u191521
u191521
Ja, vem, da je na igrah že ogromno zgodbic, but idc, tako da mi tega niti ne pišite, kdorkoli pač. V bistvu bo vse delno resnično, so yeah, should be interesting. Potrudila se bom pisati le slovnično slovensko, ampak se že vnaprej opravičujem, ker pišem dosti angleško, ampak bomo videli.

Torej, pisala bom o deklici Lari, ki živi v fucked up družini, nima resničnih prijateljev in je žal zašla v slabo družbo. Stara je 14 let, ima ločene starše, očima, polsestrico. Ampak ne bom vsega napisala
že zdaj, temveč v prvem obsežnem delu ki sledi. Zraven bom prilagala slike/posnetke, da boste lažje spremljali in da bom popestrila vse skupaj.
27. marec 2015
u191521
u191521
27.3.2015

Moje ime je Lara, pišem se Novak. Stara sem 14 let, oktobra bom dopolnila 15. Doma sem v Mariboru. Obiskujem 9. razred. Imam gluho mamo in očima ter pol sestrico. Očeta ne poznam, za njega sem izvedela komaj, ko sem bila stara 6 let.
Starši me pretepajo že od mojega 4.leta, tako mi je povedala babica. Ne vem, s čim sem si to zaslužila. Leta 2012 sem padla v slabo družbo in začela kadit in pit. Domov hodim pijana, zakajena ampak mi je vseeno. Ničesar nimam v življenju, kar bi bilo vredno, da se borim. Boli me, da me vsi obravnavajo kot kup smeti. Vedno sem bila super prijateljica, hčerka in učenka. Moja najboljša prijateljica je bila Sara, 10 let. BILA. Sama sem. Nikogar nimam. Moja najboljša prijatelja sta alkohol in cigareti. Umirita me.

Pred enim letom sem našla hiško v gozdu, kamor se vsak dan zatečem. Prve mesece je bil tam raj zame, danes je pekel. Ampak nimam izbire...

Zakaj? Izvedeli boste v naslednjem delu.
27. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani