Živjo *

Tuki je ena tema za samo od Miley FANE (in to največje)
Če nisi njen FAN ne komentiri in neobiskuj te teme !
Tuki bom jaz dala videoposnetke in slike .
29. januar 201129. januar 201129. januar 2011
29. januar 201129. januar 201129. januar 2011
u32554
u32554
Miley je the best (: ♥
29. januar 2011
se strinjam preberi to :
Miley Cyrus je najslabša vzornica

Miley Cyrus, ki je v preteklih tednih polnila medije zaradi svojega uporniškega vedenja, je bila razglašena za najslabšo vzornico. Očitno je oboževalce zmotilo njeno pretirano pijančevanje in kajenje vodne pipe.

18-letno igralko in pevko Miley Cyrus, ki je veliko oboževalcev pridobila s serijo Hannah Montana, so imenovali za najslabšo najstniško vzornico. Od 99.000 oddanih glasov jih je zvezdnica zbrala kar 58 odstotkov. Podobno se je zgodilo že lani, ko je prav tako osvojila 'laskavi' naziv najslabše vzornice.

Njeno vedenje še zdaleč ni tako razvpito kot na primer od Lindsay Lohan in nekaterih hollywoodskih zvezdnic, ki so že bile prisiljene oditi na zdravljenje odvisnosti od alkohola in drog. Zanimivo je, da so pri anketi sodelovali najstniki, stari od devet do 15 let, ki so jasno izrazili svoje mnenje. Poslali so ji celo sporočila, v katerih so jasno povedali, da so jo nekoč imeli radi in da so jo spoštovali, zdaj pa je izgubila njihovo zaupanje. Najstniki so med drugim lahko oddali glas tudi za 18-letno Demi Lovato in 24-letno LiLo.
Miley si je prislužila naziv najslabše vzornice.
Sodeč po rezultatih ankete ni več tako priljubljena, kot je bila nekoč.
29. januar 2011
NA 24ur je bilo

v gogle napiš 24ur
potem pa v iskalnik miley cyrus
29. januar 2011
u32554
u32554
o fak -.-
29. januar 2011
Miley Cyrus z nekdanjim partnerjem Amy Winehouse
18-letna pevka in igralka Miley Cyrus, ki se je pred približno pol leta razšla z Liamom Hemsworthom, ima že novega izbranca, skoraj pet let starejšega britanskega igralca Joshuo Bowmana.Miley Cyrus in Joshuo Bowmana, ki skupaj nastopata v filmu So Undercover, so nedavno skupaj opazili na neki zabavi in takoj so se razširile govorice, da naj bi bila par. "Na zabavi sta bila nerazdružljiva,“ poročajo mediji. "Res pa je, da je morala Miley nazaj v Los Angeles, Joshua pa v Louisiano, tako da bosta morala še ugotoviti, ali bosta lahko v zvezi na daljavo.“

Joshua se je leta 2010 veliko pojavljal v medijih, odkar so ga opazili v družbi Amy Winehouse. Miley je Liama Hemswortha dokončno zapustila novembra 2010, čeprav so se govorice o koncu njune zveze pojavile že veliko prej.

Poleg nove ljubezni je pri Miley še nekaj novega – svoje telo je okrasila s še eno, že peto tetovažo. "Gre za lovilca sanj, ki visi nad mojo posteljo. Štiri peresa simbolizirajo brate in sestre,“ je povedala Miley in dodala, da jim je s to tetovažo želela sporočiti, da pazi nanje.

"Vse tetovaže imajo zanjo globji pomen. Prav vse so posvečene družini in najbližjim prijateljem,“ še pišejo mediji.
25. februar 2011
Miley Cyrus tajna modna oblikovalka?
Miley Cyrus ima skrite modne talente. Razkrila je namreč, da blesti v predelovanju in trganju majic. Na ta način je pevka v prostem času kreativna in priznava, da je to edina stvar, ki jo – poleg plesa, petja in igranja – obvlada.

"Obvladam ples, petje in igranje. Kakšnih drugih posebnih talentov nimam. Znam pa trgati majice! Resnično blestim v tem. Poleg tega dobro režem, dobra sem s škarjami,“ je razložila Miley.

Mlada pevka velikokrat šokira s svojimi odrskimi opravami. V preteklosti pa je priznala, da se počuti klavstrofobično, če mora obleči kar koli z volančki in naborki, v kar so jo velikokrat spravili za Disneyjevo nadaljevanko Hannah Montana. "Ko so me v finalni sezoni oblačili v bleščeče rožnate obleke z naborki, sem škrtala z zobmi. Ne počutim se dobro v tem. Enkrat je na snemanje prišla moja prijateljica in opazila mojo slabo voljo.“

Miley pa ni edina nadebudna modna oblikovalka v družini. Njena 11-letna sestra Noah Cyrus je lani na valentinovo izdala svojo kolekcijo oblačil.25. februar 2011
Miley Cyrus 'caplja' za 33-letnim Johnom Mayerjem

Konec tedna, ko je potekala podelitev grammyjev, se je najstnica Miley Cyrus v Los Angelesu očitno precej zabavala. Pojavile so se govorice, da naj bi se poljubljala s 33-letnim Johnom Mayerjem.Je Miley Johna Mayerja prepričala s svojimi drznimi nastopi?

Če se je 18-letna pop pevka in igralka Miley Cyrus še nedavno dobivala s 23-letnim soigralcem Joshuo Bowmanom, je zdaj prešla na deset let starejšega. Na zabavi v Los Angelesu pred podelitvijo nagrad grammy naj bi se najstnica poljubljala s 33-letnim Johnom Mayerjem.

"Miley je Johnu ves večer sledila kot mali psiček,“ je medijem izdal vir, ki naj bi bil priča dogodku. "Objela ga je okoli pasu in ga celo zgrabila za zadnjico. Mayer se je na njene prijeme primerno odzval,“ je še povedal vir in dodal: "Med njima se je med podelitvijo nagrad zgodilo še nekaj – Mayer se je sklonil proti Miley in zvezdnika sta se strastno poljubila.“

Miley in Mayer sta bila tokrat po navedbah tujih medijev v zakulisju in sta bila menda prepričana, da ju nihče ne vidi. Miley naj bi pevca nato nežno udarila po zadnjici in ga pohvalila.

Šušlja se celo, da se Miley zdaj hvali prijateljicam, da je ona tista, ki lahko Johna spremeni iz velikega ženskarja, ki je bil med drugim v zvezi z Jessico Simpson, Jennifer Aniston in Cameron Diaz, v moškega, ki je lahko zvest enemu dekletu. Ji bo uspelo?
John Mayer je ljubimkal že s številnimi zvezdnicami, med drugim tudi z Jennifer Aniston.
25. februar 2011
Je Miley resnično v težavah?

Pevec in igralec Billy Ray Cyrus je spregovoril o svojih skrbeh v zvezi s hčerko Miley, ki vse od 18. rojstnega dne počne vedno več norčij. Mu bo uspelo še pravočasno ukrepati?

Ima Miley res težave ali pač živi življenje čisto običajne najstnice? Kaj misliš ti ?
Napiši svoje mnenje !

"Zelo pomembno se mi zdi, da se zdaj intenzivno posvetim družini,“ je v nekem intervjuju povedal Billy Ray Cyrus, oče uspešne najstnice Miley Cyrus. "Moja družina je zame najpomembnejša in moramo držati skupaj, da bomo kot celota še bolj močni in zdravi.“

Miley je v zadnjem času odpovedala precej intervjujev in sodelovanj v pogovornih oddajah, Billy Ray pa je še povedal, da se je precej že naučil iz odzivov javnosti na njegove besede in dosedanja dejanja.

Vse skupaj je zame proces učenja. In zahvaljujem se vsakemu, ki mi je do sedaj na kakršen koli način svetoval, zahvaljujem se za spoštovanje naše zasebnosti – zasebne zadeve moramo namreč najprej rešiti sami, kot družina.“

Billy Ray se sicer ravno ločuje od Mileyjine mame Trish in povedal je, da se je bal, da bo Miley v preveliki stiski in da bo zaradi tega zašla v težave. "Vsakič, ko Miley odpotuje … vse, kar se zgodi … javnost vselej krivi mene. Saj razumem, sem njen oče … Lahko me križate, če želite,“ je povedal in dodal: "Bojim se zanjo. Okoli nje je ves čas veliko ljudi in vem, da se ji lahko vsak trenutek kaj zgodi. Rad bi jo zaščitil, preden se kaj zgodi.“

Govorice, da Miley brede v težave, so se pojavile, ko so v javnost prišle fotografije male zvezdnice, kako kadi, ko so se pojavile govorice, da se bo zdaj, ko je polnoletna, mogoče slekla za moško revijo ter začela pogledovati za precej starejšimi moškimi.
Zasebne težave bi radi reševali odmaknjeni od oči javnosti.
25. februar 2011
u38113
u38113
Omg !!!
MiLeY sE tOtAlNo MeŠa
25. februar 2011
nevem kaj ji je ampak je fullll škoda d je taka.....
zdej se je lase prebarvala na blond in je ful grda....
upam d bo bulš....!
01. marec 2011
kaj na blond !?
11. marec 2011
Miley Cyrus pogreša Hannah Montano

Pop zvezdnica Miley Cyrus, ki je zaradi vloge Hannah Montana zaslovela že pri dvanajstih letih, pravi, da pogreša to delo in obžaluje, da je konec te uspešne nanizanke. Jo moti, da ni več pod žarometi?

Miley Cyrus je pred kratkim nastopila v oddaji Saturday Night Live, kjer je tudi povedala, da pogreša vlogo Hannah Montane in kreativno delo, povezano s tem. “Seveda pogrešam vse to,“ je priznala mlada zvezdnica. "Obožujem to delo – pisanje skečev in kreativnost. Razmišljam o tem, da bi prosila Saturday Night Live, da mi pustijo ostati še malo dlje. Rada bi še delala z njimi.“

Pevka in igralka je na šovu uporabila tudi umetne brke, saj je obsedena z njimi. "Zbiram vse, kar je povezano z brki – broške, skodelice in ljudi.“

In medtem ko Miley pogreša Hannah Montano, pa njen oče – ki je tudi igral v tej nanizanki – pravi, da je zaradi tega propadel njegov zakon. "Ta prekleta nanizanka je uničila mojo družino. Grozno je to reči, ampak če bi se lahko vrnil nazaj, tega ne bi še enkrat počel,“ je razložil Billy Ray Cyrus, ki je ravno v procesu ločitve.

[img]https://image.24ur.com/media/images///normal/Mar2011//60628625.jpg[/img]
11. marec 2011
Miley zapeljuje drugega za drugim

Simpatična najstniška zvezdnica Miley Cyrus, ki še vedno ni našla svojega princa na belem konju, se zadnje čase veliko spogleduje. Med drugim provokativna sporočila pošilja tudi Jaredu Followillu.

Miley Cyrus očitno išče sorodno dušo. Potem ko je 18-letnica najprej oblegala nekdanjega partnerja Amy Winehouse, skoraj pet let starejšega Joshuo Bowmana, nekoliko kasneje pa še 33-letnega Johna Mayerja, nekdanjega partnerja Jessice Simpson, Jennifer Aniston in Cameron Diaz, se je očitno zagrela še za člana skupine Kings Of Leon, 24-letnega Jareda Followilla.

"Miley si želi, da bi bil Jared zainteresiran zanjo. Pogosto mu pošilja sporočila s kočljivo vsebino. Jared je nad njenimi sporočili navdušen. In rad kaže sporočila prijateljem. Miley mu je všeč in rad flirta z njo,“ je povedal Jaredov prijatelj.

18-letna Miley se je z nekdanjim partnerjem Liamom Hemsworthom razšla, potem ko je v Španiji spoznala Jareda in priznala je, da ji je bil že leta 2009 všeč.

"Jared je res prisrčen. Ponavadi nisem jaz tista, ki nori za fanti, ampak s Taylor sva bili očarani nad njegovim videzom,“ je izdala Miley. Ko sta se spoznala, je bil Jared v zvezi z manekenko Aliso Torres, s katero pa sta se leto kasneje razšla.
Kateri bo prvi padel pred njene noge?
11. marec 2011
Miley napadla paparaca
Najstniška pevka in igralka Miley Cyrus ima zadnje čase precej težav s paparaci. Za tem, ko je enega besno nahrulila, ker se je zaletel v njeno mamo, je z drugim želela kar fizično obračunati.

Miley je bila sprva do paparaca prijazna.Želela se je v miru odpeljati

Najstniška zvezdnica Miley Cyrus težko skriva svoj temperament. Po treningu plesa je paparaca, ki jo je čakal pri avtu in jo nadlegoval s kamero, sprva lepo prosila, naj se odmakne ter naj je ne fotografira in ne snema.

Ker paparaco ni upošteval njenih besed in je še naprej snemal, se je 18-letna zvezdnica močno razjezila in zamahnila proti njemu. Hotela mu je vzeti napravo iz roke, pri tem pa ga je tudi udarila.

Dogajanje je v objektiv ujel drugi paparaco, ki je bil oddaljen le nekaj metrov ...

To je že drugi Mileyjin incident s paparaci v zadnjih dneh. Nedavno je namreč verbalno napadla paparaca, ki se je zaletel v njeno mamo.Ker paparaco ni upošteval njenih želja, ga je napadla.Miley paparacu ni dovolila ne fotografirati ne snemati.
Želela mu je vzeti napravo iz roke, a ji ni uspelo.
11. marec 2011
u40419
u40419
meša se ji ker je slavna,
pač to je njen lajf nima kej
drugega za delat
11. marec 2011
Oglej si nov, že peti tatu Miley Cyrus!

Miley Cyrus, ki naj bi postala nova Kristen Stewart, je povečala svojo zbirko tatujev.

Njen prijatelj je za revijo ‘People’ izdal, da si je tokrat tetovirala prsni koš. Povedal je: »Gre za lovilca sanj, ki visi nad njeno posteljo. Štiri peresa simbolizirajo brate in sestre. Lovilec sanj služi kot njihova zaščita.« (Mileyjini bratje in sestre so: Brandi, 23, Trace, 21, Braison, 16, in Noah, 11.)

18-letna zvezdnica ima torej že peti tatu. Zraven lovilca sanj ima še srce in križ na prstu, besedo ‘love’ na ušesu in frazo ‘just breathe’ prav tako na prsnem košu, s katerim je izkazala čast enemu izmed njenih prijateljev, ki je umrl.

Vir je povedal še: »Vsi tatuji imajo za njo nek globlji pomen. Vsi predstavljajo družino ali bližnje prijatelje.«

V četrtek pa je priljubljena pevka in igralka uživala v sončnem vremenu v Los Angelesu, kamor se je vrnila po snemanju filma v New Orleansu. Oblečena v kavbojke in majico ‘Harley Davidson’ se je nasmihala fotografom in v objektiv pokazala tudi mirovno znamenje.

Po poročanju ‘E!’ pa naj bi se Miley zapletla v zvezo s soigralcem iz filma ‘So Undercover’, Joshua Bowmanom.

In medtem ko sta res prijatelja, je vir blizu Miley namigovanja zanikal in za ‘Gossip Cop’ dejal: »Miley je še vedno samska. Onadva nista skupaj.«

Včeraj pa je bila ljubka zvezdnica opažena v ‘Coffee Bean & Tea Leaf’ v Toluca Laku, kjer si je kupila kavo in se tako pripravila na aktiven dan.

Nekdanjo disneyjevo zvezdnico je pred lokalno kavarno ustavila skupina deklet, ki so jo nagovorile, da se je skupaj z njimi fotografirala, preden se je odpravila po kavo, sok, jogurt in ustekleničeno vodo.
11. marec 2011
VROČE: Miley Cyrus: Popolnoma besna na očeta!

Oče Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, se je razgovoril za revijo ‘GQ’ in priznal, da je Disneyjeva uspešnica ‘Hannah Montana’ uničila njegovo družino. Izrekel je nekaj norih, resničnih in bolečih stvari, ki so zagotovo prišle iz srca.

Billy verjame, da je izgubil kontrolo nad svojo 18-letno hčerko, ki je obdana z napačnimi ljudmi. Trdi, da so njegovi otroci pod vplivom samega Satana, kar zveni malce noro.

Številni pogovori o pravilni vzgoji otrok bi naj bili krivi tudi za razpad zakona med Billyjem in njegovo ženo Tish Cyrus. Seveda je Miley besna na očeta. Ta intervju je največja izdaja njenega zaupanja in Miley se počuti, kot da jo je oče, ki je tudi v ‘Hannah Montani’, ki je po njegovem uničila vse, igral njenega očeta, izdal.

»Tega očetje ne delajo,« je povedal vir. »V teh letih, kar je šov služil milijone za družino, Billy ni rekel ene slabe besede o ‘Hannah Montani’, sedaj, ko je pa Miley, ki bi naj zaradi škandala z drogo skoraj uničila svoj novi film, dopolnila 18 let in sama sprejema svoje odločitve, pa je naenkrat šov kriv za vse. Neodpustljivo.«

Zakaj se je odločil, da bo spregovoril zdaj? Billy Ray je Mileyjino nepremišljeno obnašanje zagovarjal leta – od gole fotografije do seksi plesa s starejšim moškim. Oče in hči nista spregovorila že od decembra. Zakaj? Ker Billy noče poklicati svoje hčerke.

»Miley mu je rekla, da če hoče govoriti z njo, ima njeno številko,« je razkril družinski prijatelj. »Je ista številka, ki jo je vedno imela.«

Lahko je sedaj reči, da je ‘Hannah Montana’ kriva za razpad družine, toda Billy je pozabil, da je bil tam, v prvi vrsti, kjer je ploskal in spodbujal svojo hčerko… Ta reč mu je prinesla ogromno denarja. Oprosti, Billy, toda nam se zdi, da bi oče moral sam prevzeti odgovornost za napake v svojem življenju.

Kaj pa ti misliš?

Miley, ki se bi naj zagledala v 15 let starejšega moškega, pa očitno ne posluša svojega očeta, ki ji pridiga o njenem obnašanju in izgledu, saj se je v četrtek pojavila v Los Angelesu v izzivalno kratkih hlačah, v katerih je niti približno ni bilo nerodno.
11. marec 2011
Miley Cyrus: Spregovorila o vseh svojih škandalih!

Miley je na fotografiranju za novo številko revije ‘Marie Claire’ pokazala svoje ženske čare.

18-letna pevka in igralka je za revijo tudi spregovorila o svojih škandalih in razpadajoči družini.

Mlada zvezdnica je prvič povedala nekaj besed o nedavnem škandalu z drogo in priznala, da obžaluje, da so jo pri kajenju ujeli, saj se počuti, kot da je s tem razočarala svoje oboževalce.

Zvezdnica ‘Hannah Montana’ meni, da so ljudje z njo preveč strogi in je ne bi smeli obsojati. Še vedno je najstnica, ki ima pravico delati napake, kar pa še ne pomeni, da bo postala naslednja Lindsay Lohan.

O tem je povedala: »Naredila sem napako. Samo sebe sem razočarala, ker sem razočarala oboževalce. Zame je bila slaba odločitev, zaradi mojih oboževalcev in tega, za čemer stojim. Nočem, da mislijo, da sem jih izdala. Toda oni so kritiki, ne jaz. Nisem popolna. Odkar sem začela šov, sem govorila, da bom delala napake. To vem in mislim, da je to eden izmed razlogov, da se oboževalci zanesejo name, da se otroci zanesejo name. »

O razmerju z Avanon Jogiem je spregovorila: »Če pogledate fotografije, sem obrnjena stran, saj mi je dal poljub na lice. Zame je prav smešno, da ljudje govorijo: ‘Mečkata se’. No, v mečkanju je tudi jezik.«

Nekaj besed je namenila tudi njeni mami pred kamero, Demi Moore.

»Res sem se malo počutila, kot bi bila Demi moja mama, saj sva se zelo dobro razumeli. Imeli sva odlične pogovore in izgleda, da se je to preneslo tudi pred kamero. Komaj čakam, da pride ven ‘LOL’. Je nekaj, na kar sem najbolj ponosna.«

Ko že govorimo o mami, ni pozabila omeniti družine, za katero upa, da bo kljub ločitvi ohranila močne vezi.

»Seveda bi bil vsak razburjen, ko se pojavijo težave v njihovi družini, vendar imam jaz veliko upanja za mojo družino in vem, da bomo ne glede na to, kaj se zgodi, ostali močni. Želim si le, da bi bila oče in mama srečna in predvsem, da bi bila sestrica srečna.«

Mlada zvezdnica se je v petek udeležila ’1st Annual Global Action Awards Gala’, ki se je odvijal v hotelu Hilton na Beverly Hillsu.

Zvezdnica je po tem, ko je prejela nagrado za ‘Global Action Youth Leadership’ tudi nagovorila občinstvo.

»Želim, da otroci naredijo nekaj, kar imajo radi. Ne nekaj, kar so jim prijatelji, starši rekli, da je v redu, ampak nekaj, kar jim narekuje srce.«
11. marec 2011
Kaj se dogaja z Miley Cyrus? Do konca potrta!
Miley Cyrus so paparaci ujeli v ponedeljek popoldan, ko je zapuščala plesne vaje v Los Angelesu.

18-letna zvezdnica, ki je pred kratkim spregovorila o svojih škandalih, je zraven športnih copat in plastenke z vodo nosila še potrt izraz na obrazu. Ali ni tako, da se ljudje po plesu vračajo domov sproščeni in z nasmehom na ustih? Kaj se torej dogaja z Miley? Morda pa je vzrok njene slabe volje njen oče, na katerega je popolnoma besna...

V tem tednu pa je razvpito pevko in igralko vsekakor razveselila podelitev nagrad ‘Global Action Youth Leadership’, na katerih je zmagala! Čestitam Miley (MileysGirl).
11. marec 2011
Oče Miley Cyrus se je zaradi spornega intervjuja opravičil!

Billy Ray Cyrus se je opravičil za prenagljen in nepremišljen intervju, v katerem je za revijo ‘GQ’ spregovoril o njegovi družini.

49-letni oče razvpite Miley Cyrus, je reviji ‘People’ zaupal: »Zame je trenutno zelo pomembno izboljševanje odnosov v družini.«

»Družina je najpomembnejša stvar, ki jo imam in trenutno delamo na tem, da bo naša prihodnost močna in zdrava. Še veliko se moramo naučiti in se zahvaljujemo vsem, ki nas podpirajo in spoštujejo našo zasebnost, še posebej ko rešujemo pomembne družinske težave,« je še dodal.

V intervjuju je njen oče, ki prav tako kot Miley, ki je zadnje čase nekam potrta, dobro pozna slavo, še poudaril, da je bil v skrbeh za hčer in je slava uničila njegovo družino.

Kaj pa ti meniš, je bila res Mileyjina slava tista, ki je uničila družino?
11. marec 2011
Miley Cyrus: Svojo bolečino skriva za nenehnim nasmehom!

Miley Cyrus morda res izgleda kot 18- letna srečna najstnica, toda viri blizu mladi pevki in igralki pravijo, da gre skozi težko obdobje v življenju.

Miley se zadnje čase sooča z velikim stresom, ki so ga povzročile kontroverzne izjave njenega očeta Billyja Rayja Cyrusa v reviji ‘GQ’.

»Miley je očitno pod stresom, čeprav ga poskuša skriti za nenehnim nasmehom,« je povedal vir. »Zelo je razburjena, prizadeta in jezna.«

Ni težko razumeti, od kod prihaja njena jeza. Njen oče je namreč pred kratkim izjavil, da ga skrbi za hčerino obnašanje in da je ‘Hannah Montana’ uničila njegovo družino. Po tem intervjuju pa je svoje komentarje označil za eksplozivne in neutemeljene ter povedal, da poskuša rešiti odnose s svojo družino.

Njen oče pa ni edini, ki mladi zvezdnici kodra lase. Njeni starši so ravno v teku ločitve, zato Miley največ časa preživi s svojo mamo Tish v Los Angelesu.

Prav tako načrtuje tudi naslednji korak v svoji karieri. Ali si bo mlada igralka izbrala še en film, ali se bo raje posvetila glasbeni karieri in posnela kakšen album? V zahvalo Billyju Rayju je Mileyjin odnos z Disneyjem malce skrhan.

Upam, da bo Miley, ki je zadnje čase res potrta, ubrala pravo pot skozi vse te težave in se vrnila k temu, kar zna najbolje!
11. marec 2011
Imam dokaz o dobrodelnosti Miley Cyrus: Haiti!
Miley Cyrus je svojo energijo končno usmerila v nekaj pozitivnega: dobrodelnost!

Igralka je bila na Haitiju, kjer je pomagala ‘Starkey Hearing Foundation’. Tam je pomagala gluhim otrokom, da so dobili stvari, ki jih potrebujejo. In tako je tudi eni najstnici polepšala dan.

Leta 2006 je Paige Livesay skupaj s starši odšla opravljat misijonarsko delo na Haiti. Delo je bilo zanimivo in ta teden se je njena družina povezala z Miley, ‘World Wide Village’ in z ‘Starsky Hearing Foundation’ in skupaj so skoraj 200 otrokom podarili sluh.

Otrokom so vzeli odtise ušes in jim v Minnesoti naredili po meri narejene slušna aparate. Tudi Miley, ki je nedavno spregovorila o vseh svojih škandalih, je pomagala deliti aparate, vendar ne zna lokalnega jezika in je potrebovala prevajalca. Tu je vskočila Paige, ki govori tudi kreolsko.

Troy Livesay je napisal: »Paige je prejšnji teden en dan manjkala v šoli, ker je babicam pomagala pri porodu Enisse, saj je bila to prošnja slednje. In ta teden je spet manjkala v šoli, saj je hodila naokrog s slavno ameriško najstnico. Paige smo nominirali za nagrado za ‘najbolj čudno življenje’.

Mi pa bi jo raje nominirali za nagrado za ‘najbolj neverjetno najstnico na svetu’. In razlogi nisi samo to, da govori kreolsko in je pomagala pri porodu, ampak tudi to, da tako veliko časa posveti pomoči drugim, medtem ko je večina ostalih najstnikov prezaposlena s pisanjem sms-ov in brskanjem po internetu.

To sicer ni prvič, da tudi Miley pomaga Haitiju. V pomoč je pred časom posnela tudi pesem.

Miley, ki bi naj trenutno preživljala težko obdobje svojega življenja, pa je v ponedeljek popoldne že bila nazaj v New Yorku, kjer so jo zasačili med nakupovanjem.
11. marec 2011
Miley Cyrus z brki

V četrtek zvečer je bila mlada Miley Cyrus gostja v oddaji ‘Late Night with Jimmy Fallon’ v New York Cityu, kjer je opravljala svoja promocijska dela.

Igralka v filmu ‘Last Song’, ki svojo bolečino skriva za nenehnim nasmehom, se je pridružila voditelju v Rockefeller Centru, natančneje v New Yorku, kjer je skupaj z Jimmyjem posnela en del oddaje, ki je bil predvajan kasneje na televiziji. V oddaji pa je promovirala tudi svoj prihajajoč nastop na ‘Saturday Night Live’, ki bo v nedeljo.

Očitno se je Miley na snemanju zelo zabavala, saj je skupaj z voditeljem Jimmyjem Fallonom preizkušala veliko število umetnih brk, medtem ko sta se sede sproščeno pogovarjala.

V soboto pa bo Miley, ki je zelo dobrodelna, nastopila na ‘Saturday Night Live’, kjer bo imela svoj ‘Miley Cyrus Show’, na katerem bodo nastopili tudi glasbene legende The Strokes, pričakuje pa, da se ji bo pridružila tudi Vanessa Bayer, ki bo upodobila pevko in igralko.

Zvečer istega dne pa se je mlada zvezdnica odpravila na večerjo v restavracijo ‘TAO’ v New Yorku.

Igralka serije ‘Hannah Montana’ si je privoščila odličen obrok ob družbi nekaj svojih prijateljev.
11. marec 2011
Miley Cyrus se je norčevala iz Justina Bieberja in Lindsay Lohan!

Vsi smo se spraševali, ali bo Miley Cyrus imela svoj šov ‘The Miley Cyrus Show’ ali ne, ki bi bil posmehljive narave, medtem ko je bila med vikendom gostja oddaje ‘Saturday Night Live’. In ne samo, da ga je imela, v njega je vključila celo Justina Biebra, ki več ne skriva svoje zveze s Seleno Gomez.

Oblečeno v priljubljenega zvezdnika je Vanessa Bayer kot gosta napovedala ‘Justina’ in Miley je ‘odigrala’ svojo verzijo Biebsa. Z veliko mežikanja in domišljavosti ji je uspela zelo dobra improvizacija mladega pevca, v katero je vključila tudi svoj ‘ptičji’ incident in kajenje salvie.

Dobrodelna zvezdnica (oblečena v Justina) je omenila tudi kajenje in na zelo zabaven način dejala: »Ni razloga, da ne bi kadili… Je popolnoma legalno.«

Drugi incident pa je v svojem samogovoru naslovila in se v pesmi, katere refren govori ‘Oprosti, ker nisem popolna’, posmehovala na račun Lindsay Lohan in Tigera Woodsa. Pela je: »Tukaj je fotografija, na kateri se poljubljam s fantom in Annie Leibovitz me skuša sleči, za tiste, ki menite, da je to nespodobno. Nikoli nisem ukradla ogrlice, ali prevarala svoje žene kot ta golfist. Torej kot lahko vidite nekaj mojih dojk od strani, oprostite, nisem popolna.«

Njena zbadanja Lindsay pa se niso končala tu. V hladnem odprtju šova, se je pojavila kot v intervjuju s Charliem Sheenom. Poglej si priložen video!

V pesem je vključila tudi člana ‘SNL’, Kristen Wiiga, ki naj bi dejal: »Nisi posnela umazanega dela in ga pokazala.« Bobby Moynihan pa je dodal: »Nisi posnela fotografije svojega penisa.« Miley se je potem vprašala: »Se ne zdita obe stvari slabši kot kajenje vodne pipe?« in tako vključila njen incident s kajenjem salvie: »Žal mi je, zelo mi je žal. Oprostite, ampak nisem popolna.«

Priljubljena zvezdnica je bila v soboto opažena ob zapuščanju zabave po omenjeni oddaji, ki se je odvijala v lokalu ‘Asia de Cuba’ v New York Cityju.

18-letna pevka in igralka si je z družino in prijatelji privoščila večerjo pri veliki mizi v kotu restavracije. Med navzočimi je bila tudi njena mama Tish, starejša sestra Brandi, njen glasbeni fant Jon Wasleske in njegov sočlan banda Owen Jones s punco.

Za spletni portal ‘Just Jared Junior’ je povedala: »Vadili smo do 5. ure zjutraj in naš klicni čas je bil ob 8. uri. Izčrpana sem!«

Kdo drug je še prišel na zabavo podpret Miley? Producent filma ‘The Last Song’, Adam Shankman, producentka ‘SNL’, Lorne Michaels, vodja ‘America’s Next Top Model’, gospodična J. Tu pa so bili tudi člani skupine ‘The Strokes’ ter ostali člani ‘SNL’: Vanessa Brayer, Fred Armisen, in Jason Sudeikis.

Včeraj pa si je Miley privoščila kavo v ‘Starbucksu’, na poti do letališča v New York Cityju.
11. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg