Včasih si želim izginiti s tega sveta, po tem kar sem doživela, bi se najraje utopila v zemljo.... Predstavljam vam mojo zgodbo, polno sovraštva in ljubezni, dobrega in zla....
12. april 2015
»Majaaaaaaaaa!!!« zaslišim kričeči glas moje sestre. Na hitro pogledam v zrak in zašepetam: »O bog, kaj sem naredila, da si me moral kaznovati s takim izvlečkom? Pa zakaj ravno jaz?« Ker mi Bog čudežno ni dal odgovora, sam sestri zakričala nazaj: »Kaj je Uršaaaa? Pa mi lahko nehaš težit za vsako reeeeeeeč?« Urša je, kot ponavadi, zakričala nazaj:«O Majaaaa imaaa majčkene psihičneee problemeee!!!« OMG! Kako si lahko sploh dovoli, da o svoji sestri govori nekaj, kar še zdaleč ne drži. »Okeeeej, misliš, da si kralj, da lahko tako ukazuješ, sploh, pa nimam psihičnih problemov, morda jih imaš pa ti!« Resno....pa saj že približno 300 let nismo več v absolutimu in nima nobene pravice, da govori, da imam psihične probleme. »O.K. Lej Maja, če mi boš še kdaj težila s tem, da imam psiho težave, bom povedala mami, da si dobila ena iz angleščine!!!« O šit, zdaj me pa ima v pasti, saj ne, da si mami ne upam povedat za enko, samo enostavno bi ponorela (če pa pogledeamo iz širšega zornega kota, nima prav nobene pravice, da ponori, mislim, po komu sem podedovala gene???? Mama bi mi vrjetno odgovorila, da po nobenem ali pa, da sem kakšen vesoljec brez genov....kar bi dejansko lahko držalo...
Urša (torej...moja sestra) je najbolj piflarska sestra na svetu. Osvoji prav vsa priznanja in nagrade in je res (tako pravijo učiteljice) pravi angleček (kar sploh ne pomeni, da je povsod angelček, razen če k temu štejemo izkoriščanje pravic svoje sestre- torej mene).
Oče je neki direktor nekega podjetja in naj bi bil tudi on najbolj priden v šoli, njegovega obnašanja do mene ne bom komentirala (lahko vam namignem, da prav tako ni najbolj perfekt oče).
Mama pa je novinarka ali po domače povedano: ženska, ki misli, da je novinarka. Po mojem bi morale novinarke hoditi na različne kraje in spraševati ljudi, kaj si mislijo o današnji politiki, zanjo pa je novinarstvo zgolj sedenje za računalnikom in prepisavanje brezveznih člankov, ki jih itak nobeden ne bo prebral- torej, beda.
Jaz pa sem....no ja, ne ravno najbolj pridna v šoli (hočem reči, še zdaleč ne najbolj pridna v šoli). Zakja bi se človek pri zdravi pameti učil? Po moje povedano: Pojma nimam, saj tako ali tako dobiš slabo oceno, na primer enkrat smo na isti dan pisali dva testa: geografijo in slovenščino. Geografijo sem se učila kot nora in v učenju celo prekašala Uršo in res sem se učila, kot se še nikoli nisem. Slovenščino se (zaradi pretiranega učernja geografije), nisem učila. Naslednji teden smo dobili teste in oba testa sem pisala tri. Čudno? Sploh ne, to se mi je že večkrat zgodilo. Mama mi je, po dolgem pogovoru o tem, kako je bilas ona v šoli pridna in ni niti enkrat dobilas manj kot štiri, povedala, da sem tri vrjetno dobila, ker snovi nisem razumela. Haloooo? Jaz razumela snov? Pa kaj je iz lune padla? Ne spomnim se, kaj je povedala za tem, vendar se totalno spomnim, kako sem ji namenila svoj najbol ponarejeno možni nasmešek –nikolivečnebomdobilamanjkottri-, kar je bila definitivno ogabna izkušnja)
12. april 2015
Prosim za 10 nextov!!! Hvala že v naprej!
Z ljubeznijo
Some body<3
12. april 2015
u173906
u173906
next
12. april 2015
hvalaa
13. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani