next?
24. avgust 2014
Sory k že tokk časa nism. Se bom potrudla čim prej!!!!
24. avgust 2014
neeeeeeeeext!!?!?
25. avgust 2014
Sory k ful ampak res ful dovg nism nadaljevala.
Nekajkrat bom next nekomu posvečala-in tokrat je to:
♥♥Beella♥♥
Nextam
***********************************************************************************
Sobota, 21.6.2014
Zjutraj sem se zbudila že ob 6.00. Hitro sem vstala in odšla do garderobe.In iz nje sem povlekla oblačila in čevlje.


Hitro sem stekla v dnevno in iz vrečk začela vleči balone ter okraske za zabavo.Trajalo je kar nekaj časa da sem napihnila 2 vrečki v kateri je v vsaki po 100 balonov in še 6 vrečk vodnih balončkov. (v vsaki vrečki je 50 balončkov). Vsega skupaj sem napihnila 200 navadnih balonov in 300 vodnih balončkov.
Ko sem končala je bila ura 9.30 in vsi so še spali. Hitro sem stekla v Katyno sobo in jo zbudila.
j-Jutro
K-Jutro, zakaj me budiš?
j-Ura je že 9.30

K-Kaj a že
j-Ja pohiti
K-Greva pripravlat stvari čene nama ne bo uspel
j-Prvo zajtrk
K-Ampak..
Dala sem ji roko na usta in jo odpeljala v kuhinjo, kjer jo je na mizi že čakal zajtrk.

Hitro sva vse dobesedno zmetali vase in začele obečati balone, trakove, metuljčke iz papirja,... Ko sva že skoraj končali je iz spalnice ves skuštran in utrujen prišel očka.
j-Jutro, sva preglasni
o-Ne
j-Veš koliko je že ura?
o-Ne
j-Ura je 11.00
o-A že
j-Ja, na mizi imaš zajtrk
o-Najlepša hvala Emma
j-Ni za kej
K-A je mami že šla
o-Nevem
K-Vem da lažeš
o-Res nevem
Katy je ravno prekrižala roke, ker ji oči ni hotel povedati, ko so se odprla vrata, med katerimi je stala mami z kovčki.Katy so se kar zasvetile oči, nato pa se ji je na obrazu posvetil nasmešek.Stekla ji je v objem.
K-Mami doma si
je v joku rekla Katy
m-Zakaj se jokaš
K-Od sreče
m-Oh daj no daj
j-Kako to da si doma
m-Zaradi megle je odpovedan let
K-Hvala bogu
Katy je mami še kar nekaj časa objemala. Nato pa smo vsi skupaj dokončali kar je bilo treba. Ko je bila ura 12.30 sem odšla v garderobo in se preoblekla v kopalke ter obleko.


Hitro sem se oblekla in stekla k Katy ter jo odpeljala v njeno sobo kjer sem jo oblekla v obleko katero je dobila že 2 leti nazaj ampak ji je bila prevelika, danes pa ji je kot vlita.

Obula pa je črne balarinke. Stekli sva v vežo kjer je že pozvonilo pri vratih. Pri nas imamo navado, da na rojstni dan pridej vse povabljenke oziroma povabljenci skupaj, in res so prišle.Najprej smo imela ᴍᴏᴅɴᴏ ʀᴇᴠɪᴊᴏ nato ᴅɪsᴋᴏ,sᴋʀɪᴛɪ ᴢᴀᴋʟᴀᴅ nato nam je mama prinesla krofe, s katerimi smo se napolnile do torte.

Ko so se punce najedle so videle navezane balone.

Nato pa so odšle gledat darila, medtem ko sem se jaz izmuznila v kopalnico po vodne balončke.Postavila sem jih na sredino terase nato pa sem jim rekla naj se oblečejov kopalke in pridejo na teraso. Ko so bile zbrane sem jim povedala pravila igre:
j-Igra bo potekala po terasi in po plaži. Polje v katerem se BOMO igrale je označen z rdečo črto oziroma z rdečo vrvico ki je potegnjena do tja kjer lahko greste.Tista ki bo najbolj suha ko bo zmankalo balončkov zmaga.In ne preveč noret, da nebo kakšne nesreče. Jasno?
Vse v en gla so rekle- Jasno!
K-A se greš ti tud z nami
j-Seveda, da grem
K-Ok
Pričele smo z igro.

Tako je izgledalo vedro oz bazen v katerega sem stresla vedro balončkov. Ko je zmankalo balončkov je bila najbolj suha Katy, ker so se zmenile, da vse napadejo mene. Kmalu je bila ura 17.00 in mami je prinesla torto.

Bila je zelo okusna. Ko smo jo pojedle smo se odšle kopat v bazen, ker toliko otrok ni lahko nadzirati če si sam. Po kopanju smo pogledale še risanko Rio 2 , potlej pa je bila ura 20.00 in so punce morale domov. Zaradi moje mami ki gre v paris, ni morala nobena od prijateljic prespati pri Katy. Ko sva ostali samo še jaz in Katy mi je pokazala vsa darila. Dobila je celo tono čokolad,top modele, dnevnik, barvice, flomastre, kuharsko knjigo, komplete za ustvarjanje,pliškota mocko,lego friends-dva kompleta,parfum, lake za nohte,make up,... Bila je tako vesela vseh daril da je pozabila da gre mami jutri v Paris.Pred spanjem sva odšli v dnevno in gledali film Marmaduke. Ko ga je bilo konec sva s Katy odšli spat. No ja Katy je odšla spat, jaz pa sem šla še na facebook. Ko je bila ura 22.57 pa sem odložila laptop in zaspala.
**************************************************************************
Next???
27. avgust 2014
next
27. avgust 2014
neeeext
27. avgust 2014
u159575
u159575
neext
27. avgust 2014
Nextam
Next je posvečen:
ℳαyвe.*
*******************************************************************************
Nedelja, 22.6.2014
Zjutraj sem se zbudila vsa vesela saj bodo kmalu počitnice in grem samo še 2-krat v šolo,v istem trenutku pa sem bila žalostna saj gre mami danes v Paris. V pižami sem odšla pogledat če je že odšla in na mizi je bil listek z sporočilom:
ƊєкƖєтι!
Ʋѕαк ɗαη ναנυ вσм ρσѕкυѕιƖα ρσкƖιcαтι. Užιναנтє ιη Ɩєρσ ѕє ιмєנтє.
Ƶ Ɩנυвєzηιנσ мαмι! ❤
Ko sem prebrala sporočilo kar je bilo zelo hitro sem si naredila zajtrk. A še prej sem odšla v Katyino sobo in jo uprašala če bo ona tudi jedla. Ker je rekla ja sem naredila tudi za njo. Bilo je okusno, no ja kosmiči z sadjem niso ravno specialiteta, so pa okusni.

Ko sva pojedli sem odšla pogledat v spalnico kje jo oči a ga ni bilo. Bila sem začudena kje je. Zato sem hitro stekla po celotni hiši in ga klicala, a odgovora nisem dobila. Zato sem odšla v svojo sobo, vzela mobi ter ga poklicala.Ko se je oglasil je povedal da je peljav mami na letališče potem pa je moral iti v trgovino po nekaj stvari za babico. Ko je že hotel odložiti sem mu rekla naj kupi še eno torto za, domače ki bodo prišli na obisk. Lepo vas prosim ne povejte Katy ker je to presenečenje. Ko sva končala s pogovorm sem poklicala še teto in jo povabila. Ona je nažalost ločena in tudi otrok nima, zato bo nažalost prišla sama. Poklicala sem tudi babico in še njenega sina oziroma od moje mami brata. Babica je rekla da pride, stric pa mi je rekel a je prezaposlen in nažalost res nima časa, ampak da naj Katy rečem vse najboljše. Potlej ko sem že poklicala kogar sem mislila sem se odšla obleč.


Odšla sem k Katy in ji rekla naj se lepo obleče. Ko sem jo odpeljala v njeno sobo naj se obleče, je pri vratih pozvonilo. Odšla sem odpret. Pred vrati je stal... nišče drug kot Dean. Še živjo nisva rekla že sem dobila prijeten poljub.
j-Hej kaj pa ti tukaj?
D-Me nisi vesela
j-Ja, ja sm..
D-Že dolgo nisi bila na plaži z nami
j-Kaj pa govoriš pred včerajšnem sem bila
D-Ampak ne dolgo
j-Bila pa sem
D-Saj je vseeno, bi danes prišla
j-Katy ... praznujemo z družino
D-Ja sej štekam, pa drugič
j-Ne sej loh pridm ampak ne takoj
D-Res
j-Ja, a ostali pridejo
D-Nevem
Z Deanom sva se začela poljubljati, in še eno minuto ni trajalo ko je prišla Katy.
D-Hej Katy
K-Ojla
j-Katy bi te motilo če je Dean danes tukaj
K-Saj ni nič posebnega
j-Ja je, to naj bi bilo presenečenje ampak...
K-Kaj mi nisi povedala???
j-Danes praznujemo še z družino
D-Ne sej js loh grem
K-Sej Dean je tvo fnt, zato je del družine
j-A loh ostane
K-Ja
j-Katy zlata si
Objela sem jo in jo poljubila na čelo. Katy je vsa vesela stekla v dnevno in prižgala TV.Jaz pa sem Deana povabila notr ter ga močno objela in poljubila. Nato pa sva se oblekla v kopalke in odšla na plažo.Kjer sva se kopala in valjala po plaži.

(klikni na sliko)
Ko je bila ura 14.00, sva odšla v hišo se preoblekla in zrihtala.Seveda je bil oče že doma, zato m je uprašal zakaj je Dean tuki, jaz pa sem mu razložila tako kot je meni rekla
28. avgust 2014
nadaljujem ko bom imela čas ker ga trenutno res nimam!!!
28. avgust 2014
Neeeeeext
28. avgust 2014
u159575
u159575
neext
+ hvala za posvečen next!
28. avgust 2014
Katy. Takoj je začel zavijati z očmi.Kmalu sta prišli še teta in babi. Najprej smo gledali film se pogovarjali nato pa sva jaz in Dean odšla v Kuhinjo po torto. Ko sva jo prinesla na mizo, smo najprej zapeli vse najboljše nato pa smo ji vsak posebaj čestitali. Ko smo razrezali torto pa so se vn osuli bonboni.

Vsi smo se smejali, le Katy se je jokala
j-Katy zakaj jokaš??
K-Od sreče in malo od žalosti ker mami ni zraven
j-Ko pojemo torto jo bova poklical, prav?
K-Ja
j-Sedaj se pa zabavaj naprej
Doknca sem zrezala torto,nato pa so vsi razen mene, Katy in Deana v Katyino sobo telefonirat mami.
j-Izvoli telefon, ko končaš pridi v bazen. Ok?
K-Ok!!!
Z Danom sva odšla v mojo sobo in se začela poljubljati ter valjati po postelji. Ampak da naju nebi kdo zasačil sva se hitro preoblekla v kopalke ter odšla k bazenu. Tam so že vsi čofotali, in tudi Katy je ž končala s pogovorom.Nekaj časa smo plavali in se tunkali, nato pa smo se odajali z žogo. Na začetu sva se jaz in Dean malo umaknila na drugi konec bazena.

Ampak sva se jim hitro pridružila.
j-Oči
o-Ja ljubica
j-Bi te motilo če se z Danom umakneva na plažo
o-Ne
j-Boš lahko vse sam postregel in paziv na mojo Katy
o-Seveda da lahko!!!
Nasmehnila sem se, nato pa sva z Danom odšla na plažo. Potapljala sva se in iskala školjke. Nato pa sva počela kar naju je prijelo in kar nama je pasalo.

D-Bi šla ob sončnem zahodu na sprehod?
j-Če bom dobila povabilo
D-Ok. Draga dama, vabljeni ste na sprehod ob sončnem zahodu.
j-Vabilo sprejeto!! Pa poljubčka?
Nasmehnila sva se drug drugemu, in se poljubila.
Počasi sva odšla nazaj v hišo. Ko sva prišla ni bilo nikogar več tam. Le Katy, ki je spala na kavču. Mislila sem si da je najbrš peljav teto in babico domov. Ko je prišel, kar ni dolgo trajalo, sem ga uprašala kje je bil, in imela sem prav. Rekla sem mu da grem z Danom na sprehod po plaži, nato pa sem stekla v sobo in se oblekla v lepo odprto obleko. Odšla sem na plažo in ga počakala saj se je tudi on odšel preobleč. Usedla sem se na plažo in štela valove. Naenkrat se mi je za hrbet nekdo prikradel in mi pokril oči. Mislila sem si "Ni mi treba gledat, vem da je on, vem" Zasanjano sem odprla oči, že sem dobila poljubček. Odšla sva na sprehod do svetilnika. Na poti nazaj sva se usedla na meni zelo ljubo palmo.

Kakšnih 15minut sva sedela nanjej potem pa je bil čas da sva se odpravila domov. Pred hišo sem kod ponavadi dobila še en poljub. Odšla sem še pod prho in spat. Bila sem zelo utrujena zato sem zaspala v trenutku.
**********************************************************************************
Nočka
Next?
Komentarji???
28. avgust 2014
Na tretjo sliko v zadnjem nextu sem pozabila napisat
(klikni na sliko)
28. avgust 2014
Neeeext, super je!
28. avgust 2014
u159575
u159575
neext
odlično je!
29. avgust 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeext
29. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeext!!!
29. avgust 2014
Nextam
Ta next je posvečen:
Maja98
********************************************************************************
Ponedeljek, 23.6.2014
Danes me je zbudila budilka. Z veseljem sem se dvignila iz postelje, saj sem vedela da grem v šolo samo še gledat na uro. Zato sem se z veseljem oblekla.

Odšla sem v kuhinjo in si naredila smuti. Bil je okusen saj je bil iz sadja in zelenjave seveda brez sladkorja. Ko sem ga spila, namesto zajtrka, sem odšla v sobo in pogledala, če Katy še spi. Ker je spala in preslišala budilko, sem jo zbudila jaz. Odlekla se je in skupaj sva odšli v kuhinjo, kjer sem ji postregla z čokoladnim rogličkom. Medtem ko je ona jedla, je pri vratih pozvonilo. Odšla sem odpret in pred vrati je bil Dean.
j-Jutro
D-Jutro
j-Kaj pa ti tuki?
D-Spet to uprašanje, pote sm pršu. Sej greš v šolo ane?
j-Ja ja sej grem, ampak
D-Ja vem še Katy maš
j-Ja Katy
D-Loh gre z nama
j-Ok
Odpeljala sm ga notr.
j-Bi rogličk z čokolado
D-Ne, hvala
j-Bi kej druzga
D-Kozarec soka, vode
j-Oboje al samo eno stvar
D-Samo eno
Seveda sem mu postregla s sokom.Nato pa sem pospravila za Katy in nato še Daenov kozarec, nato pa smo odšli v šolo. Katy sva odpeljala v osnovno šolo, midva pa sva odšla na gimnazijo.Res je bilo tako kot sm mislila. Prišla sem samo gledat na uro in se pogovarjat s sošolci in sošolkami. Pouk je minil zelo hitro, saj smo nonstop klepetali. Po pouku sem pred šolo klepetala s Tess, Sophie in Ello, nato pa so se nam pridružili še Dean, Shane, Jack in Nate. Klepetali smo in se zmenili da se dobimo na plaži. Po pogovoru sem odšla po Katy. Ko sva skupaj stopale proti dumu in se ustavile še na sladoledu, je znova za mano nekdo prišel in me od zadaj objel in me poljubil na vrat.Ko sem se obrnila je zamano stal kdo drug kot Dean. Ko sem plačala, smo odšli proti domu.
D-Zakaj me nisi počakala?
j-Po Katy sem morala
D-Če pa si se kr izmuznila
j-Pa če sm že tako zamujala
D-Saj je vseen
j-Pa ne čist
D-Sej sm vaju ujel.
Je rekel, se mi nasmehnil ter me poljubil.Med potjo smo se pogovarjali in Katy je povedala kaj so počeli v šoli.Ko smo prišli domov. Sem se oblekla v majico in kratke hlače.

Nato pa sem pripravila majhne kruhke z zeljavo in sirom. Bili so okusni. Pospravila sem mizo nato pa smo odšli na teraso. Igrali smo Activity. Pri igri je zmagal Dean. Ko smo končali, smo se preoblekli v kopalke in odšli v bazen. V bazenu smo se žogali in tunkali ter nesmem pozabiti da smo skakali v vodo, kateri dlje skoči.Definitivno je zmagal Dean, saj velikokrat s pomola dela salte.Ko je bila ura 15.30, je iz službe prišel oče. Vvarstvo sem mu dala Katy jaz pa Dean pa sva odšla na plažo.Tam so naju že nestrpno čakali.Ko sva prišla, so vsi odšli v vodo le jaz se se sončila na plaži. Ker sem bila malo utrujena, sem zaspala.

*Dean*
Medtem ko smo se kopali, je Emma zaspala. V vodi smo se tunkali. Ko so se vsi poljubljali pa sem se jz potaplu ker je Emma bila na plaži. Našel sem kar nekaj lepih školk in jih odnesel na plažo. Ko sem prišel sem se ulegel zraven Emme. Ker sem se jo dotaknil z svojim mokrim in mrzlim komolcem se je zbudila.
E-Sm zaspala
j-Ja
E-Greš v vodo
j-Ravnokar sem pršu iz nje
E-Zame
j-Ok pa pejva
Odšla sva v vodo. Emma me je z veseljem tunkala.Ko pa se je naveličala sva odšla skakat s pomola. Emma je skakala na glavo in bombico. Jz pa sm delu še salte in razne trike.

*EMMA*
Ko me je Dean zbudiv, sva odšla v vodo kjer mi je bil užitek ko sm ga spravla pod vodo. Malo manj užitka pa je bilo ko sm bila jas pod njo.Čeprav je bil Dean prijazen in je bil nežen. Kasneje pa sva se naveličala in zato odšla na pomol. Jaz sem skočila petkrat potem pa sem se umaknila saj je Dean delal salte. Kasneje ko sva bila že oba utrujena (jaz od gledanja, Dean pa od tega kar je počev), so prišli tudi ostali.Fantje so skakali me pa smo se pogovarjale. Kasneje pa smo odšli na skalo, od kjer smo vsi skupaj hoteli skočiti v vodo. Punce smo si upal vse, le dva fanta nista bila pogumna. To sta bila Nate in Jack. Rekla sta da nas bosta pričakala z brisačami. Ona dva sta odšla, mi pa smo bili tako naor da smo res skkočili. Pred skokom sem Deana še enkrat poljubila, da sem dobila še malo več poguma. Ko smo se vsi opogumili, pa smo storili tolele.

Ko smo bili vsi v vodi smo odplavali do obale. Nasrečo se ni nikomur zgodilo nič. Ko smo priplavali vn pa sta nas Jack in Nate zavila v brisače.Jaz in Dane sva ostala še malo v vodi.

(klikni na sliko)
Ko sva končala sva odšla vn z vode se posušila in oblekla v suhe kopalke. Ker je bilo že malo pozno smo odšli domov. Najprej sem odšla pod prho nato pa v posteljo ker sem še brskala po netu. Kmalu sem zaspala saj sem bila še bolj utrujena kot prej.
******************************************************************************
Next?
Komentarji?
29. avgust 2014
neeeeeeeext
zakon zgodba<33333
29. avgust 2014
u159575
u159575
neeeeeeeeeeext
najboljša zgodba!
30. avgust 2014
Neeeeeeeeeeeeext zakoooon
30. avgust 2014
Nadaljujem
Ta next je posvečen :
Maja*__*
**************************************************************************************
Torek, 24.6.2014
Zjutraj me je budilka zbudila ob 7.00. Nikamor se mi ni mudilo saj je bil zadnji dan šole. Počasi sem vstala in se odpravila v garderobo. A najprej sem odšla k Katy.
j-Jutro
K-Jutro
j-Pojdi se obleč
K-Zakaj
j-Ker bova danes odšli na zajtrk v kavarno
K-A res
j-Ja čist zares
K-Supr
Odšla sem iz sobe naravnost v garderobo. Tam sem nekej časa brskala kaj bi oblekla nato pa sem se le odločila.


Z Katy sva hitro vzeli še torbe in odšli do najbljižne kavarne. No odšli sva v kavarno ki je bila na poti do šole. Vsedli sva se na teraso. j-jaz K-Katy n-natakarica
n-Dobro jutro! Želite?
j-Jutro. Jaz bi eno tortico z gozdnimi sadeži
n-Pa mlada dama?
K-Jaz bi pa am am am tortico z okusom Rafaelota
n-Uredu dobita.Bi še kaj popili?
j-Kapučino
K-Kakav
n-Ok
Kmalu sva dobili kar sva naročili.Po hitrem postopku sva vse zmetali vase, nato pa sem Katy peljala v šolo jaz pa sem odšla proti svoji šoli. Tam so že bili vsi moji frendi.
D-Hej, kje si bila zjutraj
j-Z Katy sva odšli v kavarno. Zakaj sprašuješ?
D-Ker te ni bilo doma
j-Zakaj pa mi nisi povedav da prideš.
D-Ker sm hotu da je to presenečenje.
j-Oooo, kako lepo od tebe.
Počasi smo odšli v šolo saj je že zvonilo.Dobili smo spričevala, pohvale in priznanja.V razredu sem bila ena od boljših. Ko je bilo konec pouka, sem tako kot vedno klepetala. Za spremembo kot prejšne dneve, smo danes klepetali vsi iz našega razreda, saj je bil danes zadnji dan pouka. Zmenili smo se da bomo imeli žurko le da se bomo še domenili pri komu. Zato smo si delili telefonske številke.Jaz sem hitro dobila vse telefonske saj se mi je mudilo po Katy. Tokrat sem Deana uprašala če gre z menoj.Ker je privolil sva skupaj odšla. V osnovni šoli so naju vsi zelo čudno gledali. Učitelji, otroci in njihovi starši. Gledali so v naju kot bi padla z marsa. Ko sva že ravno bila v osnovki, sva pozdravila še soje razredničarje ki sva jih imela v zadnjih letih na tej šoli.Ko sva prevzela Katy sva midve odšli domov, Dean pa je odšel še po kopalke.Ko je že odšel sem se spomnila da je ene učeraj pustil pri meni.Ko sva prišli sem se oblekla v kopalke.

Nato pa sem poklicala očeta.
j-Heii oči
o-Kaj bi rada
j-Kdaj dons pridš
o-Zakaj
j-Kr tko
o-Danes gem k babi ker je ona v zdravilišču
j-A boš tm prespau
o-Ja najbrš
j-A bi loh js pa moj razred mel žurko pr ns
o-A cev razred
j-Ja najbrš, no ja ne čist usi
o-Kolk jih nebo
j-Kakšnik 7
o-A res more bit žurka pr ns
j-Ja
o-Ok naj ti bo
j-Oči hvala zlt si
o-Kdaj pa bo žurka
j-Loh je tud jutr, ker če babi ni, morš bit ti dle časa tm, ane?
o-Ja
j-Ok pol bo žurka jutr.
o-Ok ampak, če bo kej razbit al pa skrivlen al pa rezmetan, boš v haustarestu, pa še na žurke novš več hodila
j-Ja, ja ok
o-Pa če kdo slučajno kadi, naj to počne zuni
j-Nobe ne kadi
o-Še tok bolš
j-No ja 10 jih
o-Ooooo
j-Ok hvala čau
o-Čau
Hitro sem prekinla in začela pisat SMS-je vsem z katerimi se dobr razumem. Izpustila sm jih res samo 7. Vsi so potrdil da pridejo. Nato pa sm napisala SMS tud fantom od mojih BFF.Kmalu je prišel Dean. Povedala sm mu kaj sem uredila, in bil je vesel.Katy sem rekla če bi šla za nekaj časa vsaj jutri k očku. Bila je navdušena, zato nisem imela promblemov s tem kam bi jo dala med zabavo. Kmalu po tem sva e jaz in Dean odšla kopat v morje.

Kopala sva se do 19.00, nato pa sva odšla v stanovanje pripravit večerjo. Skupaj s Katy smo pojedli, nato pa odšli gledat TV. Z Danom sva odšla v mojo sobo, saj sem se jaz odšla obleč v pižamo.
j-Bi prespav tu
D-Tvoj oče nebo dovolil
j-Saj sploh ne bo vedel
D-Kaj pa če pove Katy
j-Sajj ne bo. Misliš da si upa
D-Nevem
j-Pomojm ne. Al mislš da ja.
Objela sm ga in mu pritisnila poljub.
j-Boš al ne
D-Če vstrajaš pa bom
j-Ok. Prid greva v dnevno
D-A boš takoj povedala Katy
j-Ja najbol
D-Ok
Odšla sva nazaj v dnevno gledat TV. Medtem ko smo gledali film pa sem Katy še povedala za skrivnost, za katero je obljubila da nebo povedala ne očetu ne mami. Ko je bilo filma konec, smo bili že vsi utrujen, zato smo odšli v svoje sobe. No ja Dean je odšel v mojo. Logično ane? Katy je zaspala hitro, jaz in Dean pa sva se še nekaj časa poljubljala, nato pa sem zaspala v njegovem toplem objemu.
******************************************************************************
Next?
Bila bi vesela komentarjev.
30. avgust 2014
neeeeeeeeeext

zlo najnajnajboljš pišeš, zakon zgodba, ne odnehiii ker je carskaaaa the beeeest zgodba eeeveeerđđ
30. avgust 2014
pa hvala ke rje bila ta zgodba posvečena meni res hvala
30. avgust 2014
Hvala za komentar.
To da ti je zgodba všeč mi pomen velik, ker men se zdi neumna.
30. avgust 2014
ne ni neumna sama jo preberi od začetko do tam kjer si končala s pisanjem in videla boš da ni neumna ujema se in je res zakon veš jaz tudi eno zgodbo pišem in mi ni neumna ko jo preberem celo se mi zdi zelo dobra čeprav mam bolj mal bralcev kar sem zelo žalostna ampak še vseeno vesela da mi zgodba ratuje. poglej ti zelo veeelik next napišeš kar nemorem verjet jaz pa zelo kratke ker nevem kaj naj še napišem ti zelo dobro pišeš in vem da ti bo tvoja zgodba bila ušeč.
30. avgust 2014
Hvala da si mi povedala iin prosila bi te če mi daš link od tvoje zgodbe!!
30. avgust 2014
neeeeeeeeeeext
30. avgust 2014
neeeext! in ni neumnaaa!
31. avgust 2014
+ hvala za podarjen next!<3
31. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani