u172812
u172812


Se zavedate kaj en sam klik lahko naredi? Popolnoma ti spremeni življenje. To je moja zgodba, kako sem namreč spoznala fanta in se zaljubila. Kar komplicirano je in vedite, da ni lahko.

"Tajči!" Obrnila sem se proti glasu in zagledala svojo najboljšo prijateljico Nayo.
"Hey Naya!" Objela sem jo in mi na poti do učilnice začela govoriti o nekem fantu, ki ga je spoznala preko neke klepetalnice. Kdo sploh še to počne? Stopili sva v razred in se vsedli za mizo čisto na koncu.
"Tajči, tudi ti bi lahko poskusila. Morda boš spoznala kakega lušnega tipa." Je je veselo pomežiknila.
"Am, ne hvala. Ne razumi me napak, ampak včasih so te klepetalnice nevarne. Nikoli ne veš koga spoznaš." Sem ji rekla. Naya je dvignila obrvi in prhnila.
"Res si nora! Na tej spletni so le mlajši od 15 do 25 let. Starejšim ni dovoljeno. Nič nevarnega se ne more zgoditi. Razen, da nekoga spoznaš in se zaljubiš. Verjemi mi Tara. FunChatHouse.com je zelo zabavna spletna. Lahko objavljaš slike, video, lahko celo napišeš zgodbico, igraš igrice itd. Saj ti ni treba, da objaviš svoje slike. Lahko si tudi anonimna. Prisežem, da ti bo všeč… Pleaseeee" Naya me je milo pogledala in se ji skoraj na glas smejala. Iz žepa mi je vzela iphone in iz appstore prenesla aplikacijo.
"Sedaj imaš preneseno. Vse kar moraš storiti je, da se registriraš in voila, lahko klepetaš." Je rekla veselo.

Po šoli me je Naya peljala domov in na hitro skočila pod tuš, se oblekla v pj (pižama) ter si pripravila hrano. Vse skupaj sem nesla v sobo. Krožnik sem odložila na mizo in vzela svoj mobi. Poklicala sem mamo. Sporočila je, da bo pozna, saj je imela nočno izmeno. Super! Spet bom sama. Ugh! Svojo mamo obožujem. Je najboljša oseba na svetu. Odkar naju je očka zapustil pred šestimi leti, je bolj postala delavna. Ne krivim jo, ker tudi mene je prizadelo.
Ko sem se najedla sem pomila posodo in zaklenila vhodna vrata ter okna. Nikoli ne veš kdo te lahko preseneti z nožem. V svoji sobi sem začela pospravljati nered in si pustila 'you & I' od 1D. Obožujem jih. So lušni, zabavni in definitivno pojejo kot angeli. Ko je Liam začel peti, sem pela skupaj z njim. Leno sem se vrgla na posteljo in si vzela prenosnik..Pregledala sem FB in se spomnila na spletno, ki mi ga je dala Naya. Vtipkala sem FunChatHouse.com in se prikazala stran na katerem lahko počneš kot na fb. Skoraj podobno je bilo, le da jih je bilo več uporabnikov, ki te lahko zlahka najdejo. Z miško sem kliknila na register in začela izpolniti obrazec…

Uporab. ime: TajčiFlower
Starost: 17
Spol: ženski
Kraj: Zemlja
Hobi: Veliko jih je
Nekaj o sebi: Vpraši, pa ti morda povem.

Ko sem dokončala sem za profilno sliko vstavila sliko mojega psička Pikija. Na tej spletni jih je bilo kar precej in moram priznati, Naya je imela prav. Na zidu sem objavila svojo dokončano zgodbo o življenju dekleta, ki ga živi. Kar ponosna sem bila nad svojim delom. Med tem sem dodala Nayo in si začele pisati. Po treh urah sem postala zaspana. Prenosnik sem odložila na mizo in se s Pikijem odpravila spat. Že, ko sem hotela zapretit oči, sem zaslišala klik. Skušala sem ignorirati, a nisem hotela, da me ves čas zbudi ta zvok. Stopila sem do mize, da bi ugasnila prenosnik, a me je pritegnila zelena lučka na pismu, ki je kazala novo sporočilo. Gotovo je Naya. Kliknila sem in se ob besedah zdrznila.

Tvoja zgodba je zanič!
29. maj 2014
neext
29. maj 2014
u170725
u170725
next
29. maj 2014
next čim hitrej kr je kulsko!!!!!!!!!!!!!!!
29. maj 2014
u172812
u172812
Bila sem šokirana. Kdorkoli je že ta bedak, meni ne bo govoril, da je moja zgodba zanič.
Šla sem na njegov profil. Nič ni pisalo o njem. Kot, da sploh ne bi obstajal.

Uporabniško ime: K3
Starost: 18
Spol: moški
Kraj: vsepovsod
Hobi: vse kar počnem, ni tvoja stvar
Nekaj o sebi: radovednost je ubila mačko.

Njegova profilna slika je bila slika lobanje. Na zidu je imel napisanih nekaj negativnih mislih. Kaj je z njim? Ta tip je zelo skrivnosten. In temačen. Začela sem mu slediti in kmalu sem za tem spet dobila njegovo sporočilo.

K3- Glej jo glej, zasledovalko.
Tajči- Nisem zasledovalka. Ti si tisti, ki je napisal, da je moja zgodba zanič.
K3- Saj je zanič, ker je ta zgodba preveč punčkasta, nerealna, dolgočasna in bla bla bla…
Tajči- Kdo pa sploh si? Tvoj komentar je zelo žaljiv. Nisem te prosila, da jo beri.
K3- Sem veliko stvari srček, samo lažnivec ne, zato, sem izrazil svoje mnenje.
Tajči- Tvoje mnenje me ne zanima.
K3- Če si pa pod zgodbo napisala, da naj povemo svoje mnenje, Cupcake
Tajči- Zakaj me ozmerjaš z hrano? Saj nisem debela.
K3- Kako naj vem, saj te še nisem videl v živo.
Tajči- In nikoli me ne boš! Svojih slik, pa ti ne mislim pošiljati.
K3- Saj te nisem niti prosil, ker vem, da bi mi počil ekran.
Tajči- Haha, nisi smešen bedak.
K3- Zakaj pa se smejiš?
Tajči- Nemogoč si, ne bom se ukvarjala s tabo.
K3- Zakaj mi potem sploh pišeš?
Tajči- Ti si prvi začel in jaz bom končala. Bye.

Kreten! Izpisala sem se in jezno zaprla računalnik. Ne morem verjeti! Ta tip si kar dovoli preveč. Šla sem nazaj na posteljo, se pokrila in počasi sem z mislijo na tistega kretena zaspala. Jutri bo že boljše! Sem si govorila.
30. maj 2014
u172812
u172812
Naslednje jutro me je zbudila moja mama. Odpravila sem se v kopalnico in opravila svojo jutranjo rutino. Ko sem končala, sem se odpravila na zajtrk.

"Jutro mama!" Poljubila sem jo na lice in se vsedla za mizo.
"jutro ljubica. Kako si spala?"
"Še kar." Sem odgovorila s polnimi usti okusnih palačink. Mama se je zasmejala in zmajala z glavo.
"Bolj počasi jej, da se ne daviš." Me opozorila. Pokimala sem in v žepu začutila vribracijo mobija. Vzela sem ven iz žepa, odklenila ter na aplikacijo, ki ga je naložila Naya, je pokazalo novo sporočilo. Odprla sem in videla, da je od tistega kretena. Začudeno sem odprla sporočilo in ga skušala ignorirati. Bilo je nemogoče.
A mu nisem dala vedet, da mi naj ne piše? Le kaj želi?

K3- Jutro Cupcake! In kaj lepega počneš?

Je ta tip resen?

Tajči. Oprosti. Zakaj mi spet pišeš?
K3- Ker mi dolgčas.
Tajči- Bi me sploh moralo brigati?
K3- Mogoče
Tajči- Wow! Neverjeten si in nadležen.
K3- Ah daj no, srček. Kar v srce si me zadela.
Tajči- Raje v obraz bi te zadela, če bi te poznala.
K3- Auč! Si pa bojevita. Kar mi je seveda všeč
Tajči- Nimam časa zate. Zakaj ne nadleguješ druga dekleta, ki te bodo prenašale?
K3- Druga dekleta niso tako zanimiva kot ti.

Zanimiva? Sem res? Ne! Ne verjemi temu tepcu! Samo norčuje se iz tebe!

K3- Alo? Si še tam? Ali si padla v školjko?
Tajči- Haha smešno! Zakaj me imaš za zanimivo, ko pa je moja zgodba Zanič? Verjamem, da jih je tu veliko zanimivih punc.
K3- Če verjameš ali ne, sem pač iskren, ko rečem, da si mi zanimiva po svoji naravi. Nisi kot druge punce, ki se vržejo pred mano. Glede tvoje zgodbe pa sem malo prehitro sodil. Zato sem jo prebral do konca. Še vedno menim, da je dolgočasna. Že zaradi punce, ki jo nastopa. Morala bi se podati v svet dogodivščin Tvoji liki so dolgočasni, kar zgodbo naredi zanič. Malo jo bolj moraš popestriti.
Tajči- Ok? Saj je samo zgodba. Ni važno kakšni so moji liki.
K3- Si prepričana? Torej punca v zgodbi ni pomembna?
Tajči- Točno tako! Le neumna zgodba je!
K3- Torej priznaš, da je zanič?
Tajči- Ugh! Veš kaj? Pozabi!

Jezno sem ugasnila mobi in hitro šla v šolo. Ta tip mi pošteno gre na živce! Ampak mogoče je imel prav. Mogoče bi pa res morala malce popestriti zgodbico. Ampak v mojem življenju se ne dogaja nič zanimivega. Če že moram popestriti zgodbo, mu bom pokazala, da lahko zgodba postane boljša.
Moje razmišljanje je prekinilo zvonjenje mojega telefona. Zbala sem se, da mi je spet pisal on, a sem videla, da me kliče Naya.
"Punca, kje za vraga pa hodiš tako dolgo? Pouk se bo kmalu začel." so bile njene prve besede.
"Dobro jutro tudi tebi." sem rekla.
"Dobro jutro. Sedaj pa mi povej kje si? Ali te ne bo v šolo?" je vprašala.
"Seveda pridem. Zdaj že grem." sem rekla.
"Prav, ampak pohiti, ker se bo pouk kmalu začel." je rekla.
"Prav, takoj bom tam." sem rekla in odložila slušalko. Moram ji povedati za tistega tipa. Moram ji povedati, kako zelo mi gre na živce, drugače bom dobila živčni zlom.
Malce bolj sem pohitela v šolo, da bi prišla pravočasno.
Kmalu sem zagledala veliko stavbo, šolo, ki ji z drugim imenom pravimo zapor. Odpravila sem se noter in zagledala Nayo pri najinih omaricah. Odpravila sem se do nje.
"Kje za vraga si bila? Ali si zaspala? Ali si bila ponoči zasedena z pisanjem s fantom na klepetalnici, ki sem ti jo pokazala? Ali si…" je začela, a sem jo prekinila.
"Počasi. Ne morem ti odgovarjati na sto vprašanj na enkrat." sem rekla. Naya včasih zna biti zares hiperaktivna.
"Kakorkoli, povej že zakaj si zamudila." je rekla.
Začela sem ji pripovedovati vse o tistem tipu iz klepetalnice in o vsem, kar mi je pisal. Pokazala sem ji vse, kar mi je pisal in bila je šokirana, a hkrati vesela zame, da se je nekdo zanimal zame.
"Sovražim ga, čeprav ga ne poznam." sem končala svojo pripoved.
"Meja med ljubeznijo in sovraštvom je tanka." mi je pomežiknila. Zavila sem z očmi.
"Greva raje k pouku." sem rekla in odpravili sva se k pouku.
Pouk je hitro minil, ampak nimam pojma kaj smo se učili. Ves čas sem namreč razmišljala o tem, kako popestriti zgodbico in nazadnje le dobila idejo. Napisala bom nadaljevanje te zgodbice. In to nadaljevanje bo zanimivo. Mora biti zanimivo.
Prišla sem domov, pozdravila mamo, ter se hitro odpravila v svojo sobo. Mama je prišla za mano.
"Ali ne boš jedla kosila?" me je vprašala.
"Ne zdaj, kasneje, moram se učiti, ker sem jutri vprašana psihologijo." sem rekla.
"Psihologije sploh nimaš." je rekla.
"Potem pa matematiko. Pojdi sedaj ven." sem rekla. Mama se mi je samo zasmejala in odšla iz sobe, jaz pa sem vzela svojega prenosnika in začela pisati. Kar nekaj časa sem preživela pred računalnikom, preden sem bila zadovoljna z prvim delom nadaljevanja zgodbice. Nasmehnila sem se svojemu ustvarjanju in z ponosom pritisnila na gumb ”objavi”.
Bila sem že pošteno lačna, zato sem se odpravila v kuhinjo. Mama mi je segrela špagete, ki jih je naredila za kosilo in z krožnikom sem se odpravila nazaj v svojo sobo. Sedla sem pred računalnik in dala polno vilico špagetov v usta, nato pa sem na računalniku zagledala novo sporočilo. O moj bog.
30. maj 2014
Nrxt
30. maj 2014
Next***
30. maj 2014
neeext
30. maj 2014
next
31. maj 2014
u172812
u172812
Špageti so mi padli iz ust. Začela sem kašljati. Že ob pogledu na njegovo ime, sem postajala nervozna. Le kaj
mi bo sedaj rekel? Pograbila sem miško in kliknila na novo sporočilo.

K3- Vidim, da si nadaljevala z zgodbo. Zanimivo.
Tajči- Ja sem. Kako se ti zdi? Še vedno misliš, da je zanič?
K3- Hmmm… Kdo je fant, katerega je spoznala Tia v zgodbi?
Tajči- Hmmm? Kaj bi naj to pomenilo? Fant je še skrivnost.
K3- Za začetek bo zgodba v redu. Ko bom prebral konec, bom povedal svoje mnenje… Zakaj je fant v zgodbici skrivnost?
Tajči- Aha, razumem… Tia fanta v zgodbi še ne pozna.
K3- Kako ga ne pozna?
Tajči- Si sploh prebral zgodbo?
K3- Ja. Ampak še vedno ne razumem, zakaj je fant v zgodbi skrivnost.
Tajči- Nekoč boš že razumel, zakaj je fant v zgodbi skrivnost.
K3- Prav, če mi ne želiš povedati, pa nič… Kaj lepega počneš?
Tajči- Pravkar sem hotela jesti.
K3- Že spet se nažiraš, Miss. Piggy?
Tajči- Miss Piggy? Kaj, ko bi me nehal žaliti?
K3- Kaj, sem mar zadel na tvojo šibko točko?. Miss Piggy
Tajči- Res si nadležen.
K3- So mi že rekli.
Tajči- -.-
K3- Sprejmi ta vzdevek kot kompliment. Saj ti pristaja.
Tajči- Sploh veš kdo je Miss Piggy? Niti malo ji nisem podobna.
K3- Če ji nisi, pol se opiši, pa bomo videli.

Se mu naj opišem? Saj me itak ne bo videl v živo.

Tajči- Sem črnolasa z modrimi očmi. Moji lasje segajo do hrbta. Moja teža je 54 in visoka sem 156. Kot vidiš sem človek in ne pujs.

K3- Vidim, vidim. Uff… Nič posebnega ne opažam, a zame si še vedno Miss Piggy.
Tajči- Kreten!
K3- *fap fap fap*
Tajči- Kaj za vraga je fap?
K3- ….
Tajči- ?
K3- Si prepričana, da si črnolasa in ne blond?
Tajči- Da in nisem neumna veš! Torej mi poveš kaj *fap* pomeni?
K3- Se sploh zavedaš kako se jaz zdajle smejim, ker ne veš kaj pomeni. Hahahaha!
Tajči- Pffff saj vem kaj pomeni, le šalila sem se

Na hitro sem pograbila iphone in Nayi napisala sms.

T- Naya, kaj pomenij 'fap'?
N- o_o Ne veš kaj pomeni 'fap'?
T- Ne…
N- Oh bog! Ti res moram razložiti?… Pomeni, ko moški… masturb**** To je kot zvok med početjem.
T- Oh bog! EWWWW! Bljak! Bruhala bom
N- Ne morem verjeti, da sem ti to morala razložiti
T- Kakorkoli!

Moja lica so zardela, ko sem ugasnila mobi. Ta tip ni normalen.

K3- Če si se šalila, mi potem povej kaj pomeni
Tajči- Ne bom ti povedala, ker se sliši res gnusno
K3- Sevedaaaaa je
Tajči- Kakorkoli.Grem jaz.
K3- Sem spet zadel tvojo šibko točko, kaj?
Tajči- Da in res mi greš na živce.
K3- Me veseli, da imam takšen efekt nate
Tajči- Nor si, veš?
K3- OMG! Sem res? Tega nisem vedel
Tajči- -.- Bye!
K3- Bye Miss Piggy! Pusti nekaj špaget za pozneje

Z očmi sem zavijala in se izpisala iz strani. Šla sem pod tuš in se prepustila topli vodi. Zaprla sem oči in se spominjala njegovih besed, ki jih je napisal. Ob mislih sem se nasmehnila. Še nikoli se nisem počutila tako. Res, da je bedak, a je tudi zabaven in tako skrivnosten. Ima me, da bi ga spoznala bolje. Rada bi vedela več o njem. Niti njegovega imena ne poznam. Drugič ga moram vprašat. Po tuširanju sem oblekla pj in si mokre lase spela v figo. Šla sem v dnevno, vzela daljinski in si pustila svojo najljubšo serijo 'Ljubke lažnivke' Zasvojena sem bila s to serijo. Med gledanjem me je zamotil zvonec pred vratih. Šla sem pogledat.

"Ola chica!"
"Naya? Kaj pa počneš tu ob tej pozni uri?" Sem vprašala in pogledala na uro, ki je kazala 21.30
"Prespala bom noč pri tebi. Starši so morali na pot, ker je zbolela babica in jaz nisem želela iti. Zato sem tu."
"Oh ok. " Naya je veselo vstopila v hišo in se vrgla na kavč kjer sem prej sedela jaz. Pridružila sem se ji in me spet napadla s vprašanji.

"Torej, kako je tvoj tip s klepetalnice? Si kaj izvedla o njem?" Jo je zanimalo.
"Ne ravno. Tip je preveč skrivnosten. Še njegovega imena ne poznam. Ampak moram priznati, da je ful zabaven." Sem rekla z nasmehom.
Naya me je nagajivo pogledala in dvignila obrv.
"Kaj? Sem kaj rekla?"
"Nekdo je zatreskan!" Je začela peti.
"Kdo? Jaz? Pfff! Tipa sploh ne poznam." Sem se branila.
"Ahaaa! Četudi bi ga poznala, bi verjetno bila nora nanj." Me je začela zbadati. Naya je nora. Mogoče… pa ima prav…. Ne! To bi bilo neumno.
"Kakorkoli. Raje grem v svojo sobo." In se že pripravljala, da grem.
"Ah, daj no chica! Saj veš, da te samo zafrkavam. Kaj, ko bi mu pisala? Radovedna sem namreč." Je vstala in me vlekla v mojo sobo. Vsedla je za mizo, prižgala prenosnik in se pod mojim imenom prijavila na spletno stran. Moje srce je bilo, ko sem videla, da mi je pisal. Naya me je pogledala, da bi videla moj izraz. Močno sem zardela in se mi začela smejati.
"Tajči, si sploh želi vedeti kaj je napisal ali misliš stati tam kot lipov bog?
"Ne začenjaj spet! Sploh pa, gotovo želi pregnati dolgčas s svojimi neumnosti." Sem ji dejala.
"Torej, te ne bo motilo, če mu jaz pišem in ti ga ukradem?" Me je opazovala z nagajivim nasmehom. Vem, da se je šalila. Rekla nisem nič in se pretvarjala, da berem revijo. Naya se je smejala med pisanjem. V sebi sem čutila, da mi vre. Kot bi bila… Ne, to je nemogoče! Ko me je predramil Nayin smeh, me je napadla radovednost. Šla sem do nje in prek njene rame gledala kaj si pišeta. Debelo sem pogledala, ko sem videla, da mu je Naya poslala mojo sliko na katerem sem bila v roza bikinih. Slika je bila posneta lani, ko sva skupaj šli na morje.
"Naya! Zakaj si mu poslala mojo sliko?" Sem jo nadrla
"Sorry! Ampak tvoj tip je res zabaven. Ni čudno, da si zatreskana vanj." Je rekla.
"Kolikokrat ti naj dopovem, da nisem zatreskana vanj."
"To raje povej njemu, ker on misli, da si. Sem mu slučajno izdala, da ti je všeč."
"KAJ!?" Panično sem jo začela loviti in se na koncu vdala. Naya mi je pokazala jezik in se vrgla na mojo posteljo. Jaz pa sem se nadihano vsedla za mizo in videla kaj vse mu je izdala.
31. maj 2014
neext
31. maj 2014
next! <3
31. maj 2014
Next
31. maj 2014
Hahahahahahahahahahahahahahahahhahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skor mi je ušlo k sm brala to zgodbo, zato...01. junij 2014
Un fant je zihr kendall, on je tok cutie
01. junij 2014
Eno butasto uprasanje: ce ji gre ta tip tako na zivce zakaj ga preprosto ne ignorira?
01. junij 2014
u110484
u110484
http://www.igre123.com/forum/tema/diferent-love-%28ff-big-time-rush%29/65402/3
vračam pa naslednjič ne oglašuj -.-''
02. junij 2014
next
02. junij 2014
u172812
u172812
K3- Ej Miss Piggy. Upam, da si mi pustila nekaj špaget.
Tajči- Miss Piggy? Super! Moja prijateljica ma vdevek!
K3- Umm… kdo si ti?
Tajči- Sorry, kako sem nevljudna. Sem Naya, Tajčina bff.
K3- Ohh, me veseli Naya. Kako to, da ti pišeš? Kje je Miss Piggy?
Tajči- Sedi in se kuja.
K3- Zakaj pa?
Tajči- Ker si noče priznati, da je zatreskana vate.
K3- Hahaha! Kaj res? Hmm hvala za podatek.
Tajči- Ni problema Če želiš ti pošljem njeno sliko. Samo povej in ti izdam vse njene skrivnosti.
K3- Si bom zapomnil… Daj pošlji sliko, da vidim.

Oseba K3 je sprejela datoteko, ki ste jo poslali…

Omg! Ubila jo bom! Skušala sem mu pisati, a ni bil dosegljiv. Morda mi več ne bo pisal, ker mu je Naya poslala sliko. Verjetno si misli, da sem grda… Vzela sem blazino in z njo udarila Nayo.
"Auč! Zakaj si pa to naredila?" je vprašala.
"Zato, ker si si zaslužila." sem rekla. Vsedla sem zraven nje.
"Zakaj pa takšen kisel obraz?" je vprašala.
"Ker se je odjavil in si ni pisal z mano. In sedaj si zagotovo več ne bo, ker si mu poslala mojo sliko in misli, da sem grda." sem rekla potrto.
"Aha. Zaljubljena si vanj?" me je podražila.
"Ne, nisem. Samo z njim sem preganjala dolgčas." sem rekla.
"Ja ja, seveda ti verjamem. In jaz se bom poročila z Harryjem Stylesom." je rekla.
Zavila sem z očmi.
"Veš, nisi smešna." Sem ji dejala.
"Chica, jaz sem vedno smešna." Me je podražila
"Ne pa nisi. Kako si mu lahko poslala mojo sliko v bikiniju?" Sem vzkliknila.
"Z klikom na miško?" Je rekla sarkastično in se začela smejati. Začela sem paničariti, ko sva obe zaslišali zvok, ki je naznanjal novo sporočilo. Vzela sem prenosnik in videla, da je on. Z Nayo sva se spogledali in mi nakazala, da naj odprem sporočilo.

K3- Si sama?

"Oh moj bog, erotične pogovore hoče imet s tabo! Napiši, da si sama." Je rekla Naya.
"Ne, ne bom napisala, da sem sama." Sem rekla.
"Ja pa boš, če ne, bom jaz." Je zvenela resno. Vdala sem se v usodo.

Tajči- Ja, sama sem.
K3- Super! Torej, tvoja prijateljica je res prijetna. Veš, da mi je poslala tvojo sliko? Moram priznat, nisi slaba Miss Piggy
Tajči- Amm hvala?
K3- No problem
Tajči- Bom kdaj videla tvojo sliko? Ko sva že ravno pri tem… Kako ti je ime?
K3- ….
Tajči- ?
K3- Saj ni važno.
Tajči- Daj no… Mi ne zaupaš? Miss Piggy ti lahko pomaga, če imaš težave…
K3- Kaj, ko bi se brigala zase?
Tajči- Auč? Veš, ni fer! O meni veš veliko, videl si mojo sliko, jaz pa o tebi ne vem ničesar.
K3- sedaj si res nadležna!
Tajči- Prav, bodi takšen, a ne pričakuj, da ti bom še kdaj pisala.
K3- Ničesar ne pričakujem od tebe srček. Nisi vredna mojega časa.

Oseba K3 se je odpisala…

Ugh! Kaj sem storila? Žalostno sem pogledala Nayo, ta pa me je stisnila v objem.
"Ni mi mar za tega kretena!" Sem skušala prepričati samo sebe.
"Bo že vredu. Ta bedak sploh ne ve kaj zamuja." Me je tolažila. Naya je v resnici vedela, da mi ni vseeno. Njegove zadnje besede so me bolele in zadele naravnost v srce. Samo njegovega imena sem želela vedet. Nič drugega….
02. junij 2014
u110484
u110484
next
02. junij 2014
Next
02. junij 2014
neext:3
02. junij 2014
neext<33
02. junij 2014
Neeeeeeeeext!
03. junij 2014
NEEXT
03. junij 2014
u172812
u172812
Minila sta dva tedna odkar mi je nazadnje pisal. Vsakič, ko sem se prijavila, se je on v momentu izpisal. Želela sem ignorirati, a je preveč bolelo. Med poukom sem postajala odsotna. Bila sem brez koncentracije. Nikakor se nisem mogla zbrati. Prej bi morala biti srečna, da mi je nehal pisati, a med pisanjem sem se ujela, da uživam med klepetom z njim.
"Tajči, moraš jesti." Je rekla mama. Skrbelo jo je. Opazila je, da je nekaj narobe. Nisem ji povedala zakaj sem bila taka. Sploh nisem želela govoriti o tem. Brez, da bi se dotaknila hrane, sem šla v sobo in se ulegla na posteljo. Strmela sem v strop, ki je bil poln svetlečih zvezd. Nekaj moram narediti, da bom spet Tajči Flower. Punca, ki ima dolgočasno življenje. Vzela sem svoj macbook in začela pisati zgodbo. Po končanju sem se prijavila in jo objavila kot vedno. K3 je bil prisoten. Moje srce je igralo od veselja. Želela sem klikniti nanj, a me je nekaj ustavilo.

Mina- Ej sexy. Kdaj se spet dobiva?
K3- Lahko danes
Mina- komaj čakam.
K3- Enako. Glej, da boš imela sexy perilo oblečeno.
Mina- Vse samo zate mwa

Brez sramu sta flirtala in to na ogaben način. Morala bi pričakovati tega. Odjavila sem se in se šla tuširat. Po tuširanju sem se uredila, poklicala Nayo ter jo vprašala, če je kje kakšna zabava.
"Da chica. Mason Turner jo prireja. Zakaj?" Je vprašala.
"Bi šla?"
"Si resna? Omg! Kje je Tajči Flower in kaj si storila z njo?" Je bila presenečena.
"Stara Tajči je pokopana. Mislim, da je čas, da se vživim."
"YES! To moja chica je končno prišla k pameti! Počakaj me. Prišla bom k tebi."
"Ok." Odložila sem mobi in si začela iskati nekaj za oblečti. Izbrala sem si roza hlače, belo majčko z napisom in črne pete. Lase sem si pustila razpuščene. Po nekaj minuta je v sobo pritekla Naya in si me ogledala.
"Uau chica! Če bi bila fant bi te popolnoma položila!" Mi je pomežiknila.
"Hvala za kompliment. Tudi ti nisi slaba." Res je. Naya se je vedno znala oblačiti. Na sebi je imela črno oprijeto mini oblekico in visoke pete, da je bila skoraj višja od mene. Za konec sva se naličili in se obe odpravili žurat. S taksijem sva pozneje zagledali veliko hišo. Mislila sem, da mi bodo oči padle ven, ko sem videla kako velika je bila hiša. Naya me je zgrabila za roko in me vlekla noter. Ko sva vstopili, je hiša bila polna. Nekateri so plesali, drugi se mečkali, da mi je šlo na bruhanje in tretji se napili kot nori. Pogledala sem okoli in videla, da Naya klepeta z nekim tipom. Jaz sem šla v kuhinjo, ki je ni bilo lahko najti. Vsakič, ko sem se premikala, sem imela občutek, da me nekdo opazuje. Kar strah me je postajalo. Iz hladilne torbe sem vzela colo, se naslonila ob zid in opazovala druge. Na sebi sem čutila pogled. Obrnila sem se proti levi in nasproti meni je prihajal nek tip. Imel je rjave lase, ki jih je imel postrižene kot Justin Bieber. Nisem ravno fanica, so mi pa všeč nekaj pesmi.
"Oj srček! Tebe pa še nisem videl. Si nova?" Je vprašal tip.
"Ne, nisem nova. Le na zabavah nisem hodila."
"Kako to? Ti ni všeč?"
"Ni to. Nisem pač dekle, ki žura."
"Aha… Škoda, kajti res si vroča. Kako ti je ime? Jaz sem Asher." Se mi predstavil.
"Me veseli. Jaz sem Tajči."
"Sexy ime za sexy dekle." Se nasmehnil in mi pomežiknil. Zardela sem. "Vidim, da ne piješ."
"Res je. Ne maram alkohola. Okusi so mi nagnusni, pa tudi mačka ne prenesem, ko te zjutraj doleti." Sem rekla. Asher se je nasmehnil in mi popravil pramen za uho. Tega nisem pričakovala. Saj ne, da je bil grd. Prav nasprotno. Take pozornosti še nisem doživela in tudi pogleda ne, ki sem jih čutila na sebi. Nekdo me je opazoval, a nikogar nisem opazila. Asher je opazil mojo nemirnost.
"Si ok? Videti si vsa negotova."
"Nič ni. Samo občutek imam, da me nekdo opazuje. Ne vem, mogoče si samo predstavljam." Asher je pokimal in me povabil na ples. Plesala sva kar nekaj časa, dokler me noge niso začele boleti. Po nekaj urah sem se poslovila od Ashera in si izmenjala telefonsko. Potem sem iskala Nayo in se zaletela v nekoga. Opravičila sem se brez, da bi pogledala gor ter šla naprej. Nayo sem našla kmalu v dnevni na kavču z nekim tipom s katerim se je mečkala. Zakašljala sem in jo vlekla stran.
"Ej chica! Kam se ti mudi?" Je godrnjala.
"Pozno je in jaz bi šla rada domov." Sem rekla.
"Ah daj no… Pravkar sem spoznala tipa, ki se poljublja res krasno." Je pogledala nazaj na tipa in mu poslala poljub, črnolasec pa ji je v odgovor pomežiknil. Zavila sem z očmi in skušala privabiti njeno pozornost.
"Naya… Utrujena sem preveč."
"Ok ok! Samo, da se poslovim od njega." In šla nazaj k tipu. Jaz sem odšla ven in jo čakala zunaj. Bilo je že pozno. Malo sem se vsedla na travi in pregledovala pošto na iphonu. Kar me je najbolj šokiralo je, da sem imela sporočilo od…

K3- V živo si še lepša Miss Piggy

Kako? Kdaj? Kje za vraga? Videl me je! Oh my…
04. junij 2014
neext!!<33
04. junij 2014
neext... fulll dobr pišeš<3
04. junij 2014
neext
04. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg