#ACACIA

Naj se vam najprej predstavim. Sem Acacia Smith, stara sem 16 let in na kratko povedano sovražim One Direction, še sama ne vem zakaj samo na živce mi gre . ker že po celi šoli govorijo o njih. No naj vam povem še nekaj stvari o meni. Živim v Londonu. Imam eno najboljšo prijateljico Claro. Ona je čisto nasprotje od mene, saj ona One Direction preprosto obožuje.
No danes je zadnji šolski dan in se že zelo veselim, ker bo končno konec te šole.

#CLARA

Hej!
Sem Clara Clark, stara sem 16 let, živim v Londonu in obožujem One Direction. Imam eno najboljšo prijateljico Acacio, ampak ona jih ne mara. Odločila pa sem se da ji bom danes ko je zadnji šolski dan pripravila presenečenje.

naj nadaljuem?
vsaj 5 nextov za "nadaljevanje"
29. januar 2013
u28319
u28319
Neeeeeeext.!
29. januar 2013
next
29. januar 2013
u113280
u113280
next
29. januar 2013
next
29. januar 2013
u28319
u28319
Sorry, ker oglašujem, ampak bi bila vesela, če bi katera brala mojo zgodbico.
=> http://www.igre123.com/forum/tema/dreams-are-true-%28ft.1d%29/48759/1
Hwalla, če bo katera.!
;D
29. januar 2013
next
29. januar 2013
next
29. januar 2013
neext
29. januar 2013
zej je ze 7 neextov tko da neexti
29. januar 2013
Sory sam nemorm zdele next dobite jutr
29. januar 2013
neexxtttttt!!!!
30. januar 2013
#ACACIA
»Acacia, zbudi se danes je zadnji šolski dan« sem slišala reči mamo, ko me je budila iz zelo dobrega spanca. »Mami, zakaj si me zbudila imele sem tako dobre sanje« rečem »Oh oprosti kako pa naj bi vedela da si sanjala tako dobro, če smem vprašat: kaj pa si sanjala« me vpraša in se nasmeje »ne povem« ji rečem ter se skrijem nazaj pod rjuho. »že prav, že prav ampak Acacia treba bo vstat«še reče ter me odkrije potem pa gre dol. Seveda sem kmalu potem vstala ter se šla uredit, v kopalnico seveda. Lase sem si malo nakodrala ter si nanesla malo make-upa. Oblekla sem si majico brez rokavov, ter kratke hlače. Ko sem se do konca uredila sem šla še malo pogledat na fb in twitter ampak ni bilo nič novega zato sem se kar odjavila in raje odšla dol na zajtrk. »oo pa si le vstala« sem slišala reči mamo k sem se usedla za mizo »kot vidiš ja« sem rekla in se nasmehnila. Potem pa sem se posvetila zajtrku.
Ko sem pojedla sem na hitro pogledala na uro in videla da je že pol osmih. »mama jaz grem kar počasi v šolo, saj veš nočem zamuditi zadnji šolski dan« rečem »ja ti kar pojdi in uživaj« reče jaz pa ji pokimam. Odšla sem se še obut, ko sem se spomnila da sem pozabila vzeti svojo torbo, zato sem še hitro stekla v sobo ter jo vzela s postelje.. hitro sem stekla nazaj dol ter se še enkrat poslovila od mame potem pa sem se počasi peš odpravila proti šoli. Med potjo so mi misli ušle k mojemu bivšemu fantu Tomu. Nikoli mu ne bom odpustila , saj me je udaril in o si bom za vedno zapomnila in zaenkrat še ne mislim imeti nobenega fanta. Med tem razmišljanjem pa sem se v nekoga zaletela.

Kdo mislite da je bil?
30. januar 2013
nnext mislim da je bil cody simpson
30. januar 2013
u28319
u28319
Neeeeeext.!!
30. januar 2013
next jaz ne pa ........ka
30. januar 2013
neext
30. januar 2013
ok vsaj še dva nexta
31. januar 2013
next
31. januar 2013
next
31. januar 2013
neeeeext
31. januar 2013
hvala za use nexte no pred vami je novi del... uživite

#CLARA

»in zmagovalka te nagradne igre je….. Clara Clark« sem zaslišala Harryjev glas ''Kaj OMG to ne more biti res , kako se je lahko to dogaja'' »Clara pridi na oder« zdaj reče Zayn, in jaz seveda takoj stečem proti odru…..
»Clara , zaspanka zbudi se« sem zaslišala mamin glas »Mamiiiii zakaj si me zbudila imela sem najbolše sanje kar sem jih kdarkoli imela« rečem »Ja, Clara vsega lepega je enkrat konec, zato se hitro preobleči, ker če ne, boš zamudila zadnji šolski dan« mi reče potem pa se poslovi in odpravi v službo. Leno sem vstala iz postelje ter se šla uredit v kopalnico. Nahitro sem se uredila ter nase dala kratko majico ter kratke hlače. Odšla sem dol po stopnicah v kuhinjo ampak sem se odločila da ne bom nič jedla saj mi nič pasalo in sem se raje odločila da si bom mogoče med potjo v šolo kaj kupila…..
Premišljevala sem kako bi šla v šolo, in na koncu sem sklenila da bom šla kar s kolesom. Vzela sem ključe od hiše ter jo zaklenila. Hitro sem šla še zadaj za hišo ter vzela kolo. Na rame sem si dala torbo potem pa sem se počasi odpravila proti šoli. Med potjo pa sem se ustavila v pekarni ter si kupila čokoladni rogljiček. V miru sem ga pojedla, saj sem imela še kar nekaj časa do začetka pouka. Ko sem končala sem se spet usedla na kolo in se odpeljala naprej .. v daljavi pa sem zagledala Acacio objokano ležati na tleh.

#ACACIA

»Auč« sem rekla ko sem se zaletela v nekega fanta.. »oo Acacia midva pa se že dolgo nisva videla« sem ga slišala reči in ko sem dobro pogledala sem pred sabo zagledala Toma. »Tom ni mi do pogovora s tabo in prosim da se mi spelješ iz pred oči« sem mu zabrusila »in če nočem« reče »Moraš ne da se mi več ubadati s tabo, ker sva za vedno končala« mu rečem nazaj. »O ne Acacia tako pa se ne bova pogovarjala hočem te nazaj in to točno ta trenutek« mi jezno reče ter me močno zgrabi. »Tom nehaj… na pomočč!!« se mu začnem upirati ampak on me je še vedno močno držal…… na hitro sem mu izmznila in mu zbežala ampak e za dolgo saj me je kmalu ujel. Porinil me je na tla ter me začel brcati v trebuh.. .. ni in ni hotel prenehati jaz pa sem se mu upirala na vse načine. »Tom prosim te, nehaj« sem ga spet začela rotiti »Čakaj…… takole pa je ampak nisva še končala, zapomni si to!« mi reče in mi zada še dve močni brci. Udarci so me tako boleli, da še vstati nisem mogla in sem potem ležala na trdnih vsa v solzah.
31. januar 2013
a res tom je bil zelo je napeto next
31. januar 2013
neext
31. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
01. februar 2013
aja tuki je na koncu je ena napakica....
--->obležala na trdnih tleh vsa v solzah.
se opravičujem.......
01. februar 2013
ok malo krajši next ampak upam da vm bo ušeč
pa lahko še malo oglašujete... hvala že za vnaprej
---------------------------------------------------------------------------
#CLARA

Ko sem videla Acacio vso objokano na tleh sem se hitro s kolesom zapeljala so nje. »Acacia kaj se je zgodilo?« sem vprašala »Tom« odgovori »Tom!? Ubila bom tega ****« se takj razjezim….,. »Clara?« jo slišim reči »Ja?«, »mi prosim pomagaš vstati« me prosi in jaz ji seveda ustrežem. »Auč« reče in se prime za trebuh.. »Acacia povej mi kaj ti je naredil« vprašam, saj me je skrbelo zanjo. »pozneje o tem prav« mi odgovori »Ok« ji rečem, saj je nisem hotela prepričevati. Kolo sem pustila kar tam in sva se potem peš odpravile proti šoli, saj nisva imele več veliko. Acacii sem malo pomagala, ker je malo težje stopala ampak je vseeno zmogla.

~10 minut pozneje~

»Clara lahko me spustiš bolečina je prenehala« reče, ko že prispeva v šolo »Seveda« odvrnem in jo spustim. Greva do garderobnih omaric ter se preobujeva, potem pa greva v razred. Tam so bili zbrani že vsi najini sošolci in počakati smo morali samo še našo učiteljico.

#ACACIA

Ko sva z Claro prišlo v šolo je bolečina že malo ponehala, zato sem ji rekla da me lahko spusti….. šle sva do garderobnih omaric in se preobule potem pa sva šle v razred, kjer o bili zbrani že vsi sošolci. Z Claro sva se usedle v klop. Spregovorile nisva nobene besede, saj sem jaz razmišljala o Tomu…….o vsem kar mi je naredil, sovražila ga bom celo življenje.!!!!
»pozdravljeni učenci« sem zaslišala učiteljičin glas…. Vsi smo vstali in jo pozdravili nazaj. In ko sem vstala sem začutila samo še malo bolečine, seveda sem si oddahnila, saj sem mislila da je že kaj bolj hudo narobe….
»Usedite se« reče mi pa se usedemo, Clara me ravno v tistem trenutku pogleda jaz pa se ji nasmehnem.

ok za nadaljevanje rabim vsaj 7 nextov
01. februar 2013
neext
01. februar 2013
next
01. februar 2013
neeeeeeeeeext!!!!!
01. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg