No, jst bom tuki pisala mojo zgodbo, ka jo drgač že od prej zapisujem tk da si ne zmišljujem sprot .
Če hočete brat, zakon, če ne pa bom pač pisala sm še u knigo Pa bom kr uvod napisala, da boste vidl, a je to za vas...

Predstavljajte si, da živite srečno otroštvo, nato pa vas zaprejo v prazno sobo brez vrat ali oken, v kateri živite leta. Grozljivo ste osamljeni in nimate razloga za življenje, ker verjamete, da bo ta soba vaš dom za vedno. Vsak dan je isti, le da vam zmanjkuje upanja.
Nenadoma pa se v sobi pojavi še nekdo. Presrečni ste, saj imate nekoga za pogovor, da vam stoji ob strani. A po tednu dni vas pretepe do skoraj mrtvega in odide.
Spet ste popolnoma sami.
Kaj boste izbrali? Možnost čakanja? Upanja, da se bodo stene te sobe nekoč porušile?
Ali možnost, da se muke končajo že zdaj?
To je začetek življenjske zgodbe Alice Murray.
06. julij 2013
u140958
u140958
next
06. julij 2013
u143717
u143717
next
06. julij 2013
Haha huala Poglavja bojo.

I. Vѕι dɴevι ѕo ιѕтι. Nιĸolι ɴι вolje.

''Ne, ti si neumna in daj mi že enkrat mir!''
Alice Murray zaloputne vrata. Kaj je narobe z njeno sestro?! Hotela si je samo izposoditi svinčnik za oči! Toda ne, Ellen je starejša, njej ni treba poslušati dojenčkov, ki itak ne vedo, kaj govorijo. In ata in mama nikoli ne pomagata. Na dan privlečeta kakšno neumnost, ki jo je Alice naredila Ellen pred leti in tu se njuni starševski ukrepi končajo.
Sede na posteljo in pogleda okoli. Njena soba jo vedno pomiri, ampak trenutno je besna. Stopi do stene in se nasloni na poster banda v naravni velikosti. Jeremy, njen najljubši pevec prazno gleda čez njeno glavo, toda Alicina domišljija pravi drugače. Pogovarja se z njim - besni nad svojo sestro in se mu izjoče v objemu, ki ga ne vidi nihče razen nje. On ji (kot vedno) pove, kar je prav: naj ne bo jezna, naj pozabi na svojo sestro, na starše, na šolo... Šola! Alice odpre oči, se opraviči Jeremyju in se usede za mizo. Kemija...Kaj že sprašuje?
11. julij 2013
u143717
u143717
next
12. julij 2013
u140958
u140958
next
12. julij 2013
Drugi dan je četrtek, Alicin naljubši dan v tednu (kar se čudno sliši, saj ji noben dan v njenem življenju ni več dober). Zbudi se prej kot ponavadi, da ima čas za 'lepotne priprave'. Najpej si nadene okoli 10 zapestnic plus še vezalko, ki si jo zaveže okoli roke. Tiho steče v kopalnico - ob šestih mama, fotr in Ellen še spijo - in se pogleda v ogledalo. Zavzdihne. Kako naj to krastačo spremeni v bejbo, ki ga bo zanimala?
Ki jo bo povabil ven?
Pogledal?
Težko. Zelo težko. Nemogoče.
Pograbi krtačo, hairspray in likalnik za lase. S tem je zelo spretna in v petih minutah njena čupa stoji pokonci kot zelo negovana griva. (kot pri tej punci:


)
Oči si komaj naliči, obleče pa rumene hlače in črno majico. V petnajstih minutah so že vsi budni in petnajst čez sedem se Alice odpravi v šolo.
30. julij 2013
u143717
u143717
a bi lahko pliss kdo prebral. začenja se že druga zgodbica. zagotovo vam bo kul. samo poglej, pliss.

http://www.igre123.com/forum/tema/najstnica/58646/

pa oprosti za smetenje.
17. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg