Že nekaj časa razmišljam, da bi imela svoj blog in nikoli si nisem upala, do sedaj.
Vem, da je zelo drastična poteza, a najbrž je ne bom obžalovala.

----

Kako naj začnem? Veliko o sebi ne bom govorila. Oziroma bom, a ne bom povedala kdo sem. Ni važno, kdo sem, važno je to, da z nečim začnem. Ne bom razkrila dosti o sebi

KDO SEM?
-sem punca, stara skoraj 20. let
-živim v Sloveniji (vem, neverjetno?)
-Imam svoje ime, a zaradi varnosti, raje uporabljam lažno. Na igrah123 sem pod psevdonimom 'HarryStylesBabe', imam pa še dve imeni. Lahko sem Lina ali Amy. In to je sicer, da lahko komunicirate z mano. Vem, sem nesramna, a nikjer ne piše, da moram povedati, kako se zares kličem.
-Sem končala osnovno šolo in sem na srednji šoli. Lahko samo povem da hodim v šolo na Primorskem.
-V življenju bi postala rada veliko stvari. Moja glavna želja je, da bi postala pisateljica, rada bi tdui bila pevka, knjižnjičarka.
-kakor sem prej napisala, imam nekaj želja. In te izvirajo iz ljubezni do knjig in petja. Rada pojem in ne da bi se hvalila, a za sabo imam v življenju že ogromno nastopov.
-imam ljubezen do dobrih šovov. Meni najljubši pevec je Darren Criss (izven One Direction). Je zelo talentiran in če bi ga kdaj spoznala, bi bilo super.

----

Vem, da nisem napisala veliko. A to je šele začetek. Se opravičujem tistim,ki mislijo, da sem jim 'ukradla' idejo. Sorry. Blog lahko pišejo vsi.

Big Love xx
HarryStylesBabe
02. maj 2016
u203458
u203458
Next
02. maj 2016


BLOG NUMBER ONE; MY SCHOOLMATES

Torej, nisem še nič povedala o mojih sošolcih in sošolkah in je čas, da najbrž začem s tem... Naš razred je normalen, le s to razliko, da nas je malo. To pa zato, ker je veliko sošolcev imelo idejo o tem, da je učenje za luzerje. Recim, v prvem letniku nas je bilo okoli petindvajset, v četrtem nas je ostalo samo še penjast. Nekaj se jih je prepisalo, nekaj se jim ni dalo učiti in nekateri so se celo preselili v druge države.
Teh nas petnjast, je doživelo, da smo se razdelili v grupe.
In tako ena skupina ljudi sovraži druge. Ne vem, če se to dogaja tudi drugim po šolah, a prin nas je noro. Če le rečeš eno besedo proti drugemu, je kot, da bi nastal vihar. In potem mora razredničarka to reševat. Jupi. Problem je v tem, da je razredničarka malo... čudna. Ne razumite tega narobe, a dejasnko se skoraj nič ne broga za nas.
Velikokrat pride do incidentov, da koga vržejo ven iz razreda. In seveda dobi ta ubožec neopravičeno. In ker razredničarka nima drugega dela, mu prisoli še eno neopravčeno.

-----
to je to za sedaj.
Big Love xx
HarryStylesBabe
03. maj 2016

BLOG NUMBER TWO: BFF

Imam zares najboljše best frendice. In to ne pravim zato, ker naj bi kao vsaka best frendica bila najboljša, temveč zato, ker je to res.
Skoraj nikoli se ne skregamo, zmeraj se smejimo, imamo iste bedne fore, vsaka takoj ve, če je kaj narobe ali če je vesela. Če je katera od nas žalostna, se maximano potrudimo, da druga drugo nasmejimo.
Iz mojega pisanja lahko sklepate, da jih je več in imate prav. Imam več najboljših prijateljc in to je zato, ker se vse dobro razmemo. Ne vem, če je še kje v Sliveniji tako lahko dobiti prijateljice, kot na naši šoli.
Najbolj pomembno se mi zdi, je to da druga drugi rešujemo riti. To pomeni, o je kakšna izmed nas v težavah, se potrudimo, da jo rešimo ven iz težav.
Ena izmed moji BFF je enkrat celo pri pouku dobila 'kazen' da ne sme več nositi mobitela v razred (profesorica je zelo stroga) in dejansko, smo jo rešile tako, da smo ji začele tveziti o tem, kako ona ravbi mobitel, da pokliče očeta itd.
In je bilo dejansko zabavno. Dve izmed mojih BFF radi gledata Star Wars (bolj kot ostal) in da se ne pritožujemo, smo vzele kompromis, da bomo recimo pogledale en film od Stra Wara, nato pa recimo (si zmišljujem)Notebook (Beležica).
Najbrž vas zanima, koliko nas sploh je. Naj vam odgovorim na vprašanje.
Šest.

----
Big Love xx
HarryStylesBabe
04. maj 2016
u203458
u203458
Next
04. maj 2016


BLOG NUMBER THREE: DARREN CRISS

Eden izmed mojih mnogih vzornikov je Darren Criss in če ga ne poznate, vam bo takoj jasno, ko povem, da je gral v Glee-ju Blane-a Andersena in je popolnoma raztural.
Naj povem kaj o njem:
igral je že v Horror Story (sezona, v kateri je sedaj Lady Gaga),
ima svoj bend,
igra na Broadwayu v How to Succeed in Business Without Really Trying in Hedwig and the Angry Inch,
Igra v filmu (komedji) Girl Most Likely (vloga Lee-ja),
Je poznan kot zelo zabaven človek, prijazen in zlahka se vživi v vlogo.
Zato sem mu danes posvetila svoj del bloga. Ker je zares dober in si zaluži več prepoznavnost v svetu in samo zaradi tega, ker je lep (čeprav je tudi to ena od prednost)
Sicer je že nekaj časa v zvezi in je srečen (na žalost haha )

Napišem še kaj potem

---
Big Love xx
HarryStylesBabe
06. maj 2016
BLOG NUMBER FOUR: MY BREAKFAST


Zelo pomembno je zjutraj jseti, zato sem se dločila, da bom dala enih par receptov, s katerimi se potem lažje učiš, hodiš v šolo... no, da nisi lačen

Slasten beljakovinski šejk
Kot verjetno že veš, je za lepo postavo poleg športa pomembna tudi pravilna prehrana. Najpomembneje je, kaj poješ, manj pa, koliko poješ. Za najboljše rezlutate moraš po vadbi obvezno povrniti izgubljeno energijo, predvsem v obliki beljakovin, ki so gradniki mišic in ti zato pomagajo izklesati telo. Najstnica je zato zate pripravila nekaj preprostih receptov za domače smutije, ki jih enostavno samo vržeš v mešalnik, pa dobiš okusen in hkrati tudi zelo hranilen obrok.

1. Beljakovinska bomba

150 g puste skute
40 g jagod
10 g lanenenga semena
50 g banane
2 dl gazirane mineralne vode

2. Borovničev frape

2 pesti svežih borovnic
2 dl lahkega tekočega jogurta
10 g ovsenih kosmičev
7 g rozin

3. Vlakninski šejk

2 dl sojinega ali riževega mleka
10 g rozin ali 1 jabolko
1 žlica narezanih mandljev
10 g ovsenih kosmičev

4. Sladka regeneracija

1 dl kokosovega mleka
1 dl navadnega jogurta
1 žlica mandljev
2 dl anansovega soka
1/2 skodelice namočenega suhega sadja
nekaj kapljic vanilijeve arome

5. Zelena osvežitev

1 skodelica mlade špinače
1 zmrznjena banana
z žlička chia semen
2 dl mandljevega mleka

Če pa ti to ni všeč, pa je ažje pojeti kaj boj zdravega recimo med pa kruh, mogoče marmeado pa kruh, zraven popiješ še kakav/čaj, ker je zares pomembno, da zjutraj ne greš v šolo lačen, kajti če si priznamo-jemo šele v šoli in to je prepozno.

----
Big love xx
HarryStylesBabe
13. maj 2016
u216836
u216836
Upam, da boš nadaljevala (: nextt!
28. maj 2017
prosim lajkajte mojo stran
https://www.facebook.com/lovequotesqq/
15. junij 2017
Super pišeš! Držim pesti, da boš nadaljevala s tem. Blog pa si lahko ustvariš tudi na blogspot.si. Veliko je Slovencev in blog lahko urejaš po svoji želji. Sama ga ima in si lahko ogledaš tudi kakšne nasvete kako začeti s tem: https://knjigoljuba.blogspot.si/!
28. september 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg