men je res ful ful žau sam dans res ni blo časa k sm bla ful mal doma!!
jutr bo pa zares!!
08. april 2012
fullll fajn zgodbica! next čim prej
09. april 2012
u18741
u18741
Next.!
09. april 2012
next
13. april 2012
u87373
u87373
next !!! fajna zgodbica
next
13. april 2012
u87284
u87284
Nexteii
13. april 2012
hvala vsem k berete! tale del bo mal bol žalostn
....................................................................................................................



nisem mogla verjeti! preprosto nisem! kar naenkrat sem imela povsem solzne oči. kar naenkrat je bila moja edina želja da bi bila kat še vedno tu da bi se lahko zares skregala prvič sem jo zares sovražila. še bolj pa sem zasovražila keitha, dobro je vedel da sva si s kat v sorodu. ker konec koncev je hišo glede na slike očitno že vedel. nič nisem mogla več reči. čeprav je bila ura že nekaj čez polnoč nisem šla spat šla sem v kuhinjo vzela tekilo in začela piti nisem se menila za nič drugega, zraven pa sem se drla ob pesmih. potem pa sem se začela jokati v bistvu bol dreti saj je bilo zares glasno. kot vedno pa sem imela tudi tokrat "srečo" in se je sarah vrnila domov ravno med mojo pivsko zabavico. nekaj časa me je gledala potem pa je videla napol prazno steklenico. brez da bi me vprašala kaj je sem ji vrgla fotografije in spomnim se da sem zraven keitha in kat zelo preklela. od takrat pa se ne spomnim ničesar več.



ko sem se naslednje jutro zbudila je pred mano stala sarah z velikim kozarcem kave. pomolila mi ga je jaz pa sem ga vzela in se začela opravičevati on pa je odvrnila le :" pretvarjali se bova da se ni zgodilo!" in tako je tudi bilo do takrat ko nisem šla na plažo s sabo sem vzela fotografije in ko sem prihajala sem keitha že od daleč zagledala tam je stal in srce se mi je traglo že ob sami misli kaj bom zdajle naredile. pozdravila sem ga potem pa sem vzela fotografije " nisem vedela da sta bila s kat v tako dobrih odnosih! v bistvu sploh vedela nisem da sta se poznala!!" na koncu sem že močno kričala on pa je ves čas samo buljil v fotografije kot da je prvič da jih vidi. obrnila sem se in že odhajala potem pa se je začel drati: "Stac,Stacy počakaj prosim, rotim te! vse lahko pojasnim!!" sunkovito sem se obrnila " torej boš rekel da na slikah nisi ti?" "sem ampak ni tako kot zgleda s kat sva bila dobra prijatelja in nič več! prosim verjemi mi" solze so mi polzezle "veš kaj keith, ne verjamem ti! vsi fantje ste enaki! dobro si vedel v kaj se spuščaš in tudi to si vedel da je kat mrtva ampak ti, ti nisi nič rekel!!" tokrat pa sem zares zbežala in ni me poskušal ustavljati. jokala sem prvič po njeni smrti ne zaradi nje in zdaj sem imela občutek da sem se nekako vsaj malo bolje počutila ampak vseeno bolečina zaradi keitha je bila prevelika. ko sem hodila domov sem odtavala ves čas sem samo razmišljala vem to se lahko zgodi le meni. ko sem tako tavala sem se v nekoga zaletla opravičevala sem se ko pa sem dvignila pogled pa sem videla...
................................................................................................................next???
13. april 2012
u87284
u87284
Nexteii
13. april 2012
u48946
u48946
neeeeeeeeext.best story ever.
14. april 2012
u87373
u87373
neeext
14. april 2012
u18741
u18741
Neeeeeeeeext!!!
14. april 2012
nnnneexxtttt
14. april 2012
u47197
u47197
Neext.!
14. april 2012
next
14. april 2012
TinaLazar---» I want you
remember?
15. april 2012
u85301
u85301
se lahko kdo prijavi : http://www.igre123.com/forum/tema/tayra-top-model/32258/1
15. april 2012
next!!!!!
16. april 2012
u73295
u73295
next!
16. april 2012
hvala vsem k berete!!! vem da ful dolg nism nextala zdej bo pa spet mal bol pogosto : )
...............................................................................................................




ko sem dvignila pogled pa sem se zazrla v rjave oči, ki sem jih poznala. še ko je bila moja sestra živa so me očarale njegove oči- zato pravzaprav nisem bila nikoli sposobna kaj dosti govoriti z njim. bil je Jason- bivši fant moje sestre. bil je eden redkih sestričnih fantov ki so mi bili zares všeč. "Stacy! kaj pa ti delaš tukaj???" me je vprašal in se nasmehnil "ah na počitnicah sem pri teti in, in..." oči so se mi napolnile s solzami. potem pa me je Jason nežno prijel za roko in me vprašal kaj je narobe. vse sem mu razložila. in ko sem mu vse povedala sem se počutila tako olajšano. ves čas me je tiho tolažil. potem pa je rekel "mislim da bo najbolje če te zdaj spraviva domov, kaj praviš??" prikimala sem mu.
šla sva do njegovega avta za katerega sploh nisem vedela da obstaja izkazalo se je da sem kar močno zatavala saj sva se peljala kar dolgo. ko sva bila v avtu pa mi je prišlo nekaj na misel. jason in kat sta hodila približno 2 leti se pravi od začetka njene bolezni. čeprav sem našla njen dnevnik so bili v njem opisani samo dogodki zadnji mesecev.mene pa je zanimalo če je Jason vedel za to da je bila kar nekaj časa tukaj in da nama je bil obema všeč isti fant. torej začela sem ga spraševati kako to da je sem prišel on. "preden je tvoja sestra zbolela sva en teden preživala tukaj. bila sva v nekem zatohlem motelu in čeprav je bilo tam grozno sva v vsakem trenutku uživala. in kat... bila je čudovita z vsemi se je tukaj tako dobro razumela kot da bi tukaj živela." "to pa prav zagotovo" sem rekla. nažalost me je slišal in me čudno pogledal. res je da sem spustila tisti del ko sem našla fotografije nje in keitha in nato sem mu vse povedala še o tem. lahko sem čutila kako sem mu nekako še enkrat strla srce. potem pa se je zgodilo. obrnil se je proti meni in me nežno poljubil. gledala sem ga v oči jason mi je bil od nekdaj všeč ampak bilo je rahlo čudno, saj je bil prej z kat ampak vseeno ob njem sem se kar naenkrat počutila varno in nekako sploh nisem imela nobene želje da bi izstopila in tistega avta ampak ko sva prišla do sarine hiše se mi je zdelo da bo najbolje če takoj izstopim in ga kasneje pokličem. pogledala sem ga in razumel je. bilo je tako čudno kadar sem bila z njim mi sploh ni bilo treba govoriti on je razumel kaj bi jaz rekla in jaz sem razumela kaj je on mislil. šla sem iz avta in takoj ko sem prišla v bližino moje tete sem dobila tisti občutek kot da bo najbolje če zbežim daleč stran. namesto tega pa sem stala tam.
"bolje bo če začneš pojasnjevati!" in tako sem ji nahitro razložila kaj se je danes zgodilo in takojko sem imela priložnost sem zbelžala. sarah se je za mano zadrla da bo kmalu večerja jaz pa sem le hitro zbežala v sobo tam sem šla do pisalne mize in vzela svoj prenosnik


prijavila sem se in pogledala pod dosegljive ampak na žalost med njimi ni bilo jasona. ampak na spletu je bila očitno....

kdo vam je bolj všeč jason ali keith???
kdo je bil isti čas na netu???
nadaljujem???
05. maj 2012
u73295
u73295
next!

Jason mi je bolj všeč
06. maj 2012
neext
in newem kakor bo bo hahhaha
ti samo nexty
06. maj 2012
jutr bo vrjetn nov del pa najbrž tut v nedelo k pol me en tedn ni
: )
10. maj 2012
u91499
u91499
Next
10. maj 2012
next!!!!!!!!
10. maj 2012
dans popoldne : )
11. maj 2012
super komi čaka c:
11. maj 2012
hval vsem k berete
................................................................................................................



na spletu je bila očitno Monica. sploh mi ni bilo jasno od kdaj jo imam dodano. in začuda me je kliknila. začela mi je pisati nekaj kar sprva sploh nisem razumela ko pa sem drugič prebrala pa mi je bilo jasno da ni prijavljena Monica ampak Keith. v sporočilu je pisalo:
Draga Stacy!
že to da vdiram v sestrin računalnik in da čakam na to da se boš prijavila je noro. ampak vseeno vem da sem ti lagal in da me najvrjetneje sovražiš ampak vseeno nočem obupati saj mislim da bi lahko poskusila še enkrat. če mi daš še eno priložnost ti obljubim da ti ne bo žal. če mi boš dal še eno priložnost pridi k obali ob devetih zvečer.
keith
prebrala sem kaj mi je napisal ampak, ne vem zakaj ampak nisem bila najbolj navdušena nad tem da bi ga še enkrat videla ampak vseeno en del mene je hotel iti in mu steči v objem in biti ob njem za vedno. drugi del pa no ja pred sabo je imel tiste oči, tiste popolne rjave oči, tisti posebn nasmešek in tisti poljub.
premišljevala sem in potem je zazvonil telefon. bil je jason.gledala sem ko mi je telefon zvonil potem pa sem se oglasila. pogovarjala sva se in ob njem se je bilo tak preprosto smejati, čeprav sem la slišala njegov glas. nič nisem razmišljala kar naenkrat sem bleknila: " bi šel z mano na sprehod ob morju?" zasmejal se je in privolil. šele potem pa sem začela razmišljati kaj sem pravzaprav naredila. odločila sem se da bo najbolje če se preprosto lepo uredim in vse ostalo prepustim usodi. šla sem do svoje omare in gledale svoje obleke nič mi ni bilo kaj dosti všeč. potem pa sem zagledala ljubko, preprosto belo oblekico. vzela sem jo iz omare in jo poskusila pristajala mi je.
[img]https://favim.com/orig/201106/24/cute-dress-girl-pretty-white-dress-Favim.com-81417.jpg [img]
ko sem se odpravila proti izhodu me je videla Sarah povedala sem ji da sem zmenjena s prijatelji in da je zares pomembno. nasmehnila se mi je in mi rekla naj drugič povem, saj je skuhala veliko preveč večerje za le eno osebo. nasmehnila se mi je in potem sem se odpravila proti vratom. ko sem stopila ven sem zagledala jasona, bil je tako, tako luškan.
ko sem prispela da njega me je narahlo poljubil in poljubil je bil tako magičen kot prvič. odpravila sva se proti obali in ko sva se približevala sem zagledala Keitha. je videl da nisem sama se je čudno skremžil potem pa se je preprosto obrnil stran. z Jasonom sva mirno nadaljevala najin sprehod in ko sva šla mimo Keitha sem kar naenkrat začutila olajšanje in kar naenkrat sem se počutila srečno. sprehajala sva se v noči in se smejala
[img]https://favim.com/orig/201104/26/Favim.com-24622.jpg[img]
tako sva se mirno sprehajala dokler kar naenkrat nisem zaslišala siren. obrnila sem se in videla da se nekaj dogaja pri moji hiši. stekla sva tja in videla sva...

kaj se je zgodilo???
je kaj narobe s Sarah???
kaj bo s Keithom???
next?????
12. maj 2012
neeeeeeeeeeeeeeext.!
12. maj 2012
u73295
u73295
next
12. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg