Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u60555
u60555
KOT ŽE VESTE JE TO NADALJEVANJE 1. DELA. No naj se vam predstavim. Moje ime je Nicole- Nica Styles(prej). Imam dve hčeri LUX in BELLO. Stara sem 22 let in sem BIVŠA žena Harry-ja. No preberite mojo zgodbo 1. del:
http://www.igre123.com/forum/tema/moja-resnicna-zgodba/68826/9
28. marec 2014
u163092
u163092
neext
28. marec 2014
next
28. marec 2014
neeeeeeeeeeeeeeext
28. marec 2014
u160776
u160776
Nexttttttttttttttt
29. marec 2014
next
29. marec 2014
u60555
u60555
kot že veste so prispeli papirji. Kmalu sem odšla gledaati TV. Neka novinarka je oznanila: SEDAJ PA ŠOKATNA NOVICA! "Kot verjetno že veste sta se pred dvema letoma in 11 meseci poročila britanski pevec Harry Styles in mlado dekle Nicole Chernejsek(spremenjeno). Harry naj bi na twitter napisal ^^Spet samski!^^. S Nico imata 2 hčeri Lux&Bello. To pa še ni vse. Ali je danes res dan ločitev? Verjetno. Gemma Styles naj bi razdrla zaroko z mladim slavnim igralcem Lukom Stopinškom. Gemma naj bi bila tudi noseča vendar ne z Lukom pač pa z Janom Verbičem njenim in Nicinim bivšim fantom." Takoj sem vzela iPHončka in poklicala Lukeja.
l(luka)- Yoo
j(js)- heii sem slišala za va...
l- nehaj ker mi gre na bruhanje
j- meni tudi a prideš k meni?
l- jaa kje si?
j- na vili ob plaži s hčerama in tio pa niallom in njunim malim
l- zakaj? kje je harry?
j- ločila se bova! [bruhnila sem v jok]
l- takoj pridem
Ko sem prekinila je na vratih pozvonilo. Bil je Harry z Louisom in Liamom pa Maitko.
j- kj za vraga?
m(maitka)- pila sta? se res lučujeta?
l(liam)- daj primi harry-ja jaz držim louisa
h(harry)- je jo zgubljeno!
j- nialll!!!!!!!
Niall je pridekel takoj. Odpeljali smo jih v sobo. Mali dve sta pritekli k meni. Harry pa je momljav "Kurbica moja veš na svoj 24 bd lahko pijem in se kušujem pridi"
O bog sem si mislila. Harry je kmalu zaspal. Luka je prišel. Jaz Maitka Luka pa mali2 smo odšli na plažo. Kmalu so prišli tudi Zayn, Tia in pa Niall z tamalim. Stekla sem v hiško za preoblačenje in oblekla suhe kopalke.

Po treh urah sta prišla tudi Harry in Lou(Louis). S Harryjem sma se delala da sma skupaj. Poljubljala sma se. Kmalu me je Larra ki je zdaj stara 30 let povabila na kavo. Stekla sem gor in oblekla mini obleko:

in sedla v moj avto ki mi ga je kupil Harry za 19. bd(zdaj sem 23):

Ko sem se vozila po mestu so me vsi gledali kot da sem "padla z marsa". Zagledala sem Larro z njeno lepo hčero Amber (7 let):

Bila je tako lepa. Vedno se je igrala z Bello. Dokler se Jus in Harry nista sprla. Danes sta se spet videli. Hoteli sta v lunapark in vodni prk. Sevedal smo šle. V lunaparko pa zagledam Harry- ja z drugo. Mala ga je videla in stekla k njemu. Videla sem da mu je tista "KUZLA(oprostite za izras)" prisolila klufuto jaz sem si pa samo mislila: "Moj si in od dobene druge prasice" Mala mu je dala ljubčka in pokazala name, Lara se je obrnila in zagledala Harry-ja. Pomahala mu je Amber ga je objela. Prišel je do mene in me na silo poljubil. Jezno sem ga pogledala s pogledom "ČES LUČUJEMA SE!"Ampak sem se mu prepostila. Lara je zagledala Jusa s Anqueline Boyer- Anque. No ona:

Midva z Harry-jem sva jo dopeljala k nam.Sicer ne vem akko nas je prihitel ker sva s Larro divjali 200 km po regionalni cesti ( dovoljeno: 75 km) Ustala naju je policija ko so vidli da sma me 2 so nama dovolili naprej. Harry se je pa po 30 minutah komaj s svojim BMW-jem pripeljal do hiše. Harry pa Jus sta se pobotala. Lara pa bo sotala kokšen mesec kot mi ki smo na počitnicah tukaj sredi decembra. Oz 22.12.

29. marec 2014
u60555
u60555
bili smo na Maldivih zato je bilo poletje
29. marec 2014
u160776
u160776
Nexttttttt
29. marec 2014
u60555
u60555
nebo dans al pa nwm še tongue
29. marec 2014
neeexxt big-smilie
29. marec 2014
u155101
u155101
next+ veliko pomoč nama bi blo saj pišema skupaj z niko:
http://www.igre123.com/forum/tema/story-of-my-life%281d-ff%29/69507/1
29. marec 2014
u163092
u163092
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXŠTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE JE NEHAT PISAT!
29. marec 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextttttttttttt
29. marec 2014
Next
29. marec 2014
u60555
u60555
Ker se je bližal božic smo s Tio odšle po nakupih(res vam obljubim da dam slike pol).Zapravle smo nevem kolko. Lara je tamali kupila nekega iPhona 4s. Pet s mam jas. Nisem je razumela kak je lahko 7 letnemu otroku kupila Iphona. Ajajaj. Kaj naj kupim mojemu možeku. Oz. bivšemu možu. S Puncami smo šle na kavo. Tio je začel bolet trebuh. Na enkrat se jezgrudla. Poklicali smo rešilce.
*******************V BOLNICI PO 2 URAH****************************************
Tia je ležala v nezavestu. Zdravniki so rekli da takoj ko se zbudi lahko gre še isti dan ampak po pol dnevu. Počasi se je prebujala. Stekla sem po zdravnika
z(zdravnik)- umiri se
j(js)- a mi končno poveste kaj je narobe z njo???
t(tia)- hei kje sem?
Poklicala sem Nialla
n(niall)- pikica
z- ga Horan noseči ste
n,t- kaj??!!
j- o m g
z- lahko greste domau. somo pregled še naredimo
t- ok počakajta
n,j- bova
Čestitala sem jima že. Z Niall mom sma se začela režat. Po eni uri neprekinjenega smeha je bila Tia že nazaj. O.o naju je pogledala. Ko smo prišli sta mali 2 pritekli k men. Zadaj pa Harry. Povlekel me je v kuhinjo.
h(harry)- lej pogrešam te!
j- daj harry pomisli ločena sma
h- postani spet moja žena!
j- ne ne morem
h- prosim, prosim teeee lovam te!
j- harry....... tud jas[šepetaje]
h- slišal sem te
j- bodiva spet skupaj kot par ne pa kot mož in žena
h- ok ampak si samo moja
Dal mi je neko darilo:

noter je biu pa listek: LJUBIM TE ZA VEDNO!heart
Objela sem ga in ga rahlo poljubial. Harry je šel k malima dvema ker je ena vreščala. Padel mu je telefon. Zapiskal je in dobil sporočilo:
"Kdaj prideš nazaj k meni v London in stran od tvoje vreščeče žene, strastne noči sva preživljala sploh ko si bil poročen." Zabrisala sem telefon v zid ampak ga je prej ujel Louis in me objel. In s Harry-jem sva spet ločena.
29. marec 2014
Next
29. marec 2014
u60555
u60555
Darila ki sem jih kupila:
za Lux:

in neke dvdeje

za Bellč:

vedela sem da ji je všeč ampak je premala za njega:

verjetno mislite da se mi je totalno strgalo

Harry:

Za ostale pa nekaj malega razen za Amber:

Aja iPHONE ZA AMBER:

Aja pa za Tijino(6 let)

29. marec 2014
next big-smilie
30. marec 2014
Nexttt
30. marec 2014
u82298
u82298
next
30. marec 2014
next
prosm poglejte:
http://jane-de-toi-blog.jimdo.com/

pa sory k oglašujm
30. marec 2014
nexxxxxxxxxxxt
30. marec 2014
u60555
u60555
BOŽIČ****************************+
Odpirala sem mopje darilo od Harry-ja. Odprla sem ga:

in pa ovitek in prstan:

Zastal mi je dih. Otroci so se šli igrat. Harryju sm lepo pokimala. Čez dva tedna grem na OXFORD. Šolala se bom za plesalko. Maja pa moja poroka.OMG. Spet.
Kmalu je prišel Luka. Bella je pritekla k njemu:
b(bella)- boter Lux, boter je tu
[Lux je počasi pricepljala]
l(luka)- bella, luxandra
lux- LUX!!!!
j(js)- hei Luka, poiščita Lino!
lux, bella- ok mami
l- ooii
j- ejj
l- in kako kaj po 3 mesecih ločitve?
j- zaročeno!
l- aaaa res s kom?
h(harry)- oi luka! pikica še malo do poroke again
l- z njim? bravo sta se pobotala
j- ja in poročila se bomaa!
l- dobro čestitke
h- priji jus je tu
l- ok in kak je gemma?
j- noseča je in to s TABO bumbar!
l- kaj???
h- naj se zmenita sama ker je gemma tu
l- mene pa več nii
j- oja pa si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaz sem pa šla k malima. Ampak Luxandre ni bilo nikjer. Ko pa pridem do bazena...
30. marec 2014
nexxxxxxt
30. marec 2014
next
30. marec 2014
next
30. marec 2014
neeeeeeeeextttttt
30. marec 2014
tema je zaklenjena