u137240
u137240
Živjo!
No.. Odločila sem se da napišem eno zgodbico. V obliki dnevnika.. In ne bo 1D notri.. In.. Zgodba bo na pol resnična, na pol izmišljena(zgodba se je(resnični del) dogajal moji BFF.) Kjer pa bo resnična, ne bodo prava imena. No upam, da vam bo všeč.
1.DEL
13.4.2013
Dragi dnevnik!
Ne morem verjeti, da ti pišem že, ko sem stara šele 10 let. Kot veš, sem še zmeraj zatreskana v Blaža, mojega sošolca. Ampak... Imam občutek, da ga prebolevam. Saj veš, da mi je vsak fant všeč le kak mesec, potem mi je všeč drugi.. Uglavnem nisem še zares zaljubljena. Kar pri 10 letih še ne moreš biti. No. Dopoldne sem bila kot ponavadi v šoli. Joj... Ko bi ti videl, kaj se je zgodilo na postaji. Saj veš na moji postaji, na kateri izstopim po pouku z kombija. Jaz in Tina-soseda sva se spet smejali. David naju je zabaval. Kot vsak dan. Ampak veš.. Nekaj pa ne morem verjeti. Tale David je v 2.razredu pa me zabava kot.. ne vem kaj.. Ko smo skupaj ni trenutka, ko se ne bi smejala. Ne me narobe razumet, vanj ne bi bila nikoli zaljubljena. Ampak danes je bil na postaji še Davidov brat, Tilen. Ta je že mnogo starejši. Hodi že 9.razred. In veš kaj? Stavim, da je David smisel za humor podedoval po njem. Kmalu sta se odpravila proti domu in tudi misve z Tino. Neke čudne igre sva se šle. Saj veš, da je rahlo prizadeta. Kako lahko zaostaneš v prvem razredu? In kako jo doma vzgajajo. Kar naprej govori kletvice in si izmišljuje nore stvari. Npr. danes je rekla da se je drsala po strehi, padla dol, se ubila, so jo pokopali, potem je pa oživela. Ne morem verjeti. Kaj se je dogajalo popodne, doma? Najprej naloga. Nato kosilo. Nato.. 5 minut računalnika. Potem sem pa šla kar v svojo sobo. Malo sem izdelovala neke srčke iz papirja. Ponavadi, ko kaj delam razmišljam o Blažu, ljubezni. Ampak danes ni bilo tako. Razmišljala sem o dogodkih, ki so se dogajali na šolski postaji. Ko je bil Tilen. Npr. enkrat ko je bil sneg. Naredila sem kepo. Aja, Tilen ima očala. In kepo sem vrgla Tilnu ravno tako, da so mu očala skoraj dol padla, ker jih je ujel, na srečo. Tina in David sta se samo smejala. In jaz tudi. Še Tilen se je nasmehnil. Ali pa.. Ko smo imeli snežno vojno. Punce proti fantom. Mene je Tilen dobesedno umavžal(upam, da veš kaj je to). Tina pa je Davida. Tako da je bilo izenačeno. Ampak menim, da se je David, Tini rahlo pustil. Po glavi se mi je porodilo toliko smešnih dogodkov. Nekaj neverjetnih, nekaj smešnih šal. Vse stvari. Nato pa sem se spomnila Blaža. Ampak o njem nisem dolgo razmišljala. V misli mi je pritaval Tilen. Od mene je starejši kar 5 let! je visok, no sicer sem tudi jaz, ampak on je višji, popolne rjave lase, rahle kodrčke. Veš, nekoliko me spominja na tistega iz 1D-Harrya. No, sicer nima takih kodrčkov.. Ampak jih pa ima. Tiste popolne modre oči. In njegov nasmeh. Občasno se kar stopi... Kaj? Razmišljam o Tilnu in njegovi popolnosti. Okej.. Ana umiri se. Stara si 10 let in itak ne bo dolgo trajalo. No zdaj pa bom končala moj dragi dnevnik.
Lahko noč!
Ana Dolenec
09. junij 2013
u126608
u126608
Neext! a pliiiis bereš? https://www.igre123.com/forum/tema/padec-z-viska-na-dno/56541/1 sorry k oglašujm...
11. junij 2013
u136908
u136908
Next!
11. junij 2013
u137240
u137240
Hvala vama, ker bereta
2.DEL
14.4.2013
Dragi dnevnik!
Kaj naj ti najprej povem? Zjutraj sem normalno ustala, odšla v šolo in je potekal pouk in potem... Tega pa nemorem preskočit. Saj veš kaj sledi, postaja. Spet je bil Tilen. In spet sva se z Tino dobesedno režali. Jaz sem celo jokala-od sreče seveda. Če bi ju videl ti, bi se tudi smejal. In se res bojujemo kdo je močnejši, jaz, Tilen ali David. Saj verjetno že veš kdo, ampak nemorem verjet da sem Tilna za 1 centimeter dvignila! Medtem ko me je on svobodno in enostavno nosil. Tina se nam je samo smejala. Tudi David me je poskušal dvigniti, pa ni imel dovolj moči. Verjetno veš, da tudi Tilna ni moral dvigniti, če niti mene ni. In danes sem se čudila prfektnemu nasmehu Tilna. Ja, prav si ugotovil, nova ljubezen na vidiku. Me prav zanima kdo bo moja naslednja simpatija. Mogoče.. Hm.. Žan? Miha? Oba sta kar prijazna, lepa.. Ampak nista tako lepa kot Tilen. Ja, spet podcenjujem svojo simpatijo. Ko je pa druga pa prejšnjo žalim. Kdo bi me razumel. In veš kaj sem ugotovila? Da je David po Tilnu podedoval še kodrčke. Sicer imata čisto drugačne barve lase, ampak David ima še večje kodre. Ima pa blond lase. Saj veš kakšna je blond ane? No uglavnem, potem sva šli z Tino proti domu. Ja, spet si je izmišljevala nore stvari. Jahala je kravo, je padla z nje in je imela pretres možganov pa 89 šivov... Dobesedno je nora. Veš zakaj? Ker sploh ne živi na kmetiji in tudi njeni sorodniki ne. Ampak jaz, živim na kmetiji. Danes me je, ko sem prišla domov pozdravil moj mucek Maksi. Tale črno-beli mucek me zmeraj spravi v smeh, star je šele 6 mesecev. No veš kaj sledi potem? Kosilo, moje najljubše-spaghetti! Po kosilu... Čakaj, kaj sem že delala po kosilu? Aja.. Brskala po spletni strani naše šole in iskala slike Tilna. In sem se nasmejala. Ko bi ti videl kakšen je zdaj in kakšen je bil v 1.razredu. Čisto nasprotje. Takrat je imel še blond lase, čisto ravno kar ga je rahlo *osmešilo* oz. je zgledal bolj smešno. Ne me narobe razumet. Lepi so tudi fantje z ravnimi lasmi, ampak takimi.. Ne hvala. Potem sem spet razmišljala o Tilnu. Ja, vem ravnokar sem gledala njegove slike in spet razmišljam o njem. Tako je vedno. Nevem zakaj.. Malo sem poslušala muziko z svojega telefona. Tale od The Wanted je fajna.. nevem več naslova. Chasing The Sun se mi zdi. Ful je fajna. No zdaj pa nemorem več pisat. Saj veš mami tečnari za posodo pomit -.-
Goodbye my notebook!
Ana Dolenec
11. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg