neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
Pa sigurno je Niall odpru vrata
05. oktober 2013
u142563
u142563
Sigurn je Niall

Neeext
05. oktober 2013
u44370
u44370
nialll! <33333
neeeeeeeeeext
05. oktober 2013
Niall je odpru vrata
neeeeeeext¨!
05. oktober 2013
ej a mi lahko prosm poveš, kje si dobila idejo za to, ker je res awesome???
next!!
05. oktober 2013
u152107
u152107
Gutou je Niall sej pol je pa use logičn kako da je bla ona u prvem delu pr njih duma in use to kr se je dugajal u prvem delu ;D
Neeeeeeeeeeeeeeeeext!
05. oktober 2013
u124446
u124446
Niall je 100%
neeeext<3
05. oktober 2013
živela bo z niallom pa njegovim očetom
05. oktober 2013
u27814
u27814
Niall je..
Neeeext
05. oktober 2013
Neeeeeeeeeeeeext <333
05. oktober 2013
itak da ja niall<333
neeeeeeeeeeeeeeeeext..!!
05. oktober 2013
u82046
u82046
next
07. oktober 2013
neeeext <3
11. oktober 2013
jutri nextam se opravičujem, ker tako pozno sam sem bouna -.-''
12. oktober 2013
okej, čim prej se pozdrav <3 (:
12. oktober 2013
sej je uredu, ti se samo čimprej pozdravi
12. oktober 2013
u142563
u142563
Bomo počakala(:
Pozdravi se(:
13. oktober 2013
u80842
u80842
Ni problema ti se kar čimprej pozdravi
Neeeeeeeeeeeext!!!
13. oktober 2013
ι jυѕт wαɴтed yoυ тo love мe нαlғ αѕ мυcн αѕ ι love yoυ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▲hunting perfection▲▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Mežikala sem kot, da bi bila prepričana, da bo tako postava pred menoj izginila, da ni bila resnična in sem si vse skupaj samo domišljala. V mojem stanju bi bilo to še prav pošteno verjetno. Fant v katerega sem zrla se je odkašljal in nato prav prijazno nasmehnil. Ni bil on, vsaj ni izgledalo tako.
Njegova pričeska je bila taka kot vedno, oblečen je bil v ena iz med svojih navadnih oblačil. A nasmeh, ki ga je podarjal meni in očetu je Izgledal preveč pristen zanj. Izgledal je drugačen. Izgledal je prav prijazen.
Podal je roko mojemu očetu in se predstavil: "Gospod Winchester! Starša ves čas govorita o Vas! Moje ime je Niall.«
S tem je privabil očetu prav širok nasmeh na lica. Vem, da je bil rahlo osramočen, da je moral vzeti prijaznost prijatelja, a mogoče mu ne bo tako težko tu. Vsaj ne tako težko kot meni. »Res? No, tudi tvoj oče te ves čas hvali pred menoj. Prav zares si želim, da bi bila tudi Aria tako dobra v šoli kot ti, sine.« Začutila sem pogled obeh, ki je pristal na meni, jaz pa sem samo osramočeno pogledala v tla.
Hvala, oče!
Moja ušesa je napolnil sproščen smeh in jaz sem nerodno rahlo udarila očeta pod rebra, da bi me nehal sramotiti. Skoraj vedno, ko je imel možnost, je na dan spravil to kratkovezenje in sramotenje o mojem uspeh. Vem, da verjetno zato, da bi se počutila slabo zaradi tega in se bolje potrudila. A vseeno je to vedno privabilo rdečico na moja lica. Kot sedaj.
»Torej, midva se pa že poznava, ne? Aria?«
Skoraj sem se zaletela ob nič drugega kot lastno slino in se nerodno odkašljala in oče, ki je stal poleg mene me je moral prijeti za ramena, da nisem padla po tleh. Presenečeno sem dvignila pogled in se čudno ter živčno zasmejala: »Ja…Aria.«
V zraku je visela njegova roka, ki jo je prej ponudil tudi očetu. Moje srce je razbijalo in že skoraj bi pozabila kaj e je zgodilo v šoli. Z zavlačevanjem sem si začutila grd pogled očeta, ki se je nerodno odkašljal, kot da bi se opravičeval, da je njegova hči tak polom.
Poskočila sem rahlo in se nato zdrznila ter sprejela toplo dlan.
Še malo pa bi se stopila, če je ne bi samo rahlo stisnil in se nato odmaknil.
Sedaj sem že čisto zares pozabila, da je pozabil moje pismo. »Vstopita, prosim,« je prijazno rekel in morala sem se nasmehniti. Ta Niall mi je bil všeč. Zelo všeč. Mogoče ni imel tistega hladnega pristopa zaradi katerega je Izgledal še bolj sexi (yepp that's why bad boys are actually hot), a verjetno sem se sedaj topila še hitreje.
Jaz in oče sva se sezula, nato pa naju je Niall odpeljal v dnevno sobo kjer sta na rdeči sedežni sedeli dve osebi.
»Sam!« je vstala moška postava in mojega očeta potegnila v objem. Niallov oče je bil očitno najboljši prijatelj mojega očeta. Kako, da sem za to izvedela šele sedaj?
Vseeno, prav dobro sem se zavedala njegove prisotnosti, stal je le nekaj centimetrov za menoj in skoraj da bi čutila njegovo dihanje na sebi.
»Oh, ti pa moraš biti Aria!« že v naslednji sekundi sem bila jaz tista, ki je bila potegnjena v objem. Iz sebe sem spravila, spet, neki čudni nečloveški zvok v zadregi.
»Dragi, saj ne mora dihati!« prijem okoli mene je popustil in res, končno sem prišla do zraka.
Gospod Horan oziroma George se je odmaknil in pustil, da spoznam še njegovo čudovito ženo. Tudi ta me je potegnila objem. Zanimivo kako so se vsi tu radi objemali.
»Ljubica, ko je tvoj oče povedal, da bo s seboj pripeljal še svojo hčer, si niti mislila nisem, da si tako lepa! O moj Bog. George!!« je zakričala in se obrnila. »Mar ne bi bila z Niallom prav lep par?!«
Čakaj.
Kaj?George, ki je zahteval, da ga tako kličem, se je v zadregi odkašljal, gospa Horan pa se je s pričakujočim pogledom obrnila proti meni in me potegnila k sebi tako, da me je objemala čez ramo. Obrnila me je proti Niallu in želela, da ga premerim (kot, da tega nisem naredila že čisto prevečkrat): »Niall že več let ni imel punco. In niti ni slab, ne? Ti je všeč?«
Pogledala je mene jaz pa sem začutila kako so mi lica začela govoriti. »N-ne,« sem zajecljala.
Niall se je pritajeno zahahljal.
»No, saj si boš že premislila, ljubica. Pojdi sedaj gor, Niall ti bo pokazal sobo. In bolj zate, Niall, da ji pomagaš pri kovčkih. Moraš narediti dober vtis. In čez eno uro bo Austin doma. Niallov brat.«
Malo je manjkalo, da mi ne bi oči padle iz jamic, ko me je potisnila proti njemu. Roko je položil na mesto na mojem hrbtu in me potisnil naprej, vedoč proti kraju kjer so stali moji kovčki. Točno na začetku stopnic.
Še vedno sva bila v vidiku odraslih, ko je zgrabil dva moja kovčka in se odpravil po stopnicah navzgor, jaz pa sem mu sledila. Če niso bili njegovi starši zmešani.. Ampak vseeno so mi bili všeč. Misel, da bi lahko bila z Niallom par mi je bila prav všeč.
Verjetno bi bila prav zares popoln par. In sedaj sva živela še v isti hiši. Plus, bil je Božič. Lahko bi se poljubila pod belo omelo ali kaj podobnega. Oh moj Bog, kaj pa če si bova delila kopalnico? Kaj, če ga bom videla kdaj samo ovitega v brisačo?
Kaj je zrak?
Začela sem težko dihati in morala sem stresti z glavo, da sem se znebila porednih misli. Soočila sem se z nekom drugim. Ne s fantom, ki me je pospremil v prvo nadstropje.
Grdo je zrl proti meni in čisto je izgubil svoj prejšnji čar, ko se je prijazno in vedro hahljal v dnevni sobi in mi dajal upanje.
»Kaj?« sem zmedeno vprašala in se soočila z njegovimi sovražnimi očmi.
Izpustil je kovčke, da so padli v zamolklem hrupu na tla in se premaknil. Nevarno blizu meni.
Stisnil me je ob steno in mi beg preprečil s tem, da je obe roki naslonil na vsako stran ob moji glavi. Še vedno sem glasno in težko dihala. Kaj je delal?
O moj Bog, kaj pa če me bo poljubil?
Začela sem zardevati ob tej misli.
»Poslušaj..« je začel in me spet, že drugič, zbudil iz mojega sanjarjenja. »Ne bom te trpel. Tako, da bolj da se mi izogibaš tu in v šoli. In posebej v šoli kjer en govori z menoj. In če komurkoli poveš, da živiš pod mojo streho bom potrpel, da boš obžalovala, da si se rodila, Winchester. Tako, da mi nikakor ne bodi v napoto.«
Delčki sestavljank, ki jih prej nisem želela vpraševati, so se sestavili nazaj skupaj. Zato je bil prijazen. Starši so ga verjetno morali prisiliti. Ali pa je le igral popolnega sina.
Po hodniku je bilo slišno samo moje globok dihanje. Počasi sem prikimala in se zavedala, da sem se ga bala. Hodnik je bil ovit temo in njegove oči so bile edina sled žareče svetlobe. A bile so strašne.
Končno je povesil roke ob telo ter odprl vrata moje nove sobe in vanjo položil kovčka. »In še to. Austin ne bo vesel, ko bo prišel domov.«
»Huh?« sem nevedno vprašala, a je že s hitrimi koraki odšel in na hodniku zaloputnil druga vrata. Sedaj sem lahko predvidevala kje je bila njegova soba.
Posnemala sem njegova dejanja in se usedla na posteljo. Zakaj je moral biti tak? Zakaj ni bil fant za katerega sem sprva, ko sem ga prvič videla, mislila, da je?
Spet mi je šlo na jok.
Počasi sem odprla prvi kovček in začela ven zlagati obleke in jih postavljati v omaro.▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▲hunting perfection▲▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
A/N: Hello. Moram povedati, da trenutno tud grem čet čisti shit. Gosh, use me buli in ko hodm mam čist mehke noge in mi ge kr na bruhanje. In niti tablete ne pomagajo več. Ampak, da se ne bom tuki sama sebi smilila, naj opvem, da sem obsedena. Z Miley. Ki je mimogrede naša Aria Winchester <3 Uglaunem z njenim novim albumom. In pesmijo: Someone Else. Pojdite na You Tube in povejte kaj si mislite. Ne skrbite, če vam ni ušeč........lahko še vedno napišete, da vam je hihihi. uglaunem... Upam, da vam ej next ušeč. Aria je sweety goody girl. Ja. Ker so vsa dekleta v vseh zgodbicah tok sarkastična, egoistična, pametna, popolna itd. No, tale deklina je precej butasta (žau) in precej sweet. Ampak verjemte, da jo boste vzljubil, tko kot jast. In čisto sem se zaljubila v lik Niallove mami. Boste še v prihodnosti videli zakaj In oh, vem Horan familya ni taka kot v resnici. Nialll ima starejšega brata in ime mu je George itd. In oče ni George tid. Ampak F.I.! No to bo to za danes. Bom nextala dosti bolj redno, sedaj sem bila tako počasna zaradi urejanja podrbnosti za mojo pravo knjigico. Jap, čist sem podnosna. no, ker tole postaja že precej dolgoo...STAY AWESOME LOVELIES!!


13. oktober 2013
Neeeeeeeeeeext!
13. oktober 2013
next
13. oktober 2013
Neeeeeeeext <3333
13. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeext!!!!!
13. oktober 2013
neeeext! <3
13. oktober 2013
neeeeeext
13. oktober 2013
Neeeeeext!!!
13. oktober 2013
wma
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
13. oktober 2013
u27814
u27814
Neeeeeext
14. oktober 2013
next
14. oktober 2013
u129738
u129738
Neeeeeeeeeeeeext!
14. oktober 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani