нey нey! jαz ѕeм ѕe odločιlα, dα вoм ɴαpιѕαlα ѕvojo zɢodвιco. υpαм dα вo υѕpešɴα ιɴ dα вoм ιмelα velιĸo вrαlceυ ιɴ вrαlĸ. zɢodвα вo večιɴoмα ιzмιšljeɴα. ɴo вoм ĸαr zαčelα!<З

************************************************************************
»Alyson, spravi se iz postelje!!!!« sem iz kuhinje zaslišala mojo mamo. Danes je ponedeljek, komaj sem se dvignila iz postelje in se oblekla, ter opravila vse jutranje obveznosti. Nato sem odšla v kuhinjo, kjer mi je mama pripravila zajtrk. Ko sem pojedla, sem vzela torbo, ter odšla. Danes je prvi šolski dan v novi šoli. Izbrala sem veterinarsko gimnazijo. In brez težav sem bila sprejeta, saj sem v osnovni šoli imela same odlične ocene.
Jaz:


Oblekla sem se v to:


In obula to:


Odšla sem peš v novo šolo. Saj jo imam le 10 minut stran. Šola je bila kar ogromna.
Ker sem bila komaj drugič na tej šoli (1. Informativni dnevi) so bile na stenah kot nekakšne puščice….tako sem našla svojo garderobno omarico. Vanjo sem zložila zvezke, ter odšla v učilnico, ki je pisala na urniku, saj imamo prvo uro anatomijo. Usedla sem se v drugo klop ob oknu. Vsak učenec je sedel na svojem mestu, nihče se ni pogovarjal in v razredu je zato vladala čista tišina. To mi ni bilo prav všeč saj sem sama kar zgovorna, misli odvisno s kom sem ampak večinoma ves čas samo govorim. V osnovni šoli nisem bila popularna, ampak vseeno sem imela prijatelje. Imela sem tudi najboljšo prijateljico Emmo. Emma se je vpisala na navadno gimnazijo, čeprav šoli nista ravno blizu, sva se odločili, da se bova poskušali vseeno veliko dobivati, pa čeprav vem, da bo to težko. Nisem ravno nadarjena za neke športne aktivnosti, ampak obožujem pa jahanje ter drsanje. V prostem času hodim jahat, po zimi pa drsat, drugače pa zelo rada rišem. Vedno imam sabo svoj risalni blok in tudi zdaj sem začela risati, saj mi je bilo dolgočasno.
*drinnnn, driiinnnn* zazvonil je šolski zvonec, pogledala sem proti vratom in v razred je stopil učitelj. Predstavil se je kot James Cooper. On je moj novi razrednik, začel je razlagati pravila šole, naš novi urnik, ter ostale pomembne podatke. Po približno 15 minutah, ura je bila 8.15 je v učilnico udrl neki fant. Stopil je do učitelja ter rekel, da se opravičuje za zamudo, ampak je vlak 10 minut zamujal na postajo zaradi drevesa ki je padel na tire. V mislih se mi je spet pokazala misel “ponovno sošolec, ki si izmišljuje odgovore“. Učitelj mu je rekel, da je v redu in da naj se nekam usede. Ker je bilo povsod zasedeno, se je moral usesti zraven mene. Na koncu ure nam je učitelj razdelil seznam stvari, ki jih moramo kupiti. Zazvonil je zvonec in vsi smo odšli iz razreda. Lahko smo odšli domov, saj danes ni pouka, ker moramo iti še po nakupih zaradi šolskih potrebščin.
***********************************************************************
za nadaljevanje rabim 3 nexte!
vam je ušeč začetek?
04. februar 2014
u95923
u95923
next
ja
04. februar 2014
še 2!=)
04. februar 2014
next
04. februar 2014
hvala!<3
še 1 pa nadaljujem! mogoče bom že danes napisala nadaljevanje, sam morm zdle it pisat! ve pa prosim oglašujte zgodbo!<3
04. februar 2014
neeeeeeeeeeext
04. februar 2014
hwalaa!
oglašujte zgodbo prosim!
pa zdele grem začet pisat!<3
04. februar 2014
Neeeeext<333 ful dober zacetek
04. februar 2014
hwalaa!!<3333 zdle grem pisat!<3
04. februar 2014
Next
04. februar 2014
u151175
u151175
next
04. februar 2014
hwalaa za use nexte!<333
**********************************************************************
Hitro sem odšla domov, kjer me je že čakala mama. Moji mami je ime Lia, očetu pa Mike, imam tudi mlajšo sestrico Eliso in starejšega brata Luke-a. Nekako se vsi trije zelo dobro razumemo, skoraj nikoli ni težav oz. prepirov med nami.
Odšla sem v kuhinjo, kjer me je že čakalo kosilo, drugače sem se na kosilo prijavila tudi v šoli, vendar prvi dan nimamo kosila. Mami sem rekla, da moram iti kupiti šolske potrebščine, pojedla sem nato pa sva skupaj odšli v bližnje trgovine. Kupila sem vse kar je bilo potrebno oz. vse kar je bilo na seznamu, nato pa je mami odšla jaz pa sem se odločila oditi še malo po trgovinah. Nekaj časa sem hodila nato pa sem odšla na avtobusno postajo. Ura je bila 16.15. kar naenkrat pa je pred mano stal tisti sošolec, ki je danes zamudil na uro. Pogledala sem ga v oči, on pa se je nasmehnil in začel govoriti.
o-on, j-jaz
o- pri uri se nisva mogla spoznati. Kako ti je ime?
j- Alyson, tebi?
o- Dylan.
j-aha
nekaj časa sva bila tiho nato pa je rekel:
o- amm greva v meka? Lačen sem, pa jaz častim!=)
j- hah prav!
Odšla sva. Še vedno nisem vedela ali naj mu zaupam ali ne, mislim zamudil je na prvo uro in sploh ne vem če je bil njegov razlog za zamudo resničen, poleg tega pa se kar naenkrat na avtobusni postaji prikaže pred mano. Nisem mu zaupala ampak sem vseeno odšla z njim v meka. Naročila sva hrano ter se usedla za mizo v kotu. Pogovarjala sva se in drug drugega spoznavala. Ugotovila sem, da je dobra oseba. In da se mu da zaupati, čeprav mu še nisem dokončno zaupala sem vedela, da se bova dobro razumela. Ko sva pojedla sva odšla na avtobusno postajo, zraven je tudi železniška postaja. Poslovila sva se in on je odšel na vlak, jaz na pa avtobus. Odpeljala sem se domov, in ko sem prišla je bila ura 19.00. Mama me je vprašala kje sem bila toliko časa, jaz pa sem ji samo rekla, da sem srečala sošolca in da sva šla v mc'donalds (kokrkol se že to napiše). Odšla sem pod tuš, sem preoblekla v pižamo, nato pa odšla v posteljo in na računalnik. Malo sem pogledala na facebooku in videla da imam 20 prošenj za prijatelstvo. Sprejela sem vse, saj sem vedela, da so moji novi sošolci. Kmalu sem računalnik ugasnila, pripravila vse kar potrebujem jutri za šolo, ter odšla spat, saj sem bila zelo utrujena.
*****************************************************************************
kako se vam zdi?
kaj vas moti? oz. kaj bi radi spremenili?
bi radi kaj dodali?
next?
04. februar 2014
kako se vam zdi? exelent
kaj vas moti? oz. kaj bi radi spremenili? np
bi radi kaj dodali? jp če lah daš sliko mame očeta sestre brata in unga dylana
next? itk neeeeeeeeeeext
04. februar 2014
ok bom dala slike v naslednjem delu!<3
04. februar 2014
Fuuul dobr je res<333
Nic me ne moti!
Poleg slik nic ker je supr!
Se vprasas??? ITAK NUJNO<3
04. februar 2014
haha hwalaa!<33
05. februar 2014
še 3 nexte!
+dejte komu povedat za zgodbo
08. februar 2014
next
+
09. februar 2014
next-nova balksa
09. februar 2014
u152233
u152233
nexttt
09. februar 2014
nextam mal kasnej kr mam zdej obiske!<33 hwala za use nexte!
+dejte komu povedat za zgodbico prosim!<33
09. februar 2014
hwalaaa za use nexte!<3333
*********************************************
*drrrriiiinn, drriiiin, drriiin*
je zazvonila budilka, grr, rada bi spala sem si u glavi rekla, vendar sem vedela da moram vstati, saj moram iti v šolo. komaj sem se dvignila s postelje, in se postavila pred omaro. vzela sem kratke hlače, majico, ter bolj tanek pulover.
hlače:


majica:


pulover:


oblekla sem se, si namazala trepalnice, si uredila lase ter umila zobe. odšla sem v kuhinjo in pojedla zajtrk. obula sem svoje all starke in odšla v šolo. v šolo sem prišla ob pol osmih, zato sem vzela svoj telefon ter začela poslušati pesmi od one direction.
telefon:


10 minut do osmih sem odšla v razred, kjer je že sedel Dylan. usedla sem se v 3 vrsto, on je sedel v 2 vrsti. imeli smo kemijo, in kmalu je prišel učitelj. dve uri brez odmora smo imeli kemijo, nato pa je bila malica. pri malici sem sedela z Dylanom, saj nikogar drugega nisem še spoznala. z Dylanom pa sva se res dobro razumela. po malici smo imeli slovenščino. z Dylanom sva se usedla skupaj. po slovenščini smo imeli še 2 uri matematike nato pa še eno uro športne. po koncu športne smo odšli na kosilo. nato pa sem odšla domov. doma ni bilo nikogar, razen Luke-a. bil je zaklenjen v svoji sobi, kjer se je preko skypa pogovarjal z prijateljem. jaz sem odšla v svojo sobo, in naredila domačo nalogo. nato sem odšla na računalnik, ko sem se prijavila v skyp me je poklical Dylan. začel se je pogovor:
D- hey!
j- hei
D- kako kej?
j- mah nč dc mi je hah ti?
D- isto. ej a maš cajt, da bi se dubla?
j- ja lahko hah, kje pa?
D- a greva malo po mestu?
j- ja lahko.
D- čez pou ure, na busni postaji ok?
j- ok, čau!
D- čau!

vzela sem svojo torbo, in vanjo dala telefon, fotoaparat (nikamor ne grem brez fototaparata), denarnico, robčke, slušalke in urbano.
torba:odšla sem na avtobusno postajo, kjer me je že čakal Dylan. objela sva se in se usedla na bus.
**********************************************************************
prosim odgovorite!
kako se vam zdi?
next?
7 nextov za nadaljevanje!
pa povejte komu za zgodbo plis!<3
09. februar 2014
exelent
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. februar 2014
daš sliko dylana
09. februar 2014
upss sorry pozabla sm, bom dala v naslednm nextu! hwala ker bereš!<33
še 6 nextou!<3
09. februar 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/modno-tekmovanje-:$/67755/
žal mi je k oglašujem, sam pliiiiis poglejte <33

mwa mwa
09. februar 2014
ne oglašuj!
09. februar 2014
Super jee<3
Next? Še vprašaš? Seveda!!! Neeext!
09. februar 2014
še 5! hwalaa<33
09. februar 2014
Cool next
09. februar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani