Monice ni tam kjer smo bili prej. Bila sem vsa zaskrbljena saj če je odšla domov, jaz ne bi imela prevoza in ne bi mogla priti domov. Theo je takoj videl da me skrbi, me prijel in rekel to odplešiva do konca pa ti jo bom pomagal najti, prepričan sem da nista daleč stran. In res sva ju skupaj šla iskati, skoraj prepričana sem bila da je to Monicino maslo zato da bi jaz in Theo pristala skupaj, saj je vedela da mi je všeč. Šla sva okoli šotora, do stranišč in na koncu sva ju našla kje drugje kot pa za pultom z pijačo. Pristopila sva k njima in ko sem hotela zopet odpeljati Monico da bi jo okregala, me je Aleks prijel za roko in mi rekel: " Nikar ne bodi takšna "mami" sprosti se in uživaj boš videla da boš veliko bolj uživala" V tistem trenutku nisem vedela ali ga naj udarim ker se ne briga zase ali se mu naj zahvalim, ker želi da bi uživala? Zato sem se mu le prijazno a rahlo hinavsko nasmehnila-nekako takole:

Theo je želel uničiti zopet to napeto vzdušje in je stopil med mene in Aleksa naju objel okoli ramen in dejal: no no pojdimo raje kaj spiti(seveda sva pri svojih 14letih večinoma pili vodo). V njuni družbi je čas zelo hitro minil in kmalu naju je prišel Mark iskati, da gremo domou. Rekli sva adijo in odšli. Zadržali sva se pri avtomobilu, saj je Mark moral iti še po Ericka, ki se je nekje zadržal. V tistem trenutku je do naju prišel Theo in vprašal ali še nisva odšli? Pojasnili sva mu, da boma kmalu odšli ampak da še nekoga čakamo. Theo se je nasmehnil in rekel: No bom pa izkoristil ta čas za nekaj kar si želim narediti..."
_______________________________________________________________________
Kaj mislite kaj bo Theo naredil?
Hvala ker berete
09. junij 2016
Pozabila sem dodati, da če želite, da se vam slikice predvajajo morate stisniti na slikico!
09. junij 2016
Next
09. junij 2016
Next!!
09. junij 2016
Next
09. junij 2016
neext!
09. junij 2016
u143259
u143259
Ja pozabu ji je dat poljub za lahko noc
Neeeeeext
09. junij 2016
Neeext
09. junij 2016
u209548
u209548
Nextt
09. junij 2016
Theo se je nasmehnil in rekel: No bom pa izkoristil ta čas za nekaj kar si želim narediti, premlada si in ne poznava se dovolj dolgo da bi si te drznil poljubiti, ampak dovolim pa si da te lahko vsaj objamem." Močno me je objel in kar nekaj časa sva oba stala tam objeta v tišini. Bilo je prvič, da bi od kateregakoli fanta dobila toliko pozornosti in prav tako je bilo prvič, da sem mu pustila blizu, saj tisti ki me poznajo vedno pravijo da sem hladna kot led. Ampak v njegovem objemu je bilo tako lepo, da sem za vedno želela ostati pri njemu. In ta njegov vonj BOOOŽANSKO! Stopil je korak nazaj, me pogledal v oči se mi je nasmehnil z svojim nadvse očarljivim nasmehom.(klik na sliko)
V tistem trenutku nisem vedela ali sanjam ali pa je končno moje življenje postalo boljše od sanj. Takoj za tem sta prišla Mark in Erick in zopet sem se vrnila v svoje staro bedno življenje. Le da tokrat z nasmeškom na obrazu in veliko bolj srečna kot kadarkoli prej. Ko sem prispela domou sem takoj pregledala novice na telefonu, takoj sem zagledala ime Theo srce mi je začelo biti 100 na uro, roke so se mi tresle in na obraz se mi je prikradel zaljubljen nasmešek. Odprla sem sporočilce na facebooku, pisalo je: Anamarija prva punca si kateri je uspelo da sem se zaljubil vanjo takoj ko sem te videl, že res da sva se prej že pogovarjala ampak pogovarjam se tudi z drugimi puncami, ampak na tebi je nekaj drugega, nisem še odkril kaj vse kar vem je to da me noro privlačiš in upam da si tudi ti tako uživala danes kot sem jaz." Sredi noči sem skakala od veselja že v naslednji minuti pa sem bila živčna, žalostna, objokana saj nisem vedela kaj in kako naj odpišem da se mu ne bi zdela preveč lahka punca oz. da o meni ne bi imel mnenja kot da sem že pri 14ih letih "punca za eno noč" Čez nekaj časa sem se končno umirila, prenehala jokati in napisala: "Morem priznati, da sem tudi jaz v tvoji družbi zelo uživala, upam da si ne boš o meni ustvaril slabega mnenja, saj sem te že ob prvem srečanju objela..."
Takoj je videl sporočilce in odpisal: "Nikar ne misli tako, si prav posebna punca z katero bi si želel nekaj več, zato te že kar danes vabim, da bi šla jutri z mano na pijačko?"
Seveda sem takoj privolila in odšla spat. Naslednje jutro sem se zgodaj zbudila in že sem premetavala oblačila po vseh omarah, kajti sedaj je bil moj največji problem kaj obleči? Po urah in urah iskanja sem le našla tista prava oblačila:
Ne vem kdaj je dan tako hitro minil ampak bil je že večer, zgrabila je panika kako se namazati? Ali sem izbrala sploh prava oblačila?? Kaj če mu ne bom všeč? Ampak bilo je že prepozno kajti v tistem hipu sem dobila sporočilce da je že na poti. Na hitro sem si uredila lase in se rahlo namazala. Ko je prišel sem ga čakala že zunaj pred stanovanjem, stopil je iz avta me prijel za roko in...
_______________________________________________________________________
09. junij 2016
Next
09. junij 2016
Neext
09. junij 2016
Next
09. junij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani