u28319
u28319
Jaa:3
05. januar 2014
u157881
u157881
Ok
Rose
Hathway
Profilna
Vse nasteto
05. januar 2014
u28319
u28319
Sprejeta<3 Zdaj pa naredi še 1.izziv:3
05. januar 2014
"Adijo mami!" sem zaklicala. "Adijo ljubica!" pa sem zaslišala potem... Odhajala sem na letalo, s katerim bom poletela čez ocean. No ime mi je Ashley in prihajam iz Londona. In zdaj grem z letalom v New York na univerzo! Uresničile so se mi sanje! "Letalo za New York bo vzletelo čez 5 minut" se je zaslišalo po zvočnikih, zato sem pohitela. Še zadnjič se pomagala mami v slovo, potem pa kar stekla na letalo. Vsedla sem se na svoj sedež, in bil je zeloooo udoben. <3 Zraven mene je sedel nek srčkan fant. Jooooj kako je lep, ampak sem preveč sramežljiva da bi ga ogovorila. No vzela sem slušalke in poslušala musko. Od vseha pakiranja in vožnje do letališča sem bila utrujena. Zato sem na sedežu kar zaspala...
Zbudila sem se, ko me je nekdo prijel za roko. Oooh bil je tisti fant! Srčkan <3 "Hey, telefon ti je padel" mi je rekel in mi dal telefon. Mislila sem da sem okamenela... nisem vedela kaj naj rečem. "Hmm, hvala" sem mu končno rekla, potem pa se je vsedel nazaj. Uf kakšno razočaranje. Grozna sem bila. Ampak kaj naj, če je pa tako lep *.* Vedela sem da moram gledati nekam drugam od njega, zato sem pogledala skozi okno. Spodaj je bilo nebeško modro morje, nekaj puhastih oblakov je lebdelo okoli letala in bilo je prelepo. S telefonom sem naredila par fotografij, za spomin. Potem sem spet poslušala glasbo, ko me je fant spet prijel. "prispeli smo (;" je rekel. "o kaj res? Tako hitro?" sem mu odgovorila. "Kajne? Haha pridi, pomagal ti bom s kovčkom." mi je rekel in mi podal kovček in ostalo prtljago." Omg, kok je prijazen!!! "Hvala <3" sem rekla in šli smo ven z letala. "Kako pa ti je sploh ime?" me je vprašal. "Ashley sem" "Jst sem pa Jake, lepo da sem te spoznal" je še rekel, potem pa sva šla vsak svojo pot...
______________________________________________________________________________
okej?
06. januar 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/.ocenjevanje-slik./66275/1 bi kera sodelovala? soory za oglaševanje
06. januar 2014
zjutraj sem se zbudila in pogledala na uro kaj!? Ura je že 8.10! hitro sem ustala in stekla v kopalnico, kjer sem si počesala lase in nase navlakla prvo stvar ki mi je prišla pod roke. Nato sem se vrnila v sobo, s pisalne mize v torbo nametala zvezke ter zdirjala dol po stopnicah. pogledala sem na uro. Bila je že 8.29, šolski avtobus pa odpelje ob 8.30! z mize sem vzela jabolko ter stekla na postajo na koncu ulice. avtobus sem ujela zadnji trenutek in si poiskala sedež. Pojedla sem jabolko, nato pa je k meni prisedel nek fant in se mi nasmehnil ter rekel:" živijo sem Max. In ti si?« »Sidney.« sem mu nakratko odgovorila. Potem sem bila celo pot tiho, on pa se mi je cel čas smejal v faco. Ko sem prišla v šolo sem odšla do ravnateljeve pisarne, saj sem morala izvedeti nekatere podatke. Potrkala sem in se vsedla na stolčke pred vrati ter počakala da so se vrata odprla. Vstopila sem in ravnateljica je rekla: » Dober dan jaz sem ravnateljica Warlintlain, dobrodošla na naši šoli. Najprej bi te prosila da izpolneš tale obrazec.« Dala mi je list papirja ki sem ga mogla izpolniti. Čez približno 5 minut sem ji ga vrnila, ona pa ga je pogledalain nadaljevala: » No gospodična Bells, tukaj imaš svoj urnik in zemljevid šole ter izkaznico za kosilo, malico in ostale obroke. Sedaj pa mi prosim sledi do tvojega razreda.« Vstala sem in ji sledila v do učilnice v petem nadstropju. Ustopili sva in učiteljica je nehala govorit, vsi učenci pa so pogledali proti vratom. » Oprostite da motim, ampak pripeljala sem novo učenko.« je rekla ter odšla iz razreda. Potem je učiteljica dejala » No dobrodošla med nami, jaz sem profesorica Dawson, učiteljica angleščine in tvoja razredničarka. No pridi sem in se nam predstavi.« Stopila sem naprej in se predstavila nato pa mi je učiteljica rekla » No lepo Sidney, sedaj pa se usedi…« gledala je po učilnici nato pa rekla: » Aha poglej zraven Daphne je prosto.« pokazala je na prosto mesto zraven dekleta ki je imela lase spete v čop. Odšla sem čez razred in se usedla zraven nje.
06. januar 2014
u28319
u28319
Omgg! Super punci<3 Enkartno re
→ нαяяу'ѕ cυтιє
→ cнɾιѕҭмʌѕ giɾł
→ Nouis. x
→ мιѕ.ѕтyleѕ <3
→ нaяяч'ѕ.ғυcĸer✝ x
→ Pia:3 x
→ вяσкєη.gιяℓ.
→ ғσяενα ȤƛƳƝƧƬЄƦ
→ ℓιαм'ѕ cυтιє x
→ ℒσσκ.*
→ jenny12351
→ Mahone.* x
→ Ɗιαмoɴs ◊
→ ɦσяαη.вιтch<3
→ ιzιє●нσяѕє x

Še 6 jih mora narest, ker se nam je pridružila še Iza. Časa imate do 10.1.2014, petka torej, kot sem že napisala. Good luck:$
06. januar 2014
jaz bom dans napisala (:
07. januar 2014
u28319
u28319
Okkej supr<3 Pol so pa še...
→ Nouis.
→ нaяяч'ѕ.ғυcĸer✝
→ Pia:3
→ ℓιαм'ѕ cυтιє
→ Mahone.*
→ ιzιє●нσяѕє
07. januar 2014
u142227
u142227
Jaz bi opravičila Nušo( ℓιαм'ѕ cυтιє) er je zbolela
07. januar 2014
u28319
u28319
Okk<3 Torej še ostale<3
07. januar 2014
u153451
u153451
»O poglej jo piflarko. Imaš vse s sabo? Da nisi česa pozabila?« je spet kričal Mike čez cel hodnik. Nisem se zmenila za žaljivke ki so vedno in vsak dan letele na mene. Srednja šola niti približno ni bila kar sem si predstavljala. Moja omarica v katerih sem imela zvezke je bila že večkrat prebutana. Vdirali so vanjo a ponavadi se nisem zmenila. Ni mi padlo na misel da bi šla koga zatožit k ravnateljici saj bi potem še bolj trpela. Pet šolskih ur sem dobivala papirčke na mizo in vame so letele majhne bombice; zmečkan papirček. Tako je bilo vsak dan in bila sem navajena. Mama ni vedela za nič od tega in bolje je bilo tako. Peto uro je končno zvonilo in odhitela sem iz razreda. Gledala sem pod noge da mi nebi kdo nastavil nogo in bi se ob njo spotaknila. Imeli smo daljši odmor in nato še dve uri pouka zato sem odvihrala v edini prostor v katerem sem se lahko sprostila- knjižnica. Poiskala sem svojo najljubšo polico s knjigami ki je bila bolj v ozadju. Pograbila sem vampirski roman in se usedla na tla. Knjižničarka me ni mogla videti saj sem bila naslonjena ob polico. Nihče ni zahajal v zadnje police zato sem tam imela mir. Knjižnica je bila že skoraj moj dom. Tja sem zahajala vsak odmor.
»Vampirska akademija. Nisem si mislil da bereš takšne reči.« Trznila sem, ker nisem pričakovala da bi me kdo našel. Obrnila sem se in zagledala njega. Najlepšega in najbolj zaželenega fanta na šoli. Harry Styles. Je govoril meni?
»Hah no ja. Dobra stvar za brat med odmori. Drugega tako ali tako ne morem početi.« sem rekla in se delala kot da me ne zanima. Prisedel je na stol nasproti mojega. Skrila sem obraz za knjigo in se delala da berem čeprav sem razmišljala le o tem kakšen izgovor naj si izmislim da čimprej izginem.
»Torej… Am kako si kaj?« je vprašal. Okej tukaj je moja priložnost da odpiham.
»Super sem. Am učiteljica me potrebuje. Rekla je naj bom pet minut prej pri njej. Torej preden se začne pouk. Žal mi je res nimam časa za pogovor.« sem bleknila nato pa vrnila knjigo na svoje mesto. Z dolgimi in hitrimi koraki sem odšla iz knjižnice in naravnost v sobo za čistila. 'Tukaj me ne bo našel' sem si mislila in počakala da zvoni. Nato sem stekla v razred in preživela še dve uri pouka. Po pouku sem šla domov kar peš saj se nisem hotela srečati z njim na avtobusni postaji. Ko sem prišla domov sem torbo vrgla v kot in se sezula. Slekla sem svojo jakno in odbrzela v sobo. Nažgala sem računalnik in se prijavila na facebook. Bilo je nekaj obvestil. Predvsem povabila za igranje igric. Dobila pa sem tudi prošnjo za prijateljstvo. Harry Styles. Dvakrat sem preverila da sem končno dojela da je res kar vidim. To je bila gotovo še ena zvijača ki so mi jo nastavili. Bolelo me je da so me tako izobčili. Zaradi mojih velikih očal me nihče ni hotel sprejeti. Prvo leto sem nosila še aparat za zobe a sem se ga nato lahko končno znebila.
»Doma sem!« me je iz razmišljanja zbudil mamin klic. Stekla sem iz sobe in v kuhinjo. Na mizo je položila menije iz McDonald'sa.
»Dober tek.« je rekla in se usedla k meni. Ugriznila sem v svoj hamburger in uživala v trenutku.
»Torej Anabelle. Danes me je klicala vaša razredničarka.« Košček mesa se mi je zataknil v grlu.
»Z-Zakaj?« sem vprašala potem ko sem se odkašljala.
»Opaža da te tvoji sošolci žalijo in zbadajo ter da vate mečejo papirčke. Je vse vredu?« je vprašala. No ja očitno ta dan ni bil ravno vsakdanji. Dogajale so se čudne reči ki jih nebi pričakovala.
»Ah mami… Saj to ni nič takega. To je le hec.« sem se zlagala in upala da mi bo verjela. Zadnje kar sem želela je da bi imela en problem več. Tako ali tako je imela probleme v službi in nisem ji jih želela naprtiti še več. Pokimala je in zamišljeno pojedla krompirček nato pa še burger. Ko sem končala še jaz sem karton vrgla v koš nato pa odšla v svojo sobo. Kakšen dan.
07. januar 2014
u28319
u28319
Omgg a se je teb čist zmešal? Supr je noo! :$$ No, zdej pa še ostale...
→ Nouis.
→ Pia:3
→ ℓιαм'ѕ cυтιє (Opravičena)
→ Mahone.*
→ ιzιє●нσяѕє
07. januar 2014
u158118
u158118
Evo jaz sem malo bolje tak, da sem napisala.

»Pa kje za vraga si!« me je nadrl oče. Išče me, da bi me lahko spet pretepel. Sovražim ga! skrivam se pod posteljo in upam samo upam, da ne dobim še kake modrice več. »Aha tukaj si!« je rekel in me za lase potegnil izpod postelje. Zajavkala sem od bolečine, ki me je zapekla na lasišču, ko me je potegnil navzgor in me držal za lase. »Prosim spusti!« sem rekla in zadrževala solze. »Nikoli!« je zavpil in me še bolj potegnil za lase. Spet sem še bolj zajavkala. »Nikoli več ne pisni, ali pa še bo hujše!« je zavil in me vrgel pred pečico, tako, da sem se spekla na njej. »O poglej! Ella, Ella, Ella! Si pripravljena na avanturo?« je vprašal Philip, očetov sodelavec in prijatelj, s katerim se skupaj napijeta in potem me tepeta in lasata. Dvignil me je in me grobo poljubil. Tega sem že vajena, zato se nisem upirala. Spet bom posiljena, tako kot vsaki dan do slej. Res me je slekel in se zapodil name. Ko je končal svoje delo je odšel z očetom in se ne bosta vrnila do jutri in me spet čakalo tole. Pustila sta me, jaz pa sem tiho zajokala. Zakaj se meni to dogaja? Konec je tega. Komaj sem se oblekla, saj so se moje roke celotne tresle tako kot celo telo. Iz omare sem vzela kovček in zmetala notri oblačila, prav tako kot moje stvari. Ko sem končala sem na povodec priklenila še mojega psička Axa, ki je bil prav tako tepen. Saj ne morem verjeti, da lasten oče, tepe svojo hčerko in dovoli nekemu idiotu, da jo posili. Šla sem do vrat. Bila so zaklenjena. Potem mi ostane samo še balkon. Vzela sem vse brisače in jih zavezala skupaj. Upam, da bodo zdržale. Preko balkona sem vrgla kovček, ki je obležal v travi. Počasi, zares počasi sem spustila še Axa in še najtežji del. Jaz. Zlezla sem na rob balkona in po vozlih počasi stopala dol. Do tal mi je manjkalo samo še nekaj vozlov in namesto, da bi stopila na naslednji vozel sem pristala na tleh. Moja rit! »Ax si dobro?« sem vprašala. Veselo je pomigal z repkom in me polizal. Vstala sem, vzela kovček in povodec, ter se odpravila do letališča. V svojih 19 letih sem prihranila okoli 1100 evrov zato imam možnost priti nekam. Letališče ni bilo daleč zato sem odšla kar peš. Ogledala sem si lete in ugotovila, da je najbližji let za Mullingar čez 15 min, zato se kupila karto in varnostnika komaj prepričala, da imam Axa z mano. Zahvalila sem se mu in odhitela na svoj sedež. Ni bilo veliko potnikov zato sem si izbrala sedež pri oknu. Ax se je 'za gnezdil' v moje naročje in sladko zaspal. Adijo prekleti Chicago! In kaj sem naredila potem? Zaspala. Zbudil me je glas, ki je oznanjal, da bomo kmalu pristali. Priklenila sem se in kmalu sem zaslišala trk, ki je ponazoril pristanek. Zavzdihnila sem, ko sem stopila na svež Mullingaski zrak. Upam, da me tu ne bo našel. Poklicala sem taksi, ki me je odpeljal do najbližjega hotela. Ni bilo veliko, samo spalnica, kuhinja, kopalnica in to je to. nisem potrebovala več. Odšla sem malo v park, a na žalost nisem gledala in se v nekoga zaletela. »Oprosti.« sem rekla. »Saj je vredu.« je rekel. Pogledal me je z modrimi očmi in se mi nasmehnil. »Samo ne kriči.« je rekel. Začudeno sem ga pogledala. Ta tip pa je samovšečen. »Niall.« je rekel. »Ella.« sem rekla tudi jaz.
07. januar 2014
Sedela sem v dnevni sobi in strmela v prazen strop. Na čase sem si dopisovala še z Isabello, ki mi je malo polepšala ta brezupni večer. Bilo je vendar silvestrovo. In nasproti mene je sedel on, ampak tokrat ni objemal mene kot pred tremi tednami, vendar mojo sestro. Smejal se je in objemal mojo sestro, ter ji včasih še podal kakšen hiter poljubček na lica tako, da so se njena lica rahlo obarvale v rožnato. Če ga nebi poznala bi celo lahko rekla, da izgledata skupaj zelo zaljubljen par. Ampak predobro sem ga poznala. Vedela sem, da je to vse le ena iz med njegovih butastih igric. ''Torej Harry povej je Sally tvoja prva punca?'' je bleknila mama vsa navdušenega, ker si je njena pridna hčerka končno našla fanta. Uglh. ''Zares prva in mislim, da tudi zadnja. Zares se dobro razumeva'' je zaljubljeno odgovoril in rahlo se mi je zaletelo, ter začela sem kašljati. Prva? Kaj sem pa bila jaz. Komu je pred tremi tedni govoril čarobne besede, ki so ubistvu bile vse laž. Koga je objemal, držal za roko, ter ga poljubljal. Mene. Njemu je lahko, pozabil me je že po petih minutah. Tisti dan, ko me je zaputil sem skoraj naredila samomor, ampak sreča je bila tu Isabella in mi je dala vedeti, da je na svetu še ogromno boljših fantov od njega. ''Sally bi mi mogoče prišla pomagat v kuhinjo?'' je mama vprašala in se že odpravljala proti kuhinji. Sally je rahlo prikimala, ter tudi ona odhitela za njo. Tako sem ostala sama z tem bedakom. Nisem se zmenila za to odpisovala sem Isebelli in ignorirala vse poglede na meni. ''Ignoriraš kaj? Še pred nekaj časa sem ti bil vse veš? Se ne spovniš vseh lepih trenutkov? Ohhh Patricija'' je rekel potiho blizu mojega ušesa. Zastal mi je dih. In naenkrat sem začutila njegovo toplo sapo. O ne. Poljubil me je. Spet po dolgem času, sem lahko začutila njegove ustnice na mojih. Bilo je čudovito in pozabila sem, kar sploh ubitvstvo počnem.

-Vem da je grozno!:'O Nisem imela idej in saj sem rekla ne morejo biti vsi tako dobri pisatelji.
-Upam da ni prekratko?!
07. januar 2014
u28319
u28319
Omgg pa kaj je z vami vsemi!?!!!! Čist ste noro zmešane! Tok dobri odlomki in took idej... Omgg res! Ful ste vse odlične! Zdej pa še 3 morjo narest!

→ нαяяу'ѕ cυтιє √
→ cнɾιѕҭмʌѕ giɾł √
→ Nouis. x
→ мιѕ.ѕтyleѕ <3 √
→ нaяяч'ѕ.ғυcĸer✝ √
→ Pia:3 x
→ вяσкєη.gιяℓ. √
→ ғσяενα ȤƛƳƝƧƬЄƦ √
→ ℓιαм'ѕ cυтιє √
→ ℒσσκ.* √
→ jenny12351 √
→ Mahone.* √
→ Ɗιαмoɴs ◊ √
→ ɦσяαη.вιтch<3 √
→ ιzιє●нσяѕє x

Še ιzιє●нσяѕє , Nouis. in Pia:3 morjo opravit izziu! Časa majo do petka, 10.1.2014! Čim prej naredijo, bolš je:3
07. januar 2014
Živjo!
Ja, opravila bom ko bom imela čas. So prtka pa bo zagotov.
Pia:3
07. januar 2014
u28319
u28319
Okkeej:3 Tud Iza se mi je opravičla, sam do petka morte narest, nujno!!
07. januar 2014
včeraj bi poslala sam WiFi ni delal :c. dans ti bom poslala. mam že napisano pa vse c: sam na tabličnem . ti pošlem ko se mi bo dalo it po njega
08. januar 2014
u28319
u28319
Ajaa okk:3 Supr pol:3 Nov seznamček, ker si je ena spremenla nejm:$

→ ѕтуℓєѕ● √
→ cнɾιѕҭмʌѕ giɾł √
→ Nouis. x
→ мιѕ.ѕтyleѕ <3 √
→ нaяяч'ѕ.ғυcĸer✝ √
→ Pia:3 x
→ вяσкєη.gιяℓ. √
→ ғσяενα ȤƛƳƝƧƬЄƦ √
→ ℓιαм'ѕ cυтιє √
→ ℒσσκ.* √
→ jenny12351 √
→ Mahone.* √
→ Ɗιαмoɴs ◊ √
→ ɦσяαη.вιтch<3 √
→ ιzιє●нσяѕє x
08. januar 2014
oki upm da čim prej naredjo
08. januar 2014
*naredijo
08. januar 2014
u28319
u28319
Nouis. je napisala, da bo danes nextala, ker ma že vse napisano, sam da mora še objavit.
Pia:3 je napisala, da bo opravila, ko bo lahko, do petka sigurno.
ιzιє●нσяѕє pa ni še nič sporočila, tak da nevm:/ Ubistvu je men sporočila, da bo isto do petka zihr opravila, ker nima velik časa, pa še, da je na telefonu, kjer je seveda težje pisat, to vem iz lastnih izkušenj. Tak da bojo verjetno vse opravile:3
08. januar 2014
u147628
u147628
Se lahko prosim,prosim,prosim prijavim?
Zarja Payne
Profilka
https://www.igre123.com/forum/tema/fuck-you-(1d-ff.)/64829/
Izziu nardim zdj
08. januar 2014
u147628
u147628
Aja in sm directioner in lovatic
08. januar 2014
u28319
u28319
Okk ja<3 Sprejeta<3 Naredi izziu:3

→ ѕтуℓєѕ● √
→ cнɾιѕҭмʌѕ giɾł √
→ Nouis. x
→ мιѕ.ѕтyleѕ <3 √
→ нaяяч'ѕ.ғυcĸer✝ √
→ Pia:3 x
→ вяσкєη.gιяℓ. √
→ ғσяενα ȤƛƳƝƧƬЄƦ √
→ ℓιαм'ѕ cυтιє √
→ ℒσσκ.* √
→ jenny12351 √
→ Mahone.* √
→ Ɗιαмoɴs ◊ √
→ ɦσяαη.вιтch<3 √
→ ιzιє●нσяѕє x
→ ❦::яєαѕση::❦ x
08. januar 2014
u147628
u147628
evo izziu:3
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
''A-a-ampak,ne moreš! Ne po vsem tem!'' sem zakričala na Liama. ''Hm,ljubica,poglejva dejstva,ki ti nikoli niso šla. Tehnično gledano je mogoče in tudi jaz sem to ravnokar dokazal!'' se mi je narejeno prijazno nasmehnil. Stopila sem čisto blizu njega in s pogledom poiskala njegovega. ''Ti nisi tisti piflarski Liam Payne,ki sem ga ljubila,ti že ne! Ti si navaden kmetarzavski prasec!'' sem(spet) zakričala. Ko je odprl usta,da bi nekaj pripomnil sem mu jih z roko prekrila in z solznimi očmi,ki so še vedno držale pogled z njegovimi rjavimi, rekla:''Prihrani mi''. Obrnila sem se in počasi odkorakala iz zasneženega parka. Čutila sem poglede na meni in slišala Liamovo 'novo' družbo,kako mu čestitajo in me po možnosti še obrekajo. Vedela sem! Vedela sem.da mi bo zaril nož v hrbet,če mu bom pomagala. Zakaj sem poslušala srce in ne glave? Ja,ja,vedno pravijo,da naj poslušamo srce,ampak,poglejte kam me je to pripeljalo! Izgubila sem status priljubljene,ki sem si ga po nekaj letih truda končno pridobila,izgubila sem najboljšo prijateljico,ki se sedaj veselo zalizuje z Liamom in........najhujše,zgubila sem Njega. Bil mi je vse! Še zdaj ne morem verjet,da me je zamenjal samo za status priljubljenega! Ne-morem-verjet! Branila sem ga pred žaljivkami,ga tolažila ko je izgubil dedka in mu pomagala priti do priljubljenih. Kaj vse naredimo za nekoga,ne?
Počasi sem stopala do doma in razmišljala o vsem kar se je zgodilo v tem navadnem torkovem popoldnevu. Zavzdihnila sem in se odločila,da se ne bom pustila tako zlahka. O ne, to pa ne! Liamu fucking Payneu se bom maščevala. In prisežem,da bo tekla kri.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Upam,da ni premalo:3
08. januar 2014
u28319
u28319
Ooo supr je<33 Še ιzιє●нσяѕє , Nouis. in Pia:3 morjo opravit izziu! Časa majo do petka, 10.1.2014! Čim prej naredijo, bolš je:3

→ ѕтуℓєѕ● √
→ cнɾιѕҭмʌѕ giɾł √
→ Nouis. x
→ мιѕ.ѕтyleѕ <3 √
→ нaяяч'ѕ.ғυcĸer✝ √
→ Pia:3 x
→ вяσкєη.gιяℓ. √
→ ғσяενα ȤƛƳƝƧƬЄƦ √
→ ℓιαм'ѕ cυтιє √
→ ℒσσκ.* √
→ jenny12351 √
→ Mahone.* √
→ Ɗιαмoɴs ◊ √
→ ɦσяαη.вιтch<3 √
→ ιzιє●нσяѕє x
→ ❦::яєαѕση::❦ √
08. januar 2014
Čakala sem da se zbudi. Čakala sem na njegov začuden pogled, ko me zagleda in se zaveda, da sem jaz tista, ki mu je grozila in da sem tista, ki mu je zagrenila življenje.
Opazila sem, da je začel odpirati oči.
Moj nasmeh je zrastel. Ta situacija me je zabavala. In to zelo. Leta sem čakala na ta trenutek. Na trenutek, ko bo on trpel in jaz bom uživala.
Zdaj je popolnoma odprl oči. Takoj me je šokirano pogledal.
»Roseanne?«je izjavil.
Moj že tako velik nasmeh je postal še večji.
»Presenečenje,«sem rekla. »T-ti? Kaj?!« Bil je jezen, a nemočen. Zdaj sem jaz glavna. In glavna bom do trenutka, ko bo umrl.
»Maščevanje,«sem preprosto odgovorila. Tega mi ni mogel zameriti. On je vsega kriv. Kriv je mojega sovraštva, jeze in želje po maščevanju in ubijanju.
Vstala sem se iz udobnega kavča in stopila pred Nialla.
»Ne predstavljaš si kako sem si to želela,«sem začela. Tako sem si zdaj to želela. Bolj kot karkoli. »Kako dolgo sem ti hotela vrniti za vse kar si mi naredil. In zdaj je čas, da ti vrnem.«
»O čem govoriš?«je vprašal. »Ne spomniš se. Pizda, ne spomniš se,«sem vzkliknila.
Stopila sem do mizice in z nje pograbila nož.
»Ne bom ti povedala. Prisilila te bom, da se boš spomnil,«sem zlovoljno rekla in pogledala v lesketajoče rezilo.
»K-kaj?«
Stopila se do njega in zavrtela nož.
»Škoda, da ne veš. A jaz bom uživala,«sem rekla ter hladno rezilo položila ob njegovo golo ramo. »Začni se spominjati,«sem šepnila in potegnila rezilo. V bolečini je stisnil zobe. »To je šele začetek,«sem rekla.
Prestavila sem rezilo.
»Se začenjaš spominjaš?«
Ni odgovoril.
»N-ne,«je rekel.
Rezilo sem potisnila globoko v njegovo kožo.
»To je napovednik vsega kar sledi.«
----------------------------
-Upam da je vreji xđ.
-Veeeem, nism dobra pisatlca xđ
-Sej ni prekratko?
-Znana se po zgodbicah kjer je nekdo psihopat xđ
08. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg