Zbudila sem, ura je tiktakala in najmanjši kazalec je pokazal, da je ura 8.00. Danes sem zmenjena z prijateljicami, odločila sem se, da bom očiju povedala, da grem ven z prijateljicami saj da ga ne bo kaj spet skrbelo. No odšla sem pogledati v kuhinjo kjer ga ni bilo. Odprla se, okno in slišala stroj za žaganje lesa. Odpravila sem se po stopnicah, da bi se obula. Ah zakaj le, če pa mu lahko iz balkona zavpijem. No hitro sem stekla gor po stopnicah in stekla še po hodniku proti vratom za na balkon. ''Očiii!'' sem dvakrat zavpila. ''Kaj je ljubica?'' me je vprašal''To sem ti samo hotela povedati, da grem z prijateljicami ven'' sem rekla in se odpravila obleči.
Naj se predstavim sem Sara stara sem 19 let in končujem pred zadnji letnik. Zakaj sem vprašala očija, če ali da grem ven? Zato da ga ne bo spet skrbelo saj je imel zadnjič na pol že popadke ker ga je skrbelo kje sem. Zakaj pa ne vprašam mami? Mami, jah tako je življenje že 19 let je mrtva saj je umrla prI porodu. Trudila se je, da bom prišla ven iz trebuha. In se trudila nazadnje sem se jaz rodila mami me je videla le za sekundo... Vsakič, ko pomislim nanjo me zaboli pri srcu in se mi orosijo oči.
(nadaljujmo)
Zaplesala sem po hodniku in odprla vrata poklicala sem Tjašo, Anno in Larisso. Vse punce bodo prišle dobimo se v parku prav mi je. Oblekla sem se in pojedla opečen kruhek.
Larissa

Anna

Sara

in

Na voljo kakršna mnenja?
Vam je všeč prvi začetek mislim uvod?
Next kdo?

NAJ PRIDE PRVI DEL?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. julij 2014
nnnneeeeexxxttt
31. julij 2014
next
03. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg