Hej!
Js sm Kelly iz Bostona. Stara sm 16 let in hodim v srednjo šolo. Imam še tri mlajše sestre; Emily in Lauro, ki sta dvojčici in Bello. Vse so nore na 1D. Tudi v šoli so vse punce okrog mene nore na 1D. In jaz? Kaj mislite da bom naredila ce so vsi okrog mene nori na njih in nonstop nakladajo o njih. Seveda ne maram jih. Čeprav so mi sošolke že kupile karto saj ta teden pridejo v Boston, nikakor ne mislim iti na njihov koncert. Kar zbolela bom. Mami in oči mojim sestram sicer ne pustita na koncert, ker so še premajhne. Celo moja bff Penny je nora na njih. Kmalu bom morala izumiti kakšno sredstvo proti njim ali kaj?
Danes je nedelja, koncert pa je v torek.Upam, da se bo ponedeljek čim bolj vlekel.

Ponedeljek:
Zjutraj sem se zbudila in se oblekla v našo šolsko uniformo. Šla sem v kuhinjo in pojedla toast z marmelado. Pogledala sem na uro in kar na enkrat me je pognalo v zrak. Zamudila sem prvo uro. To se mi nikoli ne zgodi! Tekla sem 10 ulic do šole.Ko sem prišla v šolo me je pozdravil nas hišnik Bob. Tekla sem v tretje nadstropje in se ustavila pred učilnico številka 87.Odprla sem vrata. Vame se je takoj zapičil pogled učiteljice Oldman. Sedla sem v svojo klop in odprla zvezek za agleščino. Naslednjo uro smo imeli športno, potem glasbo, likovno, biologijo in nato še kemijo. Končno sem lahko šla na kosilo. K meni je prisedla Penny in me vprašala, če se že veselim koncerta. V odgovor sem ji zamrmrala enega mojih 'Veš da' in jedla naprej. Potem sva s Penny šli domov in na poti sva videli nič drugega kot avto, ki je peljal fante v njihov hotel. Penny se je kar stopila.
Ko sem prišla domov sem se pripravila za mojo uro baleta, skočila na kolo in se odpravila na vajo. Tudi tam je bilo polno govora o 1D. Vaja se je kmalu končala in šla sem domov. Doma sem takoj začela z nalogo in učenjem. Takoj, ko je bil čas za spanje pa sem se spomnila na koncert. Nič! Bom že preživela.
25. september 2012
Neeeext
+nova bralka+prva bralka
25. september 2012
next!!!!
ps. doro pišeš
25. september 2012
Tnx lovam vaju obe bom kmal nextala
26. september 2012
Torek:
Zjutraj sem se odpravila v šolo. Vse punce so norele sem in tja in delale plakate z napisi I LOVE 1D. Najraje bi se zjokala. Zakaj moram ravno jaz trpeti to sranje. Penny me je med odmorom za kosilo nonstop za nalašč spraševala kateri mi je najljubši. Najraje bi jo ubila. Šola se mi je končala že ob treh. Imela sem še čisto preveč časa, da si zagrenim lajf. Koncert je bil šele ob petih. To pa spet ni toliko časa. Šittttt!
26. september 2012
u105752
u105752
next+ nova bralka
26. september 2012
Next
26. september 2012
next!!!!!
26. september 2012
Tik pred koncertom:
Ura je bila pol petih. Emily, Laura in Bella so mi težile že odkar sem prišla domov. Tista oblekica ni bila v redu, ta torbica je že lanska moda... Nonstop so me prosile naj jim prinesem podpise od vseh, naj se mi podpišejo na rit, na čelo. Če jih ne bi imela tako polno glavo kot sem jih imela se mogoče nebi čisto majčkeno veselila koncerta.
Ob petnajst do so moje frendice prišle z avtom po mene. Trobile so mi kakih pet minut, čist skos, ker nimajo niti malo potrpljenja. Koncert se je dogajal v Bostonski areni, ki je bila sicer četrta največja dvorana v Z.D.A.
In tako smo se odpravile: jaz, Penny, Lynn, Shellie in Dani. Punce so že v avtu nabijale CD kot, da jih ne bojo že prav kmalu in vse do desetih zvečer poslušale NONSTOP!!!!!! Joj, ne vem zakaj sem sploh rekla da grem. Hmmm, mogoče zato ker nisem taka oseba k bi skenslala svoje naj frendice. No pa saj je vseeno. Je kar je! No pa smo tukaj!
Gužva je pa taka, da se je sploh ne da opisat. Veliko parkirnih je bilo še prostih zato smo kar parkirale in se zapodile v množico. Seveda so mene vlekle z sabo.
Kar na enkrat pa je Lynnin prijem popustil in ostala sem sama sredi množice. Gledala sem za puncami a jih nisem nikjer videla. Šittt! Pri sebi sem imela vsaj karto zato sem vedela kje bodo sedele. Joj kako sovražim te One Directione. Prav zagotoveo nisem ena njihovih fanic. Ne, ne in ne! Počakaj! Pa saj Bostonska arena nima samo enega vhoda ima jih pet. Zagotovo so sicer odprli samo tega vendar se lahko splazim noter. V tem sem odlična. Šla sem naokrog in okrog in končno prišla do enega prostega vhoda. Stražar je dremal. Nisem se obirala, šla sem naravnost noter. Šla sem skozi en hodnik in zavila na levo, hrup iz dvorane je bil vedno močnejši. Sledila sem mu. Šla sem do konca hodnika in zavila na desno pred mano je bil zelo dolg in zelo razsvetljen hodnik. Slučajno sem pogledala v strop in obstala kot kip. Vzelo mi je sapo. Nad mano je na tabli pisalo V.I.P. vhod. Ampak jaz sem morala priti v dvorano. Najti svoje prijateljice, to mi je bilo najbolj pomembno. Ampak nazaj nisem mogla stražar bi se lahko zbudil. In tako sem stekla po hodniku. Tekla sem počasi pa vendar sem tekla. Nisem se zavedla trenutka, ko so se vrata pred mano odprla in padla sem. Sunek je bil res močen in glava me je zelo bolela. Izza vrat se je nenadoma prikazal fant.
"A si v redu?"
26. september 2012
A čte tut slike???
26. september 2012
Next eh men je vsen
26. september 2012
oki sam zate!!!!!!!!
26. september 2012
next!! ja lahko slike )
26. september 2012
ok....
26. september 2012
"A se ti zdi da sem v redu?" sem se zadrla nanj "A lahko kdaj paziš kaj delaš?"
"Res mi je žal! A bi rada moj podpis, ali zastolj koncert... Karkoli, da se ti oddolžim?"
Takrat se mi je posvetilo. Najbrž je ede od članov te butaste skupine. To me je še bolj razjezilo. Da se mi upa takole prilizivati. Kaj pa misli da sem. Ena od punc, ki bodo padle skupaj, ko ga vidijo mogoče? Poskusila sem vstati.
"Rada bi samo našla svoje prijateljice, a prov? Poleg tega pa mi je prav vseeno kdo si... Niallski konj ali Lami... al kaj že?"
Vstala sem brez, da bi se oprla na steno in se zagledala v njegove zelene oči, on pa v moje modre. Takrat pa se mi je zvrtelo in oblila me je tema.
Ko sem ze zavedla je bilo najprej vse megleno. Bila sem v dokaj temni sobi in nad mano se je sklanjalo pet obrazov. Govorili so.
"Sigurn je skp padla k je tebe vidla stari!"
"A mislš da bo vredu, al pa da nas bo tožla?"
"Dej nehi take zganjat...."
"Ej zbudla se je!!!Pšššt!"
Počasi sem se dvignila. Zdaj sem sedela na mizi sredi Neke 'zvezdniške' sobe in okrog mene je stalo pet ljudi. Ko se mi je vid zjasnil in glava zbistrila. Sem pogledala v obraze okrog sebe. Jaz sem zijala v njih in oni vame.
"Jz sm drgač tle ane in nism gluha!" sem prekinila tišino. Seveda sem jih prepoznala. Bili so čisto pravi One Direction. Penny jih ima za ozadje povsod kjer lahko. Prvi je prišel do mene fant z rjavimi lasmi. Mislim, da je neki na Lo al Lu njegovo ime nevem in me tut ne briga. Očitno se rad šali.
"En Chante, Madame..." je rekel in mi poljubil roko. Zastokala sem in vstala. Super lih še to je manjkal. Vstala sem in se hotela odpraviti proti vratom vendar me noge niso držale. Padla sem pa me je ujel fant, ki me je prej zadel z vrati. Ravno pravi čas.
"Živjo. Jaz sem Harry. In ti si?" je rekel in mi namenil enega tistih osvajalskih pogledov.
"Nehaj s tem!" sem rekla in vstala.
"S čem?"
"Saj veš!" sem mu še zabrusila in stekla skozi vrata. Izza vrat pa se je slišal stavek enega izmed fantov.
"Ej stari to je pa pomoje edina punca k ni padla na tvoj 'chick magnet' pogled."
26. september 2012
hahhahahaah ti si nenormalna ej neeext
26. september 2012
Kaj je no a hocte zgodbo al limonado
26. september 2012
u102390
u102390
Carsko pises
Nextiiiii
27. september 2012
Neeeeeext
27. september 2012
u34085
u34085
hahaaha neeext
27. september 2012
nextam zelo kmal. Sam ne morm is telefona
27. september 2012
u105752
u105752
next ahhaha
27. september 2012
Slikce dam zvečer!!!!!!
____________________________________________________________________________
Še vedno na koncertu:
Podala sem se proti dvorani. Sicer se mi je še vedno vrtelo v glavi, ampak sem bila precej bolje. Ko sem na V.I.P. izhodu prišla v dvorano sta pred njim stala dva stražarja. Onadva se nista menila zame in jaz ne za njiju. Le obrnila sem se in eden od stražarjev mi je pomežiknil. WTF? Najbrž je mislil, da sem novinarka kakšnega šolskega časopisa. Šla sem proti tribuni C. K sreči sem že od daleč zagledala Danijino kapo in jih takoj našla. Lynn se je hitela opravičevati.
"Oprosti, da sem te izpustila. Res nism hotla!"
"Saj je dojela Lynn no!" je takoj začela Shellie.
"V redu je punce no!" sem rekla in sklenila svojo dogodivščino zadržati zase. Sedele smo ful blizu odra. Tako, da bomo razločno videle njihove obraze. Punce so najbrž karte kupile med prvimi.
Nato je bend začel prihajat na oder. Minutko za njimi pa še 1D. Dvorana je ponorela. Jaz sem bila pa čisto brezvoljna. Najprej so nas pozdravili in kar takoj začeli. Najprej so zapeli Live while we're young, potem pa še One Thing. Ko so končali je tisti Niallski konj začel miriti dvorano in začuda so vsi res utihnili.
"Harry bi rad nekaj povedal." je rekel. In nato je tisti Harry začel.
"Rad bi samo opozoril gospodično Kelly O'Connell, da je...."
27. september 2012
mami me preganja pišm pol naprej
27. september 2012
u34085
u34085
neeeext
27. september 2012
next
27. september 2012
sorry ne dela...
27. september 2012
kopirite povezavo plis sej bom sam Kelly dala gor pa kšno fotko od 1D. zdej pa nadaljujemo
27. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg