Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Te zanimaa zgodbica ??????????
no js bum pa napisala tko mau ljubensko mau grozliuo zgodbico. k že usi neki zgodbice piššete se bum pa js tud preizkusla u pisanju
no js bum pa napisala tko mau ljubensko mau grozliuo zgodbico. k že usi neki zgodbice piššete se bum pa js tud preizkusla u pisanju
Te zanimaaa zgodbica & hoćš da jo napišm ??????????
05. februar 2011
Imee : Kristina
Priimeek Kobilica
Staroost : 15 let
Horoskkop : riba
Rada ima: Glasbo, petje, ples, sprehodi v naravo, družino, prijatelje …
Ne mara: Laži, Zavisti, Grdega vremena, Zlobnnih ljudi …
Idol: Beyonnce
(Glauna useba. js bum pisala k da sm ona)
Ime : Mojca
Priimek: Kobilica
Starost: 33 let
Horoskopp : Bik
Rada ima: Hčer Julijo, sonnce
Ne mara: Laži, obtoževaaanja
Priimeek Kobilica
Staroost : 15 let
Horoskkop : riba
Rada ima: Glasbo, petje, ples, sprehodi v naravo, družino, prijatelje …
Ne mara: Laži, Zavisti, Grdega vremena, Zlobnnih ljudi …
Idol: Beyonnce
(Glauna useba. js bum pisala k da sm ona)
Ime : Mojca
Priimek: Kobilica
Starost: 33 let
Horoskopp : Bik
Rada ima: Hčer Julijo, sonnce
Ne mara: Laži, obtoževaaanja
05. februar 2011
aja Mojca je njena mama.
Bilo je poletje. Pravzaprav začetek vročega, zares vročega poletja. Bil je 16. Junij. Tistega dneva sem se vsa vesela vračala iz šole. Na sebi sem imela mini svetlo modro krilo in kratko majčko roza barve v treh odtenkih. »No grem. Ana, rada te imam. Čau !« »Jaz tudi tebe. Am Katja ?« Obrnila sem se. »Kaj je? Oprosti, a se mi res mudi.« »Ah nič. Samo …« močno me je objela. Nasmehnila sem se ji in stekla domov.
Počasi sem odprla vrata naše hiše. »Misliš, da … si vredna česa drugega kot smrt? NE !!! greniš mi življenje že odkar sem te spoznal. Prasica.« to je bil glas mojega očeta. Ni mi bilo jasno kaj se dogaja. »Ampak Žiga … jaz te ljubim.« »Ti še sama sebe ne ljubiš. Adijo življenje. Pozdravljena smrt.« zaslišala sem pok. O moj bog. Tekla sem po stopnicah v zgornje nadstropje. Mama je mrtva ležala na tleh. »Očka ne …« sem zakričala v solzah. Bilo je prepozno. V glavo si je poslal kroglo, ki mu je dobesedno predrla glavo. Začela sem divje jokati. Grenke solze so mi prodirale skozi oči. »Zakaj?!« vedno sem ju imela tako rada.
next ??????????
Bilo je poletje. Pravzaprav začetek vročega, zares vročega poletja. Bil je 16. Junij. Tistega dneva sem se vsa vesela vračala iz šole. Na sebi sem imela mini svetlo modro krilo in kratko majčko roza barve v treh odtenkih. »No grem. Ana, rada te imam. Čau !« »Jaz tudi tebe. Am Katja ?« Obrnila sem se. »Kaj je? Oprosti, a se mi res mudi.« »Ah nič. Samo …« močno me je objela. Nasmehnila sem se ji in stekla domov.
Počasi sem odprla vrata naše hiše. »Misliš, da … si vredna česa drugega kot smrt? NE !!! greniš mi življenje že odkar sem te spoznal. Prasica.« to je bil glas mojega očeta. Ni mi bilo jasno kaj se dogaja. »Ampak Žiga … jaz te ljubim.« »Ti še sama sebe ne ljubiš. Adijo življenje. Pozdravljena smrt.« zaslišala sem pok. O moj bog. Tekla sem po stopnicah v zgornje nadstropje. Mama je mrtva ležala na tleh. »Očka ne …« sem zakričala v solzah. Bilo je prepozno. V glavo si je poslal kroglo, ki mu je dobesedno predrla glavo. Začela sem divje jokati. Grenke solze so mi prodirale skozi oči. »Zakaj?!« vedno sem ju imela tako rada.
next ??????????
05. februar 2011
ups tm je napaka pr neni mami kkva ma rada. nee JULIJA ampak kristina
no pa sj itq ni uažn će tega nuben ne bere
no pa sj itq ni uažn će tega nuben ne bere

05. februar 2011
ne vem če se splača naprejj pisat !!!!!!!!
lh bi mi saj en reku da ne pišm dobr in bi blo to !!!!!!!!
ne pa da niti en sam ne glasuje u anketi (un za ja sm js EDINA) !!!!!!!!
Faaaaaaaaq
lh bi mi saj en reku da ne pišm dobr in bi blo to !!!!!!!!
ne pa da niti en sam ne glasuje u anketi (un za ja sm js EDINA) !!!!!!!!
Faaaaaaaaq

07. februar 2011
komentirejtte že !!!!!!!!!!
na kulenh vs prosm. dj nj en napiše da sm pač najslabša pisatlca tega cajta in JE TOO TO
na kulenh vs prosm. dj nj en napiše da sm pač najslabša pisatlca tega cajta in JE TOO TO
07. februar 2011