nextt.
05. avgust 2014
u159575
u159575
next
05. avgust 2014
Hvala za Nexte
Nadaljujem
*************************************************************************
Sreda 18.6.2014

Zjutraj me je zbudila Katy, ko se je drla iz svoje sobe. "8 let sm stara, 8 let sm stara,..." Zbudila me je točno ob 6.40, zato sem odšla v garderobo. Oblekla sem se zelo hitro in lepo.


Čevlje sem obula iste kot včeraj saj pašejo k obleki pa še všeč so mi.Stekla sem v kuhinjo in naredila zajtrk.

Vafli so bili v obliki srčka zaradi Katy. Odšla sem v njeno sobo in jo odpeljala v kuhinjo.
j-Se še slabo počutiš
K-Ne
j-Ali si se samo delala
K-Ne
j-Saj vem
Mama je prišla nekaj časa kasneje.
j-Zakaj si tako pozna
m-Malo sem še poležavala, sedaj pa moram nujno v službo
o-Jutro
j,K-Jutro
o-Vse najboljše Katy

K-Hvala očka
Katy je očku stekla v objem in mu dala poljubčka na lička. Skupaj smo pojedli zajtrk nato pa se je mami mudilo v službo. Katy je očka peljal v šolo, jaz pa sem odšla z busom do gimnazije. Pred vrat so že bile bff, Dean in njegovi frendi. Ko sem prišla do njih sem Deanu pritisnila en poljub, nato pa smo se žačeli pogovarjati. Izvedela sem tudi da Ella in Tess nista več sami. Seveda, Tess je z Natom in Ella z Jackom.Ura je bila že toliko da smo morali v razred. Pouk je minil na trenutke hitro in na nekatere trenutke zelo počasi, a se je ob 13.00 le končal. Po pouku smo se z bff in z njihomi fanti ter sevada Danom še pogovarjali.
S-Bi se dons dobil na plaži??
j-Js resnično nemoram
bff in ostalii-Zakaj?

j-Katy ma rojstni dan
T-Jo pa vzam sabo.
j-Mogoče, ampak nč ne oblubm
E-Ok
Nato pa sem se hitro izmuznila in odšla v trgovino z pliškoti in še v trgovino kjer prodajajo vse vrste igrač in nakita. Kupila sem darilo za Katy. Ko sem prišla domov sem v darilno vrečko dala kar sem kupila nato pa sem čakala do kosila. Kosilo je bilo že ob 15:00 in po kosilu smo imeli tudi torto. Vsi smo ji češtitali in ji dali darilo. Od staršev je dobila laptop.

Od mene pa je dobila


čestitko, prfum in čokolado.

Katy me je močno objela in mi rekla hvala. Nato pa sem jo povabila da se pride z menoj, Tess, Sophie, Ello, Danom, Shanom, Natom in Jackom na plažo. Rekla mi je sa bo pršla samo za nekej časa ker gre pol z mami in očkom v kino. Odšli sva na plažo kjer so naju že vsi čakali. Skupaj smo plavali in se zelo zabavali in poslušali glazbo. Ko je bila ura 16.45 je morala Katy domov, in se uredit za kino. Jaz pa sem jo samo pospremila. Takoj ko je Katy odšla sem dala Deanu poljub, potlej pa smo odšli igrad odbojko. Prvič se je zgodilo da so nas premagali fantje. Po igri fantej proti puncam smo igrali jaz, Dean, Sophie in Shane proti Elli, Jacku, Tess in Natu. Zmagala je seveda moja skupina. Ko smo končali, smo se odšli še za eno uro kopat. Ko smo končali smo odšli še na sprehod po plaži. Videli smo sončni zahod, kar je pomenilo da moramo domov.

Odšli smo domov, preden sem odšla v hišo sem dala Deanu še en poljub in odšla. Prišla sem 15 minut prej preden so prišli mami, oči in Katy. Naredila sem večerjo in jim jo postregla. Po večerji sem pospravila mizo in odšla pod tuš. Naredila sem še domačo nalogo, za katero sem imela 2 računa. Ko sem se pripravila za šolo sem odšla v posteljo. Zaradi igranja odbojke sem bila izmučena, zato sem trenutku zaspala.
************************************************************************
Nadaljujem ko bo čas!
Čau
06. avgust 2014
next
06. avgust 2014
next
06. avgust 2014
u155047
u155047
neeeeeeeeeeext
06. avgust 2014
Neeext
06. avgust 2014
next
07. avgust 2014
u159575
u159575
neeext
07. avgust 2014
Hvala za Nexte
Nadaljujem
*************************************************************************
Četrtek, 19.6.2014
Zbudila sem se ob 6.45, ampak ker se mi ni dalo takoj vstali sem poležavala do 7.00. Odšla sem v garderobo in se oblekla.


Odšla sem v kuhinjo, kjer so me že čakali kosmiči z mlekom. Počasi sem pojedla . V hiši sem bila sama, saj je bila Katy že v šoli, mami in oči pa v službi. Odšla sem na avtobusno postajo in čakala avtobus. Ko sem prispela do šole sem odšla k prijateljem in bff. Tam je bil tudi Dean, kateremu sem pritisnila poljub. Klepetali smo še kakšnih 15 minut, nato pa smo odšli v razred.Ura matematike se je vlekla, saj smo imeli zelo dolgočasno snov, ostale ure pa so minile zelo hitro.Po pouku sem kot ponavadi klepetala s prjatli, nato pa odšla v vrtec po Katy. Ko sem prišla Katy, je ni bilo v vrtcu. Bila sem prestrašena in stekla sem domov. Hitro sem poklicala očija.Prvo je trajalo pol ure da se mi je uglasin nato pa mi reče naj pokličem mami. Poklicala sem jo in povedala je da jo je prišla pujn babica, saj je hotela biti sama z njo, ker je imela rojstni dan. Tako mi je odleglo. Naredila sem si majhen prigrizek, nato pa odšla na teraso na ležalnik.Za trenutek sem zaspala, ko me kar na enkrat nekdo poljubi. Odprla sem oči in zagledala Dena.Objela sem ga in ustala z ležalnika.
j-Bi kej pil
D-Ne, hvala
j-Se greva kopat?
D-Loh
j-Bazen al morje
D-Dejva se dons v bazenu
j-Ok, aha tok da veš sama sm doma
D-Supr
j-Ja
Pogledala sem ga in ga poljubila.Odšla sem se preobleč v kopalke, ko pa sem prišla k bazenu, sva z Deanom skupaj skočila v vodo. Nekaj časa sva se kopala, plavala se sončila na blazinah,...

2 uri sva imela mir, nato pa je pozvonilo pri vratih. Odšla sem odpret, in bila sta Sophie in Shane. Pogovor S-Sophie Sh-Shane j-jaz
S-Ti se kopaš mene pa ne pokličš
j-Če je pa Dean tuki
Sh-Moj naj prjatu
S-No sej je vse en, vidva se kopata, naju pa ne pokličeta!!
j-No pridta naprej.
Odpeljala sem ju vn, jaz pa sem odšla v hišo, in naredila koktail.

Odnesla sem jih vn in jih razdelila. Bili so božanski.Skupaj smo čofotali še eno uro, nato pa sva jaz in Sophie odšle v kuhinjo in naredila testenine karbonara. Odnesle smo jih vn na teraso, kjer smo jih za mizo pojedli. Ko smo pojedli sem pospravila mizo, nato pa sem predlagala da gremo še na plažo. Ker so se strinjali sem zaklenila hišo, nato pa smo odšli. Kopali smo se do osmnajste ure, potlej pa smo odšli domov. Za slovo sem poljubila Dena. Odšla sem v hišo in naredila domačo nalogo. Kmalu sta prišla mami in oči s Katy. Objela sem Katy in jo uprašala kako se je mela. Vse sva si povedale, nato pa je že bil čas da sva se odšli skopat in spat. Mami oči in Katy so še jedli večerjo, ampak jaz nisem bila lačna. Ko sem odšla v sobo sem bila do 22.00 še na facebook-u nato pa sem hitro zaspala.
****************************************************************************
Nadaljujem ko bo lahko
Čau

P.s.
Jutri oz v Petek in Od Sobote dalje nevem če bom lahko pisala nexte, ker me ni doma!!
Bom pa se potrudila ko bom prišla nazaj!
Se vidimo
07. avgust 2014
Se opravičujem za tako kratek next, ampak nimam veliko časa!!!
07. avgust 2014
u159575
u159575
neeext
07. avgust 2014
u155047
u155047
neeeeeeeeext
cool pišeš
08. avgust 2014
nexxt
08. avgust 2014
neeext )
08. avgust 2014
next
08. avgust 2014
Neeext
09. avgust 2014
Neeext
09. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext -nova
10. avgust 2014
nextttttttttttttttttttt
10. avgust 2014
u159575
u159575
nebo nextala do nedelje, ker je na morju!
10. avgust 2014
Heiii!!! Nazaj sm in bom nadaljevala zgodbo!
***************************************************************************************
Petek, 20.6.2012
Zjutraj sem se zbudila ob 6.20. Vsedla sem se za pisalno mizo in začela izdelovati vabila za Katyno zabavo. Naredila sem jih kar nekaj.

Delala sem jih nekako do 7.00, nato pa sem odšla do omare in se oblekla.


Odšla sem v Katyno sobo, in jo zbudila. Poljubila sem jo na lice in ji rekla "Dobro jutro"
K-Dobro jutro
j-Jutro
K-Kaj je
j-Naredila sem ti vabila
V roko sem ji položila velik kupček vabil.
K-Hvala
Objela me je in mi dala na lice poljubček.
j-So ti všeč
K-Zelo
j-Super
K-Hvala še enkrat
j-Prosim, obleci se potem pa pridi v kuhinjo.
Odšla sem iz sobe v kuhinjo. Iz omare sem vzela toast, nato pa na mizo postavila maslo, med. nutelo, smetano z orehi in marmelado. Skuhala sem tudi čaj.

Postregla sem ga Katy, ki je že pricapljala v kuhinjo. Ravno sem s toastom postregla sebi in Katy, ko je v kuhinjo prišel oči.
o-Jutro punci
K,j-Jutro
j-Kje je mami
o-V službo je morala
j-Že tako zgodaj
K-Zakaj mora mami vedno v službo?
Je napol v joku rekla Katy
o-Mami ma res naporno službo, a ji nemoramo pomagat
K-Zakaj pa ne vzame počitnic?
o-Ker ji služba nedovoli.
K-Zakaj
j-Aha oči postrezi si
o-Če že ponujaš
j-Boš čaj tudi?
o-Prosim
Postregla sem mu s čajom in prav tako tudi Katy in sebi. Kmalu je bila ura že toliko, da sem morala na avtobus. Odšla sem in kmalu sem prispela do šole, kjer so me že vis čakali. Veselo smo klepetali, dokler ni zvonilo in smo morali v razred.Pouk je minil hitro in ni se vlekel. Po pouku smo se kot ponavadi pogovarjali. Zmenili smo se da se popoldan dobimo pri meni na plaži. Stekla sem v osnovno šolo in pobrala Katy. Uprašala sem jo če je razdelila vabila. Veselo je rekla "JA". Odšli sva proti domu.
j-Koga vse si povabila?
K-Bff pa še neki drugih prjatlc
j-A fanta pa nobenga
K-Ne, ni šans
Na smehnila sem se ji in jo pobožala po glavi. Odpeljala sem jo še na sladoled, nato pa naravnost domov. Ko sem prišla mi je zazvonil telefon. Bila je teta.
j-Heii
t-Heii
j-Zakaj kličeš
t-Našla sem nutrijo, jo prideš pogledat
j-Z veseljem
t-Pripelji sabo tudi Katy
j-Ok bom
t-Čau
j-Čau
Odložila sem in skupaj s Katy sva odšli k teti. Prišli sva k malu. Naj vam povem da je teta sestra od očija in je veterinarka. Rada ima živali in naravo.

To je ona. Ime ji je Nadya. Je najbolša teta na svatu.
Ko sva prispeli sem na mizi videla nutrijo.

(To je nutrija, če kdo slučajno neve.)
Pobožala sem jo po glavi.
j-A je kej poškodovana
t-Ne nasrečo ne
j-Supr
t-Ja prav zares
Wof wow
K-BUČKO
Iz za vogala je pritekle:

Tokrat je pritekel brez posodice, saj najbrš ni biv lačn kot ponavad. Katy se ga je razveselila in ga začela božati. Bučko je zelo užival.Teta je odšla iz veterinarske sobe in se kmalu vrnila z veliko škatlo, ki jo je izročila Katy, ki jo je takoj in z veseljem odprla. Teta ji je najprej seveda tudi še čestitala.

Kmalu sva odšli saj je obena že močno krulilo po trebuščku. Ko sva prispeli domov sem nama spekla rižev narastek. Biv je zelo okusen. Ravno ko sva pojedli in sem vse pospravila z mize je prišla domov mami. Takoj sem ji ponudila z riževim narastkom.Kmalu je prišel še oče, ki sem mu prav tako pred nos pomolila narastek, še preden je karkoli rekel. Začeli smo se pogovarjati
j-Kako sta se imela v službi
m-Suer
o-Naporno
j-Kaj pa si počela da je bilo naporno
m-Dokončati sem morala obleko,saj
j-Ali bo to nekaj dobrega ali nekaj slabega
m-Zame in za mojo kariero je super, za vas pa ne bo ravno najbolje.
Vsi smo jo začudeno pogledali
m-Dokončati sem morala obleko, saj grem jutri ali pa v nedeljo v Paris.
Je z navdušenjem povedala mami.
j-Ampak jutri je Katyna zabava!!!
Sem vsa iz sebe rekla mami
m-Nažalost me nebo zraven
j-Kaj pa Katy
Katy se je začela jokati, nato pa je vsa vžaljena skočila s stola pograbila darilo od tete, stekla v sobo in zalobutnila vrata.
j-No supr, vidš kaj si nardila
m-Ampak...
Je hotela začeti mami. Jaz pa sem hitro stekla za Katy. Vstopila sem v sobo in jo videla na postelji kako užaljeno s solzam v očeh objema slončka ki sem ji ga prinesla za darilo.
j-Katy
K-Kaj je
j-Ali prestavimo zabavo??
K-Ne!
j-Kakor rečete madam!
Malo se je nasmejala sej sem se ob svojih zadnjih besedah še kraljevsko poklonila.
K-Če je mami vseeno za mene,me ne zanima
j-Katy
K-Kaj? Zanima jo samo njena kariera in nič drugega
Ob njenih besedah sem bila šokirana in sem ostala tiho. Odšla sem do nje in jo objela. Nekaj časa sva bili tiho nato pa je Katy začela.
K-Je bila mami tudi do tebe tako nesramna
j-Ne, takrat še ni imela službe, ampak se je še izobraževala
K-Saj to je podobno
j-No ja ni
K-Vsaj malo
j-No naj bo
K-Kaj pa si počela ves ta čas ko je ni bilo? Te je pazil oči
j-Name ni pazil oči
K-Kdo pa???
j-Pokojna babica Maya. Igrali sva se, brala mi je pravlice, me žgečkala, pela pesmice. Bila je res super. Prava škoda, da ni več živa!!
K-Js mam babico
Je vsa začudena rekla Katy
j-Buča (skuštrala sem jo po glavi) seveda!! No ja spoznala je nisi, ampak ona te vidi.
K-Kako?????????
j-Iz nebes
K-Kje pa je to
Vse sem ji lepo in natančno razložila nato pa sem odšla iz sobe.
m-Kako je s Katy
j-Pomirila sem jo
Sem rekla zelo jezno
m-Daj no
j-Kaj
m-Saj nevem ali bi odšla do nje ali raje ne??
j-Raje ne
m-Najbrš res
Odšla sem v sobo in se obula. Vzela sem še torbico in odšla v katyno sobo.
j-Pridi punca
K-Kam
j-V trgovino greva po stvari po zabavo
K-A po torto
j-Ja
Katy je z veseljem ustala in se hitro obula v svoje luškane sandale. Ko sva odšli iz sobe me je mama grdo pogledala, saj je hotela ona z njo po nakupih. Hitro sva odšli in zapravljali sva kakšni dve uri.Ravno ko sem plačevala zadnji nakup-torto, mi je zazvonil telefon. Ko sem se oglasila je na drugi strani bila Sophie.
S-Kje si ti??
j-Oprosti, pozabila sem
S-Kje si
j-Z Katy nakupujem
S-Zakaj ti
j-Razložim pol
S-Ok čau, pohit
j-Ja ja
Hitro sem prekinila in plačala torto. Odšli sva domov. Hitro sem odložila Katy in vse vrečke, nato pa sem se oblekla v kopalke in kot nora stekla na plažo.Tam smo kot ponavadi igrali odbojko, se kopali,klepetali...

Odšli smo tudi na kratek sprehod. Kmalu je bila ura 21.00, zato smo morali domov. Za slovo sem od Deana dobila še en poljub.Ko sem prišla domov sem videla da Katy že spi. Mami je pakirala, oči pa je gledal TV. Odšla sem pod tuš in nato pa sem odšla v sobo. Naredila sem predloge za zabavo, kaj bi kaj počel.
SEZNAM
ᴍᴏᴅɴᴀ ʀᴇᴠɪᴊᴀ
ᴘᴇᴛᴊᴇ
ᴋᴏᴘᴀɴᴊᴇ
ᴅʀᴜžᴀʙɴᴇ ɪɢʀᴇ
ɢʟᴇᴅᴀɴᴊᴇ ғɪʟᴍᴏᴠ
ᴅɪsᴋᴏ
ᴜsᴛᴠᴀʀᴊᴀɴᴊᴇ
sᴋʀɪᴛɪ ᴢᴀᴋʟᴀᴅ
...
Bila sem utrujena zato sem hitro zaspala. Še prej pa sem seznam odložila na mizo,da ga nebi zmečkala.
****************************************************************************
Nočka
Upam da uživate v branju
P.s Učerej sm prebrala svojo zgodbo in sm opazla da sm se zmotila.
Namreč zamešala sm da Katy hodi v osnovno šolo ne v vrtec!
Se opravičujem.
In če opaste kakšno napako mi kr povejte!!!
18. avgust 2014
u155047
u155047
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. avgust 2014
u159575
u159575
neext
18. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext čiiiim hitrej!
18. avgust 2014
neeeeeeeeeeeeeexxtttttttttttt
18. avgust 2014
u173993
u173993
next
18. avgust 2014
neeeeeext
18. avgust 2014
neext
19. avgust 2014
next
20. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani