Zgodba je dobra in in ideja tudi vendar je problem, ker prehitevaš dogodke. Ne kritiziram sam poskušam ti svetovat. Mislim tko kot je rekl JST < 33 ne greš in po 12 minutah kušneš fanta, in pa zgori si napisala da njo ugrabjo in se šele potem spoznata tko da mal si se zmotla pa nič hudega pa vendar poskusi ne prehitevat dogodkov in pa sam neki me zanima kje si dobila idejo?
Next
16. januar 2017
Ne vem kaj me je tako privlačilo na njej. Nekaj me je tako vleklo k njej da bi jo rad takoj položil. Ampak ker jo poznam samo en dan si raje nisem upal. Ko sem jo malo prej zagledal v kratki spalni srajčki mi je to pognalo kri po žilah. Predlagal sem da se najprej bolje spoznava na plaži .Strinjala se je in dogovorila sva se da greva skupaj na plažo po kosilo.

*April*
Dragi dnevnik!
Ian je tako sexi. Dogovorila sva se da greva popoldan na plažo. Zadela me je ljubezen in to kar močno. Upam da bom od Iana dobila kaj več kot poljube. No dragi dnevnik sedaj grem z Ianom na kosilo in potem na plažo.
16. januar 2017
Unicorngirl malo sem spremenila potek zgodbe ker sem dobila idejo in jst<33 se bom potrudila da bom v prihodnjih nextih pisala bolj realno .
Drugače pa je to tudi malo fantazijska zgodba

In ta Next spada k prejšnjemu delu saj sem se mogla prestavit na telefon.
Hvala za nasvete in komentarje
Next odvisno od časa
16. januar 2017
Strinjam se z ☮υƝιƇσRη gǀяL☮, drugač je pa zanimivo. Next.
16. januar 2017
HVALA ZA NEXTE IN KOMENTARJE.
Next BO KO BO ŠE KAJ VEČ NEXTOV.

http://www.igre123.com/u-i-orn-g-rl
17. januar 2017
UNICORNGIRL IDEJO SEM DOBILA OD FUTUREGIRL
17. januar 2017
u220125
u220125
Se strinjam z JST < 33 in ☮υƝιƇσRη gǀяL☮. Malo preskakuješ in potek zgodbe res ni ravno realen. V vsakdanjem svetu ravno ne poljubljaš nekoga, ki ga poznaš okoli 20 min. To se ravno ne dogaja. Predlagam ti, da si že na začetku ustvariš neko rdečo nit, ker če ne je potem vse pomešano, in zgodba enostavno izgubi smisel. Samo predlagam Saj je normalno (če je to tvoja 1. zgodba) da na začetku še ni tako dobro. (razen če si vrhunski pisatelj) In mislim da ti bo čez nekaj časa šlo že veliko bolje. Saj veš-vaja dela mojstra

Next
17. januar 2017
hvala za komentarje prihaja nov Next.
3.
Ko sem hodila proti plaži, sem zagledala piramide. Odločila sem se, da jih bom šla naslednji dan raziskat. Prišla sem na plažo. Ian me je že čakal. Skupaj sva šla v vodo. Ko sva prišla iz vode in hodila proti hotelu, sem mu omenila ,da bom šla jutri raziskat piramide in ga vprašala
če gre zraven. Rekel je da ne more saj mora domov , ker ima njegova sestra rojstni dan. Zvečer. Po večerji sva se poslovila saj je on šel na letalo. V slovo me je rahlo objel.


Potem sem si pripravila vse kar potrebujem za izkopavanje. Jutri zjutraj sem se zbudila že zelo zgodaj.
Odšla sem na zajtrk. Nato pa sem se spreoblekla in odšla proti piramidam.
Tako sem izgledala.

Začela sem hoditi proti notranjosti in kmalu našla grobnico faraona Ramzesa. Bila je bogato okrašena, kar pomeni, da je niso oropali.
Začela sem si ogledovati in proučevati hereoglife v katerih so bilo opisane molitve in življenje vladarja. Prebrala sem >> Vladar je bil pravičen mož , dobrega srca. Pomagal je marsikaterim ljudem , ki so bili v stiski. Čeprav je bil pri svojih 80 letih že bolj nepokreten je vseeno vsake 3 leta dokazoval, da je sposoben vladati. Pri 83 letih ga je zamenjal njegov sin Ramzes 2. vladal je pošteno kot oče . Ramzes je bil tukaj pokopan v svojem 84 letu starosti << KO je to prebrala je za sabo zaslišala korake. Hotela se je obrniti , ampak jo je že zajela tema. Zbudila se je čez prb. 1 uro v majhni sobici , ki je imela kopalnico , posteljo, mizo in omaro. Čez pet minut je v sobo vstopil moški. Prinesel je pladenj s hrano . vprašala ga je kje je. Moški ji je odgovoril >> pri nas si. Sedaj boš naša sužnja. Ustregla nam boš v vsem , tudi spolnosti. << še preden sem lahko kaj rekla je nadaljeval >> jej. Potem pridem po tebe , šef rabi sprostitev<< sSamo pokimala sem , nato pa je odšel. To mi ni niti najmanj všeč. Očitno bom morala biti sužnja, čeprav to ni več dovoljeno. Ko sem pogledala riž in zrezek sem se spomnila , da sem lačna. Pojedla sem. Čez pol ure je spet v sobo prišel tisti moški. Prinesel je spodnje perilo in kratko oblekico ,ki je razkrivala preveč. >> čez pet minut pridem nazaj . preobleci se. << je rekel grobo. Ko je prišel sem bila oblečena in lase sem imela spete v čop. Grobo me je povlekel za roko in me obrnil. Razpustil mi je lase. Odpeljal oz. odvlekel me je do velike sobe. …………
TAKO JE IGLEDALA GROBNICA
17. januar 2017
Next
17. januar 2017
Next
17. januar 2017
Next
17. januar 2017
Še kak Next ?
A bi kdo posvečenega?
18. januar 2017
Next jst
18. januar 2017
Ok dobiš
Next pride zvečer čakam še kakšen Next
18. januar 2017
še kakšen Next
19. januar 2017
Next se piše
19. januar 2017
Next posvečam *Larchy.
4.
PS. BERETE NA LASTNO ODGOVORNOST

V sobi je bil nek moški , ki na pogled sploh ni bil prijazen. Pogledal me je z prisvajajočim pogledom. >> šef pripeljal sem alice. Vašo novo sužnjo<< je rekel tisti ki me je pripeljal in me potisnil na mizo. >> Sveže meso kaj. Očitno jo bomo morali naučiti kako se obnašati.<< je dejal šef in me grobo prijel za vrat. >> Maurizio lahko greš.<< >>prav šef<<. Murizio je zapustil sobo. Šef me je spet pogledal. Grobo me je prijel in odvlekel k postelji. Dvignil me je in vrgel nanjo. >> tako sedaj se boš naučila kdo je tvoj gospodar. Klicala me boš gospod. Ustregla boš vsaki moji želji ,tudi sexu. Sedaj te čaka prva lekcija si razumela << >>da gospod<< >> dobro. Začniva z prvo lekcijo. Uleži se. << Brez besed ga je ubogala. Privezal jo je na posteljo. Slekel ji je obleko in se slekel še sam. grobo je prodrl vanjo in se začel grobo in zelo hitro pemikati v njej. Zelo jo je bolelo , ampak zaradi strahu si ni upala nič narediti. Pustila je da jo je posilil neznanec. Ko je končal jo je odvezal in ji vklenil z lisicami roke. Poklical je Maurizia,ki jo je odpeljal nazaj v sobo. Povedal ji je ,da bo če bodo zopet dovolili dobila novo sostanovalko. Rekel ji je naj se preobleče v spodnje perilo in modro prozorno obleko saj bo odšla zabavat ostale sodelavce. Kasneje pa jim bo skuhala večerjo. Maurizio je zopet prišel ponjo in ji povedal ,da bo plesala ob drogu. Obljubil ji je ,da je šef nebo več izkoriščal ,če bo pri oblasteh dokazala ,da bodo zopet dovolili sužnje. In ji povedal , da so že pripeljali novo sužnjo,ki bo samo šefova, zato bo ona samo plesala ob drogu in kuhala.ter seveda ustregla vsem moškim v vsem razen sexu. Ker če šef ima eno dekle se je drugi nesmejo dotikati.

*ALICE*
Ko sem prišla nazaj v sobo sem si oddahnila,da nebom spolna sužnja. Mislila sem samo na Iana. Upam ,da se čim prej vrne in me reši. Čeprav je bil prvi dan v družbi šefa ,Maurizia in še enega moškega.

*IAN*
Imel sem slab občutek,kot da se je Alice kaj zgodilo. Vedel sem , da sem jo že prej poznal. Nato sem se spomnil. Bila sva sošolca na fakulteti. spomnil sem se ,da je bila nekoč zaljubljena vame.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Se nadaljuje v soboto
19. januar 2017
Next
19. januar 2017
Next...
19. januar 2017
Next
19. januar 2017
Če hočete vam ob 17 dam Next
ALI BI KATERA POSVEČENEGA
20. januar 2017
20. januar 2017
tukaj je naslovnica
20. januar 2017
5.
Čez 4 dni.

Vsak dan sem opravljala hišna opravila. Danes gremo pred oblast , da bi spet dovolila suženjstvo. Upam, da me bodo izpustili. Če me ne pa upam ,da me Ian reši. Upam da se čim prej vrne iz amerike. Premišljevala sem , če sem ga že prej poznala. Nato sem se spomnila. Bila sva sošolca na fakulteti. Videla se nisva že 6 let. Mislim ,da sem imela srečo, da sem prišla v Egipt. Ian je rekel , da pride čez 2 tedna. Jaz sem tukaj že 1 teden. Torej pride v ponedeljek.
*IAN*
Vrnil se bom 3 dni prej kot sem načrtoval. Poklical bom Alice in ji povedal. Poiskal sem telefon in začel klicati. Čez pet minut se je oglasila. >> hey Ian<< >> hej Alice. Kako si<< >> obupno ugrabili so me.<< >> ali veš kdo<< >> tisti moški s katerimi si se pogovarjal prvi dan na plaži.<< >> maurizio in Josip ne morem verjeti << >> Ian kdaj prideš<< >> čez 2 dni,. Prej ne dobim leta.<< >>prav adijo << >> adijo<<
Sem vedel , da se je nekaj zgodilo ampak nisem mogel verjeti , da je to naredil Josip. Vedel sem , da želi , da bi rad da spet dovolijo sužnje. Ampak nisem vedel , da želijo to doseči z Alice. Po nesreči sem se zaljubil vanjo . zelo se je spremenila na fakulteti je imela velika očala in vedno je nosila zakrita oblačila. Nikoli ni prišla v obleki. Sedaj pa nemorem verjeti da je to ona. Zelo se je spremenila. Saj sem se tudi jaz ampak so na fakulteti vse punce letale za menoj. Edino ona ni bila preveč vsiljiva in mi je bila že tam malo všeč.

*ALICE*
Upam ,da me bo uspel rešiti. Glede na to, da pozna šefa mislim , da to ne bo problem. Upam da me bo našel . po pogovoru sem bila malo pomirjena. Čez pol ure je Maurizio prinesel hrano. Bila sem setradana. Prosila sem ga če lahko grem ven. Šla sem lahko na prelep vrt za hišo. Imel je potoček in veliko rož. Čez pol ure sem morala iti nazaj v sobo.

tako je izgledala na fakulteti.


tako je Ian izgledal na fakulteti
20. januar 2017
Next
20. januar 2017
Next
20. januar 2017
Next
20. januar 2017
u220125
u220125
Next
31. januar 2017
Next pride danes
31. januar 2017
a hoče kdo posvečenga
31. januar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani