Hej sem Alice. Stara sem 17 let. Rada bi postala pevka. Živim z mojo najboljšo prijateljico Mio. Moja zgodba se začne po koncu spomladanskih počitnic.

Zazvonila je budilka. Vstala sem se in se začela urejat za v šolo. videla sem da Mia še spi in morala sem jo zbuditi.
»Mia zbudi se zamudila boš šolo.« sem ji rekla.
»Saj že grem.« mi je odgovorila in se vstala.
Šli sva proti avtobusni postaji. srečale sva mojega najboljšega prijatelja Nicka.
»Hej Nick.« sem mu rekla.
»Hej Alice, hej Mia kako sta na prvi šolski dan?« naju vpraša.
»Dobro. in ti?« vpraša Mia, ki se ravno odpravlja na avtobus.
»Komaj sem čakal da vaju spet vidim! dajta no nisem vaju videl 2 meseca!« vsi 3je smo se zasmejali dobro je delo da sem spet videla prijatelja iz osnovne šole. šli smo k pouku. tako kot vsaka učiteljica prvi šolski dan je tudi naša nakladala eno in isto. potem pa je prišla k bistvu.
»Se spomnite ko sem vam lansko leto dala listke na katere ste morali napisati svoje ime in priimek?« je vprašala. vsi smo prikimali. »no tako kot sem rekla sem tiste listke z vašo predstavo poslala v London. in med počitnicami sem dobila odgovor kdo izmed vas je tak srečnež da bo šel v London in se udeležil 3mesečnega pevskega tečaja. seveda so vas tudi slišali peti. in odločili so se za enega vbistvu za eno.« je rekla nato pa stopina do svoje mize in z nje vzela papirje ki so ležali na njej. ravno takrat sem videla da mi je Mia poslala sporočilo na listku. na njem je pisalo: o kako rada bi sla v London. samo lansko leto nisem oddala listka za prijavo tako da ne bo nič.
samo prikimala sem ji. seveda jaz sem dala notri listek vendar ne pričakujem da bi šla v London. nato pa je učiteljica rekla. »No in ta srečnež ki gre danes v London je Alice Monrow. Alice čestitam.« čakaj malo kaj je ravno kar učiteljica izgovorila moje ime? nisem mogla verjeti njenim besedam nato pa mi je podala neke papirje in videla sem da na njih res piše moje ime.
»Alice v London greš!« je po končani uri pritekla do mene Mia.
29. april 2011
povejte če pišem naprej?
29. april 2011
ja pišiii
29. april 2011
neeeeext!!
pa kak nardiš tak znak: »? (tega sm prekopirala)
29. april 2011
nextii
30. april 2011
o m g ! next :3
+čak,a ni blo ubistvu čist drugač? :'D

ilu.♥
01. maj 2011
karmi nova je *-*
01. maj 2011
»Ja komaj čakam!« sem ji rekla.
po pouku ko sva z Mio čakali avtobus je do naju prišel še Nick.
»Alice sem slišal prav? greš ti res jutri v London?« me je vprašal ves navdušen.
»ja prav si slišal.« sem mu odgovorila z nasmehom na obrazu me je objel.
»torej nas danes čaka delo« začudeno ga pogledam. »Z Mio ti bova pomagala pakirat. in ne boš se naju tako zlahka znebila saj bomo šli vsi 3je na pico.« nasmejali smo se nato pa je pripeljal avtobus. prišli smo do stanovanja v katerem sva stanovali z Mio. z Mio sva začeli pakirati moje stvari Nick pa je šel po pice.
»Alice pogrešala te bom!« mi reče Mia ko sva skoraj vse že spakirali.
»Jaz tudi tebe.« objela sem jo takrat pa je prišel Nick z picami.
02. maj 2011
Next ^^
03. maj 2011
neeeext
03. maj 2011
»Oooooo...« je rekel in se nama pridružil. pojedli smo pice. nato je Nick odšel z Mio pa sva šli spat. ura je bil 23.00.
zjutraj me je budilka zbudila ob 4.00. hitro sem se oblekla in šla ven. Mii sem še napisala sporočilo in ga pustila na mizi. na njem je pisalo: TE POKLIČEM KO PRIDEM V LONDON ♥ ALICE
Ko sem stopila ven sem zagledala mami v avtu. ni mi dovolila da bi šla sama zato sem ji rekla naj gre z mano. stopila sem v avto.
»Jutro Alice. kako si?« me je vprašala ko sem se usedla na sedež.
»Dobro..ubistvu sem tako vznemirjena da komaj sedim!« sem ji rekla in samo nasmehnila se mi je. 1 uro sva se peljali do letališča. ko sva končno prispeli pa me je pogledala in rekla: »Alice pokliči me vsak dan prav?«
»Velja. pogrešala te bom.« ji še rečem jo objamem in stečem proti ga. Walter. zraven nje je stala ena najbolj popularna punca na šoli. ime ji je Ashley. ubistvu je moja nasprotnica že od takrat ko sva se spoznali ampak nimam pojma zakaj. nebom sedaj o tem. še vedno ne morem verjeti da grem v London. šle smo na letalo. nato pa sem čez okno videla kako je prišel neki fant. nekam mi je bila znana njegova jopica ampak je bil predaleč da bi lahko videla kdo je. začel se je približevati in kmalu sem videla njegov obraz. nisem mogla verjeti da je to res. to je bil moj brat Jake. star je 22 let. prišel je na letalo. s seboj pa je imel kovček. pogledal je po sedežih da bi me našel. pomahala sem mu. prišel je do mene in se vsedel na stol zraven mene.
»Hej Ali.« mi je rekel jaz pa sem bila tako navdušena da nisem mogla nič reči zato sem ga samo objela. ko sem končno prišla malo k sebi sem ga vprašala: »Kaj delaš tuki?«
»Mami mi je rekla da greš v London. in dodala je tudi da se malo boji zate in da imate še eno prosto mesto v stanovanju in zato sem rekel da grem jaz.«
»To pomeni da boš tri mesce z mano v Londonu?« ga vprašam.
»Če hočeš.« bila sem prevesela zato sem samo prikimala. vem da mami zaupa Jaku.
»Kaj pa tvoja punca?« povsod sta skupaj zato me je malo zaskrbelo kaj se dogaja. res je da Moly nikoli nisem preveč marala saj je bila vedno nekaj več.
»Razšla sva se. prav si imela ko si rekla da ima drugega.« prikimala sem in ga objela. hitro sem spremenila temo da bi pozabil na to. zadnje kar se spomnim je da sem dala slušalke v ušesa in začela poslušati muziko. zaspala sem.
»Hej Alice zbudi se! v Londonu smo.« mi je rekel Jack ko me je zbudil. pogledala sem čez okno. videla sem veliko letališče in začutila sem kako se spuščamo.
04. maj 2011
Next ; DD
04. maj 2011
next ^.^
04. maj 2011
ko smo pristali sem se vstala in šla po svojo prtljago. pred nami je ustavila limuzina. nisem vedela kaj dela tukaj ampak vredu. nato pa je ga. Walter rekla: »No tukaj je naše prevozno sredstvo.« z Jakom sva se samo spogledala. limuzina? pa saj nisem nikakršna zvezda ali kaj podobnega. »Najbrž se sprašujete zakaj nas bo peljala limuzina. na to šolo ki gremo sedaj se boste predvsem posvetili glasbi. to je najbolj znana glasbena šola na svetu in le redki imajo tako srečo oziroma talent da pridejo sem. no pojdimo v limuzino da ne bomo prepozni.«
»Kam pa gremo?« jo vprašam. pogledala me je nato pa mi odgovorila: »Alice s tabo se moram potem pogovoriti na samem.« Jake me je pogledal nisem vedela za kaj se gre. najprej sem pomislila da sem naredila kaj narobe, pa sedaj to sploh ni bilo pomembno. sedla sem v limuzino. tako sem bila vznemirjena da sem tudi Ashleyne komentarje preslišala. limuzina se je ustavila pred veliko stavbo ubistvu je bil hotel. in to zelo velik. stopili smo noter. tam nas je neka gospa peljala do naših sob. z Jakom sva bila v eni hoteljski sobi ki je bila večja kot sem kdaj koli pričakovala. imela je plazmo, veliko sedežno, 2 sobi...
»Uou to pa je nekaj.« Jake je bil tako navdušen kot jaz.
»Alice pridi malo sem.« ga. Walter me je poklicala k sebi. še vedno nisem vedela za kaj se gre. »Alice to kar ti bom sedaj povedala je zelo pomembno za tvojo prihodnost.«
»Ja...« sem rekla še vedno nisem vedela na kaj misli.
»Preden smo prišli na letališče me je klical neki gospod, ki je zelo znan. ime mu je Simon. in rad bi te spoznal.« mi je rekla z nasmehom na obrazu.
»Mene? ste prepričani da je rekel Alice Seeley?« sem jo vprašala malo zmedena. kaj če se je zmotil pri imenu in priimku? dajte no saj si sploh ne predstavljam da bi me kakšna zvezda poznala.
»Alice greš z mano ali ne?« prikimala sem da grem z njo. malo sem bila živčna. ga Walter je poklicala taxi. peljali sva se do neke stavbe. vbistvu je bila zelo velika. začutila sem da imam metuljčke v trebuhu. stopili sva noter. šli sva po dolgem hodniku čisto do konca in na levo.
08. maj 2011
Leja next, drugač te u šoli ubijem : PP
08. maj 2011
ga Walter je potrkala na vrata in vstopili sva. pred nama je bil velik studio in neki gospod je rekel: »Živjo Rose. dolgo se že nisva videla.« pred nama je stal velik gospod. kar naenkrat pa me je pogledal. po meni so še bolj kot prej divjali metuljčki. »Ti pa si Alice Seeley mar ne?« me je vprašal in mi podal roko.
»Ja.« sem lahko samo rekla in mu podala roko.
»Me veseli da sva se končno spoznala Alice. jaz pa sem Erik Patterson. kliči me Erik. si že kakšno pesem pela v takem studiu?« me je vprašal. samo pogledala sem naokrog in rekla »Ne.«
»Pa bi rada poskusila?« samo skomignila sem z rameni. »No to bo tvoja prva priložnost. slišal sem da delaš na neki pesmi. jo lahko slišim?« pogledala sem go. Walter ki mi je samo prikimala. stopila sem v prostor ki je bil veliko manjši od tistega prej. Erik mi je pokazal mikrofon. na glavo sem si dala slušalke in zaslišala glasbo. ga Walter je seveda Eriku dala ključek na katerem je bila melodija pesmi. začela sem peti. na začetku sem bila živčna ker me nikoli ni še nobeden razen mojih najbližjih in seveda ge. Walter slišal peti. ko sem končala me sem zaslišala kako mi ga. Walter in Erik ploskata: »Alice to je bilo fenomenalno. imam eno idejo. kaj če bi posneli?« me vpraša.
»Ja to bi bilo super. grem lahko samo za pet minut ven da sporočim moji prijateljici?« sem vprašala. Erik se mi je nasmehnil in pokimal. šla sem ven in s seboj vzela telefon. šla sem po imeniku da bi našla Miino telefonsko številko. kar naenkrat sem se zaletela v nekega fanta in telefon mi je zletel po tleh.
»Oprosti. si vredu?« pobral mi je telefon in mi ga dal v roke. ta fant je imel rjave oči in svetlo-rjave lase.
»Ja vredu sem.« sem mu rekla.
»Aja jaz sem Liam.«
»Alice.« sem mu rekla. takrat pa mi je zazvonil telefon. »Moram...«
»Ja kar no lepo da sva se spoznala. adijo.« in takrat je šel. klicala me je Mia. Dvignila sem: »hej Mia.«
»Alice kako je v Londonu?«
»Dobro. Mia sedaj nimam časa da bi ti razlagala te pokličem popoldne prav?« jo vprašam.
»Vredu. pokliči ko utegneš.« in tako sva zaključili.
09. maj 2011
Next ;P
09. maj 2011
u19496
u19496
nexty

the best story
09. maj 2011
ufuf,liam,aa? : D
+next :* zdele bom loh jst teb težila de napiši še kej,nepa da sam ti men težiš kaj se u fanfictionu dogaja (;
10. maj 2011
Vrnila sem se v studio. zapela sem še enkrat in tokrat sem še bolj uživala.
»Alice odlična si!« mi je rekel Erik.
»Za danes moramo končati ker imaš še šolo čez eno uro.« je rekla ga. Walter.
»Vredu.« z go. Walter smo šle do taxija ki je čakal na parkirišču. peljali sva se do najinega hotela.
v moji sobi me je že čakal Jake.
»Mi boš povedala kje ste bile?« me je vprašal. prikimala sem mu. potem sem mu začela razlagati da sva bile v studiu...
»Zakon.« mi je samo rekel z nasmehom na obrazu. »Alice kdaj se ti začne šola?«
»Čez eno uro. še prej pa moram poklicati Mio.« poklicala sem jo. na drugi strani pa se je oglasila tajnica. »Hej Mia sory prej nisem imela časa da bi se pogovarjala. čez eno uro se mi začne šola tako da telefona vrjerno ne bom imela pri sebi. proti večeru pa bom doma. pokliči ko utegneš. Alice.«
začela sem pospravljati stvari v omaro. nato pa je prišla ga. Walter. pozabila sem morala bi jo klicat Rose. »Alice si pripravljena za v šolo?«
»Ja.«
»No pridi da ne zamudimo.« pred nami se je spet ustavila limuzina. kar ne morem verjeti. vsedla sem se na sedež poleg Rose. peljali smo se 15 minut in se ustavili pred veliko šolo. odzunaj nas je že čakala (mislim da ravnateljica) in neki učenci. med učenci pa sem zagledala Liama. tistega fanta v katerega sem se danes zaletela. malo všeč mi je bil. ravnateljica on in še eden učenec so nas pospremili notri.
11. maj 2011
next D
11. maj 2011
next! : D
13. maj 2011
sori k nisem tuk časa pisala. nisem mela časa. =D

hodila sem za Rose. šola je bila kot naša samo ta je bila veliko večja. kar naenkrat se mi je pridružil Liam. »Hej.« je rekel.
»Hi.« nisem vedela kaj naj rečem.
»Se me še spomniš?« me je vprašal. pogledala sem ga. kako se te nebi spomnila sem si rekla v mislih.
»Ja. ti si Liam.«
»Ti pa Alice. no in kako ti je všeč v Londonu?«
»Zelo.«
»Alice sem slišal da poješ pri Eriku.«
»Kdo ti je povedal?« sem ga vprašala. mogoče pa tudi on poje tam. kaj pa če me je slišal? želim si da bi se tla pod mano zrušila in me ne bi bilo več.
»Erik. rekel je da zelo lepo poješ.« no sedaj si pa res želim da me nebi bilo tako nerodno. potem pa je začela govoriti ravnateljica:»No to je vaša nova učilnica. no tukaj boste predvsem peli. najprej se boste razdelili v 2 para. Liam in Alice vidva bosta skupaj Ashley in Drew vidva pa skupaj. naj vam povem da bomo imeli čez en teden že prvi nastop. to bo vaš prvi iziv. seveda lahko naredite skupino ali kaj podobnega. kdor pa bo zmagal dobi štipendijo.«
18. maj 2011
next ^^
19. maj 2011
Next ; DD
19. maj 2011
neeeextt!!

res pišeš supermegafantastično!!!
19. maj 2011
je še rekla ravnateljica in zapustila učilnico. 5 minut kasneje sva bila v učilnici samo še midva z Liamom. sedaj sva imela vaje. Liam je tako luškan. pa še z njim bom pela.
»No Alice. imava en teden da najdeva pesem ki jo bova pela.«reče Liam.
»Ja. samo kaj bova pa pela?« ga vprašam in ga pogledam. njegove oči so takrat pogledale mene. v teh rjavih očeh sem nekaj začutila. nevem kaj samo vem da se mi je to zgodilo prvič.
»ravnateljica je rekla še preden ste vi prišli da naj najdeva eno malo starejšo pesem.« je rekel.
»Dont go breaking my heart. je starejša pa še dobr naslov za duet ima.« to pesem sem poznala. podal mi je note in začel je peti. »Dajno Alice ve da jo poznaš.« pridružila sem se mu. tako dobro poje sem si mislila. nato pa sem se zavedala da sem ga že slišala peti samo nevem kje. ni važno. kar naenkrat se nama je pridružila glasba. neki fantje so začeli igrati na inštrumente ampak se nisem dala motiti. to so bile moje 2 minuti sem si mislila. ko se je pesem končala so mi z Liamom vred zaploskali. Liam se mi je nasmehnil. vrnila sem mu nasmeh. ko se smeje je še bolj luškan sem sama pri sebi govorila.
najina ura se je približevala koncu.
»Alice kaj boš delala popoldne?« me vpraša.
»nevem. zakaj?« ga vprašam.
»rad bi ti nekoga predstavil.« reče.
»prav. samo koga bi mi rad predstavil?«
»boš videla.« šla sem z njim. zelo me je zanimalo koga mi bo predstavil. ah ni važno sem si mislila. samo da sem z njim. kmalu sva prišla do stavbe v kateri sem zadnič danes snemala.
»zakaj si me zapeljal sem?« sem ga začudeno vprašala.
»vem da poznaš ta studio ampak v njem ne snemaš samo ti.« mi reče.
»ja vem samo...čakaj malo. ti tudi snemaš tu ali kaj?«
»Ja tudi jaz snemam tu samo ne sam.« pogledala sem ga nato pa je potrkal na vrata studia in vstopila sva. notri sem videla 4 fante in Erika.
»Hej Liam hej Alice. kako sta?« vpraša Erik. nič mi ni bilo jasno. kot da bi vedel da bom prišla.
»v redu.« reče Liam.
»jaz sem tudi v redu.« mu rečem.
»fantje rad bi da spoznate Alice. Alice to so Harry, Niall, Zayn in Louis.« reče Erik.
»Alice veseli nas da smo te spoznali.« reče Harry.
»Enako.« rečem. te fante od nekje poznam sem si rekla.

nextam??
29. maj 2011
Next : DD
Harry
30. maj 2011
next ♥
30. maj 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! ♥

dadam,harry je najjači : p
31. maj 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani