u55984
u55984
Jenny
Hotel me je poljubiti pa sem odmaknila glavo. »Alex, jedel si pico in na stranišču sem videla, da prodajajo zobne ščetke«, sem rekla in mu v roko potisnila evro. Ko je vstal, da bi šel na stranišče sem ga potegnila  in ga poljubila. »Tepec čudaški, hecala sem se! In evro sem ti bila itak dolžna« Zavil je z očmi in mi vrnil poljub. »Jenny, čudaška si«, je zašepetal, jaz pa sem skomignila in se nasmehnila. Odšla sva s picerije. Stopala sva po temnih ulicah, ki sem jih vedno sovražila-vse do sedaj. Z Alexom vse vzljubiš. Res je-bogat je, ampak mene denar nikoli ni preveč zanimal. Vedno sem ga hotela in zdaj ga končno imam
Alex
Ko je odmaknla glavo in mi v roko potisnila evro sem se počutil ponižanega. Jaz nikoli ne izgubljam in če bi izgubil njo, bi izgubil vse. Sedaj, ko stopava po mrzli ulici, sedaj, ko spet zmagal, sedaj se počutim srečnejšešega kot kdaj koli. Njeni valoviti lasje so med njeno hitro hojo poskakovali. Njene sinje modre oči so žarele. Na njenem obrazu je bil narisan nasmešek. Oboževal sem jo. Njeno pretkanost, ko si je med branjem grizla ustnico, ko so se njena lička obarvala v rdečo. Vse sem oboževal. Počasi sva se približevala domu.
NEXT??
24. september 2011
next!!!
24. september 2011
u55984
u55984
Jenny
Bil je tako... Samovšečen. Jah spet je zmagal, kaj čem. V tretjem razredu sva se šla stavit, da nikoli ne bova skupaj, ampak ko je tako lep, spreten, prijazen, nežen, POPOLEN kako naj ga ne bi marara? No sedaj sva že pred vrati. Spet me je hotel poljubiti in spet sem zmaknila glavo. »Jen, tako ali tako si me že poljubila«, kje rekel, jaz pa sem se rahlo vgriznila v ustnico in čakala. 
Alex
A je ona normalna?! Sem najbolj priljubljen fant na šoli in ona se iz mene norčuje! Spet se je rahlo vgriznila v ustnico in začela gledati s svojimi velimimi očmi. Luč pred njeno hišo je svetila točno tako, da si videl njen simpatični obraz. Njene oči so premišljevale. Oh, ko bi bil ta prekleti vampir!
Jenny
Joh kako mu je bilo ne prijetno. Ubošček. Smilil se mi je, zato sem se sladko nasmehnila, stopila na prste ,ga poljubila na lice in odšla v hišo.
Alex
»Če ta punca ne bi bila Jenny, bi jo že v piceriji pustil. Kaj se ona gre? Vse punce sanjajo, da bi z mano sploh spregovorile, kaj še da bi šle z mano na pico. Ampak... Resnično mi je všeč«, sem si med potjo domov govoril. Ko sem prišel v hišo, sem se odšel umit.
NEXT?
24. september 2011
next!!!
24. september 2011
A daš še slikce...Oh, ko bi bil ta prekleti vampir!HAha
24. september 2011
u55984
u55984
Hvalaa za nexte nikaa < 33
24. september 2011
u55984
u55984
Ja dam. Samo jih morem še poiskat pa ipd.
24. september 2011
next
24. september 2011
Next!
24. september 2011
u55984
u55984
Jenny
»Zaspi že Jenny in nehaj misliti nanj«, sem si govorila. »in nehaj se pogovarjati sama s sabo«, sem si še zadnjič rekla in zaprla oči. Ko sem končno zaspala in se nehala smejati kaj sem Alexu naredila v piceriji, me je zbudila moja najboljša prijateljica Ally. »Jenny, obljubila si! Obljubila si, da me boš poklicala takoj po zmenku!«, se je drla v telefon. »Ally ura je 3 zjutraj. Te lahko povem v šoli?«, sem jo prosila. »A si ti nora?! Do takrat me bo od radovednosti že pobralo!«, me je okregala. »Hh, prav. Odšla sva v picerijo. Alex si je naročil pico, jaz pa nič, ker sem jedla že prej. Medtem ko je jedel, sva klepetala in ko je končal me je hotel poljubiti, jaz pa sem glavo odmaknila in mu v roko potisnila 1€, da si mora na WC oprati zobe. No ko je hotel sem ga potegnila k sebi in ga poljubila«, sem ji povedala in prekinila telefonski pogovor. »Resnična čudakinja sem«, sem se zarežala sama sebi. Zjutraj sem se umila in iskala svoje kavbojke. Res je-imela sem še celo omaro drugih, ampak sem hotela prav tiste. Ko sem jih končno našla sem nase zvlekla še srajčko in jakno. Na hrbet sem vrgla težko torbo, potem pa sem odšla v kuhinjo kjer sem pozdravila starša in za s sabo vzela jabolko, ki sem jo imela v namenu pojesti na poti k avtobusni postaji. Ko sem že skoraj bila tam je k meni pretela Ally . »A si ti totalno nora?! Najbolj hudemu tipu na šoli si v roke potisnila evro, naj si gre oprati zobe!!«, je bila razburjena. »Na postaji te čaka že 100 let in ti se mu greš opravičiti«, me je ponovno okarala in me zvlekla k Alexu. »Alex, Jenny je bila včeraj pod hudim pritiskom, zato ni vedela kaj dela. Resnično ji je žal«, je Ally govorila namesto mene, on pa se je začel smejati. »1. samo tako, da veš, včeraj mi je bilo lepo in prav nič mi ni žal za tisto z evrom, ki pa sem ti ga tako ali tako imela v namenu vrniti.«, sem mu povedala.  Malo me je pogledal nato pa še sam rekel »Vem, da ti je bilo lepo. Vsakemu je lepo z mano. In tisto z evrom, je že preteklost«
Alex
»Oh, glej ga, gospod samovšečni«, mi je odvrnila ter me poljubila na lice. »Oh, glej jo, gospo... Amm? Ah, si bom že nekaj izmislil«, sem rekel in jo poljubil.
Hvala za nexte < 33 slikice dam zvecer
24. september 2011
next!!!!
24. september 2011
u58765
u58765
nexttt
24. september 2011
u60822
u60822
nextt
24. september 2011
next
24. september 2011
u55984
u55984
Jenny
»Poljubil me je. Pred vsemi! Yaaay«, sem si mislila. Še nekaj časa me je tako poljubljal in objemal, potem pa je prišel avtobus. Na avtobusu sem seveda sedela z Ally. » You're lucky girl!", je rekla. 
Alex
Končno konec pouka!! Jenny je bila ves čas tiha.  Zdelo se je, da se bo zjokala. Na avtobusu sem jo stisnil k sebi, da bo vedela da ima mene. »Jenny, kaj je narobe«, sem vprašal. »z vsemi puncami sem skregana, celo z Ally«, je rekla. Poljubil sem jo. »Mene boš vedno imela«, sem rekela
Jenny
Pri srcu mi je bilo tako toplo. Imela sem osebo, ki me ljubi, osebo ki se ne pretvarja, da je nekdo drug. 
Ko sva stopila z avtobusa sem skoraj padla, a je to preprečil moj Edward Cullen : D 
»A si v redu?«, zaskrbljeno vpraša. »Ja super.«, odgovorim in se kislo nasmehnem.
24. september 2011
u59267
u59267
nexttttttttt
24. september 2011
next
24. september 2011
u60822
u60822
nexttttttttttttt
24. september 2011
u55984
u55984
Alex
Bila je tako žalostna. Naredil bi vse, da bi na njenem obrazu videl nasmešek in v njenih očeh iskrice. 
»Jenny, Jen a greva v park«, vprašam. Primima. Bila je klaverna Jenny. Ne tista punca, ki sem jo poljubil zjutraj. Čisto drugačna, bedna, ampak kljub vsemu lepa. »Jenny, vem da ti je hudo, ampak v tem trenutku bi naredil vse, da bi bila srečna.«, sem rekel medtem ko sva hodila po parku. Bila je brez besed. Prvič. Vedno je imela kaj za povedati, a tokrat je ostala tiho. Žalostno sem jo pogledal in jo poljubil. »Saj sem srečna. Ampak boli, ko se nekdo pretvarja da je moj prijatelj.«, odgovori. »Pridi, greva na sladoled.«, sem jo povabil
Jenny
»Alex, 10 stopinj je, ti pa bi sladoled«, sem se zarežala. »Ne normalen sem«, je rekel in stopal še hitreje. »Ahahhaha. Nisi.«, poskušam spremeniti njegovo mnenje. »Vem. Ampak pričakoval sem, da boš rekla, da sem najbolj popolno bitje v vesolju...« 
25. september 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. september 2011
u55984
u55984
Mogoče še kakšen next???
25. september 2011
next!!!
25. september 2011
u55984
u55984
OK nika nextam samoo zate. Samoo morem si neki zmislt
25. september 2011
pogledam takoj k pridem z maše
25. september 2011
u55984
u55984
Za Niko, mojo edino zvesto bralko < 33
---------------

Jenny
»Prosim bodi še bolj samovšečen«, se pošalim. »Težko bo. Ko bom igral nogomet bom bil najbolj.«, mi v smehu odvrne in me poljubi. Počasi sva zavijala proti slastičarni. Ko sva vstopila v prostor je prevladal vonj po čokoloadi, najboljših slasticah, cimetu, karameli... Bilo je tako lepo. Vsedla sva se k najbljižji mizi. »Alex, a resnično misliš sladoled?«, ga vprašam.  »Smrtno resno.«, reče,se nagne bližje k meni in me poljubi. Saj ga bi poljubila nazaj, a kaj ko je k nama stopila stara natakarica. »Oh! Iiiiiii dva zaljubljenca! Kako lepoo! Kaj vama lahko prinesem«, naju je napadla. »Jaz bom vročo čokolado«, si naročim. »Jaz pa čokoladni sladoled«, reče Alex. »Mladi fant, zunaj je danes napovedan sneg. Ali bi res sladoled?«, vpraša. »Ja, zagotovo ji« odgovori.
Vesela natakarica skoraj odpleše do pulta, kjer prične delati vročo čokolado. »Ali mi nisi česa dolžna«, vpraša. Malo pomislim nato pa rečem: »Evro si dobil že včeraj«
Alex
Rahlo našobim ustnice, češ da mi dolguje poljub. Zasmejala se je. Ko me je hotela poljubiti, naju je ponovno zmotila natakarica. Prinesla je ogromno skodelico vroče čokolade in sladoled. Na vroči čokoladi je bila smetana, zgoraj pa posipan cimet. Jenn je bila takšna kot majhen otrok, ki dobi čokolado. Tako lepa, vesela, popolna. Z oči si je popravila pramen las in z žličko zajela smetano ter mi jo postavila pod nos. 
Jenny
Z žličko sem čakala pred njegovimi usti. Kdaj se mu bo posvetilo da sem mu smetano dala pod nos, ker želim da poskusi, če je užitno.
25. september 2011
next!!!!!
25. september 2011
u60822
u60822
nexttttttt
25. september 2011
u55984
u55984
Še en ubogi nextek??
25. september 2011
next!! še dons!
25. september 2011
neeeext !!!!!
25. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg