Živjo punce
Odločila sem se, da bom napisala svojo prvo zgodbico. Že vnaprej se vam opravičujem, če nebo briljantno haha in upam da bo usaj kera od vas prebrala
28. julij 2013
Hej! Moje ime je Eva in stara sem 16 let.

To sem jaz .
Imam dve mlajši sestrici Nejo in Nino:

to je Neja in stara je 13 let.


to pa je moja najmlajša sestrica Nina, ki ima 4 leta .
Z mamo živimo v hiši na podeželju

Z očetom sta se ločila, ko sem imela 14 let. Moj oče sedaj živi v stanovanju 2 uri stran od nas. Obiščemo ga kakšen vikend.
Imam tudi najboljšo prijateljico že od vrtca,to je Ana

28. julij 2013
''Evaaa zbudi se zamudila boš v šolo!''
Mamin glas me zbudi in počasi vstanem iz postelje. Odvlečem se v kopalnico kjer si operem zobe, počešem lase, in namažem obraz z make-upom. Nato se vrnem v sobo in nase navlečem pajkice in prevelik pulover. Zavoham palačinke in oddhitim v kuhinjo. Za mizo že sedita obe moji sestrici in lačno čakata na palačinke. ''Dobro jutro zaspanka'' mi reče mama.'' Jutlo spanka'' za njo ponovi Nina. Nasmehnem se ji in jo poljubim na čelo. ''Mama danes se mi mudi v šolo tako, da ne bom jedla zajtrka'' hitro ukradem eno palačinko si obujem Vanske in oddvihram čez vrata. '' Adijoo!''
28. julij 2013
Usedem se na avtobusno postajo in iz žepa povlečem moj telefon. Imam sms. Od Marka je. ''Dobrojutro sonček <3'' nasmehnem se in mu odpišem. Pozabila sem vam predstaviti Marka. Mark je moj fant :

in najraje ga imam na vsem svetu. Napiše mi, če bi se danes po pouku kaj dobila povem mu, da ga bom poklicala. Avtobus je pripeljal. V ušesa si dam slušalke in do šole zaspim. Pouk mi mine zelo hitro saj imamo samo 4 ure. Petek jeee!!
28. julij 2013
next
28. julij 2013
next
28. julij 2013
next
29. julij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg