Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Hey.Moje ime je Mary Katherine Aniston Theroux.Ampak prijatelji mi pravijo Mary Kate.In ja ugotovili ste.Sem hčerka igralke Jennifer Aniston in Justina Therouxa.Imam 18.let.Nisem edinka živim še z starejšim bratom Mikom ter starejso sestro Jenno.Hodim v šolo za zvezdnike.Tja hodijo samo otroci slavnih oseb.
boš brala:
27. oktober 2015
Zjutraj
Pip,pip.Ura je šest in budilka mi zvoni.Jaz pa spim kot ubita.Dovolj mi je.Stegnem roko in vrzem budilko iz nocne omarice.Mirno zaspim nazaj ko v sobo vlomi Jenna.
J(js) Je(Jenna)
J:Kaj bi pa ti spet rada?
Je:Mama pravi da se spravi z postelje.In spet si mi ukradla maskaro.Saj imaš svojo.
J:Ja ampak tvoja je boljša.
Je
i pa kupi svojo tako ane?
J
aj Jen ne bodi tečna na vse zgodaj.
Je:Tečka
J
itnoba
Potem pa slišiva mamo:Utihnita obe in se spravita dol.
Utihneva in se spraviva v kuhinjo.Tam pa naju mama vpraša zakaj se nisva spravljeni za šolo? Hitro se pripraviva in vidiva kako je pred oknu polno paparacev.Ah kaj pa naj narediva.Oblečem si kavbojke in top majcko zraven pa all starke drugace vedno nosim .Normalno se odpraviva v šolo.
Pip,pip.Ura je šest in budilka mi zvoni.Jaz pa spim kot ubita.Dovolj mi je.Stegnem roko in vrzem budilko iz nocne omarice.Mirno zaspim nazaj ko v sobo vlomi Jenna.
J(js) Je(Jenna)
J:Kaj bi pa ti spet rada?
Je:Mama pravi da se spravi z postelje.In spet si mi ukradla maskaro.Saj imaš svojo.
J:Ja ampak tvoja je boljša.
Je
J
Je:Tečka
J
Potem pa slišiva mamo:Utihnita obe in se spravita dol.
Utihneva in se spraviva v kuhinjo.Tam pa naju mama vpraša zakaj se nisva spravljeni za šolo? Hitro se pripraviva in vidiva kako je pred oknu polno paparacev.Ah kaj pa naj narediva.Oblečem si kavbojke in top majcko zraven pa all starke drugace vedno nosim .Normalno se odpraviva v šolo.
27. oktober 2015
Drugace vedno nosim pete.Normalno se odpraviva v šolo.Hodim po hodniku ko za mano zakriči Jake(sin owena wilsona.je navaden kretenski cepec,ki je zaljubljen vame in rad zafrkava.):,,ooooo,''PRINCESKA''je danes pete pozabila doma.''Obstojim sredi hodnika za mano pa se vsuje smeh.Jaz pa se obrnem sprehodim do njega in mu primažem taksno klafuto da ne bo bedel kje je doma.Potem se obrnem in z dvignjeno glavo odkorakam v razred.Pozdravim Tio ki je moja Bff in tudi hči Katy Perry.Objameva se in vsedeva v klop.Ko je pouka konec pouka pride pome z kabrioletom Mike pogledam ga in rečem:,, Mike,veš,da te bo oči ubil?Mike pa reče:,,vem vem.Kje pa je Jenna?'',,Ah verjetno se za šolo zalizuje z Harryjem(Harry je najpupolarnejsi fant na šoli.Jenna pa najpunca na šoli).Ampak potem je hitro pohitela se vsedla v avto in že delala selfije.Doma pa...4 nexte
27. oktober 2015

u200315
next
27. oktober 2015
http://www.igre123.com/forum/tema/my-princess-%28-najstniska-zgodba-%29/107194/
VRAČAM !!! Saj ne bi vračala če bi mela več nextov amppak zdaj pač vračam.
VRAČAM !!! Saj ne bi vračala če bi mela več nextov amppak zdaj pač vračam.
28. oktober 2015

u202260
next
10. november 2015

u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!! (+nove bralka)
10. november 2015
Hvala za nexte.Ko smo prisli domov sta bila mama in oče vesela.Ko smo vprasali zakaj sta rekla da gremo jutri v L.A. za 2.tedna ker imata onadva obveznosti.Bili smo zelo veseli le Jenna ne.Mamo je prosila če lahko ostane a mama ni popustila.Zato ji ni preostalo drugega kot da gre v sobo in spakira kovčke.Jaz sem hitro poklicala Tio in ji povedala novico.Bila je vesela in vedela sem da je hotela zraven in zato sem vprasala mami in je dovolila.Tako je zjutraj prisla prisla Tia.Ko sva se videli sva se objeli kot je najina navada.Ob 8:30 smo se odpravili na letališče kjer nas je že čakalo zasebno letalo.
12. november 2015

u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
12. november 2015