Končala sem zvezo, saj me je sedaj že bivši fant udaril in tega nebi prenašala, saj bi me lahko še kdaj ponovno udaril.
konec ene zgodbe, začetek druge, ane?

no, pa gremo mal pogledat za službo, sem si rekla in začela brskati po internetu. nikjer nič, stara sem 19 let in ker nimam dovol izkušenj me sploh ne bodo zaposlili.

tako sem se nekaj ur sedela za računalnikom in pisala prošnje za delo.

"Tina, telefon imaš" sem zaslišala mamin glas.
"takoj" sem rekla in sla k njej.

"zdravo, Tina, Gregor pri telefonu, tvoj oče mi je povedal, da iščeš službo, kaj si zainteresirana za službo pri meni, kot za blagajničarko" je rekel, bila sem presenečena in seveda sem kar se, da hitro spregovorila " seveda, kdaj pa naj bi začela", "če si za, lahko prideš že jutri in ti mal pokažem, kaj naj bi delala in vse" je rekel. "v redu, potem pridem jutri k vam, ob 7.30 bom tam" sem rekla, pozdravila sva se in prekinila.

to pa je novica, cel dan sem pisala prošnje in upala, da bo kdo odgovoril, sedaj pa nekdo mene pokliče, če bi delala pri njemu, super.

"Mami, jutri grem delat k Gregorju" sem rekla
"ooo super" je rekla mami, odšla sem v sobo, in začela gledati kaj si bom oblekla in premišljevala kako bo delo sploh potekalo, s kom bom sploh delala.

stuširala sem se in se odpravila v posteljo, saj sem hotela biti jutri na prvi delovni dan, kar se da spočita.

zbudila me je budilka, odpravila sem se v kopalnico in si oblekla črne pajkice ter preprosto belo majčko ter si naredila visok čop. v kuhinji sem si pripravila šejk in se z avtom odpravila na delo.

"Dobro jutro" sem rekla, ko sem vstopila v trgovino skozi zadnja vrata, ki so namenjena zaposlenim.
"Dobro jutro" sem zaslišala dva moška glasova, enega sem prepoznala bil je Gregorjev, drugega pa nisem prepoznala.

"OOO, živjo, jaz sem Aljoša" je rekel fant in se mi nasmehnil, zgledal je prav sexy.

"no, Tina, pridi ti pokažem, kaj naj bi delala" je rekel Gregor, pokazal mi je kako se dela na blagajni, kako se plačuje s kartico in vse ostalo. delo je bilo raznoliko in čas je kar letel, sploh nisem vedela, da je ura še 12.30 takrat je prišla že popoldanska ekipa delat, predstavila sem se jim in do 14.30 sem bila na blagajni.

"Tina, najine izmene je konec" sem zaslišala Aljošev glas.
"ja vidim" sem rekla in odšla v garderobo, garderoba je bila majhna, vsi zaposleni smo imeli omarice skupaj in samo tam smo se lahko preoblekli in preobuli. sama se nisem preoblekla, saj sem po delu odšla naravnost domov, tako sem se samo preobula.

"Tinca se vidiva jutri popoldan" je rekel Aljoša in tako sva se poslovila, vsak je šel v svoj avto in domov.

________________________________________________________________________________

to je moja resnična zgodba, upam, da vam bo všeč
24. maj 2016
ko sem prišla domov, sem bila sama, starša sta delala, sestra je bila pri prijateljicah. odšla sem v dnevno sobo in gledala nanizanko HAVAJI 5.0., malo akcije ne škodi, ane?
tako je ura kar hitro minila. starša sta prišla domov.

"kako je bilo prvi dan? je vprašala mama
"super, hitro sem se navadila na blagajno in delo" sem rekla zadovoljno in se nasmehnila
"lepo, samo, da ti je všeč" je rekla mama

odšla sem ven, na en dolg sprehod, misli so mi najprej odšle k bivšemu fantu, spomnila sem se njegovega udarca, kako me je udaril in vseh slabih stvari, ki sem jih doživela z njim. vedno govorijo,da se moramo spominjati lepih stvari o nekom, vendar z njim sem jih doživela res malo, sploh se jih nisem spomnila, ker vedno, ko sem se spomnila nanj, sem videla samo sebe z malo modrico na licu.

"dovol o njem" sem si tiho rekla

misli so mi odšle na Aljošo, mojega sodelavca, ne vem zakaj ravno nanj, zdel se mi je v redu fant, starejši je od mene, vendar takšnega fanta kot je on bi vsaka imela. če ga katera ima je lahko srečna, zdi se mi fant na mestu.

bila je 7 zvečer, ta moj sprehod je trajal kar 3 ure, sem pa prehodila nekaj kilometrov, šla sem v kopalnico in se stuširala, oblekla sem si pižamo in kot vsi odšla na FB.
Poklepetala sem s prijateljico Petro, govorili sva o fantih, o faksu, ki ga ona obiskuje, o vseh stvareh, ki sva jih skupaj doživeli, obujali sva spomine.

ura je bila 11 ko sem ugasnila računalnik in tako sem se odpravila spat.
26. maj 2016
"DOBRO JUTRO" sem si rekla, sama sebi. ura je bila 6.00, odpravila sem se v kopalnico, počesala sem si lase in naredila visok čop, oblekla sem si sive pajkice in nežno roza majčko, ker si obula allstarke.

v kuhinji sem si pripravila sejk, in seveda takoj pogledala novice na FB, kot vsako jutro sem malo brskala po njem in brala objave mojih prijateljev.

ura je odbila 7.00, čas je bil za delo, uzela sem avtomobilske ključe in se odpravila, parkirala sem avtomobil na parkirišče pred trgovino in še malo počakala v avtu, saj sem bila 10 minut prezgodnja, ravno sem odprla vrata avtomobila, ko je nek avto parkiral zraven mene, pogledala sem kdo je voznik, in bil je kdo drug kot ALJOŠA. =)

"ooo, a sva midva zdaj zjutraj" je vprašal
"ja, kot vidiš sva v isti smeni"sem rekla in se nasmehnila
"kako lepo, raje delam z dekleti kot pa s fanti" je rekel, oba sva se nasmehnila in odklenila zadnja vrata, ter izključila alarm.

odšla sem v garderobo, preobula sem se, in ravno, ko sem hotela iz omarice vzeti haljo, ki jo nosimo na delu, je v garderobo prišel Aljoša, no, pa se bova spet oba stiskala v tej majhni garderobi.

"saj te ne motim" je vprašal
"ne, niti najmanj" sem rekla, in vzela haljo iz omarice, ravno sem si haljo začela zapenjati, ko me je od zadaj objel

"veš moja punca me ne objame nikoli" je rekel in takoj sem se začudila, saj nisem vedela, da ima punco, takrat me je poljubil na lice in obrnila sem se in mu rekla "punco imaš, tako, da njo crkljaj" sem resno rekla
"Tina, no, kaj misliš, njo sem si izbral dva otroka imava že in vse se je spremenilo,nima časa zame, niti za otrok si ga ne vzame veliko, raje gre ona ven pohajat kot pa, da je z nami" je rekel žalostno
"takšno si si izbral in takšno boš imel" sem rekla in odšla iz garderobe, naravnost k blagajni in si pripravila začetni kapital, odklenila sem še vrata za stranke, in začela polnit police s pijačo.

"kaj te je zmotlo, ker sem ti dal poljub na lice" sem zaslišala za sabo
"zmotilo me je, dejstvo, da imaš punco" sem rekla
"ja no, predstavim jo kot punco, vendar to še zdaleč ni, a misliš, da mi kaj pomaga, kuham kosilo jaz, čistim jaz, otroke učim jaz,..."je govoril
"Aljoša sam si jo izbral" sem rekla
"in lahko jo zamenjam"je rekel
"ja lahko jo" sem rekla in nadaljevala z delom, v trgovino so pričele prihajat že prve stranke in blagajna je delala neprestano.

hitro je prišla 12.30 ko je prišla še druga izmena. dopolnila sem police, pregledala dokumente, in že je bila 14.30.

šla sem v garderobo in si slekla haljo, ko se je spet prikazal Aljoša za mano, zaprl je vrata garderobe, in si slekel hlače, samo gledala sem kaj se dogaja, zakaj mi ni rekel, da naj grem ven, če se je že mislil preobleč.

"sej se boš navadila" je rekel in se mi nasmehnil, obrnila sem se in si preobula čevlje, zavezala sem si vezalko in ko sem se zopet obrnila, me je poljubil na ustnice, bilo mi je všeč, vendar je takoj v mojo misel prišla njegova punca. odrinila sem ga, on pa mi je rekel "boš že moja boš vidla" in se nasmehnil.
"če ti tako rečeš" sem rekla in oba sva odšla skozi vrata in naravnost proti avtom.
"Lep dan ti želim" je rekel
"enako"sem rekla in se nasmehnila
"in verjemi, nekega dne boš res moja" je rekel
"nebi tega rekla, punco imaš" sem rekla nazaj
"glej, med nama tako ne gre več, nimam je več rad, nanjo gledam kot na mamo svojih otrok in to je to, raje bi imel takšno punco kot si ti, šef mi je povedal, koliko pomagaš doma in tudi v teh dveh dneh sem opazil, da res veliko narediš" je rekel
"hvala, glede te tvoje punce pa saj veš, sam moraš naredit odločitev" sem rekla
"ja, saj bi bil že čas da začnem gledat zase in ne za druge" je rekel in šel v avto, oba sva se odpeljala domov in doma me je pričal listek, na njem pa je pisalo .....
05. junij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani