To je moja prva zgodba in ne mislim, da bo uspešna ampak vseeno jo bom napisala in upala na samo en next. No vglavnem zgodba govori o heroinu in ja upam da bo vsem, ki jo boste brali zanimiva.
˝Pustil me je! Ne morem več, bil je tako popoln in tako lep, bila sva tako zaljubljena, kaj ni bilo v redu?˝ sem rekla Weld, moji najboljši prijateljici. Upala sem na odgovor, ki bi mi odgovoril na vse, a ga žal ni dala. Rekla je samo: ˝Res ne znam ti odovoriti. Saj vem, da sta se dobro razumela in ...˝ prekinila sem jo nisem zdržala ˝1 leto sva bila skupaj saj me ne more kar tako pustiti! Mora mi dati razlog!˝ sem zakričala v telefon. Nič se ni več slišalo samo tišina, ki te je razžirala in ti ni dala miru. Bilo je strašno. ˝Oprosti Yo, saj veš da nisem mislila kaj z tem, ampak res je, da bi moral dati razlog. In zato vem kako ti pomagati. Greva na party?˝ zavzdihnila sem. Nisem vedela kaj ji naj rečem. Nisem je hoela razočarati zato sem privolila. ˝Awww, takoj pridem k tebi, da greva in potem se bova zabavali, haha.˝ čez pol ure je bila pri meni in odšli sva. Peljala me je v nek čuden disko, ki ga še nisem poznala in se mi ni zdel poseben. Prvo nisem hotela vanj ampak me je prepričala. Takoj ko sva bili v disku je Weld začela plesati z nekim tipum, ki je bil kar lep in lušten. Jaz pa sem se vsedla za bar in čakala na kruto smrt, ki sem se je pavzaprav veselila in sem o njej razmišlala že par mesecev. Naročila sem si jagoden sok, ki je moj najljubši. Weld je še kar plesala in to že pol ure in nisem vedela od kje ji energija. Čez nekaj časa sem morala na wc in takrat sem dojela kaj se dogaja tukaj. ˝Hi, ljubica bi imela malo?˝ me je vprašal mlad, koščen tip ki je bil vsaj 30 cm večji od mene. Imel je vrečko z belim prahom in še eno z različnimi tabletkami. ˝Samo 20€ za obe vrečki.˝ je rekel in me pogledal. Razmislila sem. Vem da Weld ne jemle drog zaj bi mi povedala, a jaz sem drugačna in nevem mogoče bi vzela vsaj vrečko z tabletkami. Razmišljala sem in potem sem pomislila na Drewa. Skoraj sem zajokala, a sem se spet zbrala. ˝Dam ti 10€ za vrečko z tabletkami in 5€ če mi daš telefonsko.˝ privolil je. Dal mi je malo kartico z telefonsko in tabletke. Tabletke sem skrila in kartico shranila. Odla sem iz wc-ja in našla Weld za barom. ˝Hej, greva pozno je?˝ privolila sem in odšli sva. Vse do dam sem bila zamišlena in samo par krat poslušala Weld, ko je dovorila mislim, da o tistem tipu s katerim je plesala in menda mu je blo ime Dyn.

1 next
14. januar 2015
next
14. januar 2015
Ko sva prispeli k meni sem kar iztopila brez poslovila in kar odšla kot, da nebi bila od tu. Šla sem v svoje stanovanje in vzela par tabletk. Ubčutek, ki sem ga dobila je bil, kot orgazem. Počutila sem se nekako svobodno in vse je bilo tako ... čudovito. Ko je vse minilo sem se počutila bedno zaspala sem in spala do 10.00 zjutraj. Ko sem se zbudila sem šla po kosmiče se zleknila pred Tv in gledala mojo najljubšo serijo Amarican Horror Story. Naenkrat sem se začela smejati nisem vedela zakaj. Ampak vseeno mi je bilo. Imela sem se lepo. Zvečer sem odšla malo po mestu. In dobila klic. Klicala je moja mama. Bila je žalostna in slišalo se je kot, da se joče. ˝Kaj je bilo?˝ sem vprašala. Hlipavo je odgovorila:˝Dre ... Dre ... Drew je v bolnišnici, ker .. ker .. ker˝ zajokala je nisem si mislila zakaj in od kje moji mami, res moji mami to sporočilo in od koga. ˝Zakaj, kaj se je zgodilo?˝ sem vprašala malo boječe a kot, da me ne skrbi zanj. ˝Poškodoval se je ... sam .... z .... ži .... žiletko.... skoraj je izkrvavel in komaj je na življenju, prosim pridi v bolnišnico gotovo te potrebuje, saj si še njegova prijateljica, kaj ne? Ah kaj govorim seveda si saj se še razumeta tolko da sta prijatelja.˝zahlipala je in prekinila. To je pomenilo, da nimam druge izbire. Morala sem v bolnišnico. Odšla sem na cesto in v prvi taxi. Ko sem prišla v bplnišnico je v pritličju čakala moja mama in mama Drewa. Njegova mama je takoj odšla iz bolnišnice, a to ni bilo kaj novega saj se ni skrbela za njega. Moja mama pa me je odpeljala v sobo, kar zvlekla me je v sobo. Vstrašila sem se, ko sem videla Drewa kako je bel, že skoraj siv ves porezan in tam skoraj čez celo levo roko je imel belo obvezo. Stekla sem k njegovi postelji. Počasi je zavrtel glavo proti meni. ˝Nisem te hotel .... prizadeti .... ampak .... upam, da mi ..... oprostiš .... vse kar sem ti .... storil ...... milil sem, da se ti nebom mogel več opravičiti in... ˝ prekinila sem ga. ˝In zato si se tako poškodoval, da bi skoraj umrl.˝ moja mama je zapustila sobo in šele takrat ko sem se razjezila sem opazila ampak še vedno sem kričala ker nisem mogla drugače. ˝Skoraj bi umrl, izkrvavel, nevem no Drew res te imam rada lahko sva prijatelja ampak več nebova nikoli.˝ prikimal je jaz pa sem se vsedla na stol zraven postelje in ga gledala.

2 nexta
14. januar 2015
next
14. januar 2015
u180597
u180597
next
14. januar 2015
NIč mi več ni bilo. A vseeno sem se oglasila na klic od Weld. Samo ona je govorila jaz pa sem samo odgovarjala aha in mhm. Nobene druge besede se nisem spomnila. To mi je šlo nekako na smeh, saj nikoli nisem bila takšna. Ampak čez eno uro sem odšla, ker je Drew zaspal. KO sem godila po cesti sem dobila sms. ˝Hi se dobiva na kavo? V najbolši kavarni seveda haha˝ zavzdihnila sem. Odpisala pa sem ˝Ja˝.
14. januar 2015
sorry za kratek next sam mi je komp zaštekau
14. januar 2015
next
14. januar 2015
u180597
u180597
next
14. januar 2015
še 2 nexta
14. januar 2015
oky 1 next
14. januar 2015
Neext
14. januar 2015
Dobili sva se v centru mesta. Weld je bila vsa navdušena in vesela in s seboj je pripeljala tipa s katerim je plesala. Spet sem zavzdihnila kot mi je postalo to v navado in se vsedla. Weld mi je predstavla tipa in potem sta se vsedla. Meni je pravzaprav bilo vseeno koga je pripeljala s seboj samo, da sem dobila kavo. ˝Dyn je pravi umetnik vep Yo, kot ti. Spoznala sem ga že pred nekaj meseci in takoj sva se zaljubila.˝ nisem je v redu poslušala ampak res sta bial popoln par. Njeni ravni črni lasje in njegovi črno pobarvani kratki lasje in njuna obraza sta bila skupaj popolna. Tako lep par, da si bolšega ne moreš predstavlajti. Takoj sem se spomnila besed Drewa, to kar je rekel v bolnišnici. Ni me hotel prizadeti!? vedela sem zakaj je šlo. Takoj sem si zaželela speljati Dyna in to moji ˝najboljši˝ prijateljici. Pravzaprav je bilo dobro to, da je sexala z Drewom saj sem tako spoznala, da sva različna ampak po drugi strani sem se ji želela maščevati. Nasmehnila sem se Dyno in nato še Weld. Začela sem se vneto z njima pogovarjati. Ko sta s čez nekaj ur odpravila k temu, da bi odšla mi je Dyn v žep potisnil listek na katerem je bila njegova telefonska. Tako sem se razveselila. Počutila sem se dobro in slabo v enakem času.
4 nexte
14. januar 2015
Next
14. januar 2015
next
14. januar 2015
še 2 nexta
14. januar 2015
u174975
u174975
Next
14. januar 2015
u150784
u150784
next
14. januar 2015
Stekla sem domov tako, d so mi prvič moji svetlo roza lasje padali na oči. Takoj, ko sem prišla v stanovanje sem se slekla in stekla pod prho. Maskara in druga ličila so mi kar tekla po obrazu. Hitro sem se obrisala in si oblekla čista oblačila. Zdelo se mi je kot da bi dneva moralo biti že konec a je bilo šele 13.00 in jaz sem na sedežni ležala ter gledala zmečkan listek na katerem je bila številka Dyna. Vzela sem spet par tabletk in začela gledati TV. Vse je bilo barvno kot mavrica barve so se mešale in bilo mi je kot, da lahko grem v Tv in nastopam kot ena izmed figur. Zazvonil je telefon. Prebudil me je iz lepih sanj. ˝AH, kaj hoče Drew?˝ oglasila sem se. Vprašal je če se lahko dobima saj je odpščen in jaz sem privolila. Takoj ko sem ga videla sem tekla k njemu in mu dala dve zaušnici naenkrat, potem pa zakričala na njega:˝ Kaj si misliš idiot, da sexaš z mojo bff? Si znorel? Zdaj lahko greš v norišnico!!!¨ nisem ga spustila do besede in takoj odšla enkrat sem pogledala nazaj in videla kako mi je tiho rekel oprosti ampak nisem ga poslušala. Vzela sem tabletki, ki sem si ju vzela od doma ena je bila pomirjevalna ena pa tista, ki mi jo je dal tip. ˝HM, počasi bom morala poklicati Luka, da mi spet nabavi LSD.˝
14. januar 2015
5 nextov
14. januar 2015
neext <33
14. januar 2015
še 4 nexte
14. januar 2015
u150784
u150784
next
14. januar 2015
še 3 nexte
14. januar 2015
Neeext
14. januar 2015
u180597
u180597
Next
14. januar 2015
Next
14. januar 2015
Next
14. januar 2015
omg hvala za nexte nisem mislila da bom dobila toliko nextov
.......................................................................................................................
Počutila sem se dobro s tem da dneva še ni bilo konec. Malo mi je bilo že dolgčas, ker se je dan tako vlekel in nisem imela več LSD, da bi si ga polepšala in da bi bila spet v rainbowland. Ampak vseeno, bila sem ponosna nase, da sem osramotila Drewa pred vsemi. Pomislila sem:˝Pa saj si ni drugače zaslužil!Naj bo vesel, da ni dobil še kaj več kot samo zaušnici.˝ Nisem se zavedla ampak hodila sem po cesti do trgovine. Vzdihnila sem in si mislila ˝če sem že tu.˝ kupila sem si cigarete in tak lep črno bel vžigalnik, ki mi je nekako začel neka pomeniti. Samo upala sem, da ga nebom zgubila kot druge. Vse do 19.30 sem razmišljala o njem. Potem pa sem se spomnila zakaj sem ga kupila. Zasmejala sem se sama sebi in odšla na balkon. Počasi sem odvila ovitek, ki je okoli škatle in iz nje vzela cigaret. Gledala sem navzdol kako počasi zahaja sonce in mislila o fantih, ki so me zapustili in o tistih katere sem jaz prizadela in zraven kadila cigareto. Trenutek se mi je zdel popoln in ta tako, da bi telefon vrgla čez balkon zato, ker je morl spet zvoniti. Na srečo je bil samo sms. Bil je od moje mame, a bilo je vseeno ali me je klicala ali mi je napisala sms, zmeraj je bilo kot, da stoji zraven mene in mi govori kaj vse delam narobe. In seveda v sms-u je pisalo: Yo Drew je pri meni pustil sporocilo, rekel je, da zeli da se pogovorita tako da ga poklici.˝ Nasmehnila sem se. ˝Kako da ima samo moja mama tako nadarjenost, da zmeraj pove enako z svojimi besedami, le včasih bol razločno in včasih skrito.˝ šlo mi je vse tako na živce in vse je bilo bedno.
6 nextov
15. januar 2015
u150784
u150784
next
15. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani