15.februar
Danes je moj rojstni dan. Točno ob devetih in petintrideset minut zjutraj sem dopolnila 18 let. Prvo darilo, ki sem ga dobila je bil tale dnevnik. Dobila sem ga od staršev in Nicole, moje sestre. Najprej se mi je zdelo bedno darilo, vendar nezadovoljstva nisem želela pokazati, vendar zdaj vidim, da sploh ni tako neumno. Mami mi je rekla naj v svojem novem življenjskem obdobju zapišem vsa lepa občutja v ta zvezek. Patetično. Ampak bom res, vse kar se bo zgodilo, bo odslej tukaj notri.
Najprej lahko začnem z osebnimi podatki (če se bo kdo spravil brat dnevnik, da mu bo vsaj jasno kdo sem).
Moje ime je Kristen Walsh. Stara sem 18 let, kot sem že omenila. Živim v Londonu s starši in eno leto mlajšo sestro Nicole. Imam psa in mačko. Obožujem petje in igranje kitare. Hodim na umetniško gimnazijo, smer: glasba in končujem zadnji letnik. V London smo se iz Kanade preselili, ko sem bila stara deset let, saj je oče dobil novo službo. Na začetku mi ni bilo všeč, vendar sem London vzljubila, prav tako pa mislim, da je idealni kraj, kjer lahko uresničim svoje sanje. Imam nekaj prijateljev in eno najboljšo prijateljico Liso. Poznava se že kar nekaj let in lahko rečem da jo obožujem. Kot prijateljico, seveda. Spoznali sva se na osnovni šoli in skupaj sva nadaljevali pot tudi na gimnaziji.
Moje ljubezensko življenje je na nuli. Doslej nisem imela nobenega fanta, čeprav o sebi nimam slabega mnenja. Verjetno sem preveč izbirčna.
Mislim, da sem z opisom končala. Če se še kaj spomnim, dopišem kasneje.

next?
16. februar 2013
Neext
13. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg