Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
1. DEL
#+#+#+#+#+#+#+#+#+#+#+#+#+#+#+#+#
OJLA!<3<3<3<3
Objavla sem zgodbo v kateri nastopa 15letna Kate. Upam da vam bo vsec. <3<3<3

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
No. Najprej da se predstavim. Sem kate, stara sem 15 let.
To sem jaz:

Zivim z ocetom v veliki vili ob morju. Mama mi je umrla, ko sem bila stara 3 leta. Drugace moj oce je ............. Zato veckrat odpotuje v Afriko, kjer raziskuje piramide.... In no to kar pac je v piramidah ( trupla faraonov razne dragocenosti in podobno. Ker je ze tako ali tako prezaposlen si ne more uzeti vsaj nekaj casa zame, zato dneve in dneve prezivljam sama ali pa sem v druzbi svojih prijateljev.
To so oni:

https://www.colourbox.com/preview/4189676-826316-three-friends-traveling-girl-looking-through-binoculars.jpg
od leve proti desni( Amy, Kevin, Phillip)

«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§«»§
No. Bilo je nekega sončnega jutra ( hvala bogu je bil zadnji šolski dan!) ko me je prebudila ta sitna budilka. S težavo sem se zvalila s tople postelje in odprla omaro. Oblekla sem svoje najljubše kavbojke, ki so že cisto raznosene in malo potrgane. Nato sem sla v kuhinjo in si pripravila zajtrk. Na hladilniku sem opazila očijevo sporočilo:

Dober mesec me ne bo doma, zato prosim bodi pridna in ne uganjaj kakšnih lumparij in da mi ne prirejaš kakšnih žurk!
Rad te imam!
»Toooooo!« Sem zakričala. Dober mesec bom lahko delala kar se mi zljubi. Nato sem pojedla zajtrk in se šla še uredit v kopalnico. Počasi sem se odpravila proti soli in na ulici srečala Kevina, Phillipa in Amy Skupaj smo nadaljevali pot. Po pouku smo se zmenili, da gremo zvečer....
A) kam gremo zvečer?
B) Vam je zgodba všeč? ( od ena do deset)
08. april 2014
Pa tam ko pise ........ more pisat raziskovalec
08. april 2014
nevem mogoče v disko
10
neeeeext
08. april 2014
u168609
u168609
mislim da v kini
jaz dam tud 10
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeexxxxxxxxtttttttttt
09. april 2014
u168609
u168609
dobra je zgodba smile
09. april 2014
u160446
u160446
NVM mogoče v disko na kakšno žurko
in dam 10
09. april 2014
A lahko malo oglasujete to temo da bo mela vec bralcev?
09. april 2014
A) V Mcdonalds
B) 10
NEXT
10. april 2014
PRIHAJA NEXT! UPAM DA BO VREDU
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
2. DEL
Zmenili smo se da se gremo kopat v potok, saj je konec šole.

~( to je naš skrivni kotiček, kjer se ful radi družimo) Ob treh smo se zbrali pri meni doma. Amy je s seboj vzela svojga lustnega kužka rexa. Nato smo se odpravili proti potoku. Amy se je med hojo spotaknila in skoraj padla na nos. K sreči jo je Phillip ujel. Oba sta nerodno zardela in pogledala v tla. Ko smo prišli do potoka smo si razgrnili brisače rexa pa spustili z vrvice, da se je lahko malo znorel. Nato sem kevina pocukala za rokav in mu zašepetala, da nebi Amy in Phillip slučajno slišala: » Med amy in phillipm so zadnje čase neke iskrice.« Ja dejva jih probat skup dobit.« ampak phillip je zmotil najin pogovor in de drl» kdo bo zadnji v vodi je luzer!« Kot vedno sem bila zadnja, ki dem skočila v vodo. Za kazen sem sem morala vse tri namazati s kremo za sončenje. Nato smo nekaj časa sedeli ob robu potoka in zafrkavali kevina. Čez nekaj časa je Amy postalo dolg čas: » Dejmo se izkoristit ta lep dan in gremo noret v vodo. Phillip se ji je takoj pridružil, nato je hotel iti še kevin a sem ga potegnila nazaj in mu pomežiknila. Ko sta phillip in amy odšla v vodo. Sem začela kevinu razlagati o mojem načrtu za operacijo amy + phillip. Ko sem mu povedala svoj plan je odšel k amy in phillipu, da bi jih zamotil, jaz pa sem med tem odvezala rexa da je lahko pobegnil. Nato pa sem zakričala: » rex je pobegnil! Midva s kevinom ga greva iskat v to smer, vidva pa v to smer. Ampak namesto da bi šla s kevinom iskat rexa sva zasledovala amy in phillipa, če bo med njima postalo mogoce kaj vec kot le prijateljstvo. Pozorno sva ju opazovala. Naenkrat sem se spotaknila in padla na vejo ki se je zlomila. Mislila sem da sta me zaljubljenca opazila, ampak kevin me je hitro dvignil in potegnil za drevo: »kaj se pa greš? Bodi bolj previdna, če hočeš da bi kaj uspelo.« » ja ja« sem mu rekla in zavila z očmi. Ko sta amy in phillip hodila po gozdni poti sta se njuni roki poČasi prepletli, ampak amy jo je hitro odmaknila. » Amy, poslušaj nekaj ti moram priznati« Je začel phillip. Amy je sramežljivo pogledala in zardela. » Poglej amy, že zelo dolgo si mi zelo všeč in lahko rečem da sem zalju... Ampak preden ji je uspel izpovedati svoja čustva ga je ......
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
10. april 2014
neeeeeeeeeeeeeeext
10. april 2014
nbexrttttttt
10. april 2014
u168609
u168609
nnnnnnnnneeeexxxxttttttt
11. april 2014
Ojla!! PRIHAJA NEXT. In hvala tistim ki berete mojo zgodbo smile <3
PS: OPROSTITE KER JE TAK KRATEK

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
3. Del
...Ampak preden ji je uspel izpovedati svoja čustva ga je poljubila.
Tudi midva s kevinom sva bila v nerodni situacija, saj sva si bila tudi midva na nek način všeč. Ampak da nebi bila v nerodni situaciji je kevin hitro rekel: » fuj. Kak se lubčkata. Blek« » ne bodi tak kevin! « sem mu rekla in ga rahlo odrinila stran, ampak ravno toliko da se je skotalil točno med amy in philpom. Zato sta hitro skočila narazen, tako da med njima nebi bilo nič. » kaj se pa greš!« mu je jezno rekel phillip. » em....no.....hm......naj vama pove kate. « sramežljivo sem stopila izza drevesa( blo mi je zelo nerodno) :» no ja. S kevinom vama morama nekaj povedati. Hotela sva vaju spraviti skupaj , zato sva odvezala rexa, da je lahko pobegnil. ( rahlo sem zardela) « » ja in to je bila katina ideja in ona ga je odvezala« je iskal izgovore kevin. Phillip in amy sta samo izbulala oči nato pa je amy začela» a sta vidva čisto nora! Rexa sta odvezala. Kaj če skoči na cesto in ga povozi avto. Lahko ga kdo ograbi. Lahko ga ustrelijo lovci. Lahko da ga ne bom videla nikoli več!!!!!!
Vsi trije nismo upali odpreti ust in smo jo prestrašeno gledali, saj je imela že čisto solzne oči. Nato je nadaljeva:» kaj še čakate! Gremo ga poiskat! Ko smo hodili in iskali rexa sem se hotela opravičiti amy:» amy. Poslušaj.«
( obrnila mi je hrbet in odšla naprej) jaz pa sem še vedno vstrajala :» amy!« jezno me je pogledala:» kaj bi rada?« » no, opravičila bi se ti rada glede rexa« sem priznala » IN« » in glede vaju s phillipom ni bilo lepo da sva vaju zasledovala. « nato me je močno objela in rekla:" nikoli več ne naredi česa takega." Tudi jaz sem jo močno objela in odločno rekla:" obljubim!". Nato smo se odpravili naprej in se razdelili. Čez nekaj časa sem zaslišala amyin glas:" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Na pomoč! Na pomoč! ustrašila sem se in jo poklicala: Ammmmmmmmmmmmmyyyyy!!!!! Kje si! Amy:" V prepadu!"

Hitro sem stekla do prepada in........

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
A) Kaj se je zgodilo?
B) Kritike oz. vaše mnenje/kaj bi še dodali?
11. april 2014
u169316
u169316
neeeeeext
11. april 2014
u168609
u168609
nnnnnnneeeeeexxxxtttttt super
mogoče se je poškodovala
11. april 2014
next
11. april 2014
u159600
u159600
next mogoče si je naredila veliko rano nevem?
11. april 2014
u163790
u163790
next
11. april 2014
neeeeeeeeext
11. april 2014
neeeeeeeeeeeeeext
12. april 2014
u163790
u163790
next
12. april 2014
Next
12. april 2014
next
12. april 2014
u142357
u142357
next
13. april 2014
Hallo! Prihaja četrti del, upam da vam bo všeč in vesela sem da berete. <3
+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+---+
4. Del
Hitro sem stekla do prepada in...... Zagledala amy ki visi nad prepadom in se drži za vejo ki se bo vsak čas zlomila. ( takoj so me oblile solze: "amy zdrži, grem popomoč" " ne bom zdržala dolgo, pohiti kate" mi je odvrnila. Hitela sem po phillipa in kevina. Ko smo se vrnili je na srečo padla na bljižno polico in ne kam dlje, saj zagotovo ne bi preživela. Kot smo videli je imela zelo hude poškodbe." prosim pohitite!" je še komaj kričala. " Ne bomo je morali sami spraviti gor, poklicati bomo morali reševalce. Ima kdo telefon pri sebi?" je panično vprašal kevin." Joj! Jeb****! " sem se zadrla: " pustili smo jih pri potoku fac*!" Pognala sem se v tek (še nikoli nisem tekla tako hitro kot takrat) tekla sem in tekla in tekla. Iz oči so mi lile debele krokodilje solze a nisem se ustavila pa če prav sem bila tako izmučena, da se bi najraje sesedla na mestu. Tako sem končno prišla do potoka in iz torbice potegnila telefon ter natipkala "113" Čez par minutk smo že zagledali helikopter, ki se je že spuščal k nam. Ko so pristali so iz helikopterja skočili reševalci privezani na vrveh. Nato so končno amy potegnili s police. " revica je bila nezavesta" IN ZA VSE TO SEM BILA KRIVA JAZ! Če ne bi odvezala rexa, amy nebi prišla sem in padla v prepad. Za vse sem kriva jaz! Padla sem na kolena. " kate ne joči no" me je kevin močno objel. Od sile sem ga po nesreči

Poljub mi je vrnil. Nisva se mogla nehati poljubljati." kaj pa počnem" sem zakričala.
"Jaz se poljubljam, moja prijateljica pa gre v bolnico." odrinila sem kevina, nato sva skočila v helikopter. Čez nekaj časa smo pristali na strehi bolnišnice. Amy so hitro peljali na pregled in ji v nos vstavili cevke. Ko je nepremično ležala na postelji smo vsi trije zrli v njene oči in si prigovarjali: " kdaj bo odprla oči?" nato je v sobo prišel doktor:" žal boste morali iti, bolnica potrebuje mir."
Ko smo se peljali proti domu sem ves čas razmišljala, da bi amy čim prej ozdravela. Tako smo vsak dan hodili k amy na obiske ampak se po mesecu dni še vedno ni zbudila.
Nekega dne dobim phillipov klic:" drin drin, drin drin"
Jaz: ojla
P: oj. Kaj če bi šli danes poiskat rexa?
Jaz: ja seveda
P: ok. Dobimo se pri meni doma. Bye
Jaz: bye. Se vidimo.
Ko sem prišla k phillipu je meni in kevinu zavezal oči. "imam presenečenje za vaju" je rekel phillip. Odpeljal naju je na teraso in nama odvezal oči. Videla sva......
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KAJ SVA VIDELA?
13. april 2014
u159600
u159600
next mogoce amy
13. april 2014
u159600
u159600
ali pa rexa
13. april 2014
next