u159575
u159575
neeeext
31. avgust 2014
kdaj bo next??? kooomai čakam!!!
01. september 2014
Nevem kdaj bom loh nadaljevala, ker se je začela šola!!!
01. september 2014
joooooooii upaaam da čim preeei!
01. september 2014
neeeeeeeeeeeeeeext
05. september 2014
Nadaljujem
Ta next je posvečen :
pikica432
*******************************************************************

Sreda, 25.6.2014

Zjutraj sm se zbudila šele ob 9.30, in ob meni ni bilo nikogar. Iz kuhinje pa so že dišale zapeljive vonjave. Zato sem ustala in odšla v kuhinjo.Ko sem stopila v kuhinjo sem za štedilnikom videla Deana kako peče jajca na oko. Ko sem se usedla za mizo sem dobila skodelico mleka nato pa še:

j-Ooo hvala.
D-Prosim, in dobertek.
Ustala sem in ga objela ter ga poljubila. Nato pa sva se oba usedla in pojedla zajtrk. Ko sva pojedla sem se odšla obleč, Dean pa prav tako.


Ko sva se oblekla sem ga uprašala.
j-Greš z mano v trgovino in ali bi z mano pelu Katy do očeta'
D-Z veseljem
j-Pa pejva.
D-Kaj pa če bi poslala vsakmu od sošolcev SMS naj nekdo prnese zapit,zajest,prigrizke al pa dnar.
j-Ok prov maš
Vsakmu sm napisala naj prnese nekej.Nato pa sva z Danom odšla peljat Katy, ki je že ob 7.00 gledala TV, in odšla po plastične krožnike in kozarčke ter pribor.Kmalu sva oddala Katy in nakupila. Odšla sva domov kjer sva se preoblekla v kopalke in skočla v bazen. Nekaj časa sva se kopala, nato pa sva ležala vsak na svoji napihlivi blazini in se pogovarjala.Naenkrat je pozvonil telefon. Odšla sem se oglasit. Bila je Sophie.
S-Heii
j-Heii
S-A maš kej časa?
j-Odvisn za kaj
S-Da prideva s Shanom se kopat k teb, pa ti pomaga za zabavo
j-Lohk, aha pa Dean je tuki, povem zato da novš sprašvala
S-Ja, ja ok, se vidmo
j-Čau
S-Čau
Odložili sva nato pa sem pričakala Sophie in Shana. Prišla sta v 15 minutah. Zato sem Dana poklicala vn z bazena naj se preobleče in še meni prinese suhe kopalke. Ko sem jih dobila sem se tudi sama preoblekla,nato pa smo odšli pripravljat za zabavo. Jaz sem pospravljala in sesala, Dean je pihal balone, Sophie je pisala imena na kozarčke, Shane pa je postavil še nekaj miz in stolov. Ker sem hotela da je zabava popolna, sem na podstrešje oddšla iskat staro in prašno disko kuglo ki sem jo nakoncu tudi našla. Najprej sem jo morala temelito očediti, saj je bilo na njej tri tone prahu. Po čiščenju sem jo obesila v dnevno sobo, premaknila kavča v kot in odstranila mizico. Kasneje sem na televiziji pripravila tudi youtube za glasbo, in pred televizijo postavila mikrofon če bi kdo želel peti.Ko smo vse pospravili sva jaz in Sophie odšli kuhat kosilo, fanta pa sta še vedno sestavljala mize, ko pa sta končala sta se osvežila v bazenu.Medtem ko sva kuhali sem Sophie poslala k vsemm sošolcem po napihlive blazine in ostale vodne pripomočke. Ko se je vrnila smo najprej pojedli kosilo, nato pa smo skupaj napihnili vse blazine ki jih je Sophie prinesla. Bilo jih je kar nekaj. Ko smo vse napihnili smo jih dal na rob bazena.
j-Smo redy.
S-Recimo da ja
Sh-Pomojem ja
D-Ja
j-No ok!!!Ampak za začetek bomo naredili še kruhke.
S-Ti grem pomagat
j-Če želiš
D-Js pa Shane se greva kopat
j-Ok
Odšli sva v kuhinjo.Pripravili sva kruhke oz kanapejčke. Ko je bilo samo še pol ure do zabave sva se odšli preobleč. Še prej pa sva zvlekli vanta vn z bazena. Kmalu sta prišli še Tess in Ella. Vse smo bile prečudovito oblečene.

Po vrsti smo bile oblečene:
Jz, Tess, Sophie in Ella.
In še kopalke:

Modre so moje, oranžne so Sophine, turkizne od Tess in roza od Elle. Počasi so prihajali še ostalli člani razreda. Ko smo bili vsi zbrani se je pričela zabava. Vsak je s seboj nekaj prinesel.Nekateri maffine, nekater makrone, krofe, sokove,... nekateri pa so prinesli denar za pico in podobne reči.Največ časa smo preživeli v bazenu, a glaspa in svetloba disko kugle so segali tudi do bazena. Bilo je čudovito. Nekateri so se čudili ker sva bila z Danom skoz skupi, saj niso vedeli da hodiva. Zabava je trajala nekako do dveh-treh zjutraj. Nato pa sem jaz vsa zaspana napihnila 4 turbomaxse in jih postavila na teraso. Dean je prinesel povštre in za vsak primer deke. Namreč zunaj smo spali jaz, Dean, Sophie,Shane, Tess,Nate in Ella ter Jack.Seveda nismo tako zaspali, ampak smo še nekaj časa žurali. Bila je prekrasna noč. In zvezdnato nebo, pod katerim smo spali, je bila prečudovita in polna zvezdnih utrinkov. Zaželela sem si da bi z Danom ostala večno skupaj.
************************************************************************************
Sory ker nism mela časa nextat, ampak dons sm si ga pa vzela!!!
Next???
Komentarji???
06. september 2014
u159575
u159575
neeeeeeext
super je!
06. september 2014
neeeeeeeeeeeeeeeext
06. september 2014
pa hvala za posvečen next
06. september 2014
Neeeeeext!!!! Super je! Najboljs pises!
06. september 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext najboljša zgodbaa forever
06. september 2014
Hvala za komentarje in nexte!!!
Nadaljujem
***************************************************************
Četrtek 26.6.2014
Zjutraj nas je zbudilo močno sonce, okoli 10.00, ampak ker smo od zabave bili vsi utrujeni in zaspani smo blazine odnesli v dnevno in zaspali še za 2 uri. Najprej sem se zbudila jaz. Najprej sem odšla v kuhinjo si postregla z ostalo hrano od zabave, bo natančno s krofi in z mlekom. Ko sem pojedla sem odšlla v garderobo in se preoblekla iz pižame.

Čevljev si nisem obula saj bomo morali pospravit ves nered, in nevem zakaj bi rabila čevlje za pospravljanje in caplanje po hiši. Kmalu so se zbudili še ostali, in postregla sem jim s krofi, kanapejčki, malo kasneje pa še z makroni. Bili so slastni. Po obilnem zajtrku smo se odpravili pospravit ves nered ki smo ga sinoči naredili. Pospravljeno je bilo v kakšnih dveh urah, no ja seveda je nekaj časa še trajalo da smo nazaj postavili sedežno in pomili malo possode.Ni je bilo veliko namreč pili in jedli smo iz plastičnih krožnikov in kozarčkov. Ko je bilo vse pospravljeno sva jaz in Dean izpustila blazine, ostalih šest pa se je odšlo kopat v morje.Ko sva vse izpraznila sva jih skupaj odnesla tistim ki so nam jih posodili. Ko sva se vrnila sva tudi sama odšla na plažo in se tam zabavala z ostalimi. Ker že dovgo nismo igrali odbojke, sm predlagala da nardimo dvoboj, fantje proti puncam. Med igro smo bili izenačeni zato smo igrali na dve razliki. In kdo mislite da je zmagal??? Kdo le PUNCE!!!!!!! Po napornem igranju odbojke na vročem in žgočem soncu smo se vsi skupinsko odšli vršt s pomola, naravnost v morje, no seveda kam pa drugam?!? Plavali smo do obale in se vmes tunkali. Največ sem bila pod vodo jz. No ja ostali pa takoj za mano!!!! Ker smo že vsi popili pov morja in ker smo bili malo utrujeni smo se odšli pogret na plažo, na vroče sonce. Jaz in Dean pa sva bila napol na plaži in napol v vodi. Vmes se je zgodilo tudi to kot ponavadi oziroma skoraj vedno :

Na plaži smo bili precej dolgo do kašnih šestih, nato pa smo vsi postali lačni. Vse sem povabila na kosilo oziroma skoraj že večerjo, ampak so rekli da naju bodo z Danom pustili sama, ker vedno nemorajo biti z nama. Bilo mi je vseeno, zato sem odšla v kuhinjo in skuhala testenine karbonara. Bili so odlični. Po večerji sva počila trebuh, nato pa sva odšla na sprehod do svetilnika. Hodila sva pol ure tja in pol ure nazaj. Vmes sva se še ustavljala in gledala sončni zahod ter se parkrat poljubila. Po poti nazaj pa sva se še valjala po pesku in nekaj časa nekako rečeno delala anglčke.Nekaj časa pa sva sedela na pesku, jaz sem sedela v objemu Deana.

Ko sva ustala sva bila polna mivke in imela sem jo na nekaterih čudnih mestih. Ko sva prišla domov sva najprej odšla pod tuš. Zelo nama je pasalo. Namreč nisva se umivala z toplo vodo ampak z mlačno in bilo je prav prijetno. Ko sva se stuširala sva se oblekla v pižamo oziroma jaz sem se v spalno obleko in odšla sva v mojo sobo. Najprej sva se pogovarjala.
j-Ti je bila zabava všeč?'
D-Ja, teb ni bla
j-Je, ampak...
D-Kaj je bilo narobe???
j-Lahko bi bil še malo več z mano!! (sem rekla nekako užaljeno
D-Sej si bla skoz zravn mene
j-Loh bi se naprimer umaknila, dal si mi SAMO 2 POLJUBA.
D-Več kot dovol
j-Dean
D-Sm že tih
Dobila sem poljub.
D-Srečna
j-Ne
Dobila sem še enega.
D-Srečna
j-Ne
Nato pa mi je pritisnil še enega, ampak ta je bil slajši in dalši.
D-Srečna
j-Am, am........ ja
D-Si pa zahtevna
j-Kaj, še enga
D-Kasnej
j-Ok
D-Greva na leptopu gledat film
j-Prov
Nato pa sva na leptopu gledala filme. Gledala sva približno do 23.00, no ja jz sem že na sredini filma zaspala in se na koncu filma zbudila. Ugasnila sem laptop in odšla naravnost spat.
Nočka!!!
***************************************************************************
Next?
Pripomba?
Komentar?
Karkoli????
07. september 2014
Neeeeextt full dober pišeš. Najbolša zgodbaaaa eveeeer
07. september 2014
Hvala za komentar!!!
07. september 2014
neeeeeeeeeeeeeeextiiii
07. september 2014
next
10. september 2014
neeext
13. september 2014
neeeeeeeeext
13. september 2014
Nadaljujem
********************************************************
Petek 27.6. 2014
Danes sem se zbudila pred Danom. Vstala sem približno okoli 7:30. Ker je bilo še zelo zgodaj sem se odločila da grem teč in da bom Dana pustila spati. Bilo je še nekoliko malo hladneje, ampak sem vseeno oblekla kratke hlače, top in obula superge. Odšla sem do parka in okoli njega ter v bljižni borov godz, kjer je prav posebaj za tekače narejena pot. Jutranja telovadba je prav prijala. Ko sem bila že malo izmučena in zelo žejna sem se napotila domov, nampeč pozabila sem plastenko vode. Ko sem prišla domov je ura bila 9.47. Ker sem bila vsa potna, sem najprej odšla pod prho, nato pa se odšla oblečt.

Ko sem oblekla majico sem brskala po pomar kaj naj oblečem za zraven, ko pa me je nekdo objel od zadaj in me poljubil na vrat. Bil je Dean. Obrnila sem se in ga poljubila ter mu rekla dobro jutro. Nekaj časa sem me je še grel v svojem objemu, potlej pa sem hitro poiskala krilo, in skupaj sva odšla v kuhinjo.
j-Boš kaj jedel
D-Kaj pa lahko dobim
j-Kar si zaželiš
D-Hmmmmm
j-Kaj??
D-Želim si poljubček
j-Daj no!?! (Sem se mu nasmehnila, se mu usedla v naročje ter ga poljubila).
D-Ok, a loh dobim vafle
j-Lahko!! Preden sem vstala je dobil še en poljub.
D-Kako si spala??
j-Uredu, pa ti???
D-Še kr
j-Kaj te je motilo??
D-Ker mi nisi zaspala v objemu je bila postla mal mejhna!
j-To je nekako rečeno kavč, postla je nasprot mize!
D-Sej je useen
j-Ne pa ni, no ja sej kmal dobim novo sobo!!
D-Supr
j-Ja res, pol boš loh skos pr men, če hočš!! Sem se mu nasmehnila.
D-Ja mogoče pa res
j-Kaj misliš s tem MOGOČE?!? Sem se hitro obrnila stran od štedilnika
D-Vsak dan nemoram bit pr teb
j-Zakaj?!? A me varaš!????!
D-Ne ni šan!! Sam najbrš tvojima staršema nov ušeč, itak tud zdej nevesta da spim tuki!! In upam da nebosta jezna!
j-Nebosta jezna vsaj upam da ne!!
Postregla sem mu z vafli, nato pa jih prinesla še sebi.

j-A me maš rd???
D-Ne, nimam te rd ampak te ljubim!!! Ustav je im me poljubiv.
j-A res
D-Ja
j-A čist zares
D-JA!!!!
j-Prov!! Dober tek!!
D-Hvala enako!!
Začela sva jesti.In se vmes tudi še pogovarjala.Vafli so bili odlični.
D-Greva malo kasneje na sprehod??
j-Lahko, samo pospravim krožnike in kuhinjo
D-Bom js
j-Ne
D-A ti lahko vsaj pomagam??
j-Amm............. lahko
D-Vsaj to!
Kmalu sva pospravila, saj nisem veliko napackala. Odšla sva na sprehod. Ko sva hodila sva na poti pri bifeju pri katerem sva se ustavila, zagledala mojo teto z nekim moškim. Delala sem se kot da je ne vidim, ampak z tistim močkim je prišla do mene in Deana.
j-jaz D-Dean t-teta m-moški
t-Heii, kaj pa vidva tu??
j-Samo na sprehodu sva.
t-Naj vama predstavim svojega fanta
j-Fanta, teta, končno!?!?
t-Ja, no to je Gall
m-Živjo, me veseli! In podal je roko meni in Deanu.
j-Emma
D-Dean
m-Me veseli!!
t-Pridita gremo v biffee
j-Res morava
m-Da, da pridita!!
Odšli smo v biffee. Vsak je naročil nekaj zapit, nato paa smo se pogovarjali.
t-Gall je po poklicu režiser
j-Ooo to je meni zelo ljubi poklic in zelo je ustvarjalen
G-Ja in ravno snemam film Modra Laguna, in rabim mlad lep par
j-Oh teh je pa velik
G-Ja in vidva sta med njimi
j-Oh dajte no ne pretiravajte!!!
D-Se vam res zdi??
t-Zelo sta luškana, tudi takrat ko se na plaži mečkata
j-TETA!!!!!
G-Bila bi supr za moj film, vaju zanima???
j-Kaj pa vem. Dean??
D-Zakaj pa ne??
j-Mogoče. če bodo starši dovolili.
G-Supr!!
Ko smo spili pijačo sva jaz in Dean odšla v park.
******************************************************************
Next??
P.s. Se opravičujem, ampak imam dovol časa zato bom kdaj pa kdaj en dan napisala v dveh nextxh!!
Upam da je OK.
13. september 2014
Neext
13. september 2014
neeeeeeeeeeeext ok jeee!!!
13. september 2014
Neeext
14. september 2014
u159575
u159575
neeeeeeext
14. september 2014
neeeeeeeeeext! Nujno!
14. september 2014
nextam
***********************************************************************
V parku sva se sprehajala se gugala.

V parku sva bila kakšno uro. Kmalu sva odšla domov, na poti pa sva se pogovarjala.
j-Bi ti blo faj snemat film?
D-Itak
j-Js pa nevem
D-Dej no, sej bo faj
j-No ja mogoče pa res!!
Dean mi je dal poljub in se mi nasmehnil.
j-A ti veš da me še nisi predstavu svojim staršem?!?
D-Vem, pa še kako vem
j-In???
D-Kaj "in" ???
j-Kdaj me boš??
D-Nevem
V roke mi je porinil rdečo koverto me poljubil in stekel pojma nimam kam?!? Odprla sem koverto ki je bila v obliki srčka!!! Notri je pisalo kje in kdaj se dobiva. In to danes zvečer pri njemu doma ob 20.00, polek pa je bil še napisan njegov naslov.Polek pa so bili narisan srčki. Odhitela sem domov. Doma sem poklicala mami. Povedala sem ji vse kar se mi je zgodilo. Tisti dan z zabavo sem izpustila pa kaj, saj bo zvedela!! Ko sem odložila telefon sem odšla v garderobo in po omari brskala kaj bom obula in oblekla. Končno sem nekaj našla in si pripravila za kasneje da mi ne, bo treba iskati. Odšla sem še v kopalnico in si nalakirala nohte in si pripravila ličila za make up. Ko sem si vse pripravila sem si odšla nardit zajest nato pa sem odšla na teraso oz. v bazen in se na blazini sončila.Razmišljala sem v tem kaj mi Dean pripravlja, ter na telefonu poslušala musko. Seveda je telefon vodno odporn, no ja vsaj tako je pisalo na škatli in v priročniku ko sem ga kupila, seveda tega rajši nebom probavala. Po uri in pol sončenja me je po hrbtu že hudo žgalo, zato sem odložila telefon in se vrgla v vodo ter pol ure čofotala. Ko je bila ura 17.30 sem odšla notr in se preoblekla. Malo sem pospravila hišo in gledala tv nato pa je bilo samo še dve uri do mislim da zmenka zato sem se odšla najprej obleč v:


Nato pa sem si naredila frizuro in make up, seveda nisem ravno pretiravala!!! Make up je izgledal tako.

Ravno ko sem se uredila je bila ura že toliko da sem se odpravila.Ko sem prispela je bila hiša od zunaj videti čudovita.

Pozvonila sem in vrata so se odprla, pred njimi pa ni bilo nikogar. Najprej sem na steni zagledala puščico ki je kazala na levo. Odšla sem v tisto smer in naenkrat sem zagledala sveče in vrtnice.

Pot je bila zelo dolga. Pripeljala me je v dnevno sobo, polek katere je bila tudi jedilnica. V dnevni je stal Dean. Stekla sem do njega ga objela in poljubila.
j-Vse to za naju
D-Ne, zate
j-Oooo!! objela sem ga in poljubila.
D-Pridi, večerja čaka
j-Kje pa sta tvoja mami in očka?!?
D-Mami v službi in pride čez dve uri, očeta pa ni
j-Kako to misliš ni?!?!
D-Ko sem bil še majhen je umrl v prometni nesreči.
j-Moje sožalje
D-Sej je uredu, prid greva.
Odšla sva v jedilnico oz. kuhinjo, kjer je bila pripravljena večerja. Ko sva pojedla sva odšla v dnevno in gledala film. Ravno nekje proti koncu, je Dean odšel na wc, ko pa je nekdo vstopil v dnevno, in to ni bil Dean. Bili sta dve ženski postavi. Ena od njiju je prižgala luč in me zagledala.
j-jaz D-Dean 1-prva ženska 2-druga ženska
1-Kdo pa si ti???
j-Jz smmm..
2-Kdo si?
1-Če je ne boš prekinjala bo morda povedala!!
j-Jz sm..
D-O mami
1-Hojla
D-Kdo je to zravn tebe??
1-Prpelala sm ti punco, ker je sam ne znaš najdt
D-Kwa?!?!?!
1-Aha, kdo je to na sedežni??
D-Naj ti predstavim Emmo. Mojo punco!!
1-Zakaj pa mi nisi prej povedu?
D-Ker sm te hotu presenetet
1-Pozdravljena Emma jaz sem Karin.
j-Živjo
1-Kaj pa mata vedva, da so sveče pržgane, pa vrtnice
D-Če te že glih zanima, zmenk in spet si ga pokvarla!!
j-Ne ne sej je uredu, vsaj spoznala me je
1-Se opravičujem!!!!!!!!!!!
To je Karin:

Po pogovoru je dekle polek Karin odšlo, Dean in jaz pa sva odšla v njegovo sobo, kjer sva se valjala po postelji in se poljubljala. Dan mi je odpel obleko in me že skoraj slekel, ko sva to počela je v sobo udrla Danova mami.
m-Kaj počneta
D-MAMI!!!!! se je zadru Dean in bil je zelo jezn
m-Kaj??
D-Ti prov nočš da mam punco, vedno k se polublam udreš v sobo.
j-Kolk punc si pa že meu??
m-10
D-Dve!!
j-Samo
D-Ja
j-Boščk!!! sem se mu nasmehnila in ga poljubila
m-Še to je preveč!!
D-A greš loh vn??
m-Mogoče, aha in če ti temu praviš samo poljubljanje, sm nevem kaj?!?
j-Grem jaz domov pa se vidva kr zmenta
Ustala sm si zapela obleko, obula čevle in odšla.
D-Ne Emma!!!! No supr, zarad tebe sm spet zgubu punco!!
m-Js nism nč kriva!
Prišla sm nazaj in rekla:
j-Nisi me zgubu, ampak se bom samo umaknila!!
Nasmehnila sem se mu pritisnila poljub in odšla. Dean se je nasmehnil, in me pospremiv do vrat. Kmalu sem bila doma. Stuširala sem se in odšla spat.
*********************************************************************
Nočka!!
19. september 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. september 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. september 2014
a to sploh še kdo bere????
27. september 2014
jaaaaaaaaaaazz daj prooooosim nektiiiii
27. september 2014
next pliss
27. september 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani