Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u193768
Hello vsi, ki ste in ki niste prišli na to temo.
Po naslovu bi lahko sklepali sklepali, da gre za blog.
Tole ji ravno blog, ampak zgodbica. Delno bo o mojem življenju, ampak nekaj stvari bo izmišljenih.
Zgodba je v celoti posvečena KatSomerhalder., ki ima danes rojstni dan in je to del mojega darila zanjo.
No, ne bom več nakladala, začnimo.
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Razmišljala sem. Naj se prijavim na ta portal?
Spoznam lahko veliko ljudi; a po drugi strani, koliko pedofilov samo čaka na takšne kot sem jaz?
Spomnila sem se, kaj so mi vedno govorili starši: "Nikoli se ne pogovarjaj s tujci. Sploh pa ne na spletu!" Ampak s starši sem skregana zaradi tiste trojke pri kemiji, ki mi kvari povprečje.
Odločila sem se, da (spet) ne bom upoštevala navodil staršev. Kliknila sem na možnost 'Ustvari nov račun'. 'IME'. Hm, uporabila bom svoje drugo ime. 'Olivia' sem napisala.
Sem se sploh predstavila? Sem Skylynn Olivia Conte in bom 13. decembra stara štirinajst let. Pred točno enim mesecem se je začela šola, začela sem obiskovati deveti razred osnovne šole. Živim v Atlanti s starši in pet let mlajšo sestro Ruby Isabello. In trenutno sem pred eno večjih odločitev v mojem življenju.
'PRIIMEK', Conte torej. 'DATUM ROJSTVA', 13. 12. 2002. 'UPORABNIŠKO IME'. To pa je dilema.
'Skylynn Potter'. Dobro se sliši. 'GESLO', PotterheadForever.
'E-POŠTNI NASLOV', skylynn.conte@gmail.com.
'PRIJAVI SE'. Kliknila na modro obarvan kvadratek.
Odprla se je moja profilna stran. Dobro, noter sem.
Pogledala sem pod 'NASTAVITVE', če slučajno obstaja možnost za izbris računa. Dobro. Tu je.
"Sky!" sem zaslišala klic moje mami. Zaprla sem prenosnik in se odpravila po stopnicah v spodnje nadstropje.
"Želiš?" sem se nasmehnila. "Kaj delaš?" "Nalogo. Za kemijo," sem se grenko nasmehnila. "Pridna. Ko končaš, nesi smeti ven," je rekla mami, s hrbtom obrnjena proti meni.
"A jih ne more Ruby?" mi je zahteva nasmešek zbrisala z obraza. "Ruby je v glasbeni šoli, tudi ti bi lahko vsaj povohala klavir, ker imaš uro čez tri dni. Predstavljaj si, da si jaz." "Otroci so ogledalo staršem. Nočem, da mislijo, da brezdelno posedam doma in kadim," sem potiho odrecitirala skupaj z njo.
Te govore sem znala že na pamet.
Saj ne, da nisem marala klavirja, ampak učiteljica mi ni odgovarjala. Mislim, stara sem štirinajst let, imam prijatelje, ne bom uro in pol na dan sedela za klavirjem, tako kot ona zahteva.
"Ja no," sem zagodrnjala in odkorakala po stopnicah.
V sobi sem sedla za črn pianino, ki je z mano preživljal najhujše pa tudi najboljše čase. Bil mi je v uteho, ko sem bila prepričana, da mi slabše v življenju pač ne more iti in takrat, ko sem bila jezna na cel svet zaradi tiste nesrečne trojke.
Nastavila sem si note, Beethovnovo sonato V mesečini.
Ko sem jo zadovoljivo zaigrala, sem se usedla za pisalno mizo in začela pisati nalogo za kemijo. Nekje na polovici sem obupala.
Vrgla sem se na posteljo in se spomnila na spletni portal. Prijavila sem se in na moje veliko presenečenje sem imela že pet prošenj za prijateljstvo.
Drzni123, Hinavski, Tom-Copricorn, Samo_tvoj in... TaniaSomerhalder.
Prve štiri sem takoj zavrnila, saj se je že po imenu videlo, da so pedofili. Ne, hvala.
Ampak zadnja... nisem hotela tvegati, zato sem odprla njen profil.
Zdel se mi je zelo lep in uporaben, ker je imela napisane povezave do svojih zgodbic.
Če piše zgodbice, že ne more biti pedofil - ali pač?
Kliknila sem prvo povezavo. Zgodba o Ianu Somerhalderju. Sem omenila, da je on moj stric? Neverjetno, kajne? Njegove žene ne prenašam. Nikki, namreč. Vedno se obnaša tako arogantno in zato stric Ian vedno pride na obisk sam. Nina mi je bila vedno veliko bolj všeč.
V zgodbici je bil Ian 'bad boy'. Všeč mi je bilo.
Odločila sem se, da njeno prošnjo sprejmem.
Kako se vam zdi?
Po naslovu bi lahko sklepali sklepali, da gre za blog.
Tole ji ravno blog, ampak zgodbica. Delno bo o mojem življenju, ampak nekaj stvari bo izmišljenih.
Zgodba je v celoti posvečena KatSomerhalder., ki ima danes rojstni dan in je to del mojega darila zanjo.
No, ne bom več nakladala, začnimo.
Razmišljala sem. Naj se prijavim na ta portal?
Spoznam lahko veliko ljudi; a po drugi strani, koliko pedofilov samo čaka na takšne kot sem jaz?
Spomnila sem se, kaj so mi vedno govorili starši: "Nikoli se ne pogovarjaj s tujci. Sploh pa ne na spletu!" Ampak s starši sem skregana zaradi tiste trojke pri kemiji, ki mi kvari povprečje.
Odločila sem se, da (spet) ne bom upoštevala navodil staršev. Kliknila sem na možnost 'Ustvari nov račun'. 'IME'. Hm, uporabila bom svoje drugo ime. 'Olivia' sem napisala.
Sem se sploh predstavila? Sem Skylynn Olivia Conte in bom 13. decembra stara štirinajst let. Pred točno enim mesecem se je začela šola, začela sem obiskovati deveti razred osnovne šole. Živim v Atlanti s starši in pet let mlajšo sestro Ruby Isabello. In trenutno sem pred eno večjih odločitev v mojem življenju.
'PRIIMEK', Conte torej. 'DATUM ROJSTVA', 13. 12. 2002. 'UPORABNIŠKO IME'. To pa je dilema.
'Skylynn Potter'. Dobro se sliši. 'GESLO', PotterheadForever.
'E-POŠTNI NASLOV', skylynn.conte@gmail.com.
'PRIJAVI SE'. Kliknila na modro obarvan kvadratek.
Odprla se je moja profilna stran. Dobro, noter sem.
Pogledala sem pod 'NASTAVITVE', če slučajno obstaja možnost za izbris računa. Dobro. Tu je.
"Sky!" sem zaslišala klic moje mami. Zaprla sem prenosnik in se odpravila po stopnicah v spodnje nadstropje.
"Želiš?" sem se nasmehnila. "Kaj delaš?" "Nalogo. Za kemijo," sem se grenko nasmehnila. "Pridna. Ko končaš, nesi smeti ven," je rekla mami, s hrbtom obrnjena proti meni.
"A jih ne more Ruby?" mi je zahteva nasmešek zbrisala z obraza. "Ruby je v glasbeni šoli, tudi ti bi lahko vsaj povohala klavir, ker imaš uro čez tri dni. Predstavljaj si, da si jaz." "Otroci so ogledalo staršem. Nočem, da mislijo, da brezdelno posedam doma in kadim," sem potiho odrecitirala skupaj z njo.
Te govore sem znala že na pamet.
Saj ne, da nisem marala klavirja, ampak učiteljica mi ni odgovarjala. Mislim, stara sem štirinajst let, imam prijatelje, ne bom uro in pol na dan sedela za klavirjem, tako kot ona zahteva.
"Ja no," sem zagodrnjala in odkorakala po stopnicah.
V sobi sem sedla za črn pianino, ki je z mano preživljal najhujše pa tudi najboljše čase. Bil mi je v uteho, ko sem bila prepričana, da mi slabše v življenju pač ne more iti in takrat, ko sem bila jezna na cel svet zaradi tiste nesrečne trojke.
Nastavila sem si note, Beethovnovo sonato V mesečini.
Ko sem jo zadovoljivo zaigrala, sem se usedla za pisalno mizo in začela pisati nalogo za kemijo. Nekje na polovici sem obupala.
Vrgla sem se na posteljo in se spomnila na spletni portal. Prijavila sem se in na moje veliko presenečenje sem imela že pet prošenj za prijateljstvo.
Drzni123, Hinavski, Tom-Copricorn, Samo_tvoj in... TaniaSomerhalder.
Prve štiri sem takoj zavrnila, saj se je že po imenu videlo, da so pedofili. Ne, hvala.
Ampak zadnja... nisem hotela tvegati, zato sem odprla njen profil.
Zdel se mi je zelo lep in uporaben, ker je imela napisane povezave do svojih zgodbic.
Če piše zgodbice, že ne more biti pedofil - ali pač?
Kliknila sem prvo povezavo. Zgodba o Ianu Somerhalderju. Sem omenila, da je on moj stric? Neverjetno, kajne? Njegove žene ne prenašam. Nikki, namreč. Vedno se obnaša tako arogantno in zato stric Ian vedno pride na obisk sam. Nina mi je bila vedno veliko bolj všeč.
V zgodbici je bil Ian 'bad boy'. Všeč mi je bilo.
Odločila sem se, da njeno prošnjo sprejmem.
Kako se vam zdi?
03. november 2016

u217819
Neeeeeext!!!!!
Super je!
Kat bo zagotovo navdušena!
Super je!
03. november 2016

u193768
Hvala za mnenje Ema. Če pustiš, boš tudi ti v zgodbici
03. november 2016

u217819
Sej drugače ti z veseljem pustim, ampak a ni to darilo za Kat?
03. november 2016

u193768
Ja, ampak to ne pomeni da ni stranskih likov
03. november 2016

u193768
Grema rajš na zs, da ne uničiva teme
03. november 2016

u217819
Ok haha, prav imaš
.Dovolim ti
03. november 2016
Hvalaaaaaaaa za lepo čestitko in hvala za darilo
res ti od srca hvala! In ja sem več kot navdušena nad tvojim darilom
hvala še enkrat
03. november 2016

u193768
Kat, ni problema.
03. november 2016

u193768
Potrudila se bom, da bojo tu nexti bolj redni kot pri drugih zgodbah.
03. november 2016

u217819
Super
03. november 2016

u193768
Hvala vsem za nexte. Če najdete še eno bralko/bralca danes, dam še en Next. Drugače čakate do jutri!
03. november 2016

u217819
Ok, bom oglaševala
03. november 2016

u193768
Hah, hvala Ema
03. november 2016

u217819
Sej veš da z veseljem
03. november 2016

u210820
Next
03. november 2016

u210820
fuuuul je dobr
03. november 2016

u217819
Ha, sem ti rekla!
03. november 2016

u210820
ja si mi
03. november 2016

u217819
Ja tebi, in Liji sem rekla, da je njena zgodbica ful dobra, pa mi ni verjela!
03. november 2016

u193768
Sej Ema, še kr ti ne vrjamem
03. november 2016

u210820
Pa ji verjem
03. november 2016

u217819
Jaaaaa, js se ne lažem!
03. november 2016

u215961
WAW! Super je! Next
03. november 2016

u217819
No vidiš! Kaj misliš, da sem jih podkupila?
03. november 2016

u193768
Ja! To mislim
03. november 2016

u215961
Ni me podkupila, samo povedala je za fantastičen blog
03. november 2016

u217819
Ej, ej, podkupovala pa nobenega nisem....
03. november 2016

u193768
Kako naj vem da ne lažeš? 
Ker si bla pridna pride Next čez petnajst minut.
Ker si bla pridna pride Next čez petnajst minut.
03. november 2016